|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 ... 8 |
|
Adyshoor
membru
Inregistat: 07/03/07
|
|
DRAGOSTEA=Boala fara de care nu esti sanatos
DUREREA=Darul pe care nimeni nu il mai vrea
_______________________________________ Am tinut multe lucruri in mana si le-am pierdut ,dar ce am incredintat in mainile lui Dumnezeu este al meu si astazi..
|
|
12/03/07 15:39
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Nu toti cei care sint ocupati au treaba (Thomas Alva Edison)
Aviz celor care isi pun mereu la mess status-ul "busy" Eu nu ii cred niciodata si daca vreau sa le zic ceva, o fac fara mustrari de constiinta ca ii intrerup din "treaba" :P
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
11/04/07 15:55
|
|
Ste.fan
membru
Inregistat: 15/11/05
|
|
nu recunosc nimic
|
|
11/04/07 20:59
|
|
andrucutz
membru
Inregistat: 12/03/07
|
|
E greu sa vorbesti cand lacrimile te incearca E greu sa taci cand sufletul te doare E greu sa pleci din calea vietii pe carari pusti E greu sa suferi in tacere cand nimeni nu te stie E greu sa uiti trecutul cat inca mai traiesti E greu sa uiti persoanele pe care le iubesti!
_______________________________________ In sufletul meu nu e loc de nimic altceva decat de inima Ta..!!
|
|
12/04/07 19:37
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Golful este atit de popular pentru ca imbina doua mari pasiuni ale americanilor: plimbarile in aer liber cu folosirea betelor intr-o bataie (P. J. O` Rourke)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
12/04/07 20:11
|
|
brian_chimera
membru
Inregistat: 01/06/07
|
|
Prietenia.Cel mai bun prilej pentru a-ti bate joc de o persoana.
_______________________________________ O mie sa cada alaturi de tine si zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia. Doar vei privii cu ochii tai si vei vedea rasplatirea celor rai.(Psalmul 91, 7:8)
|
|
19/06/07 20:16
|
|
andrucutz
membru
Inregistat: 12/03/07
|
|
Brian_chimera ...hai k e tare...)
_______________________________________ In sufletul meu nu e loc de nimic altceva decat de inima Ta..!!
|
|
17/07/07 12:52
|
|
lory
membru
Inregistat: 26/07/06
|
|
...dar si adevarata!!!!
_______________________________________ "Când nu îti mai ramâne nimic decât Dumnezeu vei descoperi ca Dumnezeu îti este SUFICIENT!"
|
|
17/07/07 20:44
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Simtul umorului este unul din cele mai bune articole de imbracaminte pe care cineva le poate purta in societate. (William Makepeace Thackeray )
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/09/07 22:51
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
Chiar daca un om este fragil, bucuria il face puternic. ( Mary A. Sullivan )
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
29/09/07 14:59
|
|
andreya
membru
Inregistat: 07/03/07
|
|
...mai bine sa ai de unde da, decat sa n-ai de unde lua...
_______________________________________ ...imi plec umarul sub povara binecuvantarii si Iti spun : multumesc, Doamne !...
|
|
04/10/07 16:58
|
|
Damaris
membru
Inregistat: 15/09/07
|
|
Cel mai inalt grad al intelepciunii umane,este sa stii sa-ti adaptezi caracterul imprejurarilor si sa-ti pastrezi sufletul calm,in ciuda furtunilor din afara. -Daniel Defoe-
Ca regula generala,nici un om in incurcatura nu e complet cinstit. -William Makepeace Thackeray-
Tara fagaduintei este intotdeauna in partea cealalta a desertului. -Havelock Ellis-
Ideea fixa care a dus la mai multe crime decat toate celelalte dereglari ale firii omenesti,nu este niciodata mai de temut decat atunci cand isi pune masca dragostei. -John Galsworthy-
Sa crezi ca o fiinta nu sufera pentru ca ochii ei nu exprima nimic,este o greseala usor de savarsit. -Graham Greene-
Unii iubesc florile si animalele deoarece nu sunt in stare sa se inteleaga cu aproapele lor. -Sigrid Undset-
Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv. -Arthur van Schendel-
Orice amic pe care dusmanul il recomanda,nu este niciodata amicul necesar. -Ivan Krilov-
_______________________________________ ...viata este un vis,dar a visa nu inseamna a trai... Constantyn Huygens
|
|
05/10/07 17:34
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
"Daca cred in Dumnezeu si in viata de dupa moarte si tu nu crezi, si daca nu exista Dumnezeu, amandoi pierdem cand murim. Dar daca exista Dumnezeu, tu pierzi totul, in timp ce eu castig totul." Blaise Pascal
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
18/10/07 16:38
|
|
dimka
membru
Inregistat: 29/08/07
|
|
Intr-o relatie, este important sa nu cautz folosul tau, ci al celuilalt partener. Acesta este secretul adevaratei iubiri... As Jesus had...
|
|
26/10/07 14:51
|
|
Eagle 006
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
Frica de suferinta este mai rea decat suferinta insasi pentru ca fiecare moment de cautare este un moment de regasire.
_______________________________________ Fii un gladiator al cerului in aceasta lume!!!
|
|
26/10/07 20:08
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
Maxima aceasta a scris-o CătălinD la Foiţa zilnică;mi s-a părut extraordinară şi m-am gândit s-o pun aici!
Dezamăgirile vieţii sunt pur şi simplu întâlniri ascunse ale dragostei. (C. A. Fox)
|
|
06/02/08 10:07
|
|
Magdy
membru
|
|
"Unii oameni vin şi pleacă repede din viaţa noastră, alţii stau o vreme, punându-şi amprenta pe inima noastră. După plecarea lor, nu vom mai fi niciodată aceiaşi."
|
|
29/03/08 08:57
|
|
diana.m
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
Este bine să-ti recunosti limitele atâta vreme cât nu-ti clădesti viata în jurul lor.
_______________________________________ daca toti am avea aripi , ne-am tine de mana si am zbura...
|
|
31/03/08 15:35
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca Iuda avea amici ireprosabili. (Ernest Hemingway)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
31/03/08 16:45
|
|
andra4jesus
membru
Inregistat: 13/09/05
|
|
Respectul este dragostea in haine simple
_______________________________________ dare2dreamagain.wordpress.com
|
|
01/04/08 17:00
|
|
Magdy
membru
|
|
"Femeia are o adevărată magistrală de date între cele două emisfere cerebrale, comparativ cu legătura simplă, în dublu sens, a creierului la bărbat!"
|
|
03/04/08 13:51
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
"Unii crestini iti dau impresia ca au fost botezati in otet:sunt acri!"
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
05/04/08 14:05
|
|
moni_tinca
membru
Inregistat: 17/04/08
|
|
Era odata un om surd care frecventa biserica in fiecare saptamana.Intr-o zi,un cinic il intreba:"DE CE TE MAI OBOSESTI SA MERGI LA BISERICA DACA TOT NU AUZI NIMIC?"Zambind,acests ii raspunse:"Fiindca vreau ca lumea sa stie de partea cui sunt". Pentru unii biserica este doar un loc unde se crestineaza,se casatoresc si mor(incubare,imperechere si disparitie),dar pt Dumnezeu este mai mult de atat,este proiectul Lui personal.
_______________________________________ Nu este nebun acela care da ce nu poate sa tina,ca sa castige ce nu poate sa piarda!!!
|
|
22/04/08 12:03
|
|
Magdy
membru
|
|
TOATĂ APA DIN LUME NU POATE SCUFUNDA UN VAPOR, DACĂ NU INTRĂ ÎN EL. TOATĂ RĂUTATEA, TOT PĂCATUL, TOATĂ NELEGIUIREA NU POATE FACE UN SUFLET SĂ PĂCĂTUIASCĂ DACĂ NU INTRĂ ÎN EL!
|
|
04/05/08 16:18
|
|
Magdy
membru
|
|
Ascultă, vezi şi taci; fiindcă ziua fără ceartă aduce somn liniştit în timpul nopţii şi pace în inimă.
|
|
18/05/08 10:25
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|