|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 34 |
|
mirella
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
la baieti admir faptul ca sunt mai putini visatori cum zicea si monica...admir mult baietii care stiu sa se poarte cu o fata, care stiu sa faca diferenta dintre o fata si un baiat..(zic asta pt ca sunt multi baieti care nu prea tin cont de asta si mi se pare tare aiurea)..
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
09/05/05 00:25
|
|
ramona
membru
Inregistat: 16/05/05
|
|
......ii dau dreptatl surori mele lauryk.are dreptate in toate ....bv
....asa este mirela......ii dau deptate
|
|
16/05/05 20:31
|
|
eleni
membru
|
|
Dumnezeu a creat fata si baiat cu carater diferit .uni avem mai multe defecte ca alti dar important e sa vedem cand gresim si cand deranjam pe cineva si sa corectam .uni sunt mai incapatanati ca alti ...baieti uneori mai incapatanati ca alti si mai orgoliosi:)
Ultima modificare de eleni (25/01/13 19:08)
|
|
17/05/05 19:47
|
|
mirella
membru
|
|
bine zis eleni
_______________________________________ "Pot TOTUL in Hristos care ma intareste". Filipeni 4:13
|
|
17/05/05 22:33
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
eleni... parerea ta e buna ca de nu existau baieti nu existau nici fete..... Deci, si baietii au nevoie de fete si fetele au nevoie de baieti.... Chesti cu incapatanarea....... cred ca e mai mult.... deh poate o sa ma bata baietii de pe forum ca spun care sunt de fapt adevarurile.... da e usor de vazut si de ghicit.... e mai degraba mandria masculina. NU o sa vezi un baiat care f repede va ceda in fatza unei fete. Mai ales cand este contrazis... intelegeti voi? Asa suntem noi si greu ne este sa recunoastem ca o fata are dreptate si noi nu. Asta se poate vdea si intr-o casnicie numa bine
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
19/05/05 09:47
|
|
eleni
membru
|
|
ma bucur fyn
Ultima modificare de eleni (25/01/13 19:07)
|
|
19/05/05 15:28
|
|
Daniela
membru
Inregistat: 31/05/05
|
|
Hai! fin_festus ma sa stie ca la ultimu mesaj ai dreptate imi place cum ai gandit ca ai fost sincer.
Wer Zucht liebt, der wird klug; aber wer Zurechtweisung haßt, der bleibt dumm. Sprüche 12:1 Proverbe 12:1
Ultima modificare de Daniela (01/06/05 21:23)
_______________________________________ danielaR
|
|
01/06/05 18:39
|
|
Fyn
membru
|
|
Inca nu s-a aruncat cu vreun castravete in mine....)..... da rosiile sunt placerea mea....)
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
01/06/05 22:19
|
|
Daniela
membru
|
|
Ce vrei sa spui cu asta "inca nu s-a aruncat cu vreun castravete in mine......da rosiile sunt placerea mea ?
|
|
03/06/05 01:51
|
|
Fyn
membru
|
|
trebe sa incerci sa patrunzi singura taina acestei afirmatii. Mult succes!!!!
AI uitat sa pui si zimbaricii...)
|
|
03/06/05 14:07
|
|
Daniela
membru
|
|
Ei, ei fin-f....... ce smecher esti nu vorbesti numai in taine si nici nu vrei sa le talmacesti. (Mai pui sa-mi bat singura capu ,da ori cum sper cam inteles ce vreai sa spui !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Ultima modificare de Daniela (04/06/05 20:53)
|
|
03/06/05 22:57
|
|
joy
membru
Inregistat: 23/05/05
|
|
a spus bine cine a spus ca nimeni nu e perfect..asa ca sa fim realisti si sa ne acceptam cu defecte dar si calitati pe care le avem...sunt lucruri care intra-adevar ma deranjeaza la un baiat, dar sunt sigura ca si ei sunt deranjati de ceva de la mine... cred ca tb sa invatam sa relationam unii cu altii pt ca suntem diferiri, asa am fost creati..de fapt asata mi se pare cel mai fain..
_______________________________________ joy
|
|
07/06/05 14:47
|
|
crazee_sara
membru
Inregistat: 13/06/05
|
|
Lupea_Filip a scris:
Uite, hai ca le pun eu o intrebare la fete: Ce parere aveti despre baietii care se dau cu gel in cap, ca sa-si scoata tot felul de freze fistichii? Va plac? |
dadada,,,,si pantofii tzuguiatzi si un cercelush si tzepishori si bluze harrison sau mai stiu eu ce...bleax.. pai...hm`..deci ce le deranjeaza pe fete la baieti in general?hm`..o parere.... un singur lucru (ca restu` am observat si la fete): interpretarile gresite!!!!!!!!! si nu odata am patit ci de vreo 100 de ori.kiar zilele astea,ma abordase unu` si eu...noah..m`am comportat normal,eram sigura ca omu`i pocait si vbea cu mine frateste.eram sigura!si normal ca atunci cand il vedeam ziceam 'hey ce faci'.dupa vreo 2 ori ma intreaba.........ca ce am?imi place de el?it was like whaaaaaaaaaaaat? eu...naturala salut (si atat)..asta ca sa vezi ce gagicari is unii ca au impresia ca toata lumea`i ca ei...si nu numa`n domeniu asta.mi se pare asa o porcarie.orice interpreteaza si invart pana le iese...au impresia ca asa gandeste toata lumea cum gadesc ei...
|
|
17/06/05 09:54
|
|
mirella
membru
|
|
apai ce e rau in asta...ca un baiat sa isi aranjeze parul cu gel etc? :P nu cred ca e rau...sunt si chestii ce nu imi plac la imbracaminte..cum zicea sara, nu imi plac nici mie pantalonii taiati (inca tare...) , sau cerceii...oh, ma dispera cand vad asta la baieti...si mai ce? nu stiu...comportamentu...da sara,..iti dau dreptate...mie nu mi s'a intamplat numa' de la un salut sa se creada ca plac pe cineva...dar mi s'a intamplat pur si simplu de la faptu' ca vb cu cineva...sau vrei sa vb...apoi se crede ca placi..ca il placi...asa is eu na...mai sociabila cine ma cunoaste ...stie ce zic
|
|
18/06/05 02:01
|
|
ykkka
membru
Inregistat: 09/06/05
|
|
eu cred ca celor mai multi baieti le trebuie cam mult timp sa se maturizeze..nu stiu defapt ce-si doresc,le plac prieteniile scurte sau mai bine spus le place sa abureasca..sau unii nu se gandesc prea mult inainte sa inceapa o relatie daca exista ceva sanse pt ca sa mearga si sa ajunga unde trebuie...ceea ce ma deranjeaza pe mine e ca sunt destul de iresponsabili..unii..nu m-i se pare normal ca crestini fiind sa ne jucam atat de mult cu sentimentele! k,hai ca nu bat atat de mult in baieti,sunt si fete destule care fac acelasi lucru.dar intrebarea era ca ce nu ne place la baieti,deci... adevarul e ca am intalnit f muti de genul..si..daca dai numai de experiente de astea ajungi sa crezi ca nu mai exista si baieti pocaiti!
|
|
08/07/05 16:35
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
asa, baietii sunt iresponsabili ca se joaca cu sentimentele. si fetele nu sunt cele mai mari botaniste ca baga-n seama toti fraierii cu niste fibra pe ei, gel in par si toale "de firma"? mai gandeste-te.....
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
08/07/05 22:49
|
|
jla3_6alj90
membru
|
|
nu stiu poate exagerez io ,dar nici baietii nici fetele nu sunt prea buni.. asa ca eu intodeauna am fo baietoaica nu zic ...dar am tinut intotdeauna cu baietii ...dar sa nu va mandriti pe chestia asta ......desi cateodata nui inteleg dar nici pe fete ...eus undeva la mijloc nuj unde ar trebui sa ma incadrez...
_______________________________________ FRIENDSHIPS Are possible only when we open the window of our heart and allow the sunshine of someone`s life in...
|
|
11/07/05 16:46
|
|
jla3_6alj90
membru
|
|
si dak s`a vb mai sus si ce le place,fetelor, la baieti...hm ...sa stea hainele pe ei ca pe ...gard ...hm ...ador asta la un baiat...si sa fie borcanos (ehe,nu va traduc ce inseamna in limbaju meu)
Ultima modificare de jla3_6alj90 (11/07/05 16:50)
_______________________________________ FRIENDSHIPS Are possible only when we open the window of our heart and allow the sunshine of someone`s life in...
|
|
11/07/05 16:50
|
|
gfod
membru
|
|
hai sa traduc eu - sa poarte ochelari:D
|
|
12/07/05 01:57
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
ehe.. nici pe departe nu se apropie traducerea ta alex poate ar trebui sa ne explici ce inseamna in limbajul tau termenul asta ca sa nu mai fie dubii..
|
|
12/07/05 11:41
|
|
mirella
membru
|
|
eh..nu'sh daca are sinonim cuv. asta eu inteleg cuvantu'
|
|
13/07/05 16:51
|
|
jla3_6alj90
membru
|
|
ok ...borcanos ...hm are mai multe intelesuri ...ovi avea dreptate...nu neaparat co ochelari putem sa o luam si asa ...pai ...pai nu stiu poate sa fie si fizic si moral...depinde care dak este fizic ...pai sa fie ...big (solid)..dupa cum spuneam sa poarte haine largi ..(sa fie otar de rocker )..si moral...(numi place ca e naspa dak e borcanos u know inside) ...ar mai fi de zis dar ...ia mult ...(in mare )...happy?
|
|
13/07/05 16:52
|
|
jla3_6alj90
membru
|
|
normal cal intelege dupa ce iam explicat bine in particular;)..pai eu cu cine vb in fiecare zi...normal sal stii...dak vreti mai multe detalii...pai eu sunt putin asa ...borcanoasa..adik pyuitn mai mult :P..cine ma cunoaste ..intelege...cuvantu`...din toate pct de vedere ...
Ultima modificare de jla3_6alj90 (14/07/05 15:23)
|
|
13/07/05 16:54
|
|
gfod
membru
|
|
m-am gandit si la faza cu "solid" si "haine largi" si "rocker" da' am zis sa nu presupun aiurea......ai gusturi ciudate, oricum:D
|
|
14/07/05 00:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|