|
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
selena a scris:
Plantează un cuvânt de iubire adânc în inima unui om. Hrăneşte-l cu un zâmbet şi cu o rugaciune şi priveşte ce se întamplă." (Max Lucado) |
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
11/10/08 21:35
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
"Copiii scriu cuvantul DRAGOSTE doar cu 4 litere: TIMP." (Max Lucado )
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
15/10/08 16:37
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Dragostea este...a-l privi cand el isi face siesta, sau a inchide ochii cand ea se cantareste![Andre Adoul]
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
09/03/09 20:23
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
[Daca il privesti si vrei sa il trezesti, se pune? ]
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
09/03/09 20:26
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
nu se pune , ca ai comentat aici
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
09/03/09 20:34
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Cel mai bun mod de a ne folosi viaţa este să iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi, este timpul prezent. (Richard Wurmbrand)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
01/08/09 21:08
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
"Sa dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată; asta înseamnă iubire." (Camus)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
29/08/09 23:19
|
|
antonela
Moderator
|
|
Singura modalitate prin care poti avea o relatie cu cineva este sa iubesti acea persoana "asa cum se gaseste".
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
20/09/09 14:42
|
|
selena
membru
Inregistat: 01/03/07
|
|
Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu....Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva." - Rainer Maria Rilke
_______________________________________ oamenii care au schimbat lumea au fost acei oameni pe care lumea nu i-a putut schimba!
|
|
06/10/09 10:37
|
|
danniela
membru
Inregistat: 09/07/08
|
|
Dragostea este suma unor sperante, dar si a celor mai mari dezamagiri.Dragostea este punctul culminant al bucuriilor, dar poate fi si cea mai adanca tristete. Dragostea surprinde cele mai pure lacrimi varsate dintr-o inima sincera, dar si cel mai cristalin ras.Dragostea reprezinta totusi cel mai dulce, senin si sincer zambet...Asa ca, zambeste!
|
|
30/03/10 22:07
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
dragostea este singurul joc in doi in care ambii pot sa castige.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
15/04/10 12:25
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Dragostea este tacuta, dar vorbeste prin fapte.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/04/10 20:45
|
|
antonela
Moderator
|
|
"Dragostea are maniere bune si nu urmareste avantaje egoiste." Elisabeth Elliot
|
|
25/07/10 21:38
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
"Dragostea vede imediat ce e bun in oameni si la restul, inchide ochii."
|
|
31/05/11 17:34
|
|
antonela
Moderator
|
|
"Iubirea inseamna a fi doi si a nu fi decat unul. Un barbat si o femeie ce se topesc intr-un inger." Victor Hugo
|
|
12/11/11 11:14
|
|
antonela
Moderator
|
|
"Unde exista iubire adevarata, exista intotdeauna si miracole." Willa Cather
|
|
29/11/11 16:54
|
|
antonela
Moderator
|
|
"Dragostea este singura floare care creste si infloreste fara ajutorul anotimpurilor. " Kahlil Gibran
|
|
05/12/11 19:01
|
|
antonela
Moderator
|
|
"Iubirea care asteapta nu are alta treaba mai importanta decat sa iubeasca si sa astepte. Nadejdea hraneste asteptarea."
|
|
29/12/11 13:48
|
|
antonela
Moderator
|
|
“Numai iubirea pentru alţii ne poate învăţa cum să ne iubim pe noi înşine.” Simion Mehedinți
|
|
01/01/12 12:57
|
|
antonela
Moderator
|
|
"Iubirea este poezia simturilor." I.A.
|
|
07/04/12 10:23
|
|
antonela
Moderator
|
|
”Când iubeşti, trăieşti. În rest, exişti.” Alexandre Dumas
|
|
30/06/13 23:06
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
„Cine va putea rezista dragostei, daca si Dumnezeu ii e supus?” - R. Wurmbrand
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
18/07/13 00:13
|
|
Old
Moderator
|
|
„Daca stai sa judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti!” Maica Tereza
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/09/13 19:55
|
|
Old
Moderator
|
|
„Oamenii se urasc pentru ca se tem, se tem pentru ca nu se cunosc si nu se cunosc pentru ca nu comunica.” Martin Luther King
|
|
25/01/14 22:40
|
|
antonela
Moderator
|
|
"Iubirea se arata prin sacrificii."
|
|
10/03/15 18:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|