|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Nu ai inteles.
La teatru ar fi o locatie unde te intalnesti, daca te intalnesti mai des. (Ca uneori e necesar sa ma dam si pe la teatru, e altceva, dar nu neaparat in grup)
Acelasi lucru si cu biserica. 
Eu zic ca tre' sa fie un loc unde sa poti discuta cu cine te intalnesti, nu sa asisti la un spectacol si sa mananci seminte, ca asa mergi la meci la cefere.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
18/02/12 10:12
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Old a scris:
Nu ai inteles.
La teatru ar fi o locatie unde te intalnesti, daca te intalnesti mai des. (Ca uneori e necesar sa ma dam si pe la teatru, e altceva, dar nu neaparat in grup)
Acelasi lucru si cu biserica. 
Eu zic ca tre' sa fie un loc unde sa poti discuta cu cine te intalnesti, nu sa asisti la un spectacol si sa mananci seminte, ca asa mergi la meci la cefere. |
shoricel a scris:
Numa ca la teatru nu prea socializam. |
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
18/02/12 10:42
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Salutare! Pentru Cluj ma inscriu si eu si probabil ca si beny va fi disponibil. Eu as prefera miercuri, dupa ora 15:00-16:00. Daca nu, facem cumva sa fie bine si in alta zi 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
18/02/12 18:17
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Hai sa mai fiti tot in minoritate, ca vin si eu. :P
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
18/02/12 18:31
|
|
tamarta
membru
|
|
benny, nici nu se putea sa lipsesti 
dhannyella, mersi de invitatie. Nu e problema ca suntem mai putine. Ne descurcam noi. Poate vine si Andreea 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
18/02/12 18:35
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Cu placere tamarta  Da,acuma e mai bine...inainte erau doar eu :P M-am gandit si la Andreea,dar..oare nu-i plecata acasa ? 
@benny,ma bucur ca vii,chiar daca "maresti" majoritatea :P
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
18/02/12 20:10
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Heii, vin și eu. Am rămas în Cluj și deci pot fi prezentă.. Și miercuri e ok, e chiar o zi liberă..seara am ceva programat, dar mai târziu.
Puteți să vă hotărâți cum/unde (apropo, am citit ideea cu teatru și vai..de când vreau să merg!! ) și o să apar și eu. 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
18/02/12 22:12
|
|
shoricel
membru
|
|
Ne-am gandit la ceva mai social decat teatrul.
Nice avatar! 
|
|
18/02/12 22:14
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
shoricel a scris:
Ne-am gandit la ceva mai social decat teatrul. |
adica? 
|
|
18/02/12 22:18
|
|
Andreea
membru
|
|
shoricel a scris:
Ne-am gandit la ceva mai social decat teatrul. |
Da. Doar îmi ziceam și eu marea dorință, ignorați-o. :P
shoricel a scris:
Nice avatar!  |
Mulțumesc! 
|
|
18/02/12 22:19
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
[De sters]
Ultima modificare de edi.theraven (18/02/12 22:20)
|
|
18/02/12 22:19
|
|
shoricel
membru
|
|
Andreea a scris:
Da. Doar îmi ziceam și eu marea dorință, ignorați-o. :P |
Poate chiar mergem intr-o zi daca mai gasim cativa doritori de cultularizare. Pardon, culturalizare. 
Ultima modificare de shoricel (18/02/12 22:24)
|
|
18/02/12 22:24
|
|
Andreea
membru
|
|
shoricel a scris:
Poate chiar mergem intr-o zi daca mai gasim cativa doritori de cultularizare. Pardon, culturalizare.  |
Da,da,da. Scuze pentru prea-marea-mea-încântare, dar de luni încerc să găsesc pe cineva cu care să merg. În sfârșit ...e bine să știu că nu sunt singura căreia îi place teatru!! 
|
|
18/02/12 22:27
|
|
tamarta
membru
|
|
Ideea era ca acum sa ne intalnim sa socializam. Si teatrul nu ne-am permite asta. Desi imi doresc sa merg la teatru, dar poate next time!! 
|
|
18/02/12 22:28
|
|
Andreea
membru
|
|
Păi, ne întâlnim la o cafea (Starbucks) sau la food court în Iullius miercuri, iar teatru rămâne pe o altă săptămână (când o să fie și piese drăguțe) . Ce părere ai/aveți?
|
|
18/02/12 22:31
|
|
tamarta
membru
|
|
Vedem ce este mai aproape de majoritatea. Pentru mine si Ben mai bine este Polus(ca stam in celalalt capat al Clujului, in Manastur) sau undeva in centru macar.
|
|
18/02/12 22:37
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Nu avem treaba cu 25.. ce sa caut in gheorgheni?
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
18/02/12 22:48
|
|
shoricel
membru
|
|
Iulius e undeva pe drum.
|
|
18/02/12 22:57
|
|
Andreea
membru
|
|
Hm..Ideea e că Iullius e in oras (și aproape de unde stau :p) pe când Polus e în Florești.. Oricum, eu vin și în Polus, doar că nu au Starbucks (nu că țin neapărat să mergem la cafea)....
Dacă nu, ne întâlnim la un alt local...la Lunch Box sau pe Memo (Bistro Viena e fain)...sau dacă știți voi alte locuri în care nu se fumează.. 
|
|
18/02/12 23:19
|
|
shoricel
membru
|
|
Pare-se ca zilele astea e vremea mai calda in Cluj, asa ca am putea face cateva ture de parc. Daca mergem in polus facem cateva ture de Polus. Inauntru sau pe afara
La urma urmei mi-e cam indiferent unde mergem.
Lunch-box ii fain, decorul arata mai business si au si mancare buna din cate stiu.
Ultima modificare de shoricel (18/02/12 23:49)
|
|
18/02/12 23:46
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Daca printre altele e vorba de a alege intre Polus si Iulius,eu is pentru Polus 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
19/02/12 14:06
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
Anunt : Noi nu mai putem veni la intalnirea TeCe... Maine plec in delegatie la magazinul lidl ce sa deschide in Medias si timp de 2 sau 3 saptamani depinde de cum se misca lucrurile voi fi acolo...
Va urez un timp cat mai fain! 
|
|
19/02/12 20:42
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|