TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/W. Branham si "ploaia tarzie" Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 9
stefan
membru

Locatie: romania
Inregistat: 24/03/06
Old Traian- citeste ci atentie.
Fiecare copil avea caracteristicile tatalui lui.Eu nu pot sa zic mai mult decat zice scriptura,doar ca trebuie sa intelegi planul lui Dumnezeu ca sa intelegi ce sa intamplat in gradina Eden si ca sa intelegi lucrarea de mantuire.
1Cor2:14 Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie; şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte.
Invatatura ca acolo au mancat un "MAR" e regie de "ion creanga"-trist ca o lume intreaga e prostita cu un mar.
In Gen3:13- Şi Domnul Dumnezeu a zis femeii: „Ce ai făcut?” Femeia a răspuns: „Şarpele m-a amăgit şi am mâncat din pom.”--amagire sau seducere sunt termeni de piata? sau sunt cuvintele care arata ca acolo a fost altceva decat o oferta de promotie la fructe.
Apoi au vazut ca sunt goi si si-au astupat exact partea cu care au mancat!(nu gura)Gen3:7
Proverbe30:20 Tot aşa este şi calea femeii preacurve: ea mănâncă şi se şterge la gură, şi apoi zice: „N-am făcut nimic rău.”


10/10/11 08:18

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11

april a scris:


zacariah a scris:

Da sunt adi maris ,ce ai crezut ca am plecat deja ...?
april ...vad ca ai ajuns admin.Cred ca te-ai mai maturizat in a judeca oamenii ,conteaza foarte mult cu relationezi cu semenii tai ,Isus era un exemplu ptr toti .Sper ca vom colabora fructuos

Apreciez sinceritatea ta, dar asta nu schimba faptul ca ai fost banat de 2 ori de pe acest forum. De ce te-as lasa de data asta ? Imi poti da un motiv pertinent ?


Imi poti da un motiv pertinent ptr a ma bana ?Poate doar un zel ultra ,sau o rautate gratuita.Si celelate banari au fost fara motiv ,dar sunt deja obisnuit cu rolul de "victima".Oricum cred ca s-au mai maturizat "spiritual"useri de pe acest forum ,inclusiv tu .


10/10/11 08:19

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11

OLD TRAIAN a scris:

Stefan, sa stii ca aici nu e crasma sa folosesti limbaj de mahala. Nu am reactionat ca sa nu zici ca n-am raspunsuri la postarile tale si atunci vin cu altceva. Daca te adresai unui alt user cu acel limbaj dupa ce ti-am dat avertisment, primeai de la mine ban imediat, asa ca grija mare la limbaj. Nu vreau sa repet.


stefan a scris:

Oblio...te rog sa citesti Gen4:25 1Cronici1:1 Luc3:38
Trebuie sa intelegi ca acolo au fost 2 seminte de la 2 barbati lucrurile intamplandu-se in aceeasi zi

Asta de unde ai scos-o ca in aceeasi zi?
Iar daca zici ca ar fi avut loc o superfecundare heteroparentala, de unde exista atunci un al doilea barbat? De ce nu pomeneste Biblia despre el?


Abel-a fost placut lui Dumnezeuu
Cain-era din samanta ispititorului
1Ioan3:12- nu cum a fost Cain, care era de la cel rău şi a ucis pe fratele său. Şi pentru ce l-a ucis? Pentru că faptele lui erau rele, iar ale fratelui său erau neprihănite.
Citeste cu atentie textele si chiar si acolo in Gen4:1 este un sambure.Vorbeste de faptul ca adam sa impreunat cu Eva si sa nascut Cain si apoi a nascut si pe Abel dar nu mai vorbeste de o alta impreunare...cei 2 baieti erau din aceasi nastere doar ca fiecare avea un tata diferit.
De unde stii ca de la aceeasi nastere? Si de unde stii tu de cate ori s-au impreunat ei?


Cuvântul lui Dumnezeu  este desăvârşit, deşi tainic uneori. Numai Eva a fost mama tuturor celor vii (Genesa 3:20). Numai unul dintre fii a fost plăcut lui Dumnezeu. Abel a jertfit un miel şi mai târziu a devenit el însuşi prima jertfă ucisă de primul ucigaş. În Cain existau gelozia, invidia şi tendinţa de a ucide. Aceste atribute cu siguranţă nu erau de la Dumnezeu şi nici de la Adam, fiul lui Dumnezeu, ci de la Satan, care a fost ucigaş de la început (Ioan 8:44). Şi Cain a fost religios; şi el a adus o jertfă, dar numai din roadele câmpului. Ca atare, el nu a stabilit o legătură reală cu căderea în păcat şi cu necesitatea răscumpărării şi iertării, aşa cum o făcuse Abel.

    Cele două linii naturale de la Cain şi Set, au existat până la potop. Abel a fost ucis, nelăsând urmaşi. De la el nu avem un arbore familial. Despre zilele lui Noe citim:
  “Fiii lui Dumnezeu  au văzut că fetele oamenilor erau frumoase şi din toate şi-au luat de neveste pe acelea pe care şi le-au ales”. După ce aceste linii s-au amestecat, Dumnezeu a spus:
“Duhul Meu nu va rămânea pururi în om, căci omul nu este decât carne păcătoasă…Sfârşitul oricărei făpturi este hotărât înaintea Mea” (Genesa 6:2-3,13).

    Mântuitorul trebuia să vină din linia curată a lui Set. Urmaşii lui au fost numiţi „fii ai lui Dumnezeu”,   dar şi ei au fost neascultători. Ei nu l-au crezut pe Noe, adevăratul prooroc-mesager pentru acel timp. În zilele noastre este exact cum a fost atunci. Domnul nostru a prezis încurcătura duhovnicească a fiilor lui Dumnezeu  în timpul de sfârşit. În acele vremuri, se năşteau faimoşii uriaşi, iar acum avem de a face cu „uriaşi” ai lumii religioase.


10/10/11 08:24

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

zacariah a scris:

Târziu, în seara zilei de 7 mai 1946, un mesager ceresc s-a arătat într-un loc numit Greens-Mill, SUA ca să aducă o însărcinare cerească predicatorul William Branham.

Si cu ce este superioara aceasta afirmatie fata de cea a lui Joseph Smith care a pretins ca ingerul Moroni i-a adus adevarata lumina sau fata de cea a lui Mohamed care a pretins ca ingerul Gabriel i-a dictat Coranul?

Autenticitatea spuselor unei persoane nu este data de natura sau modul "ordinarii" ei ci de activitatea acesteia.
Deuteronom 13:
1 Daca se va ridica in mijlocul tau un proroc sau un visator de vise care-ti va vesti un semn sau o minune, 
2 si se va implini semnul sau minunea aceea de care ti-a vorbit el zicand: "Haidem dupa alti dumnezei" - dumnezei pe care tu nu-i cunosti - "si sa le slujim!" 
3 sa n-asculti cuvintele acelui proroc sau visator de vise, caci Domnul Dumnezeul vostru va pune la incercare ca sa stie daca iubiti pe Domnul Dumnezeul vostru din toata inima voastra si din tot sufletul vostru. 
4 Voi sa mergeti dupa Domnul Dumnezeul vostru si de El sa va temeti; poruncile Lui sa le paziti; de glasul Lui sa ascultati; Lui sa-I slujiti si de El sa va alipiti. 
5 Prorocul sau visatorul acela de vise sa fie pedepsit cu moartea, caci a vorbit de razvratire impotriva Domnului Dumnezeului vostru care v-a scos din tara Egiptului si v-a izbavit din casa robiei, si a voit sa te abata de la calea in care ti-a poruncit Domnul Dumnezeul tau sa umbli. Sa scoti astfel raul din mijlocul tau.

Daca Branham ar fi trait in perioada Vechiului Testament ar fi avut mari probleme in a ramane in viata. Plus ca nu a nimerit-o chiar cu toate profetiile.
Deuteronom 18:
21 Poate că vei zice în inima ta: "Cum vom cunoaşte cuvântul pe care nu-l va spune Domnul?" 
22 Când ceea ce va spune prorocul acela în Numele Domnuluinu va avea loc şi nu se va întâmpla, va fi un cuvânt pe care nu l-a spus Domnul. Prorocul acela l-a spus din îndrăzneală: să n-ai teamă de el.


stefan a scris:

Invatatura ca acolo au mancat un "MAR" e regie de "ion creanga"-trist ca o lume intreaga e prostita cu un mar.
In Gen3:13- Şi Domnul Dumnezeu a zis femeii: „Ce ai făcut?” Femeia a răspuns: „Şarpele m-a amăgit şi am mâncat din pom.”--amagire sau seducere sunt termeni de piata? sau sunt cuvintele care arata ca acolo a fost altceva decat o oferta de promotie la fructe.
Apoi au vazut ca sunt goi si si-au astupat exact partea cu care au mancat!(nu gura)Gen3:7
Proverbe30:20 Tot aşa este şi calea femeii preacurve: ea mănâncă şi se şterge la gură, şi apoi zice: „N-am făcut nimic rău.”

Nu am cuvinte pentru a-mi exprima uimirea!!!

Adica Dumnezeu, cand le-a zis celor doi oameni sa nu manance din pomul cunostintei binelui si raului, le-a interzis sa faca sex cu nu stiu cine??? Si dupa ce Eva a facut sex cu creatura apoi a venit si Adam la o partida??? Si dupa toate astea vine Dumnezeu si zice: "Iata ca omul a ajuns ca unul din Noi, cunoscand binele si raul."? Adica Dumnezeu cunostea sexul cu acea creatura??? Sunt perplex!!!


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

10/10/11 10:03

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Revino-ti, ca tot nu s-a clarificat nici asa. Dupa ce Eva a fost sedusa de "creatura" Adam a mancat si el din "mar" fiind sedus. Adica a intretinut relatii sexuale. Cu cine? Probabil ca nu cu creatura respectiva ci cu Eva.

Daca asta inseamna ca si Adam a mancat din pom, din acest "pacat" s-a nascut neprihanitul Abel. Asta e mai interesant. Iar Cain se nascuse din suprafecundare, sau invers.

Ar trebui sa ne spuna cei ce sustin aceasta "tainica minune".

Ultima modificare de OLD TRAIAN (10/10/11 13:37)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

10/10/11 13:35

   
stefan
membru

Locatie: romania
Inregistat: 24/03/06
Old TRAIAN- de ce nu citesti cu atentie.
Ti-am dat si exemplul di Proverbe30:20 unde este un cuvant comun cu cel din Gen3
si anume(a manca-cu sensul de aface ceva)
Domnul spunea :Ioan4:34-Isus le-a zis: „Mâncarea Mea este să fac voia Celui ce M-a trimis şi să împlinesc lucrarea Lui.


Eu nu pot da descoperire,dar pot sa-ti arat acele aspecte care arata inspre realitatea lucrurilor si sarcina de a cerceta si de a crede iti revine tie personal.
Pomul Cunostintei-ce roade are? ca sa deschida mintea si sa vezi diferenta dintre bine si rau...sa vezi ca esti gol? Ei pana atunci erau goi si nu au stiut?
Ioan3:27- Drept răspuns, Ioan i-a zis: „Omul nu poate primi decât ce-i este dat din cer.
Matei16:17 Isus a luat din nou cuvântul şi i-a zis: „Ferice de tine, Simone, fiul lui Iona; fiindcă nu carnea şi sângele ţi-a descoperit lucrul acesta, ci Tatăl Meu care este în ceruri.
Ps119:130-Descoperirea cuvintelor Tale dă lumină, dă pricepere celor fără răutate.

Archangel--Daca traiai in timpul lui Isaia probabil ai fi tinut hainele celor ce i-au taiat in doua cu fierastraul din pricina proorociei despre faptul ca "o fecioara va ramanea insarcinata"-si nu sa implinit in timpul vietii lui isaia ci sa implinit dupa aproximativ 800 de ani.
Spui ca a dat-o in bara cu mai multe...da-mi exemplu. Mai inapoi am tratat anumnite exemple aduse de cineva si nu am primit replica buna ci doar parerile voastre sau poate a altora de la care le-ati auzit.
Wiliam Branham nu a predicat altceva decat a predicat cei din prima epoca Pavel,Petru si cei de la inceput,Apostolii Domnului(parintii Bisericii) si a protestat vehement impotriva rastalmacirilor si a pacatului.
Ioan Botezatorul,pentru cei din vremea lui nu a fost mai mult decat un salbatic imbracat intr-o piele de camila,care nu avea ce sa le spuna oamenilor religiosi din vremea lui dar el era tocmai veriga de legatura intre oameni si Dumnezeu in acea generatie,vezi Ioan1:6si7 in special 7-ca toti sa creada PRIN el.Cine nu la primit atunci pe Ioan nu la primit nici pe Domnul Isus care a venit dupa Ioan.
Mat10:40 Cine vă primeşte pe voi Mă primeşte pe Mine; şi cine Mă primeşte pe Mine primeşte pe Cel ce M-a trimis pe Mine.
41 Cine primeşte un proroc, în numele unui proroc, va primi răsplata unui proroc; şi cine primeşte pe un om neprihănit, în numele unui om neprihănit, va primi răsplata unui om neprihănit.

Ultima modificare de stefan (10/10/11 14:49)


10/10/11 14:33

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11
http://www.youtube.com/watch?v=K_XAqjLIR8M

http://www.youtube.com/watch?v=aw4tHTgQ ... re=related

Fratele Branham a cunoscut bolile oamenilor. El le ştia înainte ca cineva să i  le fi spus. Acelaşi Dumnezeu cunoaşte toate lucrurile. A fost Dumnezeu în om arătându-Şi cunoştinţa, ceea ce este El, cum trece peste toate barierele naturale şi cum nimic nu Îi este imposibil. El  ştia când puterea ieşea din el.
Câţi dintre voi aţi stat şi aţi urmărit când fratele Branham spunea: “Acolo este ea; acolo este el”? Doar o dată în Scriptură o femeie a văzut aceasta. Desigur, noi avem certitudinea că mai târziu toţi au auzit despre aceasta şi toţi au primit-o, dar un singur caz este prezentat în detaliu. Dar ochii mei au văzut nenumărate cazuri, unii dintre voi aţi văzut chiar sute de cazuri! Cum să nu cred atunci? Nu ne-am uitat noi şi am văzut mulţimile venind la Hristos în timp ce vedeau minunile, pocăindu-se de păcatele lor, strigând după mântuire şi primind viaţa veşnică, nu numai aici, ci şi în străinătate, până la 30.000 de oameni într-o singură zi, ridicându-se să primească viaţa lui Isus Hristos, pentru că Dumnezeu într-un trup omenesc le-a tăiat calea şi li S-a descoperit?
Este aceasta o taină? Aceasta nu este o taină, aceasta este minunea lui Dumnezeu! Este aceasta o problemă de târguială doctrinară? Pentru aceasta trebuie să-I dăm slavă lui Dumnezeu, care S-a descoperit din nou într-un om în generaţia noastră. Aceasta nu pune o barieră doctrinară pentru mine.El S-a descoperit în fiecare din noi, dar într-un mod deosebit în acest om care fost proorocul Lui pentru această generaţie, pentru că El l-a înconjurat cu aceste semne supranaturale care trebuiau să atragă  din nou atenţia lumii.” Aici încheiem mărturia reverendului Tommy L. Osborn(EVANGHELIST TABARA TRINITARA) care este recunoscut pe plan internaţional ca fiind unul dintre cei mai influenţi evanghelişti ai “primului val de trezire”.


10/10/11 14:44

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11

OLD TRAIAN a scris:

Revino-ti, ca tot nu s-a clarificat nici asa. Dupa ce Eva a fost sedusa de "creatura" Adam a mancat si el din "mar" fiind sedus. Adica a intretinut relatii sexuale. Cu cine? Probabil ca nu cu creatura respectiva ci cu Eva.

Daca asta inseamna ca si Adam a mancat din pom, din acest "pacat" s-a nascut neprihanitul Abel. Asta e mai interesant. Iar Cain se nascuse din suprafecundare, sau invers.

Ar trebui sa ne spuna cei ce sustin aceasta "tainica minune".


Dumnezeu nu condamna inmultirea prin sex,El a condamnat si condamna si azi ,adulterul .In gradina EDEN asta s-a intamplat .Asa cum exista un adulter firesc ,asa exista azi un adulter spiritual.

Satan nu poate nici crea, nici zămisli. Prin înşelăciune, el a pătruns în umanitate. Din moment ce el a folosit un animal, Dumnezeu a acceptat mielul pe care Abel l-a oferit ca înlocuitor şi ca atare, el L-a mulţumit pe Dumnezeu. Duşmanul căzut din ordinea cerească a scos prima pereche în afara ordinii divine şi a atras-o în propria-i cădere. Ca fiinţă duhovnicească, a folosit cea mai evoluată şi mai şireată specie dintre animale (Genesa 3:1) care, fără îndoială, era cea mai apropiată omului, adică şarpele care umbla vertical şi putea să vorbească.
Conversaţia pe care şarpele a avut-o cu Eva este bine redată. Numai după ce a fost blestemat (vers. 14), el şi-a pierdut forma şi a devenit reptilă. De atunci înainte, până în Cartea Apocalipsei, duşmanul lui Dumnezeu este numit diavolul, Satan, balaurul şi şarpele cel vechi.

Domnul Dumnezeu a blestemat şarpele şi a zis: Fiindcă ai făcut lucrul acesta, blestemat eşti între toate vitele şi între toate fiarele de pe cîmp; în toate zilele vieţii tale să te tîrăşti pe pîntece, şi să mănînci ţărînă (Gen. 3, 14). Pînă la timpul respectiv, el a umblat vertical, altfel nu ar fi avut sens pronunţarea sentinţei: ...să te tîrăşti pe pîntece...
Din Dumnezeu nu poate ieşi nimic rău. Pentru că Satana a intrat în fiinţa omenească cu ajutorul şarpelui şi a tîrît-o în pierzare şi moarte, a fost necesar ca Dumnezeu să vină în trup, pentru a ne elibera de sub puterea Satanei. Atunci cînd cei răscumpăraţi vor primi partea lor de moştenire, ei vor domni peste întregul pămînt, aşa cum a dorit Dumnezeu de la început, fiind aşezaţi în poziţia lor destinată dinainte.Tocmai de aceea Nasterea Mantuitorului trebuia sa fie pe cale supranaturala ,caci nasterea omului este virusata prin nastere naturala .


10/10/11 14:53

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Ai vrea sa fii coerent?

Una dintre intrebari este: de vreme ce Eva a comis adulter cu sarpele("ce semana cu omul si umbla vertical") Adam ce a facut de i s-a considerat si lui pacat? Cum a mancat din mar? El cu cine a comis-o?

Sper sa-mi raspunzi la intrebare, nu sa-mi spui ca autostrazile sunt asfaltate, si in spania cresc capsuni pe garduri.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (10/10/11 15:23)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

10/10/11 15:21

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11

OLD TRAIAN a scris:

Ai vrea sa fii coerent?

Una dintre intrebari este: de vreme ce Eva a comis adulter cu sarpele("ce semana cu omul si umbla vertical") Adam ce a facut de i s-a considerat si lui pacat? Cum a mancat din mar? El cu cine a comis-o?

Sper sa-mi raspunzi la intrebare, nu sa-mi spui ca autostrazile sunt asfaltate, si in spania cresc capsuni pe garduri.


12 Femeii nu-i dau voie să înveţe pe alţii, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere.
1Cor 14.34; Efes 5.24;
13 Căci întâi a fost întocmit Adam, şi apoi Eva.
Gen 1.27; Gen 2.18-22; 1Cor 11.8-9;
14 Şi nu Adam a fost amăgit; ci femeia, fiind amăgită, s-a făcut vinovată de călcarea poruncii.

Cine zice aici Pavel ca a fost amagit ?Si cine s-a facut vinovat de calcarea poruncii?

Cine a fost blestemat de catre Dumnezeu ,Adam sau pamantul ?
Omului i-a zis: „Fiindcă ai ascultat de glasul nevestei tale şi ai mâncat din pomul despre care îţi poruncisem: „Să nu mănânci deloc din el”, blestemat este acum pământul din pricina ta. Cu multă trudă să-ţi scoţi hrana din el în toate zilele vieţii tale;

Astazi este la fel ,majoritatea religiosilor asculta de glasul bisercii adultere .

Ultima modificare de zacariah (10/10/11 15:41)


10/10/11 15:32

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

stefan a scris:

Archangel--Daca traiai in timpul lui Isaia probabil ai fi tinut hainele celor ce i-au taiat in doua cu fierastraul din pricina proorociei despre faptul ca "o fecioara va ramanea insarcinata"-si nu sa implinit in timpul vietii lui isaia ci sa implinit dupa aproximativ 800 de ani.

Cine a pus lalele-n branza?


stefan a scris:

Spui ca a dat-o in bara cu mai multe...da-mi exemplu.

Ti-am dat unul. Iti mai dau.

I-a spus fiului sau ca nu va fi un om batran cand rechinii vor inota prin locul unde este acum California. Fiul sau este nascut in 1935.

De asemenea, intr-o profetie privitoare la scufundarea Los Angeles-ului a comparat acest oras cu alte orase care acum zac pe fundul marii precum Sodoma, Gomora si... Capernaum. Problema este ca ruinele Capernaum-ului stau bine mersi pe coasta nord-vestica a Marii Galileii.

A profetit ca un baiat, Donny Morton, va fi vindecat de meningita. Cinci luni mai tarziu moare.

A profetit ca zeci de mii (sau sute de mii?) de oameni se vor intoarce la Dumnezeu cand va merge in India. Rezultatele au fost mult sub asteptari.

Viziunea cortului. Branham a spus ca Dumnezeu i-a aratat un cort in care va fi el. N-a mai apucat acel cort.


Old a scris:

Sper sa-mi raspunzi la intrebare, nu sa-mi spui ca autostrazile sunt asfaltate, si in spania cresc capsuni pe garduri.

Se pare ca va trebui sa te multumesti ca autostrazile sunt asfaltate si in spania cresc capsuni pe garduri. Probabil Branham nu statea foarte bine cu logica (cu gramatica limbii engleze sigur nu era prieten apropiat) si nu s-a mai gandit ca Adam a facut acelasi lucru ca Eva si ca trebuia sa dea o explicatie si pentru asta. Oricum, pentru discipolii lui nu e o problema. Daca e vreo fractura logica iti povestesc imediat despre autostrazi asfaltate si capsuni pe garduri.


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

10/10/11 16:05

   
Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
Zacariah, pentru Dumnezeu, de cate ori trebuie sa vi se ceara sa "traduceti" in ce a constat pacatul lui Adam de vreme ce biblia spune ca este acelasi cu al Evei. Tu chiar ai constiinta curata in fata lui Dumnezeu cautand cu disperare aparente logice? De ce e asa de greu de acceptat ca infidelitatea este de natura spirituala asa cum evreii au repetat actul infidelitatii/neascultarii de atatea ori. Tu nu intelegi ca lupta este declansata de oportunismul lui Satan ce se foloseste de unul din principiile nobile dupa care isi conduce Dumnezeu creaturile, LIBERTATEA DE A ASCULTA si a ramane fidele Lui? Aici este adulterul. Niciodata un om care iubeste curat nu-si va forta sotia sa-i ramana fidela ci o va invita sa aprecieze si sa se increada aceastei iubiri. Este principiul prin care noi putem fi asemenea cu Tatal. Fara libertate nu mai exista chipul lui Dumnezeu in noi. Dar satan manevreaza libera voie a omului cu oferte noi momindu-l sa urmeze calea sa, imbracata in haine amagitoare. Acesta este ADULTERUL, trecerea increderii omului din sfera de influenta Divina, sub influenta unui dumnezeu autoinchipuit, orbit de mandria sa, un dumnezeu al amagirii.
  Roaga-te zacariah Tatalui, cu inima sincera si vei fi uimit in Lumina Sa. Renunta la nevoia de a construi adevaruri s-au de a le sustine pe cele deja create de altii, lasa-l sa vina el la tine si sa te patrunda. Tatal a promis ca va scrie in inima ta ce e bine si ce nu. Tu iti asculti azi glasul constiintei care te cheama sa renunti la sinele orgolios pentru ca Tatal sa gaseasca loc liber in adancul inimii tale?


_______________________________________
“Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.

10/10/11 17:15

   
stefan
membru

Locatie: romania
Inregistat: 24/03/06
Vad ca esti incarcat bine...
Despre california a zis ca fiul lui nu va fi indeajuns de batran cand se va intampla...asta ne sta in fata(cand se va intampla ce o sa faci? sau cum o sa-ti repari gresala aceasta )
Asta cu capernaumul...el a facut o comparatie dupa cum se stia in acea perioada despre acea cetate ca ar fi pe fundul marii...e in aceasi proorocie
Dumnezeu vindeca prin credinta...dar mai tarziu te poti imbolnavi de o alta boala si sa mori.Viata si moartea sunt in mana lui Dumnezeu.Multe persoane au fost vindecate si apoi au murit,unii mai devreme iar altii mai tarziu.

Toti cei care au trebuit sa primeasca mantuirea au crezut.

Viziunea cortului.El a vazut asta si a spus-o.Oricum,daca sa implinit sau se va implinii pentru voi e clar un lucru,William Branham e un fals dar la toate textele despre toate invataturile pe care le-am vorbit voi nu aveti suport biblic ci mai degraba ar trebui sa se faca o alta biblie unde sa nu mai fie gasite acele texte pe care nu le intelegeti sau poate sa fie scrise in asa fel cum sa se potriveasca cu doctrina fiecarei biserici in parte,pentru ca oricum nu le intelegeti la fel.
O directie vede trei capete intr-un triungi si ala e dumnezeul lor altii vad o putere activa si 2 persoane altii il duc pe Isus pana in vesnicie si vad doar unul.
Ca sa fiti toti impacati sa inventat Ecumenismul(unitate in diversitate)unde e bine orice si oricum numai cum trebuie nu e bine.
Astazi toti mantuiesc:si biserica si maria si sfintii decedati si ingerii ...pe cand biblia ne indreapta privirile si inimile inspre Dumnezeu Mantuitorul nostru prin Isus Domnul nostru.
1Cor12:3 De aceea vă spun că nimeni, dacă vorbeşte prin Duhul lui Dumnezeu, nu zice: „Isus să fie anatema!” Şi nimeni nu poate zice: „Isus este Domnul” decât prin Duhul Sfânt.(Iahshuah=Iahweh)

OBLIO- daca esti asa plin de lumina,te rog sa ne luminezi  impreuna cu ceilalti colaboratori ai tai care impartasiti aceeasi doctrina,care este incalcarea si in ce a constat neascultarea primei perechi.

Ultima modificare de stefan (10/10/11 17:30)


10/10/11 17:24

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11
1.Ce fruct a mancat Eva ?
2.Ce fruct a mancat Adam ?
3.Era vorba despre un Pom natural (firesc)?
4.Cine zice Biblia ca este Pomul Vietii ?
5.Cine este Painea Vietii ?
6.Cine este Apa Vietii?
7.Cine este Lumina lumii?
8.Cine este Pomul mortii ?
9.Cine este tatal minciunii si dezastrului ?

PS.De ce nu i-a fost placuta lui Dumnezeu  ,jertfa pe care a adus-o Cain?

Ultima modificare de zacariah (10/10/11 19:12)


10/10/11 18:16

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11

Oblio a scris:

Zacariah, pentru Dumnezeu, de cate ori trebuie sa vi se ceara sa "traduceti" in ce a constat pacatul lui Adam de vreme ce biblia spune ca este acelasi cu al Evei. Tu chiar ai constiinta curata in fata lui Dumnezeu cautand cu disperare aparente logice? De ce e asa de greu de acceptat ca infidelitatea este de natura spirituala asa cum evreii au repetat actul infidelitatii/neascultarii de atatea ori. Tu nu intelegi ca lupta este declansata de oportunismul lui Satan ce se foloseste de unul din principiile nobile dupa care isi conduce Dumnezeu creaturile, LIBERTATEA DE A ASCULTA si a ramane fidele Lui? Aici este adulterul. Niciodata un om care iubeste curat nu-si va forta sotia sa-i ramana fidela ci o va invita sa aprecieze si sa se increada aceastei iubiri. Este principiul prin care noi putem fi asemenea cu Tatal. Fara libertate nu mai exista chipul lui Dumnezeu in noi. Dar satan manevreaza libera voie a omului cu oferte noi momindu-l sa urmeze calea sa, imbracata in haine amagitoare. Acesta este ADULTERUL, trecerea increderii omului din sfera de influenta Divina, sub influenta unui dumnezeu autoinchipuit, orbit de mandria sa, un dumnezeu al amagirii.
  Roaga-te zacariah Tatalui, cu inima sincera si vei fi uimit in Lumina Sa. Renunta la nevoia de a construi adevaruri s-au de a le sustine pe cele deja create de altii, lasa-l sa vina el la tine si sa te patrunda. Tatal a promis ca va scrie in inima ta ce e bine si ce nu. Tu iti asculti azi glasul constiintei care te cheama sa renunti la sinele orgolios pentru ca Tatal sa gaseasca loc liber in adancul inimii tale?


Cine este Tatal tau ,oblio ?Il cunosti sau ti-a zis altii despre el ?Poti sa ne spui si noua numele lui ?Stii tu ce inseamna constiinta ?Ai murit tu ptr lume si lumea a murit din tine ?Asculti tu glasul lui Dumnezeu sau glasul constiintei tale ?Si ateii pretind ca au constiinta...

Ultima modificare de zacariah (10/10/11 19:14)


10/10/11 18:19

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06

stefan a scris:

Vad ca esti incarcat bine...

Trebuie sa fiu incarcat bine deoarece consider ca am o raspundere fata de comunitatea TanarCrestin si nu vreau sa o las prada lupilor care vin invesmantati ca oi incercand sa ademeneasca cu jumatati de adevar. Si, slava Domnului, sunt multi aici care stau bine pe picioarele lor stiind sa descopere inselatoriile altora.


stefan a scris:

Despre california a zis ca fiul lui nu va fi indeajuns de batran cand se va intampla...

Acum are 76 de ani. Ce inseamna indeajuns de batran?


stefan a scris:

asta ne sta in fata(cand se va intampla ce o sa faci? sau cum o sa-ti repari gresala aceasta )

Mai intai sa se implineasca in timpul vietii fiului sau si apoi vedem cum reparam greseala asta.


stefan a scris:

Asta cu capernaumul...el a facut o comparatie dupa cum se stia in acea perioada despre acea cetate ca ar fi pe fundul marii...e in aceasi proorocie

Deci atunci cand "proorocea" vorbea si de la Dumnezeu si de la el.


stefan a scris:

Dumnezeu vindeca prin credinta...dar mai tarziu te poti imbolnavi de o alta boala si sa mori.

Corect dar acel baiat a murit de o combinatie de meningita si pneumonie.


stefan a scris:

Viata si moartea sunt in mana lui Dumnezeu.Multe persoane au fost vindecate si apoi au murit,unii mai devreme iar altii mai tarziu.

Ce ma enerveaza la astfel de explicatii este ca dau munitie gratuita dusmanilor lui Dumnezeu. Ba tata, daca tot faci o minune fa-o cum trebuie nu veni cu vrajeli de doi bani pentru ca apoi Numele lui Dumnezeu este vorbit de rau.


stefan a scris:

El a vazut asta si a spus-o.

Nu ma deranjeaza ca un individ spune ziua ce a visat noaptea. Ma deranjeaza pretentia lui cum ca Dumnezeu i-ar spune tot ce debiteaza el.


stefan a scris:

pentru voi e clar un lucru,William Branham e un fals

O, da. Ai tras bine concluzia.


stefan a scris:

dar la toate textele despre toate invataturile pe care le-am vorbit voi nu aveti suport biblic

Nici macar nu trebuie sa ajungem la suport biblic. Invataturile pe care le-ai vorbit pot fi combatute si cu manualul de logica.


@zacariah - Decat sa faci sondaje de opinie nu mai bine raspunzi intrebarii lui Old Traian?


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

11/10/11 09:37

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

zacariah a scris:


Sunt greu de urmarit ,bineinteles ,daca nu cititi postarea cu atentie

Esti greu de urmarit deoarece, vii cu un talmes balmes de versete si copy/paste-uri care nu-au nicio relevanta pentru ceea ce se discuta.

Mi se pare o tactica tampita sa torni cu nemiluita versete si cuvinte fara noima(cat mai pompoase)doar ca sa induci ideea de om bine argumentat si citit.

Asa ca mai bine mai putin dar mai la subiect si mai coerent decat mult si sa nu poti lua nici macar o fraza logica sau ce sa mai spunem de vreo afirmatie sustinuta intr-adevar de Biblie...

zacariah a scris:


april ...vad ca ai ajuns admin.Cred ca te-ai mai maturizat in a judeca oamenii
....
Oricum cred ca s-au mai maturizat "spiritual"useri de pe acest forum ,inclusiv tu .

In comparatie cu tine care de cand ai reaparut manifesti o maturizare precoce si prematura si mult prea profunda pentru natura de omeneasca...

Maturitate a fost din totdeauna pe acest forum nu mai face pe desavarsitul din moment ce tu nu poti tarata niste subiecte de o maxima importanta cu o maturitate spirituala, ci doar luandu-te dupa niste schizofrenici perversi si cu tendinte zoofilice cum este neica Brahman asta al vostru...

Referitor la elucubratia pe care o sustineti voi, brahmanistii, cu privire la Eva si pacatul din gradina Eden, atata vreme cat nu puteti dovedi cu versete din Biblie, orgia(sarpele cu Eva, apoi sarpele cu Adam, sau sarpele impreuna cu Adam asupra Evei...) despre care insinuati cu nerusinare ca s-ar fi petrecut sub ochii lui Dumnezeu, sa nu aveti pretentia sa fie luate de bune abjectiile pe care le sustineti cu atat mai putin sa fie incadrate in categoria "argumentelor sustinute de Biblie"

Eu astept versete care sa ne dovedeasca faptul ca sarpele nu era sarpe, faptul ca Eva nu a mancat din pom ci a intretunit relatii intime cu un sarpe, faptul ca Cain este fiul lui Satana etc...


11/10/11 13:38

   
stefan
membru

Locatie: romania
Inregistat: 24/03/06
"Nici macar nu trebuie sa ajungem la suport biblic. Invataturile pe care le-ai vorbit pot fi combatute si cu manualul de logica."

Bineinteles ca nu iti trebuie suport biblic.E prea invechita biblia ca sa te mai intereseze.Astazi sunt alte manuale cu care poti sa combati orice dar biblia ramane singura unitate de masura si control a tuturor pretentiilor despre inchinare.
Chiar daca ar invia cineva din morti,ptr voi ar fi ceva de la belzebub.Parca am mai citit asta undeva...ceva manual de logica...
In afara de agrumente nu am citit altceva din partea celor care au postat pe aceasta tema.Cand este vorba sa raspunzi la anumite intrebari...te faci ca ploua.
Daca sunt trei persoane distincte in dumnezeire:
Tatal-persoana
Fiul-persoana
Duhul Sfant-persoana
Cum se poate ca Isus sa fie zamislit de la Duhul Sfant dar el sa fie Fiul lui Dumnezeu.Cati tati are,sau care este tatal lui.

Ultima modificare de stefan (11/10/11 13:45)


11/10/11 13:38

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11
1.Ce fruct a mancat Eva ?
2.Ce fruct a mancat Adam ?
3.Era vorba despre un Pom natural (firesc)?
4.Cine zice Biblia ca este Pomul Vietii ?
5.Cine este Painea Vietii ?
6.Cine este Apa Vietii?
7.Cine este Lumina lumii?
8.Cine este Pomul mortii ?
9.Cine este tatal minciunii si dezastrului ?

Ma bucur foarte mult irlanda ca ma iubesti ata de mult ,si ai o atitudine atat de convingatoare,aproape ca am plans cand ti-am citit postarea .
Irlanda poti raspunde la aceste intrebari lipsite de logica ,hai ca te vad foarte "erudita ",incearca sa raspunzi .Noi am exemplificat mereu cu texte biblice la obiectul discutie,voi ati incercat sa contracarati cu "burtologie"proprie .Înțeleptul este un om cu frică de Dumnezeu, nu un om cu o inteligență deosebită!Unii oameni fug de intrebari, altii fug de raspunsuri la intrebari.

PS.De ce nu i-a fost placuta lui Dumnezeu  ,jertfa pe care a adus-o Cain?

Ultima modificare de zacariah (11/10/11 14:37)


11/10/11 14:33

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
zacariah, raspunzi, te rog, la intrebarea lui Old Traian?

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

11/10/11 16:03

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11

zacariah a scris:


OLD TRAIAN a scris:

Ai vrea sa fii coerent?

Una dintre intrebari este: de vreme ce Eva a comis adulter cu sarpele("ce semana cu omul si umbla vertical") Adam ce a facut de i s-a considerat si lui pacat? Cum a mancat din mar? El cu cine a comis-o?

Sper sa-mi raspunzi la intrebare, nu sa-mi spui ca autostrazile sunt asfaltate, si in spania cresc capsuni pe garduri.


12 Femeii nu-i dau voie să înveţe pe alţii, nici să se ridice mai presus de bărbat, ci să stea în tăcere.
1Cor 14.34; Efes 5.24;
13 Căci întâi a fost întocmit Adam, şi apoi Eva.
Gen 1.27; Gen 2.18-22; 1Cor 11.8-9;
14 Şi nu Adam a fost amăgit; ci femeia, fiind amăgită, s-a făcut vinovată de călcarea poruncii.

Cine zice aici Pavel ca a fost amagit ?Si cine s-a facut vinovat de calcarea poruncii?

Cine a fost blestemat de catre Dumnezeu ,Adam sau pamantul ?
Omului i-a zis: „Fiindcă ai ascultat de glasul nevestei tale şi ai mâncat din pomul despre care îţi poruncisem: „Să nu mănânci deloc din el”, blestemat este acum pământul din pricina ta. Cu multă trudă să-ţi scoţi hrana din el în toate zilele vieţii tale;

Astazi este la fel ,majoritatea religiosilor asculta de glasul bisercii adultere .


Am raspuns .


11/10/11 17:14

   
Old
Moderator

Locatie: cluj
Inregistat: 18/01/08
Tot n-ai raspuns!

Ai dat citatul acesta: "fiindca ai ascultat de glasul nevestei tale si ai mancat..."

Intrebarea era limpede: ce a mancat? Pentru ca Eva a mancat din pom si i-a dat si lui Adam care era langa ea. Au mancat din acelasi pom. Adam ce a mancat, de vreme ce Eva, in opinia ta a comis adulter fizic cu sarpele?

N-o mai scalda cu"majoritatea religiosilor". Daca nu esti ca majoritatea aia ce comite "adulter spiritual", atunci spune cand ai dreptate, si recunoaste cand ai fost indus in eroare.

Ultima modificare de OLD TRAIAN (11/10/11 19:17)


_______________________________________
Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.

11/10/11 19:15

   
zacariah
membru

Locatie: Cluj Romania
Inregistat: 07/10/11

OLD TRAIAN a scris:

Tot n-ai raspuns!

Ai dat citatul acesta: "fiindca ai ascultat de glasul nevestei tale si ai mancat..."

Intrebarea era limpede: ce a mancat? Pentru ca Eva a mancat din pom si i-a dat si lui Adam care era langa ea. Au mancat din acelasi pom. Adam ce a mancat, de vreme ce Eva, in opinia ta a comis adulter fizic cu sarpele?

N-o mai scalda cu"majoritatea religiosilor". Daca nu esti ca majoritatea aia ce comite "adulter spiritual", atunci spune cand ai dreptate, si recunoaste cand ai fost indus in eroare.


"Cand zice ai mancat "...tu trebuie sa stii ce a mancat Eva >Daca Pomul era unul natural ,atunci care e rodul lui ,a pomului cunostintei ?Domnul a zis ;Eu sunt Painea vietii ,cine manaca din Mine va traii vesnic ...apoi mai zice ;Omul nu se hraneste doar cu paine ,ci cu orice CUVANT care iasa din gura lui Dumnezeu .E destul de clar ca nu era vb despre un pom cu fructe naturale ,ci era vb despre o metafora biblica ,iar azi e la fel ca atunci cand cei 70 de ucenici l-au parasit pe Domnul ,cand le-a zis ;"Cine nu manaca trupul Meu ...."


11/10/11 21:01

   
stefan
membru

Locatie: romania
Inregistat: 24/03/06
La intrebarile mele mai trebuie sa studiati? Inca nu sunteti siguri cum e?
Asta este siguranta voastra in credinta voastra...? Parca am mai citit undeva un caz care se aseamana cu acesta dar nu mai stiu in ce carte de logica...pana sa gasiti voi,aceasta o sa improspateze memoria...
1Imp18:21- Atunci Ilie s-a apropiat de tot poporul şi a zis: „Până când vreţi să şchiopătaţi de amândouă picioarele? Dacă Domnul este Dumnezeu, mergeţi după El; iar dacă este Baal, mergeţi după Baal!” POPORUL NU I-A RASPUNS NIMIC.

Ultima modificare de stefan (11/10/11 22:49)


11/10/11 22:07

   
irlanda
membru

Locatie: bucuresti
Inregistat: 14/03/08

stefan a scris:


dar biblia ramane singura unitate de masura si control a tuturor pretentiilor despre inchinare.

Nu stiu dupa ce biblie iti masori si controlezi tu inchinarea dar sigur nu dupa Biblia care este Cuvantul lui Dumnezeu.

stefan a scris:


Chiar daca ar invia cineva din morti,ptr voi ar fi ceva de la belzebub.Parca am mai citit asta undeva...ceva manual de logica.

Pai daca ar veni cu basme gen ca sarpele sa transforma in fat frumos  si i-a face ochi dulci Evei care nu a rezistat farmecelor lui...e drept sa spune ca-i chiar Belzebut in persoana dornic de noi cuceriri si aventuri...

stefan a scris:


In afara de agrumente nu am citit altceva din partea celor care au postat pe aceasta tema.

Adevarul este ca nu stim alte argumente afara de Biblie.

stefan a scris:


Cand este vorba sa raspunzi la anumite intrebari...te faci ca ploua.

Cand e vorba sa raspunzi la intrebari cretine/nebune si impertinente cel mai intelept este sa le ignori mai ales cand vezi ca cel care le pune este certat cu Biblia.

stefan a scris:


Cum se poate ca Isus sa fie zamislit de la Duhul Sfant dar el sa fie Fiul lui Dumnezeu.Cati tati are,sau care este tatal lui.

Uite un exemplu de intrebare cretina. Esti un nimeni si nimic da' ai pretentia sa intelegi un Dumnezeu Infinit...bravos viteazule. Succes.

zacariah a scris:


Ma bucur foarte mult irlanda ca ma iubesti ata de mult ,si ai o atitudine atat de convingatoare,aproape ca am plans cand ti-am citit postarea .

Lasa vrajeala si mai degraba pun'te pe plans recitindu-ti postarile tale eretice si blasfemitoare.

zacariah a scris:


Irlanda poti raspunde la aceste intrebari lipsite de logica ,hai ca te vad foarte "erudita ",incearca sa raspunzi .

Vad ca la tine erudit inseamna sa dau copy/paste ca prostu' sau sa pun botu' la orice aberatie a oricarui nebun sau sa fac un ghiveci din versete. Inseamna ca ai pus bine acele ghilimele si eu nu's nici pe departe o erudita in privinta intelegerii Bibliei in comparatie cu tine.

zacariah a scris:


Înțeleptul este un om cu frică de Dumnezeu, nu un om cu o inteligență deosebită!

In postarile tale, as fi apreciat daca as fi sesizat macar o inteligenta deosebita...dar asa nici frica de Domnul nici intelepciune, nici inteligenta...

zacariah a scris:


Unii oameni fug de intrebari, altii fug de raspunsuri la intrebari.

Si altii fug de nebunii/se departeaza care pun intrebari nebune.

"Nu vorbi la urechea celui nebun, caci el nesocoteste cuvintele tale intelepte." (Prov.23:9)

zacariah a scris:


Irlanda poti raspunde la aceste intrebari lipsite de logica

Intr-adevar lipsite de logica si legatura cu ceea ce se discuta sau cu ceea ce sustineti voi..dar o sa incerc totusi sa-ti raspund...ca sa nu te crezi intelept...

1.Ce fruct a mancat Eva ?

Biblia nu specifica ce rod era ci doar ca a mancat din rodul lui.

2.Ce fruct a mancat Adam ?

Sigur fructul acelasi pe care l-a mancat si Eva...

3.Era vorba despre un Pom natural (firesc)?

Bineinteles: "Domnul Dumnezeu a facut sa rasara din pamant tot felul de pomi, placuti la vedere si buni la mancare, si pomul vietii in mijlocul gradinii, si pomul cunostintei binelui si raului."(Gen 2:9)

4.Cine zice Biblia ca este Pomul Vietii ?

Biblia nu spune cine este pomul vietii si nici ca pomul vietii ar fi cineva ci mai degraba ca pomul vietii ar fi ceva.

5.Cine este Painea Vietii ?

Domnul Isus.

6.Cine este Apa Vietii?

Domnul Isus este Cel prin care putem capata apa vietii.

7.Cine este Lumina lumii?

Cat a fost in lume a fost Domnul Isus, Lumina lumii.Acum cand El nu mai este in lume, noi sintem lumina lumii.

8.Cine este Pomul mortii ?

Aberatie. In Biblie nu se pomeneste de niciun pom al mortii.

9.Cine este tatal minciunii si dezastrului ?

Tatal minciunii este Diavolul. Al dezastrului poti fi tu de ex. daca uiti aragazul deschis si-ti sare casa in aer...

zacariah a scris:


De ce nu i-a fost placuta lui Dumnezeu  ,jertfa pe care a adus-o Cain?

Pentru ca desi stia cum trebuie sa i se inchine Domnului s-a crezut mai destept si i s-a ichinat dupa propriul chef, ingnorand cerintele Domnului.

zacariah a scris:


Am raspuns .

N-ai raspun nimic de cand ti-ai bagat coada pe aici. Doar ai balmajit niste raspunsuri de toata jena...

stefan a scris:


La intrebarile mele mai trebuie sa studiati? Inca nu sunteti siguri cum e?
Asta este siguranta voastra in credinta voastra...?

Singuri sintem chiar de ar mai aparea inca o mie de blasfemitori si eretici ca tine cu tot atatea intrebari nebune.

Lucrul de care nu sintem siguri(cel putin eu) este daca se merita intr-un final sa ne obosim degetele, sa ne obosim ochii si sa ne scarbim sufletele cu interpretarile si invataturile voastre execrabile.


12/10/11 00:17

   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 9    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net