|
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
Dragilor, sunt tare necajita de vreo 2-3 sapt de un cos care se pare ca in fiecare rezista doar ca sa ma irite pe mine. Si culmea, e in centrul fetei, ca sa se asigure ca-l vede orice om cu care ma intalnesc. In general am avut probleme cu tenul, dar cos ca acesta nu am mai avut. Stiu ca sunt mai multe tipuri insa nu am reusesc sa-l clasific momentan. Este de aprox juma de cm, ca o punga cu lichid sub piele. Fiind ca o umflatura, pernita sub piele, nu-l pot face nicicum sa dispara. M-am interesat de ceva mai natural si am incercat cu varza. Am pus foite de varza cu un plasture. Dar dimineara pare ca se retrage si pana dimineata revine la forma initiala. Am teama de sistemul medical din ziua de azi, mai ales ca aud de tot felul de experiente cu tratamente super scumpe care, culmea, inrautatesc situatia. Nu zic, sunt si cazuri fericite si as vrea sa fiu si eu unul din ele. In concluzie, la dermatolog inca nu am ajuns si mi-e teama de el. As fi interesata daca a mai avut cineva ceva de genu' si daca a reusit sa-l faca sa se retraga frumos si cu ceva natural de preferat.
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
28/05/12 21:23
|
|
HartaucaB
membru
Inregistat: 20/08/12
|
|
poti cu aloe vera sau sapun dove
|
|
20/08/12 15:45
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Si trece?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
22/08/12 07:15
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Pentru a nu mai avea cosuri trebuie mentinuta in primul rand fata curata, deci asta inseamna ca trebuie spalata des, in special inainte de culcare si trebuie evitat un meniu gras, mai putine prajeli, am auzit chiar ca si sucul (cel din comert) poate influenta in mod negativ.
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
22/08/12 12:10
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
lasa-l in pace, se duce singur daca nu il bazai. Si eu am perioade in care imi iese cate vreun cos din ala urat pe nas [si-mi acopera juma de nas], in ureche sau chiar pe umar, si ma doare rau; dar se plictisesc de mine si mereu trec dupa ceva vreme. Nu te stresa ca te vede lumea asa, sunt chestii mult mai tragice. Nici nu are rost sa te obosesti sa mergi la dermato doar pt un cos, iti prescrie ceva extrascump si total ineficient. Totusi, mai poti incerca cu zeama de ceapa, usturoi sau lamaie. Ideea e ca nu te dai o data si astepti sa treaca, insisti; dar la fiecare lucreaza altfel. Numa bine
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
22/08/12 17:31
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|