|
|
|
Fyn
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Cred ca peste tot in lume sunt misionari care au deiferite nevoi. Se poate sa stii un misionar sau o etnie, sau o zona care se confrunta cu anumite nevoie si trebuie sa fie sustinuti in rugaciune. Scrie aici, spune celui care se afla in nevoie sa scrie aici astfel ca tot mai multi sa se poata ruga si sa aduca inaintea lui Dumnezeu acea cauza.
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
19/03/05 16:10
|
|
hai`huy
membru
Inregistat: 18/04/05
|
|
Cand Isus s-a inaltat la cer, El a spus "Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19 Prin asta Dumnezeu ne spune ca eu si tu, ca Biserica Lui ar trebuie sa fie un misionar, suntem noi misionari printre colegi, vecini? ma rog la Dumnezeu sa ne faca constienti de acest lucru, si sa ne dea putere, sa continuam sa fim, sau daca inca nu am fost sa incepem GBU!
|
|
21/04/05 19:06
|
|
Fyn
membru
|
|
Nu stiu cati vor citi acest mesaj, dar daca il cititi va rgo sa luati aminte.... In preajma antentatelor din Londra ascultam diferite comentarii cu privire la musulmanii din UK si un lucru mi-a atras atentia. Spunea reporterul BBC ca inj UK sunt adusi imami din Asia de Sud (preoti musulmani) ca sa slujeasca in moscheele britanice. Dar acesti preoti nu sunt relevanti tinerilor si culturii din UK. Astfel este o prapastie intre musulmanii din UK, in special cei tineri, si imami, moschee. Acesti tineri pot sa fie o prada pentru fanatism. Ei nu gasesc relevant Islamismul. Gandul care il am io este urmatorul: sa ne rugam pentru acesti tineri musulmani din Uk ca sa-l gaseasca pe Hristos. Sa fie crestini reali din UK care sa iasa inaintea acestori tineri si sa le vesteasca Evaghelia, sa le prezinte pe Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Acesti tineri sa inteleaga crestinismul si astfel vietile lor sa fie salvate si sa gaseasca implinirea vietilor lor in Hristos.
....eventual puteti scrie cateva ganduri care sa le inaltati inaintea lui Dumnezeu, aici pe acest forum..... Domnul sa va binecuvinteze
Ps. 2:8 - cere-mi sit-ti voi da neamurile de mostenire si marginile pamantului in stapanire
_______________________________________ Verbum Domini Manet In Aeternum... Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...
|
|
14/07/05 22:55
|
|
monica
membru
|
|
Mi-a placut mesajul tau, fyn. Raspund si eu prezent la apelul tau de rugaciune pentru musulmani, mai ales ca sunt multi si in Romania. Doamne ajuta!
|
|
15/07/05 14:07
|
|
ciucix
membru
Inregistat: 15/10/05
|
|
Salut Oana..uite ca m am inscris si eu pe aici...e cool siteul..ti am mai zis...stii asta dar...no:)
_______________________________________ Cat despre mine,eu si casa mea vom slujii Domnului
|
|
15/10/05 19:28
|
|
oanaforgaci
membru
Inregistat: 19/03/05
|
|
merci de salut dar chiar nu trebuia sa ma saluti pe site si mai ales la acest subiect.
_______________________________________ let go, and let God...
|
|
19/10/05 13:05
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Rugati-va pentru crestinii romani de pretutindeni si pentru tarile in care sunt risipiti!Pentru trezire in ei si in tarile respective.Ganditi-va ce putere are rugaciunea! Daca toti crestinii de pretutindeni s-ar ruga impreuna, ce s-ar intampla! Pana una, alta, am o propunere pentru tinerii (si nu numai ) crestini de pe acest forum : propun 3 zile speciale de rugaciune : LUNI pentru ROMANIA, Marti pentru EUROPA si Miercuri pentru AMERICA. Ne putem ruga in orice moment al zilei, si mai ales (cum a propus cineva pe alt forum), la ora 21 a Romaniei. Ce ziceti? Astept reactii, pareri, propuneri...Putem sa dezvoltam ideea...Tineri crestini din toata lumea, uniti-va in rugaciune!
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
20/10/05 19:34
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Noi am primit o carticica de la biserica cu 30 de zile de rugaciune pentru musulmani. Se numeste: Chemarea bisericii la rugaciune pentru lumea musulmana. In fiecare zi ne rugam cate un trib care este pe undeva prin lume ca Dz sa-i atinga si sa le arate calea pe care trebuie sa mearga. Astazi ne rugam pentru Indonezia.
Ultima modificare de Larisa (21/10/05 21:50)
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
21/10/05 20:11
|
|
magda
membru
Inregistat: 08/11/05
|
|
...cred in puterea Tatalui...si cred ca harul Sau..nu a luat sfarsit..cred ca El vrea sa lucreze si cu noi..sa ne foloseasca spre slava Sa..depinde de noi..de se misca ceva..schimba ceva incepand cu locul unde am fost asejati..Eu,as propune sa ne rugam..si de vreti sa va rugati personal pt.mine.. pt.ca VREAU sa fiu o misionara a D.lui.in orice moment!chiar de nu o sa fac nimic deosebit in ochii oamenilor..as vrea sa las un dor de sus..in inimile oamenilor ce.mi stau in jur.Stiu ca rugaciunea facuta dintr.o inima curata.are mare putere..sa ne asculte D.zeu pe toti cei ce vor sa.I slujeasca.sa ne curateasca..si sa ne umple inima de dragoste si compasiune pt.semeni nostri...inima mea e lipita de Africa..si as vrea mult de tot ca sa ne gandim bine ce am putea face pt.acele persoane..daca stiti ceva..de pe acolo..sau ati vazut ceva filmate..marturisiri..nu mai e loc pt.cuvinte..asadar,sa ne rugam pt.cei ce.si risca viata pt.AL purta pe H ristos si in inimile acelea..poate inca ..neamblanzite..si D.nul sa ne de.a intelepciune sa facem si ceva concret pt.ei..acei ce sufera mai mult..sa avem mila si o vorba buna pt.fiecare pers.din viata noastra..poate D.zeu o sa se foloseasca chiar de o vorba..o privire..un zambet...MARE ESTE D.ZEU SI PUTERNIC.EL POATE SI VREA SA LUCREZE SI IN VREMILE NOASTRE..CHIAR CU NOI!
_______________________________________ ..vreau sa zbor...
|
|
10/11/05 23:49
|
|
Larisa
membru
|
|
Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii. Rugati dar pe D-l secerisului sa scoata lucratori la secerisul Sau. De multe ori am auzit spunandu-se de catre unii parinti:"e bine ca se merge in misiune, ne rugam pentru misionari, dar nu vreau ca si copilul meu sa mearga cu vestea buna!" Ma rog ca Dz sa ne ajute sa fim gasiti destoinici si sa facem slujba la care El ne-a chemat amin.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
11/11/05 04:33
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
eu nu cred ca e nevoie sa pleci cine stie unde pt a fi misionar, tot ce tre' sa faci e sa impartasesti vestea buna in locul in care te-a asezat Dumnezeu ca peste toto e nevoie
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
11/11/05 12:56
|
|
Larisa
membru
|
|
Amin!
|
|
11/11/05 18:50
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
Am auzit o problema ridicata de un tanar ce a fost in India si anume: vracii acestor comunitati fac tot felul de minuni si semne, iar misionarii crestini merg si infiinteaza scoli speciale pt nevazatori, clinici si spitale pt bolnavi. Acum intrebarea retorica ce a ridicat-o tot acel tanar: De ce se fac aceste lucruri si oamenii aceia nu primesc vindecarea dupa cuvintele Domnului Isus care a spus ca cei ce vor crede vor face lucrari mai mari decat acele scrise in paginile Scripturilor?
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
19/11/05 23:04
|
|
Larisa
membru
|
|
Black-panther, alta intrebare mai usoara nu ai?
|
|
20/11/05 00:30
|
|
ionelcim
membru
Inregistat: 01/11/05
|
|
ma bucur foarte mult atunci cand aud despre tineri care vor sa duca Vestea Buna la oamenii care nu-l cunosc pe Dzeu. poate ca asta ar tre sa fie locul unde sa postez cel mai des, si asta pt ca inima mea bate destul de tare pt misiune, chiar dc nu am facut cunoscut lucrul acesta, cu toate ca am fost provocat de cateva ori. in momentul de fata slujesc aici in tara, nu stiu ce imi rezerva viitorul in privinta asta, dar adevarul este ca sunt atatia "romani crestini" nemantuiti care tre sa auda Evanghelia. este exact imaginea descrisa in matei9 cand Isus a vazut gloatele ca pe o turma care n-avea pastor, i-a fost mila de ele si a zis:"mare este secerisul dar putini sunt lucratorii, rugati dar pe Dl secerisului sa scoata lucratori la secerisul Lui"
eu sunt convins ca Dzeu poate sa scoata si acuma lucratori care sa fie plini de toata puterea Lui. cred ca de asta are nevoie lumea in care traim; nu de filozofi nici de savanti, ci de oameni simpli prin care puterea Dlui sa se arate desavarsita
_______________________________________ "CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos
|
|
28/11/05 02:46
|
|
Larisa
membru
|
|
Amin! Asta scriam si eu acum cateva zile la rubrica: Comentarii de la sectiunea Maxime. Inseamna ca Dz chiar vrea sa ne invete ceva! Si uneori se foloseste de magarite!
|
|
28/11/05 05:49
|
|
silviu-o
Exclus
Inregistat: 23/07/06
|
|
In zilele noastre se resimte tot mai mare nevoia de misionari. Nu cred ca santem chiar in ultimele zile inainte de sfarsit pentru ca exista miliarde de oameni, mai ales in societatile inchise musulmane si hinduse care nu au avut sansa sa auda cuvantul lui Dumnezeu, asa cum s-a intamplat cu zeci de generatii de stramosi ai lor. Din nefericire cei care se declara crestini, si au fost mai privilegiati din punctul asta de vedere, pentru ca s-au nascut in societati mai permisive, sunt crestini doar cu numele. E nevoie de misionari si in cadrul adeptilor religiilor traditionale.
_______________________________________ Vă ratăciţi neştiind scripturile, nici puterea lui Dumnezeu (Mat. 22;29) Unicul scop al vieţii e mântuirea sufletului, pregătirea lui pentru a intra în Rai (Sf. Calinic)
|
|
28/07/06 13:31
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Eu cred ca putem fi misionari chiar acolo unde ne-a pus Domnul sau ma rog intr-o anumite regiune. Toti suntem chemati sa luminam si este mare nevoie de noi chiar in locul unde Domnul ne-a asezat....dragostea se vede si umple totul.......e imposibil sa nu reactionezi....e foarte fain sa stai de vb cu Domnul despre regiunile in care sunt f putini credinciosi....poate unii cred ca lucrurl asta nu are importanta dar nu este deloc asa....orice rugaciune spusa dintr-o inima curata are mare valoare.......Domnul poate sa raspunda peste ani de zile....dar oricum El isi arata puterea si ramai uimit de ceea ce poate sa faca! Ma rog ca Domnul sa ne ajute sa traim vesnic pt El si sa raspandim dragostea Sa!
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
28/07/06 14:09
|
|
Larisa
membru
|
|
Eu as dori sa va rog ca in rugaciunile voastre sau chiar acum dupa ce cititi acest mesaj sa va rugati pentru lucrarea care se face printre tiganii din Reghin. Dumnezeu se misca fantastic in mijlocul lor, dar misionarii si copii lor au nevoie de rugaciune. Imi zicea o prietena de-a mea ca a fost acolo in vizita si i s-a intors stomacul pe dos de rau ce mirosea in casele lor si de mustele ce roiesc peste tot. Amintiti-va de misionari si de familiile lor in rugaciunile voastre. Dumnezeu sa va rasplateasca.
|
|
29/07/06 02:31
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
as vreaa sa va rugati pt mine si corul din care fac parte k Domnull sa ne inaresaca si sa ne ajue sa trecem peste incercarile pe care le avem .din 4 -07 suntem in Sua pana in 4-09 .in tot acest timp vom duce mai departe vestea buan prin interdiul cantarilor dar si al marturiiilor noste-de asemenea facem si cluburi pt copii -v-as ruga k sa va rugati pt lucrarae in care D-zeu ne-a pus k sa stralucim pt El oriunde am fi si in orice moment
Ultima modificare de andra4jesus (29/07/06 09:08)
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
29/07/06 09:07
|
|
Larisa
membru
|
|
Ajungeti si prin Seattle?
|
|
31/07/06 03:49
|
|
monica
membru
|
|
Tocmai m-am intors de la IMPACT Bruxelles 2006 (http://www.pef.net/), o actiune de evanghelizare pe strazile din Bruxelles prin intermediul dansului, marturiilor, spectacole de mima si, nu in ultimul rand, prin discutii directe cu trecatorii. Am observat ca lumea are nevoie sa i se prezinte o altfel de alternativa (ISUS) la viata pe care o duce, chiar daca exista persoane care refuza cu incapatanare sa asculte acest mesaj. A fost incurajator pentru mine sa vad tineri perseverenti care, timp de trei zile, s-au rugat pentru oras, si-au pus deoparte din timpul lor de vacanta ca sa transmita ceea ce au primit de la Dumnezeu. Si acest eveniment nu e singurul intr-o Europa occidentala destul de superficiala la nivel spiritual si indiferenta la mesajul Evangheliei. Multumesc, Doamne, pentru aceasta oportunitate de a Te servi. Toatele meritele iti apartin doar Tie! Sa ne rugam pentru Europa si pentru treziri autentice pe acest continent, fiind siguri de un lucru: o trezire incepe intotdeauna cu noi!
Ultima modificare de monica (01/08/06 10:01)
|
|
31/07/06 11:59
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
nop nu cred ..acum suntem in florida...(am fost in carolina de sud si georgia inainte) si acum ne-au mai ramas: alabama,ellinoh,missippy ,indiana,carolian de nord si new yourg si baltimore( dar ultimele 2 nu se stie sigur)
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
31/07/06 21:47
|
|
nascutinvingator
membru
Inregistat: 25/03/06
|
|
ROMANIA : Pozitie: in Europa Centrala, la egala distanta de limitele continentale (Nord, Vest si Est - 2,900 Km), in bazinul de Jos al Dunarii si pe litoralul de est al Marii Negre. Vecini:Ucraina, Moldova, Bulgaria, Yugoslavia si Ungaria Suprafata totala: 237.500 km patrati, din care 63% cultivati Lungimea granitelor: 3.190,3 Km Timp: GMT+2 Relief: 31% munti , 33% dealuri si platouri, 36% campii fertile Clima: Continentala Populatie: 22.6 milioane, 55% din populatie traieste in zonele urbane Minoritati etnice: 7% maghiari, 2% rromi, 2% germani, rusi, sirbi si altele Limba: Romana Religia predominanta: Crestini ortodocsi Alte religii: Catolica, Protestanta, Iudaic, Islamica
...are nevoie de misiune,rugati-va ca Domnul sa scoata lucratori pentru Biserica Sa din Romania.
_______________________________________ Mi s-a inradacinat credinta ca omul care lupta, chiar si singur,pentru Dumnezeu si Neamul sau, nu poate fi invins niciodata
|
|
27/08/06 21:57
|
|
eusunt10
membru
Inregistat: 04/10/06
|
|
monica a scris:
Tocmai m-am intors de la IMPACT Bruxelles 2006 (http://www.pef.net/), o actiune de evanghelizare pe strazile din Bruxelles prin intermediul dansului, marturiilor, spectacole de mima si, nu in ultimul rand, prin discutii directe cu trecatorii. Am observat ca lumea are nevoie sa i se prezinte o altfel de alternativa (ISUS) la viata pe care o duce, chiar daca exista persoane care refuza cu incapatanare sa asculte acest mesaj. A fost incurajator pentru mine sa vad tineri perseverenti care, timp de trei zile, s-au rugat pentru oras, si-au pus deoparte din timpul lor de vacanta ca sa transmita ceea ce au primit de la Dumnezeu. Si acest eveniment nu e singurul intr-o Europa occidentala destul de superficiala la nivel spiritual si indiferenta la mesajul Evangheliei. Multumesc, Doamne, pentru aceasta oportunitate de a Te servi. Toatele meritele iti apartin doar Tie! Sa ne rugam pentru Europa si pentru treziri autentice pe acest continent, fiind siguri de un lucru: o trezire incepe intotdeauna cu noi! |
si pe cand auzim ceva de genul asta in CJ... singurul caz pe care il stiu este un tip in parcare la billa in manastiur care vorbeste cu oamenii pe srada.
_______________________________________ "The beating will stop when morals improves..."
|
|
21/10/06 01:26
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|