|
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
Old - o persoană care îmbină foarte frumos seriozitatea cu umorul.
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
01/02/12 12:30
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
edi.theraven a scris:
april : o fata amabila si sensibila  |
mai, mai , acum ti-ai dat seama ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
01/02/12 18:22
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
nu Dar eu fac rar complimente. Si cand cineva chiar ma impresioneaza frumos.
|
|
01/02/12 19:34
|
|
april
admin forum
|
|
multumesc , chiar daca nu stiu cu ce te-am impresionat 
|
|
01/02/12 19:36
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
junia18 a scris:
Old - o persoană care îmbină foarte frumos seriozitatea cu umorul. |
Multumesc.
Jumatatea mai mica e umor sau jumatatea mai mare seriozitate? 
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
04/02/12 18:30
|
|
junia
membru
|
|
Cred că mai degrabă depinde de situaţie.
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
05/02/12 14:11
|
|
zambezi
membru
Inregistat: 19/09/07
|
|
Irlanda, iti multumesc pentru alesele-ti cuvinte 
PS. Scuze de intarziere.
|
|
05/02/12 20:33
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
shoricel - eu cred ca fata care o sa il prinda cu "capcana de branza" se alege cu o chestie destul de valoroasa in persoana lui. Totusi, cred ca tra sa fie umpic mai dur 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
10/02/12 22:20
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
@april nu'i nimic. De obicei prind detaliile subtile Nu imi trebuiesc multe sa imi dau seama cum e o persoana.
Ultima modificare de edi.theraven (11/02/12 08:45)
|
|
11/02/12 08:42
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Junia - este minutioasa. [Am dedus asta din modul in care selecteaza versetul pentru devotional. ] Ma insel? 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
14/03/12 15:26
|
|
junia
membru
|
|
MRU a scris:
Junia - este minutioasa. [Am dedus asta din modul in care selecteaza versetul pentru devotional. ] Ma insel?  |
Nu. Mulţumesc frumos
|
|
15/03/12 08:10
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
emma_mada = are o evolutie frumoasa in ultima vreme pe forum 
Ultima modificare de antonela (15/03/12 19:37)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
15/03/12 19:36
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Multumesc frumos, anto! Am inceput sa realizez ca tc-ul a devenit important pentru mine, si, mai ales, oamenii de pe acest forum. 
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
15/03/12 19:49
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Cu placere. Ma bucur ca ai realizat asta.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
15/03/12 19:51
|
|
emma_mada
membru
|
|
Irlanda- cred ca este o fire sensibila si, totodata, cu multa imaginatie. 
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
23/03/12 19:30
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
O, fetito, mare este credinta ta...fie dupa cum vorbesti 
|
|
24/03/12 02:36
|
|
emma_mada
membru
|
|
)) asa sa fie! 
|
|
24/03/12 12:21
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
felyy - o femeie super: si facultate, si bebe, si gospodarie...cand o sa vina randul meu, o sa vin sa iau lectii de la tine 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
26/05/12 16:50
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
FiicaDeRege a scris:
felyy - o femeie super: si facultate, si bebe, si gospodarie...cand o sa vina randul meu, o sa vin sa iau lectii de la tine  |
Multumesc! nu e usor dar se merita, conteaza foarte mult sa ai langa tine pe cineva care sa te incurajeze.
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
27/05/12 10:14
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
oblio - un tata implicat.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
13/02/13 15:32
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Roxy e o persoana extraordinara, are foarte, foarte mult bun simt si-l iubeste enorm pe Isus.
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
21/02/13 20:30
|
|
april
admin forum
|
|
Roxana 
|
|
21/02/13 23:03
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
march a scris:
Roxy e o persoana extraordinara, are foarte, foarte mult bun simt si-l iubeste enorm pe Isus. |
Multumesc foarte mult march Domnul sa te binecuvanteze!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
22/02/13 06:18
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|