TANARCRESTIN.net
 
Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Halloween Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3
m3diator
admin

Locatie: Suceava, Romania
Inregistat: 08/12/04
la sfarsitul lunii octombrie se sarbatoreste Halloween si in ultimii ani a inceput
sa se sarbatoreasca si in romania fiind o ocazie sa organizezi petreceri in care
te pot costuma cum vrei si poti face ce vrei sub anonimatul costumului ales.
dar cati dintre voi stiti ce se afla in spatelei acestei sarbatori comercializate
la fel ca si craciunul, pastele sau ziua indragostitilor.
pentru a afla cateva detalii despre originea si insemnatatea acestei sarbatori
vizitati www.halloween.com un site dedicat acesteia.
dar mai mult decat vrajitorie, stafii si alte asemenea in spatelei acestei sarbatori
se afla o adevarata incarcatura demonica, fiind defapt sarbatoarea preferata a
satanistilor, un timp cand au loc sacrificii animale si chiar umane.
poate vi se pare greu de crezut dar aceste lucruri se intampla cu adevarat...

ce atitudine aveti fata de aceasta sarbatoare? o acceptati, respingeti sau si mai
rau, nu va pasa ce se intampla?


02/10/05 13:59

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
M-am apucat puţin să citesc ce scrie pe site-ul prezentat.

Ce m-a distrat în primul rând este cuvântul anglo-american care descrie o sărbătoare, şi care evident este folosit şi aici: "holiday" (holly = sfânt, day = zi). Interesant că, din ce am citit pe acolo prin istoricul sărbătorii, cei care au cosntruit site-ul, o prezintă ca pe ceva într-adevăr sfânt, deoarece ei zic că este în legătură cu biserica catolică, greco-catolică şi ortodoxă. (Cu recomandări şi autorizaţii ca acestea, cine mai poate să-i conteste sfinţenia? Sic!)

Bine că nu o prezintă sfântă din punct de vedere cristocentric, sau creştin. Dacă o asociază cu nişte instituţii care numai divine nu mai par, atunci acest lucru nu face decât să aducă o pată în plus pe onoarea acestor instituţii, dacă şi ele se asociază cu ea.

Aceasta este deci o sărbătoare a morţilor, însă noi nu trebuie să uităm ce spunea Domnul Isus într-o împrejurare: "Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morţi ci al celor vii"! (Mat. 22:32)

Apostolul Pavel le transmitea în vechime colosenilor, şi acum nouă, aceste cuvinte: "Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos." (Col. 2:8)

Conform cu ceea ce spune Pavel aici, oamenii care participă la aceste lucruri, conştienţi sau inconştienţi de implicaţii, sunt oameni furaţi, oameni înşelaţi de Satan. Să ne rugăm ca Domnul să-i lumineze şi să-i scape, iar prin noi să răspândească lumina cunoaşterii Dumnezeului celor vii!

Aşa că să nu-i urmăm pe cei morţi spiritual, ci să ne rugăm ca Dumnezeu să-i învie!


02/10/05 21:32

Site web  
Larisa
membru

Locatie: Seattle
Inregistat: 22/05/05
Vreau sa zic ca in America toate magazinele au locuri special amenajate cu vrajitori din jucarie, scheleti care danseaza, canta sau rad cand treci pe langa ei. Sunt o gramada de bostani la 19, 10 centi pe lb - eu astept sa se mai ieftineasca ca sa fac seminte prajite - sunt tot feluri de bomboane, costume din cele mai urate. E infricosator ce vezi si in acelasi timp atrage prin efecte speciale. Sunt bannere pe strada cu locuri de unde iti poti procura costume, oamenii se gandesc deja la petrecerile de dezmat care vor avea loc. Nu mai zic ca pregatirile au inceput de o luna in urma. Sa vezi cum stau oamenii mari in magazine si-si cauta masti si se distreaza in mijlocul magazinului. Eu cred ca o sa stau in casa pe 31.

Ultima modificare de Larisa (04/10/05 01:22)


_______________________________________
"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga

04/10/05 01:20

Site web  
Shilo
membru

Inregistat: 24/10/05

Apostolul Pavel le transmitea în vechime colosenilor, şi acum nouă, aceste cuvinte: "Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos." (Col. 2:8)

Conform cu ceea ce spune Pavel aici, oamenii care participă la aceste lucruri, conştienţi sau inconştienţi de implicaţii, sunt oameni furaţi, oameni înşelaţi de Satan. Să ne rugăm ca Domnul să-i lumineze şi să-i scape, iar prin noi să răspândească lumina cunoaşterii Dumnezeului celor vii!


Ajuns la Atena , Pavel discuta , in fiecare zi , cu cei care erau de fata. Iar unii dintre filozofii epicurei si stoici discutau cu el , si unii ziceau :"Ce vroieste , oare , sa ne spuna acest semnator de cuvinte ?" Si l-au dus in Areopag , zicand : Putem sa cunoastem si noi aceasta invatatura noua , graita de tine ?Dupa ce va fi cuvantat , "unii barbati, alipindu-se de el , au crezut " (Faptele Apostolilor)

Oare nu cumva au plecat cu el ,alaturi de el , si dinte cei ce l-au infruntat , epicurei sau stoici ? Apostolul Pavel a savarsit un gest istoric , paradigmatic : in alt limbaj , in alta logica , introduce in crestinism filozofia pe care el o negase , mai concret e vb despre ideile filozofiei antice "despre suflet " prezente la Homer , Heraclit si Aristotel, in fond crestinismul s-a dezvoltat intr-un mediu evreiesc foarte elenizat.

Ultima modificare de Shilo (01/11/05 20:07)


01/11/05 16:45

   
hogeron
membru

Inregistat: 09/11/05
Numele sarbatorii vine de la "All Hallows Eve", adica, ajunul Sarbatorii Tuturor Sfintilor;e deci, o sarbatoare crestina. Poate ca nu se potriveste cu crestinismul practicat in Texas sau Arkansas, da, nici nu trebuie .
Fundamentalismul si puritanismul sunt  dusmani redutabili ai sarbatorilor.
Puritanii au interzis prin 1680 in Massachussets si in Anglia pana si Craciunul si colinzile, cum ca ar fi pagane. Noroc ca Lordul Cromwell n-a facut multi purici la conducerea Angliei.


05/12/05 20:33

   
T-pop
membru

Locatie: Oradea
Inregistat: 20/01/06
Incerc sa pun pe server un documentar despre halloween. Cei interesati puteti sa il descarcati de aici.
Ar fi bine sa il urmareasca in mod deosebit cei care considera halloweenul sarbatoare crestina, sau cei care sunt indiferenti.

Ultima modificare de T-pop (22/03/06 13:43)


_______________________________________
"The more I study science, the more I believe in God."
                               Albert Einstein

19/03/06 17:30

Site web  
4 HIm
membru

Locatie: arad romania
Inregistat: 29/01/07
teoria mea:sunt doar doi: Dumnezeu si Satan....la fel ca si muzica dak nu e inchinata lui Dumnezeu atunci cui e?...nu zic ca e rea sarbatoarea...dar la ce foloseste spre zidire?e fain te distrezi...dak ii pana acolo la ce foloseste spre zidire fbalu...sau alte lucruri...nu stiu ce parere am despre halloween...dak ati putea da argumente de ce e crestina..sau de ce nu...rea sau buna..
hogeron a zis ca e crestina...care e aspectul crestin?..vrajitorile?...
cred k din sarbatoarea asta poti sa tragi invaturi bune..si poti folosi pentru a invata pe altii despre adevaruri biblice conducandui intra-colo...nu stiu ce cred despre halloween...


30/01/07 21:36

   
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Un administrator "general" care sa minta? Nu credeam ca exista. Daca halloween este sarbatoarea satanistilor, inseamna ca toate popoarele anglo-saxone sunt sataniste. A luat-o razna. Sacrificii umane?????Nici macar n-ai dat dovada de minima deontologie care te-ar fi indemnat sa citesti Raportul FBI inaintat Congresului USA in care se recunoaste ca au fost exagerari, ca sacrificiile despre care mass media a vorbit pana in anul 2003 au fost exagerari, ca "martorii" nu exista, dar ca totul a fost facut pentru "sanatatea" natiunii americane, avand in vedere proliferarea curentului satanist in randul elementului hispanic.
P.S. N-ar fi rau daca ati deschide si niste cursuri de gramatica limbii romane. Macar ati face si voi ceva util.
P.P.S. Eu unul n-am permis userilor sa vorbeasca despre ororile sarbatorilor crestine in care procesiunile sunt insotite de autoflagelare, despre ororile Inchizitiei, despre oamenii omorati in timpul exorcizarilor.Probabil ca eu sunt cel care a gresit si ar trebui sa-i respectam doar pe cei care ne respecta.
Ar trebui sa va puna pe ganduri un fapt care nu poate fi negat.Interventia mea sau a altora asemenea mie a facut ca pe forumul vostru sa se scrie 77 pagini.Intre voi...n-ati reusit sa "umpleti" decat 8!!!! ori sunteti timizi, ori prea tacuti, ori nu prea aveti ce va spune.Se pare ca profetia mea, aceea ca forumul va muri pana la sfarsitul anului, nu e departe de a se implini.Rusinica!!!

Ultima modificare de eudemonistul (06/06/07 12:41)


06/06/07 12:35

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Pentru un creştin lucrurile sunt simple, aşa cum le-a prezentat 4 Him, şi cum rezultă şi din Biblie: există urmaşii lui Hristos, şi cei care nu-L urmează pe Hristos.

Indiferent în ce organizaţii certificate în ochii oamenilor se împrăştie aceste catogorii, uneori  chiar trăind sub acelaşi steag omenesc, deşi în ochii lui Dumnezeu sunt diferiţi, la sfârşit Dumnezeu va face o alegere prin care va dovedi cine de fapt ce este.

Prin urmare, dacă un curent filozofic sau religios nu este izvorât din Dumnezeu, în ochii creştinilor el nu poate avea decât o singură alternativă: Satan. De aceea 4 Him (şi orice alt creştin) poate foarte simplu să-şi exprime punctul de vedere trecând peste eufemisme gen păgânism, curent de opinie, gândire liberă (care ar avea de fapt ce rol?) şi tăind direct la rădăcină: responsabil pentru toate acestea este Diavolul şi îngerii lui.

Faptul că Diavolul şi îngerii lui vor să pară nişte gentlemeni care vorbesc despre lucrurile împărăţiei întunericului în termeni împopoţonaţi nu schimbă faptul că lucrurile împărăţiei întunericului sunt o otravă care poate fi numită simplu otravă, fără a însemna din acest punct de vedere desconsideraţie sau lipsă de respect. La ce-i foloseşte cuiva să-i spui formula chimică a substanţei atunci când ingerează ceva toxic? Nu mai bine-i spui că înghite otravă, ca să ştie să se oprească?

Din acest punct de vedere Halloween-ul poate fi numit foarte simplu, şi cu consideraţia cuvenită, o sărbătoare satanică. N-are nici o importanţă numărul celor care au sărbătorit-o şi o sărbătoresc. N-are nici o importanţă felul cum se adresează sataniştii când vorbesc despre sărbătorile creştine.

ÃŽn plus, dacă e să vorbim despre sărbători, Isus ne-a cerut explicit să comemorăm un singur lucru: moartea şi învierea Lui prin Cina Domnului. Aşa că oricine poate să zică ce vrea despre orice altă sărbătoare suplimentară adoptată de majoritatea creştinilor. Singura pentru care se va sesiza Hristos va fi Cina. Restul sunt frumoase că amintesc anumite evenimente, dar atât. Nu a cerut Isus să fie respectate, şi nici nu dă puncte în plus sau în minus celor care le sărbătoresc la un moment sau altul.

P.S. Off topic. Mă miră că încă mai există oameni care cred că neapărat "cantitate" = "calitate" sau "scop"... Dana, dacă citeşti, ia-mă de urechi! Prima "Dumboială" pe ziua de azi... :D:D

Ultima modificare de Filip. (06/06/07 13:20)


06/06/07 12:57

Site web  
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Ai dreptate! "Calitatea" si "scopul" va omoara!Si mai lasa fata aia sa gandeasca pentru ca d-aia are cap, nu-l tine ca sa nu-i ploua-n gat.vad ca o conduci de mana ca pe orbi.

06/06/07 13:20

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Hm... m-am tot uitat, dar nu am găsit nimic despre Halloween în această ultimă postare a ta. Ce ai vrut de fapt să spui?

06/06/07 13:23

Site web  
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
N-ai vazut pentru ca nu privesti in oglinda. Daca ai face-o, ai vedea masca grotesca ce iti acopera chipul.
Daca si acum scap de ban.....


06/06/07 13:51

   
Delmoniko
Exclus

Locatie: Hell's Kitchen
Inregistat: 16/05/07
Cum poti sa spui ca Haloween sau alta sarbatoare este "satanica"?
E aberant!

In primul rand chiar bunicii tai si strabunii sarbatoreau ceva asemanator in Ziua Mortilor!
De asemeanea,aceasta este denumita ca Sarbatoarea tuturor Sfintilor.
Asta nu ti se pare deloc relevant?!
Totul este mit si legenda.Toate aceste sarbatori "pagane" au exista cu mult inaintea crestinismului!Acesta nu a facut altceva decat sa le "prelucreze",insa sensul ascuns,primordial,metaforic a ramas acelasi!
O periada "sensibila" sa zicem din toate punctele de vedere!

Tot ce spui se trage din ingnoranta si necunoastere!
Te rog citeste istoria religiilor,simbolistica,istoia civilizatiilor,mitografie,samd!

Vei intelege foarte multe lucruri!
Vei intelege ca si Biserica in care te inchini este construita pe vechile locuri sacre sau cimitire ale popoarelor barbare sau locuri de inalta frecventa energetica!
Vei intelege ca ritualul mortii si invierii lui Iisus este o sarbatoare de mii de ani a mortii si reinvierii naturii,a primaverii,reiterata prin mituri si legende de-a lungul vremii!
Vei intelege simbolurile din spatele actiunilor(tamaia,icoana la care te inchini,ritualul savarsit si gestul crucii toate au o semnificatie metaforica dincolo de cuvinte)!Vei vedea cauza si nu efectele!
Si in sfarsit vei fii liber sa gandesti!

Ultima modificare de Delmoniko (06/06/07 14:29)


_______________________________________
Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!

06/06/07 14:27

   
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Ei nu citesc decat biblia lor.Nici macar pe cea adevarata.Pe aia o contesta.a fost unul in stare sa conteste dumnezeirea Septuagintei, ceea ce constituie o blasfemie pt. orice crestin sau evreu.Nu cunosc si nu vor sa cunoasca decat adevarul lor.Sa fie sanatosi!

Ultima modificare de eudemonistul (06/06/07 14:59)


06/06/07 14:40

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

Delmoniko a scris:

In primul rand chiar bunicii tai si strabunii sarbatoreau ceva asemanator in Ziua Mortilor!

Bunicii sau străbunicii mei foloseau ca sursă de lumină opaiţul. Trebuie să fac şi eu la fel? Logic că da...

C.T.C.-ul meu e Biblia, şi spusele lui Hristos în mod cu totul deosebit. Şi ale celorlalţi din Biblie care vorbesc pe aceeaşi lungime de undă cu Hristos. Prin urmare, Halloweenul este o sărbătoare satanică, indiferent de cum au numit-o alţii.  ÃŽntre adevărul exprimat de Dumnezeu, şi adevărul exprimat de alţii îl aleg pe cel exprimat de Dumnezeu.

Toată stima pentru alţii, dar eu nu mă modelez după ce spun ei.


Delmoniko a scris:

Acesta nu a facut altceva decat sa le "prelucreze",insa sensul ascuns,primordial,metaforic a ramas acelasi!

De acord. Satanic.


Delmoniko a scris:

Tot ce spui se trage din ingnoranta si necunoastere!

Din cunoaşterea Bibliei. Dacă pentru tine asta înseamnă ignoranţă, atunci în acest sens ciudat, ai dreptate.

Delmoniko a scris:

Te rog citeste istoria religiilor,simbolistica,istoia civilizatiilor,mitografie,samd!

Te rog citeşte cuvintele lui Hristos.


Delmoniko a scris:

Vei intelege ca si Biserica in care te inchini este construita pe vechile locuri sacre sau cimitire ale popoarelor barbare sau locuri de inalta frecventa energetica!

Hm... pe asta chiar nu o ştiam. Eu parcă ştiu că acea clădire în care eu mă închin, şi care doar pentru unii înseamnă biserica, a fost construită pe trei parcele donate de către trei familii, după revoluţie. Dar, probabil că tu ştii mai bine că acolo a fost un cimitir de barbari de înaltă frecvenţă energetică. Cine sunt eu să te contrazic, că doar sunt cam ignorant...


Delmoniko a scris:

Vei intelege ca ritualul mortii si invierii lui Iisus este o sarbatoare de mii de ani a mortii si reinvierii naturii,a primaverii,reiterata prin mituri si legende de-a lungul vremii!

Desigur că tu ai trăit în perioada respectivă în care pretind creştinii că ar fi trăit şi înviat Hristos, şi poţi să ateşti ca martor ocular că totul a fost o legendă. Vai, oare cum pot fi atât de răutăcios şi să nu te cred?


Delmoniko a scris:

Vei intelege simbolurile din spatele actiunilor(tamaia,icoana la care te inchini,ritualul savarsit si gestul crucii toate au o semnificatie metaforica dincolo de cuvinte)!Vei vedea cauza si nu efectele!

Haolio! Acuma nici nu mai ştiu ce fac1? Eu de fapt mă închin la icoane şi dau cu tămâie, că doar tu ştii mai bine ca fac în fiecare zi. A-propos, ce fac acuma când eu de fapt am impresia că îţi scriu ţie?


Delmoniko a scris:

Si in sfarsit vei fii liber sa gandesti!

Să gândesc ca tine, sau îmi dai libertatea să gândesc diferit de tine? Că mie unul nu-mi prea laşi impresia că ai fi unul care mi-ar tolera să gândesc altfel decât tine.

Ultima modificare de Filip. (06/06/07 15:53)


06/06/07 15:48

Site web  
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

eudemonistul a scris:

a fost unul in stare sa conteste dumnezeirea Septuagintei, ceea ce constituie o blasfemie pt. orice crestin sau evreu.

Poţi să mi te adresezi direct. Deşi iar o iei pe lângă topic. Nu mă atragi în discuţii repetate. Ţi-am mai prezentat odată argumentaţia mea. Şi mă gândesc că ar fi o chestie dacă ai înceta să-mi mai pui în cârcă afirmaţii sau contestaţii pe care nu le-am făcut. Dar ce pretenţii am şi eu...


eudemonistul a scris:

Daca si acum scap de ban.....

Nu cred că e cazul să te agiţi. Am mai fost periat în acest fel şi de alţii. Tu încă ai fost destul de blînd în exprimare. Dacă nici alţii n-au primit ban pentru aşa ceva, personal nu cred că o să primeşti nici tu.

Ultima modificare de Filip. (06/06/07 16:01)


06/06/07 15:50

Site web  
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
E mai usor sa inchizi topicuri. Probabil ca asa...nu te bate Dumnezeu.

06/06/07 17:46

   
Delmoniko
Exclus

Locatie: Hell's Kitchen
Inregistat: 16/05/07
Domnul meu,esti un...demagog!
Daca ti-ar lua cineva biblia din mana ai inceta sa existi ca fiinta rationala!
Daca te-ar priva cineva de dreptul "exclusivist" de a interpreta biblia dupa bunul plac ,creierul tau, stimabile,ar da faliment sau s-ar reprofila!

Sper,spre binele tau,sa gandesti macar o data in viata lipsit de prejudecati si dogme!

In rest,totul se exlica prin orientarea ta religioasa!
La incursiunea mea stiintifica in domeniul istoriei religiilor mi-ai raspuns ironic si persiflant!
Sunt atatea carti,atatea dovezi,atatea izvoare,atatia scriitori....rezuma-te la biblie!
Se vede deja ca ai atins marginile!
Esti propriul prizonier!Un puscarias al propriilor refulari!
Discutia noastra se incheie aici!


_______________________________________
Ai pus mana pe o biblie si te crezi dumnezeu!

06/06/07 21:40

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Hai, pa!

Noi suntem "prizonierii" Cartii, voi ai cartilor!


_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

06/06/07 23:38

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05

Delmoniko a scris:

Daca ti-ar lua cineva biblia din mana ai inceta sa existi ca fiinta rationala! Daca te-ar priva cineva de dreptul "exclusivist" de a interpreta biblia dupa bunul plac ,creierul tau, stimabile,ar da faliment sau s-ar reprofila!

ÃŽmi reproşezi că gândesc atunci când citesc Biblia, şi nu îi rog pe "sfinţii" de la schitul... ceva cu D, acum îmi scapă, deci nu îi rog pe "marii teologi" să gândească pentru mine? Aoleu! Am cuva pretenţii să gândesc liber? Vaaaai, dar cum pot să fac aşaaaaaa... Hm, parcă îmi răsună undeva în adâncurile memoriei ceva îndemnuri din partea cuiva de a gândi liber... Ciudat. ÃŽn fine. Ah, da! E chiar mai jos fraza:


Delmoniko a scris:

Sper,spre binele tau,sa gandesti macar o data in viata lipsit de prejudecati si dogme!

Deci, dacă îmi modelez gândirea după "sfinţii" de la schitul x, atunci gândesc fără prejudecăţi şi fără să mă încadrez în dogme (să le zicem dogme ortodoxe). Dacă analizez Biblia prin prisma logicii şi raţiunii umane, încercând pur şi simplu să văd ceea ce ea vrea să transmită ea oamenilor simpli, neascultând tot felul de aberaţii şi superstiţii proprii ale unuia sau altuia, atunci gândesc plin de prejudecăţi şi dogmatic...

Of, toată logica pe care am învăţat-o până acum a fost greşită! Ar trebui să gândesc a-logic, aşa cum mi se sugerează pe aici.


Delmoniko a scris:

La incursiunea mea stiintifica in domeniul istoriei religiilor mi-ai raspuns ironic si persiflant!

Proverbe 27: 2. Să te laude altul, nu gura ta, un străin, nu buzele tale.

Faptul că îţi faci reclamă singur nu înseamnă că alţii or să se lase fraieriţi de produsul pe care îl vinzi. Adicătelea să-ţi traduc: faptul că tu declari prelegerile tale de mai înainte drept demonstraţii ştiinţifice, nu înseamnă că ele asta sunt. Aştept o opinie nepărtinitoare, înainte de a-ţi da dreptate. Haolio! Iară am gândit liber! Te rog să mă scuzi!


Delmoniko a scris:

Sunt atatea carti,atatea dovezi,atatea izvoare,atatia scriitori....rezuma-te la biblie! Se vede deja ca ai atins marginile!

Ai o privire foarte pătrunzătoare. Păcat că e direcţionată greşit.


Delmoniko a scris:

Esti propriul prizonier!Un puscarias al propriilor refulari!

Te-ai gândit la o carieră în psihologie? ÃŽn opinia mea te-ai încadra perfect în stilul "diagnostic rapid şi prost" al medicilor psihiatri laici din ziua de azi.


Delmoniko a scris:

Discutia noastra se incheie aici!

OK.

Ultima modificare de Filip. (07/06/07 09:33)


07/06/07 09:26

Site web  
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Scuza-ma baiete dar esti infect. Nu cred ca faci cinste coreligionarilor tai. Nu i-am rugat sa gandeasca pentru mine ci sa-mi indice o bibliografie referitoare la simbolistica.Ai un caracter pe care un satanist nu-si permite sa-l aiba.

07/06/07 09:32

   
filip
membru

Inregistat: 27/04/05
Deci. Revenind, Halloweenul este o sărbătoare de sorginte satanică, şi după cum se poate vedea (dacă aveţi nervi să treceţi peste tonele de off-topicuri), există încercări din partea Diavolului şi îngerilor săi să o facă să treacă drept altceva. 

Reafirm acest lucru, pentru că şi aici Diavolul încearcă acelaşi lucru, ba chiar încearcă să profite de lipsa de nervi a unora de a citi tonele de perdele de vorbe aiurea pe care le lasă pe la fiecare topic, pentru a arunca cât mai în spate afirmaţiile cre nu îi convin, astfel ca să nu mai fie citite.

Ultima modificare de Filip. (07/06/07 09:34)


07/06/07 09:33

Site web  
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Bine omule,sunt fericit! Halloween-ul e sarbatoare satanica si sunt fericit ca o sarbatoresc peste 3 miliarde de oameni (de acum 2 ani este sarbatorita si in China!). Ziua Indragostitilor (Sf. Valentin) e tot ...satanista?

07/06/07 09:44

   
+Archangel+
Moderator

Locatie: Ploiesti, RO
Inregistat: 05/07/06
Eudemonistule, inca o jignire si te trimit intr-o mica vacanta. Vorbesc foarte serios!!!

_______________________________________
A sti nu inseamna a fi!

07/06/07 09:57

   
eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Ce te-a jignit in postarea mea? sa fie sarbatorirea de chinezi a Halloween-ului? N-am nicio vina! Crede-ma! Jur!

07/06/07 10:12

   
Pagini:  1 2 3    Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la
Powered by PunBB
© Copyright '02-'04 Rickard Andersson
© 2005-2018 TANARCRESTIN.net