|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 8 |
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
"A house is made of walls and beams ....a home is made of love and dreams"
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
14/01/06 12:24
|
|
Antonim
membru
Inregistat: 22/11/05
|
|
scrieti si traducerea va rog ms
_______________________________________ Noi vrem sa fim: iubiti, binecuvantati, respectati, ajutati etc Deci trebuie sa : iubim sa binecuvantam sa respectam sa ajutam etc. Implineste acest viceversa si vei fi fericit alaturi de Dumnezeu.
|
|
19/01/06 13:50
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Traieste fiecare zi ca si cum ar fi the last one!
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
20/01/06 18:43
|
|
black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
O oarecare tânără a fost fost foarte mişcată de o predică şi de un apel de a-şi consacra viaţa Domnului astazi. Ea s-a dus acasă şi a scris în jurnalul ei: Peste un an, îmi voi preda viaţa Domnului. Ea mai avea alte lucruri de făcut şi gândea că vor fi toate rezolvate în timp de un an. Ea s-a culcat, dar nu putea să adoarmă. Un glas îi spunea să nu amâne. S-a ridicat din pat şi a scris în jurnal: Peste o lună, îmi voi preda viaţa Domnului. Deşi era obosită, nu putea să doarmă. Glasul acela îi răsuna în urechi: Astăzi predă-te Domnului. Din nou a scris în jurnalul ei: Peste o săptămână, mă voi preda Domnului. Totuşi glasul Duhului Sfânt o îndemna să nu lase peste o săptămână. Era ora 12:00 noaptea şi tot nu putea adormi.După ce a chibzuit bine, s-a hotărât şi a scris: Mâine îmi voi preda viaţa lui Isus. S-a aşezat pe pat, dar glasul Duhului Sfânt îi şoptea mereu: “Chemarea Domnului este ca astăzi să te predai lui Isus, nu mâine!” Tânăra s-a aşezat pe genunchi şi şi-a consacrat viaţa lui Isus. Apoi a scris rugăciunea consacrării în jurnalul ei: “Isuse, astăzi îmi predau viaţa mea Ţie. Cu tine, sunt convinsă că pot să-mi aranjez toate celelalte lucruri mai uşor decât singură. Iartă-mă de tot trecutul meu pătat şi spală-mă cu sângele jertfei Tale. Te rog, îmbracă-mă cu haina dreptăţii Tale şi scrie-mă în cartea vieţii. Amin!” Apoi ea s-a culcat şi fericită, a adormit imediat. Însă nu s-a mai trezit niciodată. În noaptea aceea, casa a fost dărâmată de un uragan puternic şi a fost scoasă fără viaţă de sub dărâmături. Lângă ea a fost găsit jurnalul în care îşi scrisese consacrarea. În ziua învierii, ea va fi mântuită. Orice rugăciune de consacrare în mâna Mântuitorului este primită de Dumnezeu. Nu contează faptele şi meritele omului. Când omul priveşte la Isus şi prin credinţă primeşte jertfa Sa, el primeşte salvarea făgăduită. Dacă ar fi amânat, tânăra ar fi fost pe veci pierdută. Ea a ascultat glasul Duhului Sfânt şi a căutat “mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui”(Matei 6:33) şi s-a lăsat convinsă să dea prioritate mântuirii.La revenirea lui Isus, ea va primi înapoi viaţa pe care a consacrat-o Domnului. PS: nu sunt autorul acestui articol; mi-a placut mult si l-am postat aici pentru ca n-am gasit o incadrare mai corecta; sper sa nu se mai fi postat(n-am citit mai nimic din partea asta de forum)
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
20/01/06 23:10
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Chiar m-a pus pe ganduri articolul de mai sus! De cele mai multe ori ne credem puternici si curajosi, dar fara Dz nu putem realiza nimic! Ma bucur ca tipa a raspuns verstului: "Astazi daca auzit glasul Meu sa nu va impietriti inimile!". Slava Domnului ca a fost mantuita si a mers in cer cu toate pacatele iertate!
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
21/01/06 00:59
|
|
doitili
membru
Inregistat: 23/10/05
|
|
Maximele sunt pastile de bun simt condensat folosite la tratarea bolilor de caracter.
Colorile palesc, temple ajung in ruina, imperiile se prabusesc, dar cuvintele inteleptilor dainuiesc peste secole.
Ca si banii cu doua fete, ca si concluzia necesara din doua aspecte contrare, maximele vin deobicei in perechi. Lucrul este evident mai ales atunci cand citesti "Proverbele" Bibliei.
Să lăsăm ca mărturia noastră să fie scrisă cu litere destul de mari, ca lumea să o poată oricând citi!
Când nu îţi mai rămâne nimic decât Dumnezeu vei descoperi că Dumnezeu îţi este SUFICIENT!
Înainte de a fi folosit din plin de Dumnezeu va trebui poate să fii rănit adânc.
Trăieşte pentru a-i ridica pe alţii, nu pentru a-i demola!!
Verifică-te dacă eşti gata pentru revenirea lui Cristos: te face aceasta dezinteresat sau încântat?
Ceea ce niciodată n-aş fi putut fi, ceea ce toţi ignorau, acesta era de preţ pentru Dumnezeu!
Nu este nimic rău în a-I spune lui Dumnezeu ce simţi.
Rezultatul deciziei tale de a te supune Lui şi de a-L proclama ca Domn este o binecuvântare atât de mare, încât va atinge şi pe cei din jur!
Cu Dumnezeu alături şi sprijinindu-te pe braţul Său poţi înfrunta orice îţi stă în cale.
"Întotdeauna îi îndrăgim pe cei ce ne admiră, dar nu-i îndrăgim întotdeauna pe cei pe care îi admirăm."Atunci când speranţa dispare, atunci omul devine paralizat. Asupra unui credincios plin de speranţă nu poate triumfa nici un duşman. Nu există împrejurare copleşitoare, tragedie care îti rupe inima, dependenţă care te distruge, desparţire ce poate părea definitivă, pe care speranţa să nu le poată învinge. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al sperantei, şi totul depinde de ce spune El.
_______________________________________ Este un lucru sa stii ce gandeste Dumnezeu. Este cu totul altceva sa gandesti cum gandeste El.
|
|
28/02/06 16:12
|
|
Alessandra
membru
Inregistat: 04/03/06
|
|
Fa-ti timp sa meditezi: este sursa puterii; fa-ti timp sa te joci: este secretul tineretii; fa-ti timp sa citesti: e fantana intelepciunii; fa-ti timp sa fii prietenos: este drumul spre prietenie; fa-ti timp sa dai: ziua este prea scurta sa fii egoist; fa-ti timp sa muncesti: este pretul succesului; fa-ti timp sa te rogi: este cea mai mare putere de pe pamant; fa-ti timp sa iubesti si sa te lasi iubit: este un privilegiu dat de Dumnezeu...
Poti sa pierzi averi si ranguri, un trai bun si stralucit.. Daca n-ai pierdut speranta, inca n-ai pierdut nimic.
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti, si nici despre plecarea ta nu vei decide. Dar timpul dintre acestea este in mainile tale.. Nu-l risipi!!
Sa nu arati mai mult decat esti, pentru ca intr-o zi va trebui sa platesti deiferenta..
Invata sa multumesti pentru orice lucru, si atunci vei fi multumit de tine insuti.
Nenorocirea osteneste; vanturile nu sufla mereu cu aceeasi turbare; norocul fericitilor are un sfarsit. Totul trece, totul se schimba. Omul cu sufletul intreg se increde pana la ultima speranta. Deznadejdea e lasitate.
O lectie insemnata pe care omul o poate invata de la viata nu este ca durerea nu exista pe lume, dar ca atarna de noi s-o folosim si s-o putem transforma in bucurie
Stiti la ce ma gandesc..? ca de fiecare data cand scriu cate o maxima sau ceva de genu, sau cand citesc, atunci mi se pare totul asa nobil, si ma vad si pe mine cateodata asa de speciala prin faptul ca stiu ce au citat altii, sau pt simplul fapt ca imi trec ganduri faine prin cap.. stiti ce vreau sa zic? Voua vi se intampla? Sau sunt singurul specimen.. Anyway, ce fain ar fi daca am aplica toate chestiile astea faine pe care le stim..
_______________________________________ Love never fails
|
|
09/03/06 22:10
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Fyn a scris:
Mimam interesul si entuziasmul desi tot ce traim nu-i decât o reluare a unui meci aranjat. (Vladimir Pustan) |
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
11/03/06 12:39
|
|
vaxaly
membru
Inregistat: 28/03/05
|
|
Defectul microscopului e ca ne arata ca sunt imperfecte lucruri care par perfecte.
Nimic nu e mai grav ca irosirea calitatilor cu care ai fost dotat.
Disperarea omului are radacinile in anonimatul lui.
Cand omul n-are probleme, isi face singur!
Cuiele din talpa pot fi scoase, dar lasa gauri unde au fost.
Uneori 2 si cu 2 fac 4.
Omul nu face ce vrea, dar vrea ceea ce face.
Regulile sunt facute pentru ca oamenii nu sunt in stare sa se inteleaga omeneste.
Cand astepti tramvaiul, intotdeanua din directia opusa vor veni mai multe tramvaie.
La inceput am fost entuziast.
Nu uita sa mananci inainte de a pleca la o petrecere!
Intamplarea este scuza celor ce n-au invatat sa lupte cu viata.
Speranta este virtute de sclav. (Emil Cioran)
Oamenii ne dau uneori vise dar viata le spulbera. (H.P.Bengescu)
Acolo unde nu-i putere / Nici o chemare nu se cere / Cand nu poti fi ce-ar trebui / Fii numai ce poti fi. (Henrik Ibsen)
Principiul cepei:”poti sa ma zbrobesti cat vrei ca tot tu vei plange, nu eu”.
Nu te apuca la lucru pentru Domnul pentru că poţi să-l faci.
Asa e soarta boului, / vitel adult, / sa stea la poarta noului / nitel mai mult
Cei care pot, fac; cei care nu pot, invata pe altii; cei care nu pot nici asta, conduc. (Murphy)
A fura idei de la o persoana inseamna plagiat. A fura de la mai multe, inseamna cercetare. (Murphy)
Nu zidurile fac o scoala ci spiritul ce domneste intr-insa. (Regele Ferdinand I, 1923)
Ne-am nascut toti cu o superstitie: ca ne asteapta lucruri mai bune sus, niciodata mai jos. (Mircea Eliade - Despre fericirea concreta)
...Si filosofia mea s-ar reduce la o singura dogma: joaca-te. (Mircea Eliade)
Nu conteaza cum se poarta altii cu tine, ci cum te porti tu cu ei. (parintele Dumitru Vanca)
Trebuie sa incerci sa urci foarte sus, daca vrei sa poti sa vezi foarte departe. (C-tin Brancusi)
Pe termen lung castiga cel mai bun; imediat, cei fara scrupule.
Exista un singur mod de a scapa de problemele care te framanta: rezolvandu-le.
Vanitas vanitatis et omnia vanitas sunt...(desertaciunea desertaciunilor, toate sunt desertaciuni...) (Eccleziastul)
Singura cale de a te detasa de ceea ce iti fac altii este sa te detasezi intai, in toate privintele, de tine insuti. Pana cand omul nu se detaseaza de eul lui, nu va fi niciodata detasat de ceea ce fac altii acestui eu.(M.Loyd-Jones)
Euclid, marele matematician grec din antichitate, a avut odata o cearta cu un prieten care l-a amenintat spunand: ”Sa mor daca nu ma razbun pe tine.” Filozoful a raspuns: ”Sa mor daca nu fac pace cu tine.” Aceste cuvinte au terminat cearta.
Am descoperit ca una dintre cele mai mari dificultati din viata crestina este sa taci inaintea lui Dumnezeu, sa stai linistit, sa incetezi a mai fi sau a mai insemna ceva, sa te opresti din alergarea si preocuparile vietii pana cand Isus Cristos are posibilitatea sa vorbeasca inimii tale.(Alan Redpath)
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
31/03/06 15:31
|
|
vaxaly
membru
|
|
Nimeni nu m-a inteles, fiindca nu am incercat sa fiu inteles.(Rotaru Ion) Puterea izvoraste din capacitatea omului de a gindi. (Rotaru Ion) Daca ai grija de lucrurile care ii sunt dragi lui Dumnezeu si EL va avea grija de lucrurile care iti sunt dragi tie. (H.Taylor) Daca nu vrei sa fii uitat dupa ce ai murit, sau scrie lucruri care se merita sa fie citite, sau fa lucruri care merita a fi scrise dupa disparitia ta. (B.Franklin)
Fii stapin pe pasiunile tale ca sa nu ajunga ele stapin pe faptura ta. (Epictet)
Nu ingadui un ras nesocotit si nu suferi cuvantul obraznic, unul vine de le prost, celalalt de la un nebun. (Socrate)
De bun simt toate lumea are nevoie. Putini il au si fiecare crede ca-l are.(B.Franklin)
Pazeste-te chiar cand esti singur. Sa rostesti sau sa faci lucruri josnice, invata-te sa te rusinezi mai ales de tine decat de altul. (Democrit)
Tare as vrea sa stiu unde se afla scoala in care se invata “ A SIMTI”. (D.Didero)
Nimic nu e mai rusinos decat sa te razboiesti cu acela cu care ai trait in intimitate. (T. Semenski)
Spinii tot spini au ramas, chiar daca au fost pusi in coroana pe fruntea Omului Dumnezeu Isus. Omul rau tot rau ramane chiar daca e pus in cinste. (Gh. Spulber)
Nu e razboiul cel mai mare zgomot pe care il face omul pe pamant. (Al.Vlahuta)
Atunci vor fi republici fericite cind domnitorii vor gandi sau ganditorii vor domni. (Platon)
Si din otrava trebuie luat ambrozie, si de la un copil o vorba inteleapta, si de la un dusman o purtare buna, si de la impur aurul. (T.Simenski)
Regula vietii mele este de a-mi face din ocupatie o placere si din placere o ocupatie. (Aron Baur)
Sa-ti fie rusine sa mori inainte de a fi castigat o batalie pentru unitate. (H.Mann)
E mai usor sa-ti suprimi prima dorinta decat sa le satisfaci pe toate celelalte care urmeaza. (B.Franklin)
Imi aminteste de acela care si-a omorat amandoi parintii, iar cand a fost condamnat a cerut clementa pe motiv ca ar fi orfan. (A.Lincoln)
Sa te porti in orice faci si oriunde vei merge ca si cum te-ar vedea lumea toata.(Seneca)
Sa iti fie rusine de tine daca ai ajuns un suflet obosit intr-un corp plin de valtoare. (M. Aureliu)
GRIGORE VIERU Ma iau si eu ca prostul dupa sangele meu ce nu stie alt drum decat acela care duce spre inima. Doamne, cat drum lasa in urma drumul , cat drum cu oameni care nu vor ajunge nicicand!
Rau sa nu intelegi ca esti liber, dar rau groaznic sa nu pricepi ca esti ROB!
Dar, trebuie sa fac ordine in viata mea inainte de a pleca. Sa pandesc clipa in care sa pot muri fericit.
CUM sa iti intind MANA, cand mi-ai batut-o in cuie?!
Mirarea e un dar, ca si ochii frumosi.
Dorinta desarta nu pagubeste tara, dar nici nu o ajuta.
“sunt iarba mai simplu nu pot fi”
Nimic nu ne pune in mai mare incurcatura decat momentul in care dusmanul ne ofera un dar.
Acolo unde poate zbura o inima(indragostita) indurerata, vulturul nu cuteaza!
Pentru a nu te impiedica de nimeni si de nimic trebuie sa poti zbura...(mai jos ca ori si ce)
Chiar daca mor, trebuie sa inving, chiar daca nu voi invinge trebuie sa lupt!
In propria casa sa te asezi la masa ca musafirul lui Dumnezeu!
Distance and time may separate us but friendship and memories won't.
Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut dintotdeauna. (A. Robbins)
A intreprinde si a repeta aceleasi actiuni asteptand rezultate diferite este primul simptom de nebunie. (corolarul afirmatiei precedente)
Un curcubeu ce sta mai mult de 15 min pe cer nu mai este admirat de nimeni. Cei ce se pleaca pentru a servi pe pamant, vor fi drepti in Cer.
Fii atent ce faci, toata lumea te vede...
Daca traim pentru Hristos, nu putem evita problemele de maine.
Ai facut ceva extraordinar pentru Dumnezeu azi?
Toate promisiunile lui Dumnezeu se sprijina pe intelepciunea Sa.
Depozitul lui Dumnezeu niciodata nu are rafturi goale.
Adorarea placuta lui Dumnezeu, iese dintr-o inima supusa.
Dumnezeu alege experienta prin care trebuie sa trecem; noi alegem cum o trecem.
Nu ramane fara speranta acel ce-si pune speranta in Dumnezeu.
Predarea este victorie cand ne predam lui Dumnezeu.
E difícil sa receptionam mesajul cerului cand vietile noastre sunt pline de statica pamanteasca, lumeasca.
O speranta in inima pune un suras pe fata.
Motivatiile care suna bine, nu totdeauna sunt bune.
Poti incerca sa servesti lui Dumnezeu fara sa-l iubesti, dar nu poti iubi pe Dumnezeu fara sa-i servesti.
Adevarata libertate nu consta in a alege propriul tau drum, ci in a ceda alegerea lui Dumnezeu.
Daca implinesti doar sperantele oamenilor, vei pierde aprobarea lui Dumnezeu.
Dumnezeu nu ne scuteste de furtunile vietii; El este refugiul nostru in furtunile vietii.
Predarea noastra lui Hristos ar trebui sa mearga mana-n mana cu predarea noastra bisericii.
O criza nu poate zdrobi pe acela care se sprijina pe puterea lui Dumnezeu.
Armatura lui Dumnezeu este facuta pe masura. Dar trebuie sa ne-o punem pe deasupra.
Sacrificiul a fost exact ceea ce Dumnezeu dorea si noi aveam nevoie.
Dumnezeu poate sa- si ascunda scopurile Sale pentru ca sa traim in baza fagaduintelor Sale.
Fa-ti planuri ca si cum revenirea lui Hristos ar fi peste multi ani, dar traieste ca si cum ar fi sa vina azi.
Pentru crestin, frustrarea poate fi vointa lui Dumnezeu.
Cei care nu traiesc in conformitate cu idealurile lor, curand vor descoperi ca le-au pierdut.
Acolo unde arata degetul lui Dumnezeu, acolo mana Sa va deschide drumul.
Compasiunea ofera tot ceea ce e necesar pentru a vindeca durerile celorlalti.
Suntem salvati prin ispasirea facuta de Hristos, nu prin eforturile si meritele noastre.
Cea mai buna metoda de a infrunta schimbarile vietii este sa privim catre neschimbatorul Dumnezeu.
Inima crestinului este caminul Duhului Sfant.
Florile care se inclina spre soare, o fac inclusiv in zile innourate.
Traieste ca si cum Hristos ar fi murit ieri, ar fi inviat dimineata si s-ar intoarce azi.
Criticii nostri sunt gardienii neplatiti ai sufletelor noastre.
Pastreaza ferm valorile cele vesnice; nu te lipi de valorile lumesti.
Poti sa faci ce-ti place cand ceea ce faci ii place si lui Dumnezeu.
Dumnezeu niciodata nu se grabeste, dar totdeauna ajunge la timp.
Adevarata adorare recunoaste demnitatea lui Hristos.
Scara sperantei nu are nimic pe ce sa se sprijine aici jos; este sustinuta de sus.
_______________________________________ "Nu de aripi are nevoie spiritul omenesc, spune Bacon, ci de plumb. Cu prea mare usurinta se avanta in cele mai inalte abstractiuni pierzand orice contact cu omenescul si realitatea."
|
|
31/03/06 15:31
|
|
thais
membru
|
|
Exista frunze care nu cad, oricat de puternic ar fi vantul; exista clipe, oameni si fapte care nu se uita, chiar daca uitarea este o lege a firii.
_______________________________________ esentele tari se gasesc in sticlute mici
|
|
09/06/06 23:45
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
sweet andra a scris:
"A house is made of walls and beams ....a home is made of love and dreams" |
O casa e facuta din pereti si bare,un adapost (acasa) e facut din dragoste si vise.
sweet andra a scris:
"Traieste fiecare zi ca si cum ar fi the last one!" |
Traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima!
(off-topic:e chair asa greu sa postam in romana?...incercati macar )
Ultima modificare de asherit (10/06/06 11:56)
|
|
10/06/06 11:37
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Tot off-topic:cel putin cea cu casa suna mai bine in engleza,nu crezi?
Si ca sa nu fiu total off-topic:
,,Traim intr-o epoca in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia"
"Surasul costa mult mai putin decat curentul electric. Si lumineaza mai bine!" (Felix Benoit)
"Cand faci un lucru atat de rezistent incat nici idiotii sa nu-l poata strica, fii sigur ca cineva va aduce pe lume un idiot mai inventiv." (Einstein)
Daca morile ar putea vorbi, precis s-ar lauda ca ele dirijeaza vantul. (Jules Renard)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
15/06/06 21:23
|
|
jezzy
membru
|
|
Daca vrei ca ideile tale sa reziste anilor,scrie-le pe hartie.Daca vrei ca ele sa razbata veacurile,inseamna-le in stanca.Iar daca vrei ca ele sa dainuiasca pe vecie,inseamna-le in inima unui copil.
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
14/07/06 12:30
|
|
jezzy
membru
|
|
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
|
|
01/08/06 15:33
|
|
angel_tabitutza
membru
Inregistat: 30/07/06
|
|
Principala sarcina din viata unui om este sa se nasca, sa devina ceea ce ii permite potentialul. Cel mai important produs al efortului sau este propria personalitate.
|
|
18/08/06 10:31
|
|
angel_tabitutza
membru
Inregistat: 30/07/06
|
|
Pesimistul spune ca mai rau nu se poate...optimistul spune ca se poate , se poate, cum sa nu se poata...
|
|
18/08/06 23:50
|
|
anchy
membru
Inregistat: 19/08/06
|
|
si mie im place foarte mult acest subiect.chiar am multe maxime si citate din cartile mele preferate.chiar as vrea sa fac rost de cate mai multe maxime pentru ca mi se par foarte interesante.si as vrea sa scriu si eu ceva foarte frumos:"ceea ce vezi doar reflecta ceea ce esti-si ceea ce esti reprezinta suma alegerilor tale."
|
|
23/08/06 11:53
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Bine ai venit, anchy . La acest topic si nu numai.
In legatura cu maximele, ti-as recomanda sa citesti ce am scris la Anunturi:
http://www.tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=415
Spor la postat !
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
23/08/06 14:24
|
|
anchy
membru
Inregistat: 19/08/06
|
|
Oamenii sunt adesea neintelegatori,irationali si egoisti......IARTA-I ORICUM!
Daca esti om bun,oamenii te pot acuza de egoism si intentii ascunse....FII BUN ORICUM!
Daca ai succes poti castiga prieteni falsi si dusmani adevarati....CAUTA SUCCESUL ORICUM!
Daca esti cinstit si sincer oamenii te pot insela....FII CINSTIT SI SINCER ORICUM!
Daca gasesti linistea si fericirea oamenii pot fi gelosi...FII FERICIT ORICUM!
Binele pe care-l faci azi oamenii il vor uita maine....FA BINELE ORICUM!
Da-i lumii tot ce ai mai bun si poate nu va fi niciodata de ajuns....DA-I LUMII TOT CE AI MAI BUN ORICUM!
La urma urmei este intre tine si Dumnezeu....N-A FOST NICIODATA INTRE TINE SI EI,ORICUM! Mahahma Gandhi
|
|
23/08/06 15:32
|
|
jezzy
membru
|
|
Cineva a calculat ca perioada in care invatam cel mai mult este undeva intre 4 si 18 ani:la 4 ani stim toate intrebarile, la 18 ani ne purtam de parca am sti toate raspunsurile --that's me
Ultima modificare de jezzy (04/09/06 23:11)
|
|
04/09/06 23:09
|
|
jezzy
membru
|
|
Yesterday is the past,tomorrow is the future,but today is a gift,that's why we call it PRESENT!
|
|
19/09/06 12:56
|
|
jezzy
membru
|
|
"Cand eram tanar,liber, iar imaginatia mea nu avea limite,visam sa schimb lumea.Cand am mai imbatranit si am devenit mai intelept, mi-am dat seama ca lumea nu se va schimba,asa ca m-am hotarat la schimbarea tarii mele.Dar si ea mi-a parut imobila.M-am gandit la orasul meu,biserica mea...mi-am vazut esecul.
Acum,pe patul de moarte, imi dau seama ca daca m-as fi hotarat sa ma schimb pe mine mai intai,apoi prin exemplu as fi putut sa imi schimb si familia.Prin exemplul familiei mele as fi putut schimba conditia bisericii mele,a orasului,a tarii mele si...cine stie?Poate as fi putut schimba si lumea."
|
|
26/09/06 15:38
|
|
jezzy
membru
|
|
Sapte sfaturi vrednice de luat in seama!
Sã nu faci nici o faptã pe care ai dori sã n-o vadã Dumnezeu. Sã nu vorbesti nici un cuvânt pe care ai vrea sã nu-l audã Dumnezeu. Sã nu scrii nimic ce ai dori ca Dumnezeu sã nu citeascã. Sã nu te duci nicãieri unde te-ai teme sã nu te întalnesti cu Dumnezeu. Când esti între oameni, vegheazã asupra cuvintelor tale. Când esti în familie, vegheazã asupra faptelor tale. Când esti singur, vegheazã asupra gândurilor tale.
|
|
14/11/06 16:16
|
|
Adyshoor
membru
Inregistat: 07/03/07
|
|
Fiecare om este o carte daca sti sa il citesti...
_______________________________________ Am tinut multe lucruri in mana si le-am pierdut ,dar ce am incredintat in mainile lui Dumnezeu este al meu si astazi..
|
|
12/03/07 15:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|