TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ceva bun despre tine Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 19
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
fluturas - si-a pus un avatar superb :D

05/01/09 09:02

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
irlanda- E o femeia dedicata la credinta ei si este ca o cetate cu aparare care nu sa poate sparge, mai si stie sa fie private

gabi_aron - nu sa deranjeaza de nimic e foarte bine asa

05/01/09 15:27

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Magdy-O buna prietena,o persoana deosebita...

Tamy- O scumpete de fata,prietenoasa si curajoasa...

april- O persoana deosebita si cu initiative bune...

anomis-O persoana obiectiva,dar cred eu si prietenoasa...

feedback- O persoana deosebita,o buna coordonatoare...

fluflu- O vorbareata simpatica,prietenoasa...

RainSong- O persoana simpatica,prietenoasa...

felyy-O tipa simpatica,

crisstina- Ma bucur de prezenta...

Tinerica- O tinerica super ok...

UnderZero-O persoana prietnoasa,comunicativa...

Sarah- O persoana simpatica,prietenoasa...

shoricel- Un baiat atent,prietenos,comunicativ...

Daniel- Un baiat super ok,

Abelusca- Prezent cand bate vantul pe forum,(ca si mine) cam rarut intra in discutii.

Benyy- Un baiat prietenos si deschis...

Archangel-comunicativ,serios si obiectiv.

filip- mereu in umbra,ii smtim lipsa,o persoana comunicativa...

Andreea-O persoana simpatica,prietenoasa...

sweet andra- o persoana comunicativa...

nikku-un tip simpatic,cred...

Si voua ceilalti...niste simpatici.

Ultima modificare de simo (05/01/09 21:34)

05/01/09 21:29

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
flory:
- o fata foarte faina
- si ea este o luptatoare ,este calculata
- o companie placuta [ ;) :P :D]
jezzy:
- optimista
- are spirit de detectiv [:D]
- aurita si calculata [:D]
sunshine:
- e raza mea de soare :D
- foarte "pasatoare" [inventez eu daca nu exista] fata de cei din jur
- o luptatoare , pozitiva in ciuda tuturor circumstantelor neprietenoase
sweet andra:
- ii place frumoasul
- foarte atenta cu cei din jur ,face cadouri
- eleganta si zambareata
- recita fain poezii [;)]

Toate sunt niste fete deosebite ,cu multe calitati care acuma nu vor sa imi iasa din minte [ oups :D]
ce trist ,nu vor sa imi iasa culorile :(

Ultima modificare de RainSong (05/01/09 21:50)

05/01/09 21:49

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
OLD TRAIAN - un ortodox pocăit! :D ))

06/01/09 18:37

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07
The Stranger si Andreea - fete deosebite ce stiu sa faca o surpriza placuta..

06/01/09 21:08

nikku
membru

Inregistat: 26/11/08
lorre - exuberanta, voioasa, mare amatoare de chat

Magdy - o mamica simpatica, priceputa la facutul bucatelor, ii place cafeaua si e mai mereu prezenta pe forum. Plus ca le are si cu rimele :D

crisstina - glumeata, implicata in acte de caritate, ocupata

simo - mereu aproape de cei in nevoie, gata sa ajute

OLD TRAIAN - un ortodox atipic, cu multe cunostinte in domeniul teologiei

tamarta - mereu ocupata, implicata, o luptatoare si o invingatoare; atat zic eu, mai mult sa o laude viitorul sot :D

gabi_aron - un rocker rebel, care nu se sperie usor. Rock on!

RainSong - fata aparte, greu de "citit", imuna la "vrajelile" baietilor, tare in Scripturi

UnderZero - o craiasa a zapezii cu o inima prea calda

Archangel - om cu vaste cunostinte religioase si cu pareri avizate

livu2day - un om al lui Dumnezeu, mereu in slujba Celui Sfant

april - o "nemtoaica" adevarata, corecta si serioasa. Tine un intreg forum in frau fara sa foloseasca prea multe cuvinte :)

fluflu - foarte activa si implicata aici, pe forum; amabila cu noii veniti. E fata de baza pe forum, ii da culoare (la propriu). Ea e ca un liant al forumului.

shoricel - excelent teoretician al relatiilor intre baieti si fete. Daca vreodata voi avea nevoie de un sfat, la el voi apela. Pe langa asta, mai are cunostinte din multe alte domenii...

felyy - o fata cu care e o placere sa discuti :imbratisare: :)

anomis - o fata cu mult spirit de gluma, dar cu pareri interesante

daniel-l - mereu pus pe sotii cu fetele :D

giany - mereu gata sa se apere atunci cand este atacat

feedback - moderatoare cu o cultura impresionanta, si mai este si foarte intelegatoare cu "oile" avute in supraveghere

irlanda - o penticostala deosebita, iubitoare de cultura, muzica buna si corectitudine gramaticala

Tanara crestina - asa cum ii zice si numele, o crestina adevarata, iubitoare de Dumnezeu si semeni, dar care stie sa si mustre atunci cand trebuie

Ultima modificare de nikku (17/01/09 20:16)

07/01/09 15:25

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08

simo a scris:

felyy-O tipa simpatica,

nikku a scris:

felyy - o fata cu care e o placere sa discuti :imbratisare: :)

Dragilor ma uimiti, pacat ca nu mai am timpul ce-l aveam altadata, dar cinestie..;)
Multumesc pt aprecieri!! (ai daca erau crititci va multumeam)

:imbratisare:All!

07/01/09 15:33

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
nikku - e persoana in care o lumina adevarata plin de pace si dragoste, e inchis la anumite lucrurile dar o adevarata comoara pentru Domnul

Ultima modificare de livu2day (07/01/09 15:55)

07/01/09 15:55

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
multumesc,nikku ca m-ai pus prima pe lista ta :)

07/01/09 16:10

giany
membru

Inregistat: 18/05/07
chiar bai nikku ... io ultimul .... :)

07/01/09 16:20

nikku
membru

lorre a scris:

multumesc,nikku ca m-ai pus prima pe lista ta :)

Poarta-te frumos, ca iti vrea giany locul :)

giany a scris:

chiar bai nikku ... io ultimul .... :)

Io te pun 'nainte, da' se supara lorre apoi :D Oricum, am mai adaugat pe cineva, nu mai esti ultumul...

07/01/09 16:30

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08
under
Sub un nume de gheata...un suflet cald ;)

Ultima modificare de MRU (09/01/09 13:19)

09/01/09 11:10

daniel
membru

Inregistat: 01/03/08
underzero...
- e super, la inceput mi-a dat emotii :D (parca am fi la poli [vre-o 20 mii km distanta :P] )
- stie sa incurajeze (cand e nevoie)
- catodata face teme (pt unii :D)
- forumistii ii spun craiasa (zapezii)...au dreptate :)
- e complexa/'foarte atenta' cand zice/face ceva .

ps: sa nu ti-o iei in cap :P :D (pana la randu asta am fost serios :D ;) )

09/01/09 13:16

adriana
membru

Inregistat: 08/02/08

daniel-l a scris:

- stie sa incurajeze (cand e nevoie)

Stie. Stie.:)

09/01/09 13:19

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
ioiii...deci, clar! Trebuie sa ma pun pe treaba la topicul asta, pt ca prea sunt datoare (off-topic cu folos :D )

09/01/09 13:57

sweet andra
membru

Inregistat: 11/01/06
sunshine- o adevarata fiica de Rege, luptatoare, curajoasa, e o binecuvantare pentru mine :)

RainSong- inteligenta, sincera :), directa, atenta :)

flory- desteapta, draguta, comunicativa :), ii place sa recite poezii :) (bila alba mare :D )

fluflu- se imbraca fain, ii place sa calatoreasca, are multe poze :), e in clasa a XII-a :D

tanara crestina- ii plac limbile straine :), e credincioasa, perseverenta

Ultima modificare de sweet andra (09/01/09 15:00)

09/01/09 14:59

Cr!$s
membru

Inregistat: 07/01/09
nu prea sunt eu de mult pe aici....da din cate mi'am dat seama...

-Shoricel ...e fff atent cu fetele:)
  si despre restu sper sa mai revin pt k nu ii stiu;)

09/01/09 15:26

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

UnderZero a scris:

ioiii...deci, clar! Trebuie sa ma pun pe treaba la topicul asta, pt ca prea sunt datoare (off-topic cu folos :D )

deci... ma simt si eu. e timpul sa le spun oamenilor pt ce ii apreciez. ordinea este cea in care voi m-ati apreciat pe mine in care ati postat, si apoi cei care au mai ramas.

RainSong - o fata deosebita, consecventa si ambitioasa. are simtul umorului, e foarte categorica si stie ce stie cu privire la baieti. e amuzanta intr-un fel aparte, si inteligenta pe deasupra :) talentata la handcraft.

tamarta - o fata frumoasa, un suflet foarte cald si dragalas, iubeste cu putere si se sacrifica pentru persoanele pe care le iubeste si cei din jur. o adevarata luptatoare, slujitoare, si o fata foarte inteligenta, o foarte buna gospodina. are o voce foarte frumoasa :)

anomis - o persoana foarte de treaba, daruita celui pe care il iubeste. isi iubeste prietenii.

benny - amuzant, de treaba, norocos (ca o are pe tamarta), foarte inteligent... [ai grija cu examenele, sa nu ma dezamagesti!]

crisstina - o fata care isi iubeste prietenii

Tanara crestina - o fata devotata lui Dumnezeu, care are principii puternice cu privire la baieti si stie ce vrea. o admir pentru asta. dragutza, de treaba, de incredere :)

mihaella - o fata draga, inteligenta, de treaba. modul ei virtual de a fi imi da senzatia de finete si rafinament.

livu2day - de multe ori ma amuza modul lui de a imbina romana cu engleza, sau engleza cu romana :D

fluturas - o fata stilata, cu ochii verzi, foarte dragutza, sociabila, directa, amuzanta prin felul de a se amuza :D

Magdy - o mama care-si iubeste Rebecutza ca pe ochii din cap, o persoana de incredere, cu simtul umorului foarte dezvoltat, stie sa se distreze, se mentine in forma, foarte de treaba. ca sa citez pe cineva (nikku parca) super-mom :D

gabi_aron - de treaba

Andreea - o fata foarte dragutza, serioasa, responsabila, stie ce vrea, de treaba.

the_stranger - misterioasa, discreta, e talentata la desen, serioasa, de treaba.

lara - o fata care deasemeni stie ce vrea, o apreciez si o repsect, responsabila, serioasa, cu simtul umorului.

felyy - foarte de treaba, prietenoasa, are principii bune cu privire la o relatie cu baietii, muncitoare, buna gospodina :)

simo - o fata foarte de treaba, dragutza, cu un suflet bun.

MRU - o fata dragutza, discreta, de incredere, o foarte buna prietena. :)

daniel-l - de treaba, inteligent.

UnderZero - o fata foarte de treaba, un suflet foarte cald, cu simtul omurului, foarte dragutza, de incredere, devotata, inteligenta, pardon foarte inteligenta :)

Feedback - o fata cu un nivel ridicat de cultura, de incredere, serioasa, cu simtul umorului, foarte de treaba :)

sunshine - o prietena foarte buna, discreta, serioasa, stie sa ii pretuiasca pe ceilalti, de incredere, cu principii foarte bune :)

irlanda - o fata discreta, matura, devotata, dragutza.

Cr!$s - a observat in doua zile ca sunt atent cu fetele, si habar nu am cum...

Archangel - foarte inteligent, amuzant, de incredere, stie sa se distreze (sau se distreaza pe seama altora :D ), un bun prieten.

april - o fata matura, serioasa, cu spirit organizatoric si de sacrificiu, discreta, cu simtul umorului. o persoana foarte deosebita pe care o respect foarte mult :) a fost foarte inspirata ca a creat topicul asta :D

Ultima modificare de shoricel (10/01/09 11:07)

09/01/09 18:14

nikku
membru

Shoricele, nu am zis eu asa despre Magdy, ci livu2day :D

09/01/09 18:24

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
[Băă, lăsaţi-mă în pace, că nu sunt deloc super-de nici un fel! :D)) Nu mai minţiţi poporu']

09/01/09 18:31

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Shoricel - un baiat cu o gandire sanatoasa si conceptii de viata "adevarate" care in plus stie sa respecte o fata si stie cum sa se poarte cu ea (cel putin virtual ;)) :)

09/01/09 20:39

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08
multumesc tamarta4jc, anomis, Tanara crestina, mihaella, simo, nikku, shoricel pentru aprecieri :)

april-  corecta,  serioasa,  prietenoasa, discreta si rezervata, cu simtul umorului,  cu o imensa rabdare, cu putine cuvinte dar cu multe fapte,  dar ce admir in mod deosebit e puterea ei de intelegere, blandetea cu care mustreaza, si bunul ei simt.  O persoana cu adevarat deosebita.

Magdy- cand e de glumit, glumeste, cand e de rimat, rimeaza, cand e de gatit, ne pofteste,  cand e de apărat, percuteaza… omul potrivit, la locul potrivit si la timpul potrivit.  o prezenta placuta, relaxanta, un liant intre cei pro si cei contra, si o mamica iubitoare, grijulie, luptatoare.

irlanda-  e ceva curios: pe cat de mult imi place indarjirea si incrancenarea ei, pe atat mi’as dori,  pentru ea,  sa fie mai maleabila. pentru cei care o cunosc, un suflet pur, cald, prietenos, loial, sensibil , pentru cei care nu o cunosc, un zid de netrecut.

gabi_aron-  nu stiu cati ani are, insa cred ca e mai matur decat altii la varsta lui, si matur pt anii pe care’i are, si daca va sti cum sa’si joace aceasta carte, va avea mult de castigat.  un spirit patrunzator, combativ,  cu simtul umorului,  cu experienta sa de viata din care si’a trasat repere exacte pe care le urmeaza.

shoricel- un baiat simpatic, glumet, prietenos,  respectuos ( cu toti, in general si cu fetele in special).  desi este vorbaret (si’ti poate da senzatia ca nu mai face nimic altceva) este interesat de multe alte domenii, in a caror explorare si cunoastere se implica efectiv si cu seriozitate.  arata putin, dar poate mult.

UnderZero- imi place capacitatea ei de adaptare la diferitele nivele ale  interlocutorilor, capacitatea de a vorbi “pe limba fiecaruia”, de a vorbi serios, intr’o discutie serioasa, de a glumi, in toate celelalte situatii. intr’o poezie ii spuneam  ca e smecheroasa, si ma tem ca s’a gandit la sensul negativ al termenului. Ii spun si aici ca este smecheroasa, in sensul de istet, fasnet, ager la minte.

nikku- m’a impresionat faptul ca inainte de a intra in forum, (probabil) l’a studiat in toate detaliile, astfel ca, o data intrat, s’a adaptat imediat, si stie, ca intr’un vals,  cand altul face un pas inainte, sa faca un pas inapoi, cand altul pace un pas inapoi, sa faca un pas inainte,  mentinand  astfel echilibrul si echitatea.

felyy-  o fata cuminte, serioasa, constiincioasa, glumeata, modesta pana intr’acolo ca nici ea nu stie cate si ce calitati are. imi place vointa ei, implicarea si dedicatia de care da dovada, atat in forum, dar mai ales, cred, in viata reala.

fluflu-  o prezenta simpatica. are un fel  a parte, in care ce e al tau, e al tau, dar ce e al ei, E AL  EI. nu doar ca este corecta, dar are un stil anume de a arata, tacit si discret , ca este corecta . activa, glumeata, atenta la detalii, si atenta cu cei din jur.

-va urma- :D

Ultima modificare de feedback (09/01/09 21:58)

09/01/09 21:56

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
wow multumesc pt. aprecieri tuturor, o sa revin cat de curand cu cate ceva si eu, sper sa pot cat de repede :)

Ultima modificare de felyy (09/01/09 22:17)

09/01/09 22:11

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
Multumesc si eu celor care au scris cate ceva bun despre mine...cele mai multe nu le merit si asta nu-mi tare place dar e un topic de "lauda-ma sa te laud" asaca merge si-asa :) :D ...poate pe viitor voi scrie si eu ceva desi nu-mi sta in fire.

09/01/09 22:18

Site web  
Pagini:  1 2 3 4 5 6 ... 19    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la