TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Spune-ti off-ul/Ptr fete: ce va deranjeaza la unii baieti? Moderat de Old, april  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34
celine
membru

Inregistat: 26/05/08
aoleooo, cami, unde l-ai găsit? fugi de el! :D :)) (joke)

flu, ce-am mai râs din cauza ta!

eu, eu.. hmmm, în general, referitor la alţi băieţi, nu mă interesază chiar deloc, atâta timp cât nu mi se încalcă spaţiul privat îşi pot pune şi frunze-n păr şi pânză pe ochii, referitor la ce am în ogradă, nu-mi place când mă supără, ştie că sunt supărată şi apoi încearcă să mă împace glumind. Urăsc treaba asta!

02/07/09 11:14

Cr!$s
membru

Inregistat: 07/01/09
ma deranjeaza baietii care sunt cu toate fetele....si cu nici una. nu iti poti da seama daca ii place de vreo fata pt. ca asa se poarta cu toate de parca toate ar fii prietena lui. ;) imi plac baietii care stiu sa  se poarte cu fetele bine dar unii trec de la gentili la purtata atat de frumos ca flirteaza cu toate fetele in jurul lor...si trist e ca sunt din biserica.

10/08/09 12:23

simple
membru

Inregistat: 19/10/05
Ma deranjeaza ca nu stiti sa spuneti lucrurilor pe fata. Va ascundeti dupa apropouri si cuvinte cu dublu inteles. Baieti dragi...daca e verde spuneti-i verde si nu filozofati ca de se merge pe subantelesuri se ajunge...niciunde!

10/08/09 13:28

cami
membru

Inregistat: 17/07/07
Ma deranjeaza ca nu le place sa citeasca nimic, cred ca le stiu pe toate. Altfel nu-mi explic. Mi se pare cat se poate de firesc sa mai frunzareasca cate o carte din cand in cand.

10/08/09 23:16

Debora
membru

Inregistat: 03/01/08
cami problema asta cu cititu nu ii numa la baieti :P ... ca de exemplu pana acum cateva luni eu nu citeam numa cand eram silita :P .... si acuma citesc ... ok nu citesc chiar asa de mult, da daca ma uit la cat am citi inainte ii mult ... deja am inceput a doua carte in timp de 2 luni :D

deci am vrut numa sa zic ca nu numa baiti nu citesc ... dar daca le-ai zice despre o carte care chiar merita citita ... credema ca ar citi.

15/01/10 22:51

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Cami, iti fac eu cunostinta cu unul care citeste aproape non-stop :D

16/01/10 21:11

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
si asta te deranjeaza la el :) ?

16/01/10 21:28

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Da, april! :) Sa stii ca ma deranjeaza asta la un baiat :D

17/01/10 21:01

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
Nu-mi plac baietii super-genii. :D

18/01/10 18:31

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

lorre a scris:

Nu-mi plac baietii super-genii. :D

chiar ma gandeam zilele astea: de ce mai toti cercetatorii zilelor noastre, matematicienii de prin 1600 si multi altii sunt barbati, mai rarfemei. Si de ce mai toti baietii sunt soferi buni [rar vezi un tip si o tipa in masina si sa conduca tipa]. Eu m-am consolat cu gandul ca unii din ei sunt superiori intelectual.

18/01/10 20:32

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
E chestie de constructie. Barbatii au capacitatea de a se concentra pe un singur lucrur mult mai bine decat femeile. De-aia barbatii exceleaza in toate domeniile. Dar femeile sunt foarte buni manageri deoarece au capacitatea de a gestiona mai multe lucruri o data.

19/01/10 13:52

ella27
membru

Inregistat: 16/03/10
buna tuturor,
-nu-mi place la baieti cand se considera superiori: nu ma deranjeaza sa admit cand gresesc dar si cand am dreptate n-o sa accept argumente de genul: eu stiu mai bine
-nu-mi place cand ei nu cred la unele fete nu inseamna NU (adica nu, si "nu" nu inseamna "poate")
-si cel mai rau detest cand incearca sa ma schimbe (sa ma "repare"): sunt si eu constienta ca sunt zapacita, copilaroasa, dezordonata si cu capu-n nori, si incerc sa fac in asa fel incat toate astea sa nu-i afecteze pe cei din jur, dar criticile continue n-or sa ma faca decat sa ma intristez sa ma inchid in mine si in final sa ma indepartez
PS: asta fost primul meu post pe acest forum, pareti o comunitate minunata si am impresia ca o sa imi faca placere sa petrec timp pe aici (am multe de invatat)

16/03/10 13:37

RainSong
membru

ella27 a scris:

buna tuturor
...
PS: asta fost primul meu post pe acest forum, pareti o comunitate minunata si am impresia ca o sa imi faca placere sa petrec timp pe aici(am multe de invatat)

Buna si tie, bun venit pe forum. Sper sa gasesti lucruri ziditoare aici si sa invatam impreuna :)

16/03/10 13:44

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09

ella27 a scris:

pareti o comunitate minunata

intradevar.. parem :)

16/03/10 14:49

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
Nu fi rau:P

16/03/10 15:55

Site web  
ella27
membru

Inregistat: 16/03/10
RainSong: multumesc :)
Polooradea: prima e impresie e extrem de importanta mereu ;)
mototey: cine? polooradea? nu a fost, ti se pare:P

16/03/10 16:01

lorre
membru

Nu imi plac baietii care scuipa pe strada. Serios, baieti! Sunteti dezgustatori cand faceti asta!

16/03/10 21:28

polooradea
Exclus

lorre a scris:

Sunteti dezgustatori cand faceti asta!

pai da nu ne spune noua asta.. de unde stii tu ca scuipam pe strada?

16/03/10 21:37

lorre
membru

Daca ai citi tot ce am scris fara sa scoti din context, atunci ai intelege ca ma refeream in general, la baietii care fac asta, nu neaparat la tine sau la altcineva de pe forum.

21/03/10 19:15

polooradea
Exclus

s-a sters comentariul lui mototey? ca vroiam sa ii dau un raspuns..

21/03/10 20:50

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
pusese " X ", de aceea am sters.

21/03/10 20:53

polooradea
Exclus

unul dintre baietii destepti.

Ultima modificare de polooradea (21/03/10 20:54)

21/03/10 20:53

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
am modificat mesajul... mi'am dat seama ca nu a fost tocmai potrivit un astfel de comentariu... imi cer iertare, polo.

21/03/10 21:28

Site web  
RainSong
membru

lorre a scris:

Nu imi plac baietii care scuipa pe strada. Serios, baieti! Sunteti dezgustatori cand faceti asta!

eu dupa inot scuip la dus si uneori scuip si pe strada :)) Simt in gura ceva ciudat .. [oricum e noapte si nu vede nimeni].

Mai ce aiurea mi se pare ca arata baietii care au sclip normal la inot/plaja/piscina. Sa poarte si ei boxeri sau sort, nu se uita in oglinda?

01/04/10 12:54

RainSong
membru

de obicei fetele sunt cele care coboara standardele pentru a place baietilor, limite fizice etc Si e trist.
  Dar tragic e atunci cand baietii coboara pentru fete. Mai baieti ,pune mana pe voi una din aia mai "zbuciumata" si pierduti sunteti. Asta nu-mi place mie la baieti, zilele astea am cunoscut un caz, m-a descurajat foarte mult, mi-a fost mila de ce era baiatul ala inainte.

08/04/10 22:04

Pagini: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la