TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ce persoana te-a influentat in mod pozitiv ? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1
edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
In viata fiecaruia sunt persoane care iti influenteaza parerile, atitudinea sau felul de a gandi.

Pe tine, ce persoana te-a influentat in mod pozitiv ?

Ultima modificare de edi.theraven (14/03/10 19:52)

14/03/10 19:52

Site web  
mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
Prima persoana pe care as numi-o este tatal meu. Inca de mic copil am avut mai multa libertate, o libertate la care foarte multi prieteni doar visau. De multe ori cand imi dadea o sarcina de indeplinit, ma si sfatuia cum sa fac, dar nu imi impunea sa fac asa cum vroia el. Facand cum vroiam eu, de cele mai multe ori mi-am dat seama ca cel mai bun lucru era sa fi ascultat de el. Faptul ca a fost si este un exemplu viu pentru mine, m-a influentat foarte mult. Nu este un parinte perfectionist. Stie sa isi ceara iertare cand greseste. Am cel mai grozav tata pe care l-as fi putut avea:D

Pastorul Flavius Borcea, de la biserica baptista din Avrig, un tanar care a iesit de pe bancile seminarului in 2006. Toate incurajarile, sfaturile, provocarile primite din partea lui m-au imbucurat si m-au ajutat sa merg mai departe in diferite ocazii din viata mea. Mai mult decat atat, faptul ca traieste ceea ce spune, faptul ca este un exemplu pentru mine, e o incurajare puternica. De multe ori m-a influentat fara ca macar sa isi dea seama. Ii multumesc Domnului pentru un astfel de om pe care il pot numi un prieten bun.

Tatal celui mai bun prieten de-al meu este si el un om care m-a influentat foarte mult. Felul de traire, intelepciunea duhovniceasca pe care o are, trairea curata, linistita, pasnica, felul in care se relationeaza la ceilalti... M-au influentat foarte mult. Dumnezeu sa il binecuvinteze!

Acestia sunt doar cateva persoane care mi-au venit in minte cand am vazut acest subiect, si am vrut sa ii amintesc :)

14/03/10 23:37

Site web  
emanuel
membru

Inregistat: 14/09/08
Tatal meu este prima persoana care m-a influentat pozitiv, apoi un frate al meu, mai mic decat mine m-a convins sa aleg credinta.
p.s.
edi, doar ai lansat provocarea, dar nu ai numit macar o persoana care te-a influentat pozitiv. :(

Ultima modificare de emanuel (08/08/10 13:13)

Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)

08/08/10 13:11

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08
Prima persoana care m-a impresionat intr-un mod pozitiv a fost sotul meu :)

19/04/11 17:47

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Tatal meu m-a influentat intr-un mod pozitiv. Nu e un parinte perfect, dar fara el cred ca as fi fost dezechilibrata din multe puncte de vedere.

24/04/11 23:19

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la