|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 34 |
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
va invit sa scrieti aici ce anume va deranjeaza la unii baieti ce fac parte din biserica voastra sau din cercul vostru de prieteni/cunoscuti..
|
|
19/03/05 19:02
|
|
m3diator
admin
Inregistat: 08/12/04
|
|
se pare ca fetele sunt foarte multumite de noi baietii  mai las ceva timp subiectul aici si daca nu scrie nimeni il voi sterge...
|
|
14/04/05 03:02
|
|
anca4j
membru
Inregistat: 24/01/05
|
|
pai...am spart gheata...ca nici baietii nu sunt perfecti :P...dar in principiu....e bine  fiti binecuvantati!
|
|
14/04/05 14:54
|
|
scalcom
membru
Inregistat: 13/04/05
|
|
Mie mi se par baietii copilasi
|
|
14/04/05 16:21
|
|
PrograMMeR
membru
Inregistat: 16/04/05
|
|
fetele sunt mai destepte...tre sa recunoastem...da nu acuma...mai incolo...si daca baietzii sunt copilasi si pot fi lovitzi ff usor in orgoliu,atunci inseamna ca fetele nu mai sunt....nu iau atitudine pt ca se tem sa nu fie lovite cu propria arma....
PS>poate nu sunt fete care sa viziteze site-ul?
_______________________________________ U can run but U can't hide
|
|
16/04/05 23:12
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
ok, chestia cu "fetele sunt mai destepte" ii cat se paote de falsa. sa ne uitam in jurul nostru si o sa vedem ca totusi toate chestiile astea se intrepatrund cand ii vorba de sexe. exista de toate felurile in ambele parti, deci a face o regula din ceva nu-i corect.
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
16/04/05 23:44
|
|
gfod
membru
|
|
orgoliul din mine se revolta.....
|
|
19/04/05 13:00
|
|
MineF
membru
Inregistat: 14/04/05
|
|
ce ma intristeaza pe mine la baieti este ca vor relatii dar le este prea frica sa se implice in ceva mai serios, evita responsabilitatile....o implicare mai serioasa... cunosc multi baieti insa care respecta fetele si asta apreciez mult...
|
|
19/04/05 16:04
|
|
mates
membru
Inregistat: 29/03/05
|
|
Mie nu mi-a fost frica sa ma imlic in ceva serios (zic "mi-a fost" pentru ca sunt deja implicat)...
_______________________________________ "Forma si aparenta sunt mai importante ca esenta?"
|
|
19/04/05 16:50
|
|
gfod
membru
|
|
well, cred ca timpul o sa rezolve si problema asta.....in cazul meu. nu-i vorba de frica de implicare.....dar pur si simplu nu vreau sa ma implic de dragul de a-mi demonstra ca pot ceva.....
|
|
20/04/05 00:06
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Foarte bine zis, g fod. E bine sa te implici intr-o relatie, atunci cand consideri ca esti destul de responsabil pentru acest lucru. Implicarea superficiala poate duce la ranirea celui de langa tine. Daca ar fi sa spun ce ma deranjeaza la baieti, este ca sunt uneori superficiali si nu vad dincolo de aparente. In rest, ii admir pentru faptul ca sunt practici si nu viseaza atat de mult ca noi... Multe binecuvantari!
|
|
20/04/05 11:33
|
|
scalcom
membru
Inregistat: 13/04/05
|
|
De ce posteaza si baietii la acest subiect??? Oare sunt mai curajosi?? Nu-mi plac vanatorii.
|
|
20/04/05 12:53
|
|
anca4j
membru
|
|
nu...e bine asa...va mai asteptam pe aici...apropo, si noi postam la categoria cealalta :P
|
|
21/04/05 00:36
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Fetelor, vad ca voi sunteti multumite de baieti. Cei mai nemultmiti sunt baietii de fete. Apropo, subiectul cu "pt baieti". Simtiti-va libere sa va exprimati.....
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
24/04/05 13:43
|
|
petru
membru
Inregistat: 18/03/05
|
|
Da, fetele sunt mai sensibile in interior, vad mai in profunzime si cred ca nemultumirile voastre fetelor sunt la fel de importante ca si ale baietilor. 1.First...atentia acordata fetelor...un exemplu: salutul. Mersi Anca 2. Relatiile...aici gresesc mult baietii, recunosc, insa cred ca si fetele, care se grabesc. Vreau sa vedem ca inainte de a incepe aceasta lucrare a lui Dumnezeu: gasirea unui partener, trebuie sa fim tari in El. Daca nu-l cunoastem pe El macar ca Mantuitor e normal sa se intample "anomalii" lumesti intre tineri "crestini". Dupa ce l-am cunoscut ca Mantuitor pt aceasta treaba( gasirea...) e nevoie sa-L cunoastem ca Sfatuitor, Calauza, Intelepciune si sa inaintam intr-o relatie dupa voia Lui. La acest capitol consider buna cel putin introducerea(fragmente din carte) de la cartea "Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu. Modelul crestin de relatii intre baieti si fete"de Eric & Leslie Ludy. Puteti citi aceasta introducere folositoare AICI Cred ca avem nevoie de puterea de a astepta cu rabdare, cu incredere in ajutorul Lui, in inceperea si realizarea unei relatii dupa voia Lui.
_______________________________________ Slava este a lui Dumnezeu!
|
|
24/04/05 15:02
|
|
anca4j
membru
|
|
in privinta salutului....total de acord...sa stiti ca parerea fetelor despre voi poate creste semnificativ printr-un simplu salut, si poate scadea drastic...daca va faceti nevazuti ;)...sper ca nu aveti probleme cu asta :) si la relatii...ambele parti sunt vinovate...dar...ar fi frumos din partea voastra sa fiti finuti cu fetele...si ganditi-va ca nu veti dori ca sa aveti sotii cu cicatrici ;) totusi ar fi interesant sa spuneti voi ce credeti ca spun fetele in general despre baieti :D...ar fi interesant...si fetele vor confirma sau infirma...
fiti binecuvantati !!!
Ultima modificare de anca4j (25/04/05 17:38)
|
|
25/04/05 17:37
|
|
gfod
membru
|
|
ma, sincer, mie nu-mi pasa, chiar deloc, ce zic fetele despre noi. povestea cu "porcul" mi-i foarte cunoscuta, is constient de cati magari sunt printre noi.....si.....nimic nou. si chiar la ce ar ajuta sa stim? cat despre cicatrici, se aplica ambelor parti. si acuma, fara suparare, multe fete ar trebui sa inceteze sa se adape cu telenovele si alte lacrimogene si sa se mai trezeasca la realitate. atunci si-ar da seama care-i treaba si cu romantismul asta si cum stau lucrurile in relatiile astea cu adevarat...... lumea nu-i roza.......nici macar vanata.....ii colorata.....foarte
|
|
25/04/05 20:52
|
|
lauryka
membru
Inregistat: 15/03/05
|
|
subiectul asta daca nu ma insel era pt fete (parca as ascris la inceput la titlu).. )...dar din cate vad mai multi baieti scriu ...sunt oare ei as ade interesati de ce le deranjeaza pe fete la unii dintre ei ????.... in ceea ce priveste uitatul la telenovele...vreau sa cred ca fetele nu cred in dragostea aia si ca sunt trezite la realitate ..la telenovele cred ca se mai uita doar pensionarele care nu au ce face in casa sau pustoaicele care abia incep sa se indragosteasca si li se pare ca totul e ca in telenovele ...bineinteles ca este o inselaciune ...as desfinta posturile care le difuzeaza...prea mult timp pierdut apoi prea multe vise care niciodata nu devin realitate ...si o dragoste care nu va fi nicioadata ca in telenovele....asa ca baieti la partea asta tin cu voi.... in rest cred ca fetele au o parere buna despre baieti ...mai ales de cei din biserica ...(.eu cel putin )...acum totul depinde ..eu nu pot sa spun nimic despre o persoana fara sa o cunosc mai bine ....adica nu pot sa ma nici o parere ....de cele mai multe ori aparentele inseala...parerea mea ca intotdeauna ...si pot sa ai o parere buna despre un baiat sa crezi ca e super de treaba si de fapt sa nu fie asa ....si contrariul e valabil.... acum m-ar interesa cum ganditi voi baieti?...in privinta fetelor???
_______________________________________ Live each day as if you are the only Bible some people will read.
|
|
29/04/05 23:49
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Noi muncim, noi nu gandim! Vezi ca-i un topic vecin!
|
|
29/04/05 23:58
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Uite, hai ca le pun eu o intrebare la fete: Ce parere aveti despre baietii care se dau cu gel in cap, ca sa-si scoata tot felul de freze fistichii? Va plac?
|
|
30/04/05 10:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|