|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 6 7 8 9 10 |
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Roxy:da, are multa scortisoara. Mie asa-mi place
Oblio: Daca te-ar prinde Antonela si ti-ar vedea gramatica, cred ca ti-ar da 2, sau I, cum sunt calificativele la primara.
Ultima modificare de march (26/11/12 15:09)
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
26/11/12 15:08
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Cafea nu mai da nimeni? Ce-i cu atat zgarcenie pe-aici?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
05/12/12 19:04
|
|
march
membru
|
|
Cafea sau ceai da march azi pentru cine nu ajunge la Mohican
+ banana ca sa-i fac in ciuda :P
Ultima modificare de march (04/02/13 17:21)
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
04/02/13 17:19
|
|
march
membru
|
|
Se pare ca pe TC la cafenea s-a dat faliment. Rog admina sa sanctioneze patronul (cu 10 euro)
Ofer ceai cald azi (si prajiturele):
|
|
13/05/13 17:56
|
|
march
membru
|
|
Ofer un ceai cald pentru toți cei care doresc. Daca luați azi aveți și o oferta: cumpărați azi, plătiți mâine
|
|
29/08/13 20:45
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Nu mai bea nimeni cafea?
E cam plictisitor sa bei de unul singur.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
25/04/14 06:34
|
|
Old
Moderator
|
|
cine ofera?
Eu vreau cafea.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
25/04/14 06:38
|
|
adriana
membru
|
|
Te ai trezit prea tarziu. Data viitoare .
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
25/04/14 12:08
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
e un lucru binecunoscut ca somnul de dimineata e cel mai dulce
|
|
28/04/14 14:55
|
|
adriana
membru
|
|
Cine si-l poate permite? E un lux pentru unii...
|
|
28/04/14 18:27
|
|
march
membru
|
|
Astazi, bomboane la oferta pentru MRU si toti forumistii. Maine nu se stie daca mai raman
|
|
29/04/14 21:25
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
ha, ha, uite pe cineva care-i rade-n fata glicemiei!
Ultima modificare de zambezi (29/04/14 21:29)
|
|
29/04/14 21:28
|
|
adriana
membru
|
|
Deci...cine da cafeaua?
|
|
05/05/14 06:39
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
unde doresti sa iti fie adusa cafeluta ? un cubulet sau doua de zaharel ? ) mai vrea cineva ?
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
05/05/14 12:59
|
|
adriana
membru
|
|
Mai dar ce serviabil esti...important e sa fie zahar brun.
|
|
05/05/14 19:16
|
|
giany
membru
|
|
nu am luat zahar brun ... nu iria ... dar am cafea ... ... oblio ... pun sau nu ?
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
14/05/14 06:33
|
|
Old
Moderator
|
|
Ofer cafea pentru cine doreste. Nu este indulcita, dar gasiti langa cafea: zahar alb, zahar brun, zahar natural(miere), si indulcitor pe baza de zaharina si aspartan, puteti din care doriti, sau beti amara cafeaua ca-i dulce destul viata. O zi buna!
|
|
15/05/14 09:11
|
|
Oblio
membru
Inregistat: 03/10/10
|
|
Merci Old, o degust pe indelete chiar acum (si cafeaua si viata, ambele cu "dulceata" lor)!
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
15/05/14 11:28
|
|
giany
membru
|
|
old ... esti mai ceva decat un barman ... multam fain !
|
|
15/05/14 12:30
|
|
giany
membru
|
|
sunteti invitati la o cafea ... urmatorii : m3diator, april, arch, old, antonela, adriana, edi.theraven, irlanda, feedback(in primul rand ), oblio, anomis, lorre, underzero, ste.fan, gfod, nikku, sunshine, rainsong, webdev (era sa te uit), joy, soseta rosie, dana 21 (nu te-am uitat, am ceva memorie ), fillip (cu tine mi-ar face o mare placer sa beau o cafea) ... cine mai vrea ... nu mai caut in lista ... trimite pm si negociem unde si cand ... mi-ar fi mai usor toti odata ... promit ca va servesc iroprosabil ... la solicitare ... personal ... si fiecare ce va dori ... asta in cazul in care vom fi prezenti macar jumate din lista ... ... ar fi o bucurie ...
cat pe ce sa uit ... tanarcrestin ... esti invitat ... ... te vad eu cum bei tu cafea acum )
Ultima modificare de giany (23/05/14 22:55)
|
|
23/05/14 22:23
|
|
C4tal1n
membru
Inregistat: 12/04/13
|
|
http://1.bp.blogspot.com/-OiTBRFyRenY/U ... jt6p41.jpg
_______________________________________ Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)
|
|
24/05/14 11:40
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
giany a scris:
sunteti invitati la o cafea ... urmatorii : m3diator, april, arch, old, antonela, adriana, edi.theraven, irlanda, feedback(in primul rand ), oblio, anomis, lorre, underzero, ste.fan, gfod, nikku, sunshine, rainsong, webdev (era sa te uit), joy, soseta rosie, dana 21 (nu te-am uitat, am ceva memorie ), fillip (cu tine mi-ar face o mare placer sa beau o cafea) ... cine mai vrea ... nu mai caut in lista ... trimite pm si negociem unde si cand ... mi-ar fi mai usor toti odata ... promit ca va servesc iroprosabil ... la solicitare ... personal ... si fiecare ce va dori ... asta in cazul in care vom fi prezenti macar jumate din lista ... ... ar fi o bucurie ... |
daca-i aduni pe toti, vin )
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
24/05/14 14:01
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|