TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 88
T-pop
membru

Inregistat: 20/01/06
Pai inca nu ai luat de pe site versiunea scurta a melodiilor? Ca sa iti faci o idee despre ce e vorba...

Io as vrea sa ascult ceva de la _07. O fi chiar heavy metal?

20/03/06 21:07

Site web  
manu_seria
membru

Inregistat: 04/12/05
pai..hai sa ma prezint si eu....numele meu e manuela dar toti imi spun manu iar seria provine de la numele de familie..serios. stau in galati si merg la bis Oastea Domnului...avatar inca mai caut (asa mic) iar semnatura e un verset f frumos...am vazut siteul asta cu mai mult timp in urma si intru pe el aproape zilnic dar nu prea am postat pe forum de asta probabil nu prea ma stiti; oricum poate de acum incolo o sa postez mai des :)

30/03/06 09:43

white_dove
membru

Inregistat: 29/03/06
de unde sa iau poza asa mik pt avatar?... :(

dar nu m`am prezentat...sunt Jen din TL, noua pe aici. e prea tare site-ul. manu mi`a facut cunostinta cu el :D
merg la Oastea Domnului din Tulcea
...si din Galati :D cateodata

30/03/06 10:41

white_dove
membru

voiam sa va intreb...voi ce parere aveti despre muzica crestina "zgomotoasa"? ma refer la heavy metal crestin (chiar exista asa ceva?:() , TOTAL si altele de genul...adik sunt comerciale si ...unora chiar le place, dar...oare ll reprezinta cu adevarat pe Dumnezeu?...

30/03/06 10:52

ionelcim
membru

Inregistat: 01/11/05

white_dove a scris:

voiam sa va intreb...voi ce parere aveti despre muzica crestina "zgomotoasa"? ma refer la heavy metal crestin (chiar exista asa ceva?:() , TOTAL si altele de genul...adik sunt comerciale si ...unora chiar le place, dar...oare ll reprezinta cu adevarat pe Dumnezeu?...

vezi ca este o rubrica unde poti sa vezi si parerile noastre vsv de muzica.....spor la postat

30/03/06 11:44

ionelcim
membru

white_dove a scris:

de unde sa iau poza asa mik pt avatar?... :((

pai cel mai bine ar fi dc poti sa faci tu dintr-o poza mare una mai mica, adica s-o comprimi sau s-o redimensionezi

poti sa-mi trimiti mie poza dc vrei....si o sa te ajut

30/03/06 11:46

white_dove
membru

ionelcim, am trimis mesajul asta inainte sa incep sa explorez p aici...dupa aceea am gasit si rubrica muzicala :D

31/03/06 12:27

asher
membru

Inregistat: 13/07/05
Imi place ce ati postat la acest topic... si cred ca a venit si randul meu sa fac acelasi lucru care la-ti facut si voi mai sus. Numele meu este Daniel Talmacel. Imi place sa mi se spuna Daniel, dar multi imi spuneau intr-un timp Talma. NU ma deranjeaza nicicum. Dupa cum vedeti folosesc nick: asher. Toti aspiram la fericire, si daca sunt multe lucruri care nu ne prea plac cum merg si ne intristeaza trebuie sa existe ceva care sa ne ajute sa ne simtim putin mai bine si sa ne aduca aminte ca traim mai bine decat mult altii... si ca tre sa ne bucuram si sa fim multumitori cu ce avem. In prezent sunt student in anul III, studiez AUTOMATICA. De doua saptamani lucrez undeva unde am net si de unde am reusit sa intru in discutie cu voi. Sunteti minunati! Mi-ar place sa va cunosc mai bine si sa putem sa ne zidim unul pe altul. As vrea sa va rog si ceva acum. M-am angajat cum v-am spus dar profesorii de la faculta ne ameninta cu cataloage de prezenta si nu pot renunta la faculta chiar daca imi place mult aici. Rugativa sa fie doar o alarma falsa sau daca nu e, sa ma ajute Domnul sa rezolv cumva. Eu sunt increzator... Va multumesc pt intelegere. Cine vrea sa vb si pe Y! Messengere, my ID: danieltalmacel (@yahoo.com).

Ultima modificare de asher (08/06/06 16:33)

"Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)

31/03/06 13:26

asher
membru

Inregistat: 13/07/05
Am uitat ceva... nici avatar n-am inca, dar pt ca e vineri in weekendul asta sper sa am timp sa imi personalizez unu si sa caut si un motto fine. :)

"Un cuvant spus la vreme potrivita , este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint." (Prov. 25:11)

31/03/06 13:29

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Super! Asteptam cu interes!

01/04/06 03:33

Site web  
Cris Cristi
membru

Inregistat: 22/02/06
Hmmm, numele e un inceput...avatarul ma reprezinta, de soi sunt un penti si facultatea U.T.C.N. C-tii s-a terminat...
              Motooul e o lupta personala, mi l-am luat cand am dat de voi pe crestin.ro, mi-a placut forumul vostru de aceea sunt aici...
              Se poate sa devenim prieteni "virtuali"...daca asta ajunge...

Ultima modificare de Cris Cristi (04/04/06 21:43)

04/04/06 21:28

white_dove
membru

mi`am gasit poza pt avatar :D asa`i ca`i faina?:D

05/04/06 09:41

T-pop
membru

Sigur ti se potriveste ;)

05/04/06 09:51

Site web  
ionelcim
membru

acuma stau sa ma gandesc daca tie ti se potriveste mortu ala, sunt curios ce-o spus sotiia ta....

05/04/06 21:52

T-pop
membru

Nu e mort, mah, e material didactic si imi e de ajutor, e colegul meu de munca :D Si nu mai fi asa curios. Sotia mea are simtul umorului.

Da`, apropo, daca deranjaza pe cineva, sa-mi spuna si il schimb? (avatarul, of course  ;)

Ultima modificare de T-pop (06/04/06 01:08)

06/04/06 00:48

Site web  
ionelcim
membru

lasa ca asa mi-am dat si eu seama ca avem aici un profesor

06/04/06 00:53

T-pop
membru

:D pe aproape, dar nu e tocmai profesor. Daca are vreo relevanta ocupatia mea (desi nu cred) pot fi intrebat pe mail sau pe MP.

Stii ceva? poate ca totusi ai dreptate si nu prea merge aici avataru' asta. Cred ca il schimb inapoi. Poate apar unii superstitiosi, stiu eu...?

Ultima modificare de T-pop (06/04/06 01:10)

06/04/06 01:03

Site web  
dtt_07
membru

Inregistat: 28/11/05
salut T-pop ,e chitara ta ? de unde esti din oradea? am pe cineva din familie care sta in oradea

08/04/06 02:22

T-pop
membru

Salve, maestre! Nu e chitara mea, dar nu am avut alta poza. Eu chinui Ibanezul verde care se vede in poza de la noi pe sit.
Ciudata intrebarea "De unde esti din Oradea?" :D E doar o singura maternitate aici, de acolo sunt :D . Acum locuiesc in apropierea Bis. Bapt. Emanuel.
Da` mai bine da-mi un mail daca vrei sa mai vb. Ca apari destul de rar pe TC.
p.s. N-am mai fost in paris din vara lu`94, ce mai e p`acolo? S-a mai scumpit cafeaua?

Ultima modificare de T-pop (12/04/06 21:58)

12/04/06 21:51

Site web  
andra4jesus
membru

Inregistat: 13/09/05
servus! as vrea sa-mi cer scuze pt un post aparut care nu a fost scris de mine si de alticeva care sia bagat nasul in calculatorul meu-oricum persoana aia e deja "moarta" asa k nu cred ca o sa se mai bage unde nu ii fierbe oala.

15/04/06 07:13

T-pop
membru

Io m-as feri sa umblu la calculatoru` tau ;)

15/04/06 09:08

Site web  
valentina
membru

Inregistat: 04/03/06
Pace voua! Tocmai am descoperit si eu acest topic :)
Sa ma prezint: ma numesc Valentina Caprar, sunt studenta in ultimul an, la Mate Info si ma pregatesc sa devin profa de mate :). Sunt membra la bis penti "Maranata" din Baia Mare.
Avatarul meu reprezinta o fetita care isi indreapta rugaciunea spre cer. Semnatura mea..."Aimer c'est agir..." in traducere- "A iubi inseamna a actiona" si sunt cuvintele lui Victor Hugo, scrise cu 2 zile inainte de a muri. Este unul dintre citatele mele preferate :) si m-am gandit sa vi-l impartasesc :).
Ma bucur tare mult ca am gasit acest site. E super. Sunteti o a doua familie pentru mine si parerile voastre ma intaresc mult. Ma bucur ca inca mai sunt tineri pe aceeasi de lungime de unda ca si mine :), tineri care-L pun pe Dumnezeu pe primul plan. Multumesc Domnului pt ca existati!
Fiti binecuvantati cu totii! :) Amin!

Ultima modificare de valentinacaprar (26/04/06 14:39)

26/04/06 14:38

teen-elle
membru

Inregistat: 02/05/06
Salut tuturor!
M-am hotarat sa ma inscriu si eu astazi pe acest forum, dupa ce am citit un timp anumite discutii care au avut loc aici si care mi s-au parut foarte interesante. Sper sa fiu bine primita. Si eu sunt crestina si sper sa ma simt bine aici...Mai multe n-am de gand sa spun deocamdata despre mine, probabil nici voi nu va cunoasteti foarte bine intre voi, forumistii. Doresc ca Domnul sa va binecuvinteze pe toti si ...sa fiti pe placul Lui ! :)

02/05/06 13:09

ionelcim
membru

bine ai venit printre noi Diana, sper sa-ti place ce facem noi pe aici,.....imi place avatarul tau.......canti cumva la pian?

04/05/06 15:57

Larisa
membru

Inregistat: 22/05/05
Imediat o sa-ti dai seama de cat putem duce fiecare dintre noi aici pe forum. Cred ca poti sa-ti dai seama un pic cu cine ai de-a face pe aici numai daca citesti cateva dintre mesajele noastre. Bun venit!

05/05/06 06:14

Site web  
Pagini:  1 2 3 4 5 6 7 ... 88    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la