|
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Betty Friedan- "Mistica feminină"
"O femeie bună este aceea care trăieşte cu pasiune,manifestă curaj,seriozitate şi convingeri puternice;îşi asumă responsabilităţi şi îi modelează pe cei din jur.Cuvântul <rezervat> mă îngrozeşte.A fi rezervat înseamnă să fugi de viaţă.Nu înseamnă nimic.Prefer să fiu plină de viaţă şi să greşesc.Mai bine să fiu dedicată decât detaşată."
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
17/07/08 09:51
|
|
Norkis
membru
Inregistat: 17/07/08
|
|
Exista un personaj superior femeii frumoase: femeia frumoasa si modesta.
_______________________________________ Istetimea nu inseamna intelepciune...
|
|
17/07/08 20:39
|
|
carmina
membru
Inregistat: 09/08/08
|
|
cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul unei femei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
10/08/08 15:30
|
|
Batrânul
membru
Inregistat: 07/08/08
|
|
"Cine cunoaşte o femeie...cunoaşte toate femeile! Cine încearcă toate femeile nu cunoaşte nici una...!"..)))
"Femeia cu un singur iubit e un înger, cea cu doi este un monstru iar cea cu trei...este o femeie oarecare!"
_______________________________________ "Nu mi-e frica de Dumnezeu...ci de inexistenta lui Dumnezeu!"
|
|
18/08/08 15:44
|
|
selena
membru
Inregistat: 01/03/07
|
|
Sunt unele lucruri pe care o femeie le patrunde totdeauna cu mai multa agerime decat o suta de ochi de barbati
Pentru mine n-ar putea exista un chin mai mare decat sa fiu singur in paradis, fara femeia iubita - Goethe,
Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune.
Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese
Femeia este lucrarea de diplomă a lui Dumnezeu la examenul de estetică.
Femeile sunt nişte copii mari care păstrează simţul umorului
Femeia este un cadou care te alege.
_______________________________________ oamenii care au schimbat lumea au fost acei oameni pe care lumea nu i-a putut schimba!
|
|
14/10/08 18:39
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
"Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înțelese." Oscar Wilde
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
03/02/11 12:26
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
"La originea tuturor marilor realizari se afla o femeie."-Lamartine
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
09/03/11 12:53
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Nu iubesti o femeie pentru ca e frumoasa,dar e frumoasa pentru ca o iubesti.
|
|
06/05/11 18:24
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
”Femeia este ca o punguţă de ceai: nu ştii niciodată cât de tare este până ce nu o vezi cum fierbe.” Eleanor Roosevelt
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
14/07/13 14:00
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|