TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Noi, cei de pe forum... Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 88
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Păi m-am referit evident la tine. De altfel văd că te-ai şi simţit vizată... :D

N-am vrut să copiez în întregime originalul, ci doar să plagiez puţin din el.

Habar n-am ce-o vrut să zică atunci.

Dar eu acum te-am văzut tare "printr-al treilea cer", prinsă în expuneri teologice şi îndemnuri de a ne trăi viaţa "la max", aşa că mi-am zis că ar fi distractiv să te aduc cu picioarele pe pământ, între noi, viermişorii de rând, cu frecuşurile şi nemulţumirile noastre zilnice... :D


23/11/05 22:57

Site web  
Fyn
membru

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 16/03/05
'na ziua!
Mi-am facut nitzelus timp sa mai citesc alte topic-uri si am intrat aici!
Si am vazut ca oamenii se (re)prezinta. Si ma gandesc sa ma (re)prezint si io.
Dupa cum spune nick-ul, io sunt Fyn si dupa cum spun si io sunt Fyn Festus. Nici unul din numele acestea nu le veti vedea pe buletin, certificat de nastere, pasaport, permis de conducere, carnet de student, si primul si al doilea.... sau orice act oficial. V-ati prins. Acesta nu este numele meu real. E nickName... dupa cum se spune pe lumea virtuala.... Dar cei mai multi ma striga dupa nick. Si cei de la servici, mai putin colegii de faculta. Istoria nick-ului meu e lunga si nu cred ca o voi spune acum aici, dar imi place ce inseamna Festus: "Sfintit de Dumnezeu" si de aceea mi l-am ales.
Pe la avatar am avut mai multe imagini, dar in principiu sunt io pe acolo, dar poate o sa vina si o poza cu "prietena mea".... Veti intelege la vremea potrivita.
La semnatura?
Parca e "Verbum Domini Manet in Aeternum". Asa scrie pe Biserica Neagra din Brasov. Si io cred ca e adevarat.
Si "Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita".. tot nu e greu de inteles. Fiecare exprimentam binecuvantari din acestea din partea oamenilor....

Mult succes mai departe


_______________________________________
Verbum Domini Manet In Aeternum...
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...

24/11/05 09:15

   
Fyn
membru

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 16/03/05
Intre timp am pus poza cu "prietena mea"!!!!!

_______________________________________
Verbum Domini Manet In Aeternum...
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita...

24/11/05 09:23

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

Lupea_Filip a scris:

Avatarul meu reprezintă o mâţă dopată cu cafea. (asta o fost cândva... cine nu l-a văzut a pierdut...)


Hei, imi lipseste pisica! Ma obisnuisem cu ea, chiar daca nu-mi placea! Of, cu asa o poza dragalasa cum sa se mai ia omul de tine??


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

25/11/05 18:58

   
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05

Shilo a scris:

frumos topic , dar nu stiu ce sa scriu aici , imi plac toate avatarurile , mai ales avatarul meu :D

Cand ai scris cuvintele astea, aveai un avatar...invizibil...
Intre timp a aparut si unul vizibil, foarte dragut....un trandafir rosu...care insa nu stiu unde a disparut ( s-o fi ofilit...ca vine iarna ...? ), iar acum....poti sa explici ce inseamna poza asta??? Te reprezinta cumva?


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

25/11/05 19:02

   
Shilo
membru

Inregistat: 24/10/05

poti sa explici ce inseamna poza asta??? Te reprezinta cumva?


nu ma reprezinta un avatar , o fraza sau o ezitare  , avatarul meu este singurul pe care l-am avut atunci cand am dorit sa schimb avatarul vechi ,  legat de trandafir , chiar daca el s-a ofilit , imaginea cu care a ramas in memoria mea este imaginea pe care o stii si tu :P


25/11/05 21:12

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Măi Aprile măi, înainte de mâţă am avut o poză în care "ieriam" şi cu ochelarii pe nas. Mă gândeam că n-o să dea nimeni într-un ochelarist... Dar parcă asta e mai bună să mă ascund după ea... Aşa un copilaş drăgălaş, îţi vine să te joci cu el, nu să-i dai una la fundel...
:D

Ultima modificare de Lupea_Filip (25/11/05 23:19)


25/11/05 23:15

Site web  
simple
membru

Locatie: pamant
Inregistat: 19/10/05
ok, sa spun si eu ceva despre mine...
nu stiu prea multe....ca n-am o varsta chiar asa inaintata ;) !
Ma numesc Emma, 19 ani...nascuta in Arad si momentan locuiesc pe pamant (apropo pt cei care nu cred...va asigur ca si Franta e tot pe pamant)
nu e mult decand am descoperit situl asta si multumesc tuturor celor care se ocupa de el.reprezinta o binecuvantare pt mine unde pot vorbi cu oameni minunati pa limba lu`mama
multumesc si mi_as dori sa va pot cunoaste ma bine...prieteni dragi ;)


_______________________________________
calator spre eternitate

26/11/05 18:24

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Lupea_Filip, imi place mult avatarul tau! E foarte inocent si dragut!

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

30/11/05 03:51

Site web  
[flip]
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 06/12/05
ma numesc filip, dupa cum se vede si din nick (stai ca acuma vad ca mi-a scapat o litera :( ). deci... reiau... ma numesc flip si sunt din bucuresti. avatarul meu reprezinta singura imagine sub 10k pe care o am pe hdd si inseamna foarte mult pentru mine... la fel ca semnatura.

08/12/05 19:28

Site web  
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
Au aparut nume noi pe forum....avataruri noi... semnaturi noi....
Poate ati vrea sa va prezentati putin, voi cei "noi"?

Sunt cativa care au niste nume foarteeeee "deosebite" :D
Sa vedem cine se simte vizat :D (daca se simte ;) )


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

17/01/06 19:39

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05

april a scris:

Au aparut nume noi pe forum....avataruri noi... semnaturi noi....

Eu mi-am schimbat avatarul la sugestia lui Ionelcim ca noi cei "legati" sa punem o fotografie cu partenerul nostru. Nu mi-am schimbat semnatura, dar am de gand sa-mi schimb mai des avatarul ca si asa am o gramada de fotografii bune in computer.


_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

17/01/06 21:27

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Pentru că avem un coleg aici pe forum care a stârnit în scurta vreme de când s-a înscris destul de multe ridicări de sprâncene, luări de poziţii şi condamnări, mi s-a pus pata să cercetez mai atent ce semnificaţie are numele cu care a hotărât să se prezinte.

   Este un nume care apare de multe ori în Biblie, dar totuşi de destul de puţine ori ca să poată fi amintite versetele respective aici. Aşa că... hai să le vedem:Exodul 6:25
Eleazar, fiul lui Aaron, a luat de nevastă pe una din fetele lui Putiel; şi ea i-a născut pe Fineas. Aceştia sunt căpeteniile familiilor Leviţilor cu familiile lor.

Numeri 25:7
La vederea acestui lucru, Fineas, fiul lui Eleazar, fiul preotului Aaron, s-a sculat din mijlocul adunării, şi a luat o suliţă în mână.

Numeri 25:11
„Fineas, fiul lui Eleazar, fiul preotului Aaron, a abătut mânia Mea de la copiii lui Israel, prin râvna pe care a avut-o pentru Mine în mijlocul lor; şi n-am nimicit, în mânia Mea, pe copiii lui Israel.

Numeri 31:6
Moise a trimis la oaste pe aceşti o mie de oameni de seminţie, şi a trimis cu ei pe fiul preotului Eleazar, Fineas, care ducea uneltele sfinte şi trâmbiţele răsunătoare.

Iosua 22:13
Copiii lui Israel au trimis la fiii lui Ruben, la fiii lui Gad şi la jumătatea din seminţia lui Manase, în ţara Galaadului, pe Fineas, fiul preotului Eleazar,

Iosua 22:30
Când au auzit preotul Fineas, şi căpeteniile adunării, căpeteniile peste miile lui Israel, care erau cu el, cuvintele pe care le-au rostit fiii lui Ruben, fiii lui Gad şi fiii lui Manase, au rămas mulţumiţi.

Iosua 22:31
Şi Fineas, fiul preotului Eleazar, a zis fiilor lui Ruben, fiilor lui Gad, şi fiilor lui Manase: „Cunoaştem acum că Domnul este în mijlocul nostru, fiindcă n-aţi săvârşit păcatul acesta împotriva Domnului; şi aţi izbăvit astfel pe copiii lui Israel din mâna Domnului”.

Iosua 22:32
Fineas, fiul preotului Eleazar, şi căpeteniile, au părăsit pe fiii lui Ruben şi pe fiii lui Gad, şi s-au întors din ţara Galaadului în ţara Canaanului, la copiii lui Israel, cărora le-au făcut o dare de seamă,

Iosua 24:33
Eleazar, fiul lui Aaron, a murit, şi a fost îngropat la Ghibeat-Fineas, care fusese dat fiului său Fineas, în muntele lui Efraim.

Judecãtori 20:28
şi Fineas, fiul lui Eleazar, fiul lui Aaron, stătea pe vremea aceea înaintea lui Dumnezeu, – şi au zis: „Să mai pornesc la luptă împotriva fiilor fratelui meu Beniamin, sau să mă las?” Domnul a răspuns: „Suiţi-vă, căci mâine îi voi da în mâinile voastre.”

1 Samuel 1:3
Omul acesta se suia în fiecare an din cetatea sa la Silo, ca să se închine înaintea Domnului oştirilor şi să-I aducă jertfe. Acolo se aflau cei doi fii ai lui Eli, Hofni şi Fineas, preoţi ai Domnului.

1 Samuel 2:34
Şi iată semnul celor ce se vor întâmpla celor doi fii ai tăi Hofni şi Fineas: amândoi vor muri într-o zi.

1 Samuel 4:4
Poporul a trimis la Silo, de unde au adus chivotul legământului Domnului oştirilor, care stă între heruvimi. Cei doi fii ai lui Eli, Hofni şi Fineas, erau acolo, împreună cu chivotul legământului lui Dumnezeu.

1 Samuel 4:11
Chivotul lui Dumnezeu a fost luat, şi cei doi fii ai lui Eli, Hofni şi Fineas, au murit.

1 Samuel 4:17
Cel ce aducea vestea aceasta, ca răspuns, a zis: „Israel a fugit dinaintea Filistenilor, şi poporul a suferit o mare înfrângere; şi chiar cei doi fii ai tăi, Hofni şi Fineas, au murit, şi chivotul Domnului a fost luat.”

1 Samuel 4:19
Nora sa, nevasta lui Fineas, era însărcinată, şi sta să nască. Când a auzit vestea despre luarea chivotului lui Dumnezeu, despre moartea socrului ei şi despre moartea bărbatului ei, s-a încovoiat şi a născut, căci au apucat-o durerile naşterii.

1 Samuel 14:3
Ahia, fiul lui Ahitub, fratele lui I-Cabod, fiul lui Fineas, fiul lui Eli, preotul Domnului la Silo, purta efodul. Poporul nu ştia că Ionatan s-a dus.

1 Cronici 6:4
Eleazar a născut pe Fineas; Fineas a născut pe Abişua:

1 Cronici 6:50
Iată fiii lui Aaron: Eleazar, fiul său; Fineas, fiul său; Abişua, fiul său;

1 Cronici 9:20
şi Fineas, fiul lui Eleazar, fusese odinioară căpetenia lor, şi Domnul era cu el.

Ezra 7:5
fiul lui Abişua, fiul lui Fineas, fiul lui Eleazar, fiul lui Aaron, marele preot.

Ezra 8:2
Din fiii lui Fineas, Gherşom; din fiii lui Itamar, Daniel; din fiii lui David, Hatuş,

Ezra 8:33
În ziua a patra, am cântărit în Casa Dumnezeului nostru argintul, aurul şi vasele, pe care le-am încredinţat lui Meremot, fiul lui Urie, preotul. Cu el era Eleazar, fiul lui Fineas, şi împreună cu ei Leviţii Iozabad, fiul lui Iosua, şi Noadia, fiul lui Binui.

Psalmi 106:30
Dar Fineas s-a sculat şi a făcut judecată, şi astfel urgia s-a oprit.


  Acuma că v-aţi prins despre ce nume e vorba, hai să vedem semnificaţiile acestui nume, conform cu dicţionarul de nume biblice al fratelui Nicolae Moldoveanu. Cică numele apare explicat de doă ori:

FINEAS 1. Expresia sau cuvântul lui Dumnezeu. Prezicător. Oracol. 2. Gură de aramă. 3. Gura şarpelui. 4. Cel întunecat (Ex. 5:25; 1 Sam. 2:35 - ăstea apar ca referinţe în dicţionarul respectiv. Prima referinţă nu există ca verset, iar a doua nu conţine numele. Cine ştie de ce?)

FINEAS 1. Gură de fier, de metal (sună ca metalul). Pronunţare. 2. Ţeavă pentru vorbit. Oracol. 3. Negru (de culoare închisă). (Ex. 6:25; 1 Sam. 1:3; Ezra 8:33).

  Şi acuma, întrebare pt. Fineas (în caz că-şi aruncă ochii şi p'acilea): Numele cu care apari e chiar numele tău? Dacă nu, la care dintre definiţiile date te-ai raportat când ţi-ai ales nick-ul (corectură în urma unei observaţii)?

Ultima modificare de Lupea_Filip (18/01/06 10:01)


17/01/06 22:24

Site web  
april
admin forum

Locatie: Germania
Inregistat: 15/10/05
Semnatura era Shalom, cred......

Si apropos, Filip, ca tot suntem aici, si la tine s-a schimbat ceva : ai un nou avatar si nici-o semnatura...


_______________________________________
Every Day Brings New Blessings

17/01/06 22:35

   
gfod
membru

Locatie: Cluj-Napoca, Ardeal
Inregistat: 21/03/05
Filip cel aducator de lumina in referinte si inconjurat de mister!

_______________________________________
sunt si eu om(sclab om!)...

18/01/06 00:08

Site web  
rara^avis
membru

Locatie: suceava
Inregistat: 21/10/05
Sa spun si io daca tot am nimerit pe aici...rara avis vine din latina si inseamna "pasare rara".acuma nu sariti pe mine,nu ma consider io asa de rara,dar mi`a placut tare si m`am gandit ca vreau sa fiu totusi o "rara",unica,etc...si cred ca sunt!Dumnezeu m`a creat ca sa fiu unica.asa...semnatura este versetul fil 1:21 care a devenit noul meu motto`u:P si vreau sa pot sa spun mereu ca si Pavel,in orice situatie"Caci pentru mine a trai este Hristos ,iar a muri este un castig".Amin!
cat despre avatar,cred ca v`ati dat seama ca imi plac enooooorm copiii,in special aia crezti,aia cu ochi mari si tainici.de fapt toti is niste scumpi!mai ales asta din poza:Deh...gata cu prezentarile..ma bucur sa va cunosc oameni buni.desi nu prea am fost activa pe forum,de fiecare data gasesc ceva aici care sa ma zideasca si sa`mi dea un soi de multumire ca exista tipi ca voi care sa despice firul in patru.Dl sa fie cu noi cu toti.Amin ;)


_______________________________________
"Caci pentru mine a trai este Christos,
iar a muri este un castig"

18/01/06 01:38

   
cmiriam
membru

Locatie: Cluj Napoca, ROmania
Inregistat: 07/01/06
Uite ca am gasit in sfarsit si eu acest forum... cand ai rabdare.. multe se pot intampla... Ce pot sa spun decat ca imi sunteti o mare bucurie a celor mai de putin trecute zile...
Dar sa trec la subiect...
Avatarul e destul de sugestiv si aproape de realitate... De ce tocmai aceasta ipostaza? Scriam si in alt loc....m-am agatat asa de trunchiul acela de copac ca si cum m-as fi agatat de mine, sa nu ma pierd...sa rezist si sa nu ma duca apele iar oceanul din spatele meu e unul din locurile frumoase pe care mi le-a facut El de cunoscut...

Semnatura...? poate o parte v-ati prins ca imi place tare mult poezia...dar cum mai mult decat atat il iubesc pe Dzeu...pot spune ca ma consider ca pe-un vers al Sau care invata inca sa se scrie. Cum si unde? E o alta poveste pentru o alta prezentare...

Dar ca sa conclud prezentarea mea...as mai spune doar ca sunt studenta la Universitatea Tehnica din CLuj Napoca.


_______________________________________
"Sunt un vers inca nescris, un vers pe care Dzeu l-a inventat. "

18/01/06 03:34

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

gfod a scris:

Filip cel aducator de lumina in referinte si inconjurat de mister!

Îl provoc pe Fineas să descluşească misterul. Că destul îl referez eu pe el... :D


18/01/06 09:22

Site web  
doitili
membru

Locatie: Curtea de Arges, Romania
Inregistat: 23/10/05

april a scris:

Au aparut nume noi pe forum....avataruri noi... semnaturi noi...

tot ce-i posibil ca si la mine sa mai fie schimbat
am pus poza de la nunta la propunerea lui ionelcim si cred ca urmeaza sa pun poze si cu comorile mele


_______________________________________
Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.

18/01/06 13:33

   
ionelcim
membru

Locatie: cluj-napoca
Inregistat: 01/11/05

cmiriam a scris:

...as mai spune doar ca sunt studenta la Universitatea Tehnica din CLuj Napoca.


felicitari!!! uite o fata care stie ce vrea in viata asta!!! la ce facultate esti?

aaa...sa spun ceva despre m,ine: sunt student la UTC-N, fcult. constructii de masini, profil: ingineria si managementul sistemelor de productie.

Ultima modificare de ionelcim (18/01/06 15:14)


_______________________________________
"CAT SUNT IN LUME SUNT LUMINA LUMII" Isus Hristos

18/01/06 15:14

   
cmiriam
membru

Locatie: Cluj Napoca, ROmania
Inregistat: 07/01/06
Ei.. eu am luat-o mai spre centru ;) ..clujenii stiu la ce ma refer... sunt la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, sectia engleza

_______________________________________
"Sunt un vers inca nescris, un vers pe care Dzeu l-a inventat. "

18/01/06 17:31

Site web  
brightsky
membru

Locatie: Pontypridd, Wales
Inregistat: 01/07/05
mey ma simt cam mica printre voi...voi pe la faculte,eu inca la liceu (profil telecomunicatii ;) in Brasov)...
imi place sa crec ca cei care i-L cunosc pe Dumnezeu(si stiu putintica engleza) au inteles ce vrea sa zica semnatura mea, daca nu e un pic problema...

am o provocare pentru voi,daca ar fi sa va caracterizati printr-un singur cuvant, care ar fi acela?cum v-ar caracteriza cei apropiati printr-un cuvant sau 2?deci ce cuvant va caracterizeaza?......hai ca-s curioasa :)


_______________________________________
I have seen Jesus, for He is in everything I touch!

19/01/06 16:18

   
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Am sa profit de cuvintele: "cum v-ar caracteriza cei apropiati" in doua 2 vorbe. Asta ar trebui sa-i intreb pe ei, dar eu as merge cu: sociabila si de incredere!

_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

20/01/06 02:18

Site web  
vaxaly
membru

Locatie: Bucuresti
Inregistat: 28/03/05
vaxaly vine de la valy ... in pasareste. normal numele ar fi vaxalyxy dar prescurtat :P ....
semnatura: "Baruch`Attab Adonai Melek Ha-Olam" se traduce prin: "Binecuvantat fii tu Doamne Rege al Universului"  ..(in ebraica - dar am restanta pe sem asta :P)

Ultima modificare de vaxaly (20/01/06 12:53)


_______________________________________
"Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."

20/01/06 12:52

Site web  
sweet andra
membru

Locatie: vestul civilizat
Inregistat: 11/01/06
E fain forumul asta si chiar apreciez munca pe care o depuneti aici...eu sunt Andrada si imi place f mult sa calatoresc ....limbile straine sunt o alta pasiune de a mea si ce imi place cel mai mult e faptul ca Domnul s-a smerit ca eu sa fiu inaltata..sus pe aripi de ingeri!

_______________________________________
"Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9

21/01/06 12:12

   
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 88    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net