|
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
Sunt doua femei in Iran, crestine care au fost arestate in martie si duse la o inchisoare sinistra de unde au voie sa-si sune familia un minut pe zi. Nici nu au avut un proces macar, prin care sa se stabileasca cu ce au incalcat legea. Pentru simplul fapt ca sunt crestine. Sunt iraniene, nascute acolo, ar trebui sa aiba drepturi depline.
Sa va uitati pe site-ul http://www.persecution.com/ ca scrie in engleza despre ele. In Iran au stabilit o suma pentru eliberarea lor, $400,000. Va dati seama ca numai daca se gasesc niste oameni credinciosi cu bani in tarile din Vest, se poate plati suma aceasta.
Rugati-va pentru ele, si eu m-am rugat, sa gaseasca Domnul pe cineva care sa plateasca suma asta ca sa fie eliberate. Si aratati-le site-ul cu fotografiile lor si textul in engleza colegilor si prietenilor care spun ca islamul e pasnic, ca e doar propaganda ca musulmanii sunt intoleranti si etc. Foarte multi crestini sufera in tarile astea din Asia si Estul Mijlociu, deci nu e ceva izolat.
Am deschis subiectul asta pentru ca persecutia altor crestini e ceva dat uitarii de noi, in general. Eu pot sa spun ca ma gandesc foarte putin la acei oameni, care sunt copiii lui Dumnezeu, care sunt rascumparati de Domnul Iisus Christos. Sa ne gandim si la ei si sa ne rugam lui Dumnezeu pentru ei din cand in cand...
Ultima modificare de lucian_credincios (11/06/09 05:21)
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
11/06/09 05:20
|
|
belinda
membru
Inregistat: 13/11/08
|
|
ne vom ruga pentru ele lucian_credincios Domnul sa le binecuvinteze si sa le intareasca credinta chiar si acolo in inchisoare!!! sunt atat de multi alti crestin persecutati..dar totusi multumesc mult ca ai spus de aceste femei
_______________________________________ "Mandria omului va fi smerita si trufia oamenilor va fi plecata;numai Domnul va fi inaltat in ziua aceea"(Isaia 2:17)...
|
|
11/06/09 19:32
|
|
crestin_salvat
membru
Inregistat: 15/11/08
|
|
www.nutritionhighway.com sa mergeti la site-ul asta, sa vedeti cum sufera crestinii din cauza musulmanilor in Sudan. Unii sunt vanduti in sclavie. Daca nu stiati, aflati ca inca exista sclavie in lumea de azi. Va rog sa nu treceti pe langa site-ul asta fara sa-l vizitati...
Asta sa ne motiveze pe noi sa traim pentru Dumnezeu fara jumatati de masura, in libertatea si pacea cu care Domnul ne-a binecuvantat.
_______________________________________ "Asteapta lucruri mari de la Dumnezeu". -William Carey
|
|
12/06/09 18:55
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|