|
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
La tine in sat sau la ea in comuna? Frumos de voi! Poze ati facut?
Ultima modificare de Old (19/02/13 23:22)
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
19/02/13 23:21
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
La mine in oras. Poze nu am facut.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
20/02/13 09:44
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
tamarta a scris:
Numai ca pentru a fi prezent si benny trebuie sa fie pe la 19:00, dar doar miercuri sau joi |
daca faci rost de cazare pt noaptea aia, sigur, de ce nu 
|
|
21/02/13 20:12
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Facem cumva sa fie bine. Mai intai am citit mesajul si am vrut sa spun ca poti sta la mine, apoi am vazut cine a scris )
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/02/13 00:20
|
|
alex
membru
|
|
tamarta a scris:
Facem cumva sa fie bine. Mai intai am citit mesajul si am vrut sa spun ca poti sta la mine, apoi am vazut cine a scris ) |
da cine credeai ca e? )
|
|
22/02/13 02:51
|
|
tamarta
membru
|
|
Nu ma gandeam la o persoana anume, dar vazand poza am crezut ca esti fata 
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/02/13 04:00
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Anunt foarte important!  Pe data de 28 februarie 2013, adica joi, ora 14:30 , va avea loc intalnire TC in Bucuresti. Ramane sa stabilim locatia si sa va anuntati participarea, daca sunt doritori. Vine cineva sau o sa fiu singura ? 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
26/02/13 17:13
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Daca Dumnezeu vrea, ajung si eu. 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
26/02/13 17:52
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Idem.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
26/02/13 20:26
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Si daca as veni si eu, cine-mi deconteaza deplasarea?
Daca vine Mohicanu, poate el, ca el e cu euroii.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
26/02/13 21:30
|
|
alex
membru
|
|
cum ramane cu intalnirea de la Cluj? 
|
|
26/02/13 23:19
|
|
Roxana
membru
|
|
Deci 4, cu Old? Facem cheta 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
27/02/13 06:13
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
alex a scris:
cum ramane cu intalnirea de la Cluj?  |
Eu pot luni oricând, miercurea după 6 sau vineri după-amiază. + sâmbătă și duminică.
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
27/02/13 08:55
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Roxana a scris:
Archangel, ziceai data trecuta ca ti-ar fi placut sa vii, speram sa vezi la timp mesajele  |
Din pacate sunt la serviciu. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
27/02/13 11:19
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Am senzatia ca clujenii astia sunt cam invidiosi.  Apropo aproape ca-mi vine sa dau inapoi cand vad ce companie selecta se anunta. Ma complexati... 
Ultima modificare de adriana (27/02/13 11:23)
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
27/02/13 11:22
|
|
tamarta
membru
|
|
adriana a scris:
Am senzatia ca clujenii astia sunt cam invidiosi.  |
Nu nu Doar ca acum am prins si eu putin timp si ma gandeam ca ar fi fain sa ne vedem 
Old a scris:
Si daca as veni si eu, cine-mi deconteaza deplasarea? |
Hai si la intalnirea din Cluj :P
alex a scris:
cum ramane cu intalnirea de la Cluj?  |
Andreea a scris:
Eu pot luni oricând, miercurea după 6 sau vineri după-amiază. + sâmbătă și duminică. |
Din ce ai spus tu, luni avem grup, vineri tineret, sambata lucrez sau mergem in misiune si duminica la biserica. Asa ca miercurea ar ramane cea mai ok varianta sau duminica intre programe. Sambata asta stiu sigur ca mergem in misiune, sambata viitoare e posibil sa fiu libera. Duminica acum suntem invitati la o masa dupa botez si nu stiu cat vom sta. Dar cea mai apropiata zi de intalnire ar fi miercurea viitoare. Azi este evanghelizare si apoi e posibil sa ne intalnim cu fetele din grup.
Asa ca, miercuri, 6 martie este ok sa ne intalnim? Undeva pe la 18:30-19:00? Mai devreme nu cred ca ar putea benny, ca lucreaza.
Anuntati-va intre voi daca mai stiti care sta prin zona :P
Ultima modificare de tamarta (27/02/13 15:03)
|
|
27/02/13 15:02
|
|
Roxana
membru
|
|
Archangel imi pare rau ca voi nu puteti ajunge, poate data viitoare. Adriana, ce vrei sa spui ?!  Revenind la lucruri mai serioase..maine, ora 14:30, intrarea din parcul Cismigiu vis-a-vis de Primaria Capitalei  Va astept cu drag Domnul sa fie cu noi, sa ne vedem cu bine, fiti binecuvantati!
|
|
27/02/13 15:10
|
|
Roxana
membru
|
|
Revin cu anuntul: INTALNIRE TC - BUCURESTI Maine, ora 14:30, intrarea din parcul Cismigiu vis-a-vis de Primaria Capitalei vor fi, cu ajutorul Domnului, Adriana, Tanaracrestina, Old, mohicanul?, Roxana
Ultima modificare de Roxana (27/02/13 21:54)
|
|
27/02/13 21:52
|
|
Roxana
membru
|
|
Slava Domnului pentru intalnirea de astazi.Ne-am intalnit mai multi: Old, Adriana, Catalina si cu mine.A fost o intalnire binecuvantata.Ma bucur ca i-am putut cunoaste si cine nu a participat a pierdut foarte mult  Sper ca data viitoare sa fim mai multi! 
|
|
28/02/13 19:57
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|