TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Spune-ti off-ul/Ptr fete: ce va deranjeaza la unii baieti? Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 29 30 31 32 33 34
lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
ma deranjeaza baietii care se leaga de fete pe strada. Luni trec pe langa niste baieti si se-apuca " vai, ce fete frumoase. asa ca voi nici nu exista." etc. si nu mai zic..

05/05/10 19:40

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
why? de ce te deranjeaza? adica in masura in care glumele pastreaza o limita a bunului simt, care-i baiul? :)

05/05/10 21:41

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Pe mine ma deranjeaza baietii care vorbesc mai mult decat fetele. Mi se pare inadmisibil! :D

ultimul mohican a scris:

why? de ce te deranjeaza? adica in masura in care glumele pastreaza o limita a bunului simt, care-i baiul? :)

In general, nu prea pastreaza limita bunului simt. ;)

Ultima modificare de FiicaDeRege (06/05/10 14:24)

06/05/10 14:23

ultimul mohican
membru

mda, uneori uit ca unii baieti e magari si nu e toti gentili ca mine :D

06/05/10 15:05

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
vezi? Fiica m-a inteles din prima!

06/05/10 16:08

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Chiar si pe mine ma deranjeaza. Cat de pe langa sa fii sa te iei la vorba cu lume pe care nu o cunosti?

06/05/10 16:21

Site web  
ultimul mohican
membru

edi exagerezi, adica ok, cum am spus nu sunt nici eu de acord cu trivialitatile sau cu  depasirea unor limite, dar in rest, chiar nu vad nici o problema in faptul ca baietii fac ceea ce s-a facut de sute de ani: "flueira dupa fete". in nici un caz nu mi se pare o atitudine "pe langa"

06/05/10 16:27

edi.theraven
membru

De ce, te crezi interesant facand asta? Adica crezi ca toate sunt d'alea care se intorc la aia care le fluiera? Poate fata nu s'a imbracat si nu e frumoasa pe strada pentru tine. Cum crezi ca te va privi una care si asa cand te vede se asteapta la asa ceva? Eu cred ca un mare dezgust. Si nu nu toti fluiera dupa fete. Ca risca sa ramana decat cu cele carora le place sa fie fluierate.

Ultima modificare de edi.theraven (06/05/10 16:39)

06/05/10 16:37

Site web  
ultimul mohican
membru

edi.theraven a scris:

De ce, te crezi interesant facand asta?

eu nu, nici multi altii. e doar uneori amuzant, caterinca, gluma, socializare, etc.

Adica crezi ca toate sunt d'alea care se intorc la aia care le fluiera? Poate fata nu s'a imbracat si nu e frumoasa pe strada pentru tine.

pai nici eu nu vreau s-o dezbrac, doar ii zic un " buna fata mea din povesti, stii ce tramvai sa iau sa ajung in germania? ca nu sunt de prin zona " :D

Cum crezi ca te va privi una care si asa cand te vede se asteapta la asa ceva? Eu cred ca un mare dezgust.

sau cu indiferenta. sau cu interes. sau doar va zambi. sau se va amuza cu mine, sau pe seama mea.

Si nu nu toti fluiera dupa fete. Ca risca sa ramana decat cu cele carora le place sa fie fluierate.

adica cu fetele ce are ureche muzicala nu? :D

Ultima modificare de ultimul mohican (06/05/10 17:47)

06/05/10 17:46

edi.theraven
membru

Ma amuzi :D

06/05/10 18:40

Site web  
feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
titlul topicului este "Ptr fete: ce va deranjeaza la unii baieti?" :)

06/05/10 20:47

ultimul mohican
membru

da feedback, dar eu cu edi ne-am descoperit latura feminina din noi si acum in timp ce-o exploram facem schimb de idei :D

06/05/10 20:50

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
tot off topic e. comentariile se scriu la "comentarii". multumesc :)

06/05/10 21:01

edi.theraven
membru

Imi cer scuze. Nu se va mai repeta :)

06/05/10 21:02

Site web  
FiicaDeRege
membru

Nu imi plac deloc baietii care vor sa stie toate barfele, sa fie la curent cu ultimele stiri si fac tot posibilul sa obtina informatii care nici macar nu ii ajuta.

14/07/10 19:10

edi.theraven
membru

Din barfa in barfa poate aflam si noi ca ii place vre'unei fete de noi :D

14/07/10 19:14

Site web  
FiicaDeRege
membru

Nu imi plac baietii care considera ca a spala vase, a pune de mancare reprezinta activitati pentru femei si ar fi o injosire sa faca ei acest lucru.

19/07/10 22:27

copilu
Exclus

Inregistat: 11/05/10
atunci cand femeie o sa care boltari si o sa sudeze grinzi, voi spala vasele. tu faci asa ceva? nu. daca barbatul vine de la lucru, normal ca nu o sa se apuce sa spele vasele mai ales ca ele sunt in "proprietatea" femeii.

21/07/10 13:07

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Sa inteleg ca tu cari boltari si sudezi grinzi in fiecare zi. Pentru ca vasele trebuiesc spalate in fiecare zi. Si de cand femeia sau barbatul are in "proprietate" ceva? Parca se numesc bunuri comune. Si daca speli si tu vasele nu cred ca o sa-ti cada boltarii in cap.

21/07/10 14:16

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

copilu a scris:

daca barbatul vine de la lucru, normal ca nu o sa se apuce sa spele vasele mai ales ca ele sunt in "proprietatea" femeii.

Sfinte Doamne, or mai fi multi oameni ce gandesc asa?

21/07/10 14:37

copilu
Exclus

totusi e ceva anormal. femeia nu face treburile barbatului, dar barbatul trebuie sa faca treburile femeii... o_0   culmea e faptul ca unii chiar cred ca e musai sa speli vasele, si chiar e datoria lui de barbat asta. din moment ce gateste in ele, e datoria ei sa le spele. daca eu imi repar masina si imi ung sculele le voi curata eu, nu ea. iar faza cu vasele e viceversa.

21/07/10 14:56

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Pai bine mai, dar tu nu mananci din ce gateste ea? Adica dupa ce ca iti face de mancare sa ai ce baga pe sub nas mai e obligata sa-ti spele si tacamurile, probabil in semn de recunostinta ca ai mancat ce a gatit ea. Si stai linistit, sunt o gramada de alte lucruri pe care o femeie le face si nu trebuie sa strangi tu dupa ea: nu ii cureti tu epilatorul, nu ai tu grija de tampoanele ei, de trusele ei de machiaj, de manichiura, de pedichiura etc.

copilu, femeia de langa tine este sotia ta nu menajera ta. Daca o consideri menajera sa nu te superi daca o s-o gasesti intr-o buna zi aranjand asternuturile patului cu altcineva. ;)

21/07/10 15:54

copilu
Exclus

pai si ea nu se foloseste apoi de masina? de ce sa fiu eu obligat sa o repar? la fel e si cu mancarea. astfel se stabileste o egalitatea intre responsabilitatile celor doi.

la fel: nu ma barbiereste ea, nu ma piaptana, etc.

intradevar e sotia mea. insa nu ai folosit bine comparatia: pe o menajera nu o voi gasi la mine in casa aranjand asternuturile cu altcineva. ea de ce ar fi surprinsa daca eu as "aranja" masina, dupa o noapte de chef? nici eu nu sunt mecanic auto, instalator, electrician, constructor, etc. nu? atunci cand se strica ceva in casa, voi sta cu mainile in san, asteptand sa faca ea treaba.

Ultima modificare de copilu (21/07/10 16:03)

21/07/10 16:02

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
copilu, sa presupunem ca nu ai femeie. sunt destui barbati fara femeie langa ei. nu ai bani de menajera. mama ta nu vine sa iti spele vasele si nici sora si nimeni nu vine sa iti spele vasele. ce faci? cine crezi tu ca o sa iti spele vesela?

21/07/10 16:03

copilu
Exclus

giany, problema nu am pus-o daca voi fi singur. ci in viata de cuplu. daca voi spala vasele cand voi fi singur le voi spala dupa mine. e total altceva.

21/07/10 16:04

Pagini: 1 ... 29 30 31 32 33 34    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la