TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Cum te-a influentat Tanarcrestin ? Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
giany
membru

Locatie: ROMANIA
Inregistat: 18/05/07
Un loc unde ma simt bine. Persoane frumoase chiar modeste de la care nu prea am invatat cum sa fiu mai flexibil. Nu stiu sa ma prefac si nu pacalesc prin diplomatie... sunt cateva persoane carora le datorez macar o cafea ... :)  poate sunt persoane care nu spun "te iubesc" pentru ca tu sa vezi ca ele te iubesc... gata ... devin prea sentimental ... :)

Ultima modificare de giany (03/12/14 00:52)


_______________________________________
smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...

26/11/14 17:12

   
mototey
membru

Locatie: Mutat: Suceava - România
Inregistat: 11/12/06
În perioada adolescenței mele (când eram mai activ!!), m-a ajutat foarte mult. Simplul fapt de a discuta cu alți tineri (chiar dacă unul dintre ei se considera Old :D) lucruri legate de viața creștină, de a-mi expune anumite păreri și de a fi gata ca acestea să fie disecata și chiar respinse (câteodată!).

TânărCreștin m-a influențat prin modul de a fi al membrilor de aici. De asemenea m-a provocat să studiez mai mult anumite lucruri și să fiu gata mereu să dau socoteală de „nădejdea care este în mine”.

Oameni faini și speciali aici. Nu oameni lipsiți de probleme, dar oameni care au un Dumnezeu minunat!

Fiți binecuvântați cu toții! :-)


_______________________________________
Omul de care se foloseste Dumnezeu

24/04/15 08:41

Site web  
Pagini:  1 2    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net