|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
In viata fiecaruia sunt persoane care iti influenteaza parerile, atitudinea sau felul de a gandi.
Pe tine, ce persoana te-a influentat in mod pozitiv ?
Ultima modificare de edi.theraven (14/03/10 19:52)
|
|
14/03/10 19:52
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Prima persoana pe care as numi-o este tatal meu. Inca de mic copil am avut mai multa libertate, o libertate la care foarte multi prieteni doar visau. De multe ori cand imi dadea o sarcina de indeplinit, ma si sfatuia cum sa fac, dar nu imi impunea sa fac asa cum vroia el. Facand cum vroiam eu, de cele mai multe ori mi-am dat seama ca cel mai bun lucru era sa fi ascultat de el. Faptul ca a fost si este un exemplu viu pentru mine, m-a influentat foarte mult. Nu este un parinte perfectionist. Stie sa isi ceara iertare cand greseste. Am cel mai grozav tata pe care l-as fi putut avea:D
Pastorul Flavius Borcea, de la biserica baptista din Avrig, un tanar care a iesit de pe bancile seminarului in 2006. Toate incurajarile, sfaturile, provocarile primite din partea lui m-au imbucurat si m-au ajutat sa merg mai departe in diferite ocazii din viata mea. Mai mult decat atat, faptul ca traieste ceea ce spune, faptul ca este un exemplu pentru mine, e o incurajare puternica. De multe ori m-a influentat fara ca macar sa isi dea seama. Ii multumesc Domnului pentru un astfel de om pe care il pot numi un prieten bun.
Tatal celui mai bun prieten de-al meu este si el un om care m-a influentat foarte mult. Felul de traire, intelepciunea duhovniceasca pe care o are, trairea curata, linistita, pasnica, felul in care se relationeaza la ceilalti... M-au influentat foarte mult. Dumnezeu sa il binecuvinteze!
Acestia sunt doar cateva persoane care mi-au venit in minte cand am vazut acest subiect, si am vrut sa ii amintesc 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
14/03/10 23:37
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
Tatal meu este prima persoana care m-a influentat pozitiv, apoi un frate al meu, mai mic decat mine m-a convins sa aleg credinta. p.s. edi, doar ai lansat provocarea, dar nu ai numit macar o persoana care te-a influentat pozitiv. 
Ultima modificare de emanuel (08/08/10 13:13)
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
08/08/10 13:11
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Prima persoana care m-a impresionat intr-un mod pozitiv a fost sotul meu 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
19/04/11 17:47
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Tatal meu m-a influentat intr-un mod pozitiv. Nu e un parinte perfect, dar fara el cred ca as fi fost dezechilibrata din multe puncte de vedere.
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
24/04/11 23:19
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|