TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinismul/Tehnici "spirituale" de manipulare Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini: 1
paulz
membru

Inregistat: 26/02/09
De foarte mult timp, serviciile secrete au folosit astfel de tehnici, care le permiteau controlul total al agentilor.
Deoarece astazi a devenit un fenomen de masa, este util pentru cei care inca nu au auzit de ele sa fie cunoscute, pentru a le intelege si contracara.
Pe scurt tehnicile vizeaza preluarea controlului asupra unei fiinte (nu neaparat umane), prin folosirea diavolilor.

Mai intai sa stabilim ce sunt diavolii. Ei au capatat in zilele noastre diverse denumiri: reptilieni, balaurieni s.a.m.d.
Denumirea nu are importanta, ei au forma unor serpi a caror coada se "conecteaza" la maduva spinarii asemanator nervilor, si incearca folosind "bresele" din sistemul de aparare sa influentaze comportamentul gazdei.
Capul lor este mai proeminent si pulseaza, aceasta pulsatie se poate simti prin palpare in zona abdomenului.
El comunica cu ceilalti prin unde electromagnetice si permite unui (mai frecvent mai multi) agresor, sa preia controlul asupra lui, si prin intermediul lui sa influenteze comportamentul victimei.

Aceasta este partea "hard", partea "soft" este reprezentata de tehnicile "spirituale".
Din experienta personala pot spune ca ele se reduc la exploatarea obisnuintelor create prin repetarea in mod frecvent a pacatelor.
Cel mai des folosit si greu de contracarat este pacatul inchipuirii de sine, care permite in cazul celor creduli chiar instalarea starii de nebunie.
Mai sunt si alte pacate frecvent intalnite in modul de viata contemporan care pot fi exploatate, de aceea recomand "Indreptarul ortodox de spovedanie".
Spovedania insa nu rezolva in totalitate problema, este necesara implicarea personala in "repararea" bresei create.

Important este sistemul de comunicatie care permite ca un numar mare de persoane sa atace o singura victima.
Acest sistem fiind de natura electromagnetica permite interfatarea cu tehnologia electronica si crearea unei retele de comunicatie (deja creata).
De asemenea poate fi blocat prin ecranarea zonei abdomenului cu un conductor metalic conectat la impamintare.
Nu am detalii despre structura si modul de functionare al acestor "dispozitive", dar cred ca folosesc sarcinile electrice (nu le place deloc campul magnetic).

Cam atat deocamdata, sper ca subiectul sa fie suficient de interesant pentru a nu fi sters, mai ales in contextul atat de controversatelor "cipuri"...

"Acum dar rămân aceste trei: credinţa, nădejdea şi dragostea; dar cea mai mare  dintre ele este dragostea." 1 Corinteni cap. 13:13

09/03/09 18:37

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

paulz a scris:

De foarte mult timp, serviciile secrete au folosit astfel de tehnici, care le permiteau controlul total al agentilor.
Deoarece astazi a devenit un fenomen de masa, este util pentru cei care inca nu au auzit de ele sa fie cunoscute, pentru a le intelege si contracara.
Mai intai sa stabilim ce sunt diavolii.

Dupa ce anume faci aceasta definire?

Denumirea nu are importanta, ei au forma unor serpi a caror coada se "conecteaza" la maduva spinarii asemanator nervilor, si incearca folosind "bresele" din sistemul de aparare sa influentaze comportamentul gazdei.
Capul lor este mai proeminent si pulseaza, aceasta pulsatie se poate simti prin palpare in zona abdomenului.
El comunica cu ceilalti prin unde electromagnetice si permite unui (mai frecvent mai multi) agresor, sa preia controlul asupra lui, si prin intermediul lui sa influenteze comportamentul victimei.

Aceasta este partea "hard", partea "soft" este reprezentata de tehnicile "spirituale".
Din experienta personala pot spune ca ele se reduc la exploatarea obisnuintelor create prin repetarea in mod frecvent a pacatelor.
Cel mai des folosit si greu de contracarat este pacatul inchipuirii de sine, care permite in cazul celor creduli chiar instalarea starii de nebunie.

Ai putea fi mai explicit, sau sa intelegem ca ai vazut multe desene animate?

Mai sunt si alte pacate frecvent intalnite in modul de viata contemporan care pot fi exploatate, de aceea recomand "Indreptarul ortodox de spovedanie".

Pentru ce il recomanzi? Pentru exploatarea lor, sau pentru anihilarea acestora?

Important este sistemul de comunicatie care permite ca un numar mare de persoane sa atace o singura victima.

Cu ce scop persoanele sunt cele ce ataca?

Nu am detalii despre structura si modul de functionare al acestor "dispozitive", dar cred ca folosesc sarcinile electrice (nu le place deloc campul magnetic).

De unde ai credinta asta?

09/03/09 19:47

paulz
membru

Scopurile sunt multiple.
Astazi aceste tehnici se folosesc pentru anihilarea celui mai de pret dar oferit omului de Dumnezeu: libertatea de a alege intre bine si rau.
Din cate am inteles, exista numeroase cazuri de persoane care s-au transformat brusc in urma unui astfel de "tratament".
Ceea ce nu s-a reusit prin inchisorile comuniste se incearca acum prin spiritualitate.
Iata un fragment dintr-un interviu acordat de parintele Calciu, in cartea "Viaţa Părintelui Gheorghe Calciu după mărturiile sale şi ale altora" aparuta la editura Cristiana:

"- Ancheta a fost violenta?
    - Nu, dar a fost foarte dura.Era o ancheta din asta, psihologica. Ma chema acolo, in fata anchetatorului. Eu stateam in picioare, el trecea in spatele conului de lumina si incepea sa ma intrebe: "Cum te cheama? Cati ani ai?"... Si asta de mii de ori! Ore intregi te intreba cum il cheama pe taica-tu, pe maica-ta si bineinteles ca dupa o jumatate de ora incepeai sa dai raspunsuri aiurea. Si atunci zicea: "Vezi ca esti mincinos?!".
    - Dar de ce dadeati raspunsuri aiurea?
    - Pai, iti pierdeai sirul. Daca ma intreba de o suta de ori ce zi e astazi?! Si acum daca ma intrebi, nu stiu! Si daca nu stiam sa raspund, zicea: "Aaa! Ascunzi, pentru ca ai ceva de ascuns. Inseamna ca astazi trebuia sa vina cineva la tine!", tot lucruri din astea. Si in momentul in care am simtit ca-mi pierd controlul, am intrat in mutenie. Nu le-am mai raspuns nimic. Am pus mana, degetele, pe inima si ziceam "Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma pe mine, pacatosul!". Atat. Cred ca nici nu ma gandeam ce zic. Spuneam doar cuvintele acestea si am simtit cum intre mine si ei s-a facut parca un perete de sticla. Nu ma mai temeam de ei deloc."

Tehnicile de ancheta sunt aceleasi, numai ca au fost translatate in domeniul spiritual.

"Acum dar rămân aceste trei: credinţa, nădejdea şi dragostea; dar cea mai mare  dintre ele este dragostea." 1 Corinteni cap. 13:13

10/03/09 14:32

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06

Ultima modificare de gabi (10/03/09 14:55)

10/03/09 14:44

Site web  
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

paulz a scris:

Mai intai sa stabilim ce sunt diavolii. Ei au capatat in zilele noastre diverse denumiri: reptilieni, balaurieni s.a.m.d.

Imi pare rau sa te dezamagesc dar Stargate SG-1 nu este un documentar. Si mie imi place, si eu ma uit la el dar fac delimitarea intre real si imaginar. Si nu, rasa Goa'uld nu exista.

Daca vrei sa vorbesti despre arme psihotronice, manipularea undelor alfa, difuzoare unidirectionale ce iti pot da impresia ca auzi voci, schimbatoare de frecventa a ritmului cardiac etc. o poti face dar la Stiinta si Religie.

10/03/09 16:56

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09
eu nu vad nimic crestinesc in preocuparile de acest gen..am auzit o vorba in Scriptura:
"Ti s-a aratat omule ce este bine ..
Si ce alta cere Domnul de la tine :
Decat sa faci dreptate , sa iubesti mila
Si sa umbli Smerit cu Dumnezeul tau? "
Mica 6:8
Sincer, eu nu vad in preocuparile de acest gen nimic are sa aiba de a face cu ce avem noi de facut pe acest pamant ca si copii ai lui Hristos.

10/03/09 21:59

paulz
membru

+Archangel+ a scris:

Daca vrei sa vorbesti despre arme psihotronice, manipularea undelor alfa, difuzoare unidirectionale ce iti pot da impresia ca auzi voci, schimbatoare de frecventa a ritmului cardiac etc. o poti face dar la Stiinta si Religie.

Lista poate continua... Ele nu se exclud!

Ultima modificare de paulz (20/03/09 15:41)

20/03/09 15:24

paulz
membru

mikhael a scris:

eu nu vad nimic crestinesc in preocuparile de acest gen..am auzit o vorba in Scriptura:
"Ti s-a aratat omule ce este bine ..
Si ce alta cere Domnul de la tine :
Decat sa faci dreptate , sa iubesti mila
Si sa umbli Smerit cu Dumnezeul tau? "
Mica 6:8
Sincer, eu nu vad in preocuparile de acest gen nimic are sa aiba de a face cu ce avem noi de facut pe acest pamant ca si copii ai lui Hristos.

Din pacate realitatea este mult mai dura. Gandeste-te putin la acei copii crescuti cu astfel de poezii, pentru ca ulterior sa fie DEVORATI.
Sunt de acord ca nu este nimic crestinesc in aceste tehnici...

Ultima modificare de paulz (20/03/09 15:37)

20/03/09 15:29

paulz
membru

gabi a scris:

Ultima modificare de paulz (20/03/09 15:55)

20/03/09 15:49

mikhael
membru

Inregistat: 16/01/09

paulz a scris:

Din pacate realitatea este mult mai dura. Gandeste-te putin la acei copii crescuti cu astfel de poezii, pentru ca ulterior sa fie DEVORATI.
Sunt de acord ca nu este nimic crestinesc in aceste tehnici...

devorati de cine? Daca pentru tine astea sunt poezii, oare cine conduce cerurile si pamanturile? cine conduce realitatea ta dura?
Stii cine? CEL in care eu si altii de pe aici ne incredem..El permite si masinatiunile de care vorbesti, dar tot El ii apara pe copii sai.
El nu sta sus, asezat pe un norisor sau intr-o icoana de biserica ca sa te uiti la EL ce frumos e.
Ci celor ce sa incred in EL le arata zilnic ca El e Dumnezeu, suveran peste intreg pamantul..Daca nu crezi si nu te increzi in EL, intr-adevar o sa fii devorat.. fizic si sufleteste.

Ultima modificare de mikhael (28/03/09 20:29)

28/03/09 20:26

paulz
membru

Sunt de acord ca toate acestea se fac cu ingaduinta lui Dumnezeu.
Problema e cum se obtine aceasta "ingaduinta"...

Crestinismul a insemnat dintotdeauna suferinta, plecand de la rasticnirea Domnului nostru Iisus Hristos. Daca Dumnezeu mai ingaduie suferinta este un semn ca inca ne mai iubeste si vrea mantuirea noastra.

Intradevar, Dumnezeu conduce aceasta lume, dar metodele lui nu ne sunt accesibile. Din fericire, este mult mai destept decat noi!

Ultima modificare de paulz (11/05/09 10:15)

11/05/09 10:10

Pagini: 1    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la