|
|
|
nascutinvingator
membru
Inregistat: 25/03/06
|
|
bine dragul meu, dar frica e neutra fie ca e o reactie fata de Dumnezeu sau fata de intuneric iar Biblia recomanda sa ne folosim si mintea vezi ! Cor 14:15;14:20 si parca Isus zicea :fiti intelepti ca serpii si neprihaniti ca porumbeii...asa ca mare grije cu marfa si ambalajul....se pare ca duhul tau nu a inteles ce spune 2 Corinteni 3:6, daca-ti foloseai si mintea poate pricepeai...
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
01/08/06 22:44
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Corina a scris:
Mi-e frica aproape de fiecare data cand merg cu masina, in special la vitea si aglomeratie, si pastorul mi-a spus ca trebuie sa largesc orizontul dragostei ca sa imi treaca sau sa pot trai mai usor cu teama. Eu nu inteleg, poate intelegeti voi si imi explicati si mie. E ca si cum ii dai unui om flamand o reteta pt. un anumit fel de mancare in loc de hrana. |
Ps. 56:3. Ori de câte ori mă tem, eu mă încred în Tine.
Dumnezeu lucrează şi indirect, prin oameni, dar şi direct şi personal când vrea să ajute pe cineva. Pentru problema ta se cere intervenţia personală a lui Dumnezeu. Nici un om nu te poate ajuta. Singurul care schimbă inimile şi stările este Dumnezeu. Dacă aveai ceva problemă la nivel fizic, al materiei, poate că ar fi ales să te ajute prin oameni. Dar pentru ce ai tu, numai El te poate ajuta.
Dacă te rogi, El îţi va da un răspuns. Fie îţi va lua acest "ţepuş" fie ţi-l va lăsa. Este la latitudinea Lui. Problema este complexă şi unuia din afară îi e uşor să dea verdicte sau soluţii. Dcă tu şi cu Dumnezeu sunteţi singurii care cunoaşteţi în profunzime prin ceea ce treci, El cunoaşte şi soluţia pentru problema ta. Şi ea este o problemă ca oricare altă problemă cu care se confruntă orice copil al Lui. Trebuie să ne încredem în El în orice necaz am avea. Şi în particular, pentru problema fricii, de asemenea se cere credinţă în El. Iar pentru căpătarea credinţei sunt soluţii date de Biblie: studierea Cuvântului, părtaşia cu Dumnezeu în rugăciune.
Cât despre pilda cu reţete şi hrană... noi putem fi doar instrumente prin care Dumnezeu toarnă. Nu fă confuzia de a-i credita pe oameni pentru hrana pe care o primeşti. Cel care toarnă şi Care dă hrana este de fapt El. Reţetele sunt pregătite tot de El. Noi trebuie să ne facem partea noastră în a întinde farfuria (a cere).
Ultima modificare de Lupea_Filip (02/08/06 09:36)
|
|
02/08/06 09:33
|
|
Corina
membru
Inregistat: 02/04/05
|
|
Multumesc pentru mesajele voastre.nascutinvingator, mi-ar face placere sa vorbim mai multe pe mesanger.Lupea_Filip imi place si mie tare mult chestia cu tarusul. Mereu imi amintesc ca in Hristos atunci cand sunt slaba sunt de fapt puternica, pentru ca puterea Lui devine desavarsita in mine, si aceea este adevarata putere. Mai demult imi luam si eu pasaje biblice cu fagaduintele lui Dumnezeu in geanta sa mi le amintesc cand nu mai pot, insa nu ma ajuta. Au fost momente in care m-am incapatanat si am zis: azi orice ar fi nu o sa mai imi fie frica si am patit alt accident, de obicei atunci. Nu au fost grave, insa pe mine astea ma afecteaza mult mai mult ca pe o persoana care nu se confrunta cu asta. Aproape in toata accidentele din familie am fost in masina, si a lovit-o masina pe sora mea in fata mea. Eu am ridicat-o de jos. Nu va spun ca nu am mai putut trece strada multa vreme apoi. Duh de frica. da e adevarat ca frica e de la cel rau ca din cauza asta nu avem voie sa mergem la psihologi nu? Dar nu inteleg de ce nu spunem asta si atunci cand ne doare staomacul, oh, nu o sa merg la medic ca e un duh rau de boala, stau acasa si ma tot rog. Si psihicul uman se imbolnaveste...si adesea teama este motivata de probleme organice pentru ca sufletul este strans legat de trup. Acestea functioneaza impreuna.
_______________________________________ sug pula
|
|
02/08/06 14:33
|
|
fineas
Exclus
Inregistat: 11/01/06
|
|
nascutinvingator a scris:
bine dragul meu, dar frica e neutra fie ca e o reactie fata de Dumnezeu sau fata de intuneric iar Biblia recomanda sa ne folosim si mintea vezi ! Cor 14:15;14:20 si parca Isus zicea :fiti intelepti ca serpii si neprihaniti ca porumbeii...asa ca mare grije cu marfa si ambalajul....se pare ca duhul tau nu a inteles ce spune 2 Corinteni 3:6, daca-ti foloseai si mintea poate pricepeai... |
auzi baiete,se vede ca tu folosesti doar materia cenusie ,la judecata nu vei fi intrebat care ti-a fost IQ,CI DACA AI GANDUL LUI HRISTOS,esti al LUI ,daca esti foarte cerebral,atunci esti baiat destept ,.....dar ramai doar cu atat ;
1 Corinteni, 1
19 Căci este scris: "Voi prăpădi înţelepciunea celor înţelepţi, şi voi nimici priceperea celor pricepuţi." 20 Unde este înţeleptul? Unde este cărturarul? Unde este vorbăreţul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu înţelepciunea lumii acesteia? 21 Căci întrucât lumea, cu înţelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu în înţelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a găsit cu cale să mântuiască pe credincioşi prin nebunia propovăduirii crucii.
1 Corinteni, 2
14 Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci, pentru el, sunt o nebunie; şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte. 15 Omul duhovnicesc, dimpotrivă, poate să judece totul, şi el însuşi nu poate fi judecat de nimeni. 16 Căci "cine a cunoscut gândul Domnului, ca să-I poată da învăţătură?" Noi însă avem gândul lui Hristos.
_______________________________________ SHALOM
|
|
02/08/06 14:50
|
|
filip
membru
|
|
Corina a scris:
Duh de frica. da e adevarat ca frica e de la cel rau ca din cauza asta nu avem voie sa mergem la psihologi nu? |
Nu tot ce păţim trebuie să fie asociat cu un duh. Experienţele care ne marchează viaţa sunt pur şi simplu experienţe, nu duhuri. Ideea e că Dumnezeu, pentru a ne creşte credinţa, ne duce în situaţii în care să avem nevoie de ea. La ce-mi foloseşte să cred că Domnul îmi va da ceva, atunci când am acel ceva în faţa ochilor? Atunci nu mai am nevoie de credinţă, pentru că-l văd concret în faţa ochilor.
Eu nu sunt împotriva psihologilor, dacă sunt creştini. S-ar putea spune despre Isus că El a fost de toate: medic, muncitor, învăţător, chiar şi psiholog în felul în care i-a tratat pe cei din jur. Problema însă sunt psihologii necreştini. Dacă tu ai încredere şi vrei să primeşti sfaturi care îţi vor afecta direct sufletul, de la un om care nu-L cunoaşte pe Dumnezeu... apăi te bagi singură în bucluc. Trupul acesta e muritor, şi va pieri, aşa că eventualele boacăne care le facem asupra lui nu vor avea repercursiuni atât de grave privitor la veşnicie. De aceea un medic simplu nu-ţi poate face la fel de mult rău ca un psiholog, care îţi poate afecta relaţia ta veşnică cu Dumnezeu.
Orice creştin ar trebui să fie un psiholog, ba chiar mai mut decât un psiholog obişnuit. Deviza psihologilor necreştini e să nu se implice în viaţile pacienţilor. Ei le dau sfaturi şi dacă nu se potrivesc îi doare undeva de faptul că nenorocesc o fiinţă. Un creştin în schimb ar trebui să se şi implice în a ajuta perosana care e în nevoie. Dacă are şi studii de specialitate suplimentare, foarte bine.
Spre exemplu, acuma în cazul tău, noi ca şi participanţi pe forum ar trebui să ne facem datoria de a ne ruga pentru tine, de a te încuraja, de a te asculta când cazi din nou, etc. E un lucru greu, dar asta e datoria noastră. Ar fi uşor să spunem că ar fi mai bine ca o persoană creştină mai apropiată ţie să facă aceste lucruri pentru tine, iar noi să ne spălăm pe mâini.
Din păcate eu nu prea am o stare destul de bună ca să mă implic pentru tine. Deci în acest moment nu sunt un creştin bun.
|
|
02/08/06 16:26
|
|
fineas
Exclus
Inregistat: 11/01/06
|
|
Lupea_Filip a scris:
Eu nu sunt împotriva psihologilor, dacă sunt creştini. S-ar putea spune despre Isus că El a fost de toate: medic, muncitor, învăţător, chiar şi psiholog în felul în care i-a tratat pe cei din jur. Problema însă sunt psihologii necreştini. Dacă tu ai încredere şi vrei să primeşti sfaturi care îţi vor afecta direct sufletul, de la un om care nu-L cunoaşte pe Dumnezeu... apăi te bagi singură în bucluc. Trupul acesta e muritor, şi va pieri, aşa că eventualele boacăne care le facem asupra lui nu vor avea repercursiuni atât de grave privitor la veşnicie. De aceea un medic simplu nu-ţi poate face la fel de mult rău ca un psiholog, care îţi poate afecta relaţia ta veşnică cu Dumnezeu. |
filipe iar deraiezi, Isus a fost pshiolog?
uite cine este ,nu a fost ,Domnul Isus Hristos;
1 Ioan, 5
20 Ştim că Fiul lui Dumnezeu a venit, şi ne-a dat pricepere să cunoaştem pe Cel ce este adevărat. Şi noi suntem în Cel ce este adevărat, adică în Isus Hristos, Fiul Lui.
El este Dumnezeul adevărat şi viaţa veşnică.
tu la-i redus la un pshiolog,Dumnezeu sa aiba mila de tine !!!
Filipeni, 2
9 De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult, şi I-a dat Numele, care este mai presus de orice nume; 10 pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pământ şi de sub pământ,
11 şi orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domnul.
SI DOMNUL ESTE DUMNEZEU,...nu un dumnezeu ,ci UNICUL DUMNEZEU ,filipe ,faci comparatii absurde!!
Deuteronomul, 4
35 Numai tu ai fost martor la aceste lucruri, ca să cunoşti că numai Domnul este Dumnezeu şi că nu este alt Dumnezeu afară de El.
Intrebare de baraj,filipe ,cati Domni avem??
Uite raspunsul biblic;
Deuteronomul, 4
39 Să ştii dar în ziua aceasta, şi pune-ţi în inimă că numai Domnul este Dumnezeu, sus în cer şi jos pe pământ,
şi că nu este alt Dumnezeu afară de El.
_______________________________________ SHALOM
|
|
02/08/06 16:39
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
In general teama este invinsa atunci cand vorbim despre ea, cand facem exact opusul. Nu stiu daca mai mai scris experienta asta pana acum, dar pana la varsta de 22 de ani imi era frica sa merg cu liftul pentru ca o colega de-a mea din clasa a patra s-a blocat in lift. Urcam lejer 10 etaje, dar refuzam sa merg cu liftul daca eram singura. Ei bine de curand am inceput sa merg cu liftul si chiar imi place. Daca e sa ma opresc apas butonul pentru alarma si cu siguranta va fi cineva care va sesiza ca m-am blocat in lift - deci nici o frica! Nu te teme, Eu sunt cu tine!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
03/08/06 04:34
|
|
Corina
membru
|
|
Nu am mers la nici un psiholog, fineas fi linistit pentru ca tot timpul am stiut ca noi nu avem voie!...asta nu inseamna ca sunt si de acord cu ideea asta. Cineva zicea mai sus ca trebuie avut grija la cine mergem, si cu ce problema asta mi se pare f. adevarat. Iti multumesc tare mult April pentru dorinta ta de sustinere. Mi-ar face mare place sa discutam. esti tare draguta. Larisa ai dreptate! Si mie imi tot canta fratele meu asta, si cand mergeam cu el cu masina intodeauna conducea cum nu imi place mie. Si sora mea zicea : cu tine numai tare vreau sa merg cu masina sa te inveti odata si asa!!! Sti cum ma simit cand imi spune cineva asta? nu stiu cu ce sa o asociez? Cu...de ex. daca sa zicem tie ti-ar fi teama de albine. Si ar venii cineva la tine si ar arunca pe tine un roi de albine, te-ai vinedeca oare? Cred ca ar fi o experienta traumatizanta doar. In fine era un exemplu . Cel mai usor mi atunci cand merg cu cineva cu masina care stie de problema mea si ma intelege. Poat em-ar ajuta daca as incepe si eu sa conduc. Nu prea ii doresc sa fac asta!
|
|
04/08/06 15:07
|
|
gfod
membru
Inregistat: 21/03/05
|
|
Ia-ti o bicicleta! sau o motocicleta....:d
_______________________________________ sunt si eu om(sclab om!)...
|
|
04/08/06 21:19
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Mie nu imi place sa conduc. Cand am inceput sa fac lectii de conducere cu Jesse prin cartier mi se rupeau parca picioarele cand ma dadeam jos din masina dupa juma de ora. Dumnezeu m-a ajutat sa iau carnetul din prima( aici mai toti americanii pica la primul test. Cand afla ca ai carnet te intreaba de cate ori ai dat examenul) si acum merg singurica la serviciu - juma de ora - si vin singurica. Soacrei mele nu-i venea a crede cand Jesse i-a zis ca eu conduc o masina manuala in Seattle. Mie acum mi se pare absolut normal. Nevoia te invata si te ajuta sa sari peste multe temeri.
Ultima modificare de Larisa (05/08/06 01:43)
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
05/08/06 01:43
|
|
filip
membru
|
|
Larisa a scris:
o masina manuala |
Mărturisesc că nu am mai auzit acest termen. Te referi cumva la cutia de viteze?
|
|
05/08/06 08:58
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Hai sa te lamuresc eu, Filip: da, e vorba de o masina cu schimbator de viteze manual.
Corina, am recitit ce s-a postat la acest subiect. La un moment dat ai scris ca aveai la tine versete care sa te ajute sa alungi frica, in cazul in care aceasta aparea, dar ca nu te-au ajutat. As avea un sfat pentru tine : scrie in continuare versete pe biletele, cartonase, etc, lipeste-le in camera, pe oglinzi, pe calculator, tine-le in geanta, buzunar si citeste-le cat de des poti, nu numai cand simti ca apare frica. Atunci poate fi tarziu. Umpleti gandul cu promisiunile lui Dumnezeu, crede-le, hraneste-te cu ele, invata-le pe dinafara, repeta-le...Pana la urma este vorba daca Il credem pe El pe Cuvant sau nu. El ne spune sa nu ne temem, si asta o face de 366 de ori !!!( cum spunea Larisa). Il credem sau nu? Capul sus, infrunta teama, ca nu esti singura! El e cu tine! Si noi vom incerca sa fim .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
06/08/06 20:13
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
corina... vorbeste cu sotul tau (daca esti casatorita) sau cu pastorul tau. frica poate veni dintr-o lipsa de "acoperire".
poti sa crezi ca nu ti-e frica cat vrei si sa memorezi toate cele 366 de versete... dar frica sa nu dispara. Sursa este adesea lipsa unei relatii de incredere, sau ranile lasate in urma unor relatii.
Biblia spune:
1Pe 5:8 Fiti treji, si vegheati! Pentruca protivnicul vostru, diavolul, da tîrcoale ca un leu care racneste, si cauta pe cine sa înghita. 1Pe 5:9 Împotriviti-va lui tari în credinta, stiind ca si fratii vostri în lume trec prin aceleasi suferinte ca voi.
textul arata ca pana si leul da tarcoale si isi alege victimele dintre cele care sunt SINGURE si mai delartate de grup (biserica)
fiti tari... stiind... de fratii vostrii - aici gasim "acoperirea" de care vorbeam.
April... "vom incerca sa fim" is just not good enough - suntem sau nu suntem... asta e intrebarea.
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
18/10/06 09:42
|
|
april
admin forum
|
|
eusunt10 a scris:
April... "vom incerca sa fim" is just not good enough - suntem sau nu suntem... asta e intrebarea. |
Eu pot vorbi in numele meu, nu in numele tuturor. De aceea am zis ca "vom incerca sa fim".
Oricum, m-as bucura ca ea sa ne mai scrie cate ceva. Nu a mai facut-o de ceva timp...
|
|
19/10/06 21:14
|
|
albertina
membru
Inregistat: 12/11/06
|
|
Pot sa zic ca uneori ne e teama de oameni si chiar ne e teama de noi, asta ne face sa ascundem ceea ce a pus Dz in noi. De ce sa ne fie teama de noi? teama aceasta ne indeparteaza de noi insine, nu mai facem ceea ce ar treb sa facem. Teama de ce ni s-ar putea intampla, teama de faliment, teama, cand ne gandim daca va merge ceea ce vrem sa facem, nu va disparea niciodata( si e normal) Dar de fiecare data cand iti invingi frica, devii mai dispus sa o faci si data viitoare, nu pt ca frica dispare ci pt ca ne obisnuim cu frica si ea nu mai are puterea sa ne distruga... TEAMA NU DISPARE, ATATA TIMP CAT CONTINUU SA CRESC...( nu vb de teama de noi insine)
_______________________________________ Nu astepta sa nu mai vezi nici o cale de iesire ca sa privesti in sus!!!
|
|
13/11/06 04:59
|
|
Corina
membru
|
|
Vreau sa va dau o veste buna: m-am inscris la scoala de conducere auto! tocmai eu...asta pentru ca aveam nevoie, deloc din alte motive! Si e bine...mi-am ales un instructor curajos! ma tot pune sa merg cu viteza!!! stie cat imi e de frica ). Dar de la volan se vede altfel toata situatia, nu stiu cum sa zic...ajuta, ajuta...pentru cei cu probleme similare, sau sunt numai eu in situatie?
|
|
12/07/07 13:11
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
Vezi sa nu ajungi la celalalt pol, eu am patit-o. Acum mi-am promis sa nu depasesc limitele legale, ca sa nu fac vreo nenorocire
|
|
12/07/07 13:50
|
|
Corina
membru
|
|
) esti fain! nu cred ca o sa ajung chiar la polul celalat, adica no, ar fi o minune!
Ultima modificare de Corina (04/08/07 13:26)
|
|
12/07/07 20:58
|
|
selena
membru
Inregistat: 01/03/07
|
|
Eu personal cred ca frica este intr-adevar boala secolului.Din pacate noi ca si crestini nu cred ca ar trebui sa avem aceasta problema dar ni se intampla si asta din cauza faptului ca nu mai avem credinta in Dumnezeu,vorbim mult si nu practicam viata alaturi de Dumnezeu.Suntem mult prea sensibili la stimulii exteriori si ne cuprinde teama fara sa ne gandim ca Dumnezeu este Tatal nostru si El va fi alaturi de noi chiar si in cele mai grele momente.Ma rog Domnului sa elimine frica din viata noastra si sa privim tinta la El.
_______________________________________ oamenii care au schimbat lumea au fost acei oameni pe care lumea nu i-a putut schimba!
|
|
09/10/09 10:51
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
de obicei nu mie frica de multe lucruri. dar tin minte o intamplare. eram cu un prieten amus vreo 6,7 ani prin padure. si o inceput o ploaie daia cu tunete si fulgere. si el tot ramanea in spate, dar eu nu stiam de ce. si atunci am inceput sa glumesc cum ca sunt lupi prin padure si ne pandesc la orice pas. si saracul nu a rezistat stresului si a inceput sa planga si de teama de lupi a zis ca nu se misca din loc pana l-am asigurat eu ca nu sunt lupi prin preajma.
mie imi e frica, insa mai mult scarba de serpi.. nu stiu de ce insa cand ii vad asa umezi, lungi... insa nu stiu de care teama e vorba aici? fizica, spirituala?
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
24/01/10 23:00
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu aveam mari probleme sa dorm singura nu doar in camera, ci si in pat ) [acuma pot glumi ca mi-am mai revenit, dar tot nu imi place singura in camera]. Ma uitasem o perioada la emisiunea "fenomene stranii" si mai auzisem si altele si am ramas profund marcata. Baiu era ca adormeam chinuit dar noaptea ma trezeam pentru baie si iar trebuia sa adorm. Am depasit momentul, desi privind in urma am fost chinuita rau. S-a intamplat 2 nopti anul asta si alte 2 anul trecut sa dorm singura in camera, a fost ok pana la urma. Cand eram putin mai mica nu-mi placea sa stau singura de dimineata, mereu eram singura.
Faza ciudata e ca nu mi frica singura pe intuneric afara - mergeam cu o colega toamna-iarna pe la 8 pe strada, pe bulevard liminat si cu lume si ea era super strasata ca eu cum voi ajunge acasa printre blocuri neluminate, ii era frica si pe bulevard. Pana la mine la etajul 1 imi place sa urc pe intuneric Mi frica numai de caini, s-a intamplat sa fie intuneric, eu singura pe artera si caini .. Pe lumna nu-mi place singura in al doilea vagon al tramvaiului cand raman f putini oameni - gen eu, 2 boschetari si un nene. De asta prefer primul vagon [asta in alte orase, la mine nu folosesc tramvaiu]
Dupaia mai am arahnofobie, sunt ingrozita de paianjeni, dar nu ma manifest ca unii cu fobii plangand si tremurand, dar nici foarte departe . Si faza e ca prin casa la mine am intalnit in ultima perioada cam multi paianjeni, nu-mi explic cum se tot fac.
Larisa a scris:
Imi mai este frica sa merg cu liftul pentru ca o colega de-a mea s-a blocat in lift. Deci urc pe scari. |
si eu m-am blocat cand am fost mica cu o fata, problema a fost ca eu credeam ca niciodata nu vom mai iesi de acolo ai acolo vom muri, m-am pus pe plans Dar culmea e ca nu am ramas traumatizata, merg cu liftul dar nu singura, se intampla sa nu functioneze lifturile f bine si sa nu fie anunt. Si mereu ma uit daca e platforma, sa nu calc in gol [vazusem la tv o tragedie din asta]
Ultima modificare de RainSong (21/05/10 09:15)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
21/05/10 09:15
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Eu cred ca frica este o indepartare de Dumnezeu, cel putin asa am perceput-o eu.Frica ca prietenul se va uita la alta fata, frica ca sotul ma va insela, frica de durere, frica de hoti, etc Am observat ca Dumnezeu lucreaza de multe ori tocmai in temerile noastre, sau se ajuta de ele, mai bine spus, ne pune chiar in fata uneia dintre fricile noastre ca sa ne intoarca cu fata catre El.Si in cazul meu Dumnezeu a lucrat tocmai intr-o frica de-a mea, si acum sunt foarte sigura pe mine, prin El, datorita Lui, nu-mi mai este frica de nimic si de nimeni.Multi probabil ma considera ingamfata Sunt tare!!!Sunt biruitoare.Domnul sa va intareasca si sa va ajute sa va depasiti fricile si temerile!!! Inainte aveam stari de panica din cauza anumitor persoane sau a anumitor situatii , simteam ca-mi iese inima din piept, doi ani am fost din om neom, pana in ora pranzului nu ieseam din casa ca trebuia sa stau la toaleta, imi distrusesem stomacul din cauza fricii si Domnul a fost salvarea mea.
Daca traiesti in frica, nu vei experimenta niciodata potentialul pe care l-a asezat Dumnezeu in tine!!!Frica distruge bucuria.
Ultima modificare de ROXANA82 (26/10/10 16:06)
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
01/10/10 14:56
|
|
april
admin forum
|
|
ROXANA82 a scris:
Eu cred ca frica este o indepartare de Dumnezeu, cel putin asa am perceput-o eu.Frica ca prietenul se va uita la alta fata, frica ca sotul ma va insela, frica de durere, frica de hoti, etc |
sau altfel spus : "În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica" (1 Ioan 4:18)
|
|
27/12/10 20:36
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
april a scris:
ROXANA82 a scris:
Eu cred ca frica este o indepartare de Dumnezeu, cel putin asa am perceput-o eu.Frica ca prietenul se va uita la alta fata, frica ca sotul ma va insela, frica de durere, frica de hoti, etc |
sau altfel spus : "În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica" (1 Ioan 4:18) |
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
29/12/10 16:09
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|