|
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
In primul rand te laud pentru efortul "tehnic", tin minte ca ai zis candva ca "pc-ul" e "complicat" pentru tine. Probabil e mult de atunci sau ai avansat foarte repede :P
2. Daca aud "fugi dani ca te arde irlanda " o sa.....alerg cat pot de tare....probabil o sa-i zic la iepure, puturos 
3. Apreciez ceea ce ai facut si daca m-am facut ca ploua mai tot timpul, pot sa spun ca a meritat. Imi place foarte mult aceasta latura a ta, foloseste-o mai des si in timp vei castiga enorm. E adevarat versetul "ceea ce da farmec unui om, e bunatatea lui".
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
08/11/11 12:52
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
irlanda a scris:
Nu intotdeauna inseala aparentele sau nu suta la suta. Modul cum am apreciat ceva bun despre voi spune ca imi place sa fac filmulete  |
Hai ca stii ce zic... :P
Ah, ce semeni cu dr. House la unele replici! Imi place umorul tau 
irlanda a scris:
Nici chiar asa. |
Era un mod de a spune. 
irlanda a scris:
Cu placere. Pentru putin. Tie iti permit  |

irlanda a scris:
Sper ca nu stie cineva cum o cheama pe sora ta  |
Slabe sanse.
Arch a scris:
Nu m-a surprins catusi de putin |
irlanda a scris:
Nu te cred. |
Iata-ne intorsi la normal. )))
irlanda a scris:
Pentru anumite persoane, da, las sa transpara doar o anumita parte a personalitatii mele. La fel cum fac si altii sa transpara doar o anumita parte a personalitatii lor fata de mine. |
Daca TC avea buton de like, dadeam like la asta. 
irlanda a scris:
Nu degeaba te-am facut doctor love. Faci tu ce faci, si tot la love ajungi tu cu discutia  |
Era doar o concluzie, n-a fost nimic intentionat. 
irlanda a scris:
Totusi nu-mi displace catusi de putin ca v-am dat gata cu ideea mea si va multumesc si eu la randul meu pentru aprecieri. |
Am savurat din plin momentele astea. Sunt rare si mai scurte decat te astepti sa fie. Cam ca eclipsele. (n-am gasit alta comparatie )
daniel a scris:
Apreciez ceea ce ai facut si daca m-am facut ca ploua mai tot timpul, pot sa spun ca a meritat. Imi place foarte mult aceasta latura a ta, foloseste-o mai des si in timp vei castiga enorm. |
Doar nu crezi ca daca ii zici s-o foloseasca mai mult chiar o va folosi. 
Pare-se ca donsoarei irlanda ii place sa fie apreciata pentru ceea ce este nu pentru ceea ce face. A fost un timp cand si eu eram setat pe treaba asta, si cand majoritatea oamenilor vedeam ca te apreciaza mai mult pentru ceea ce faci decat pentru ceea ce esti. Dar pentru ca multi de pe forum nu o cunosc, automat asociaza mult ceea ce este cu ceea ce zice. Iar pentru a ajunge sa iti dai seama cine e astfel, iti trebuiesc anumite simturi ca sa ii intelegi fineturile.  Si altceva despre irlanda: nu o impresioneaza orice. I like that view. 
Ultima modificare de shoricel (08/11/11 13:37)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
08/11/11 13:05
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
daniel a scris:
In primul rand te laud pentru efortul "tehnic", tin minte ca ai zis candva ca "pc-ul" e "complicat" pentru tine. Probabil e mult de atunci sau ai avansat foarte repede :P |
Multumesc pentru lauda. Totul se invata.
daniel a scris:
Apreciez ceea ce ai facut si daca m-am facut ca ploua mai tot timpul, pot sa spun ca a meritat. |
Multumesc. Treaba cu ploaia...nu cred ca m-am prins ce ai vrut sa spui.
|
|
08/11/11 23:29
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
ceva bun despre irlanda
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
10/12/11 15:29
|
|
daniel
membru
|
|
irlanda M-ai provocat cumva sa ma gandesc daca ma (mai) reprezinta semnatura mea "Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5".
Vreau sa spun ca mi-a prins bine observatia aceasta si apreciez ca ma atentionezi cand crezi ca gresesc. Cu alte cuvinte observi multe si bine 
Inca ceva foarte bun despre tine : esti o persoana care cunoaste Biblia foarte bine, si esti interesata de acest subiect.
Ultima modificare de daniel (29/12/11 17:40)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
29/12/11 17:40
|
|
daniel
membru
|
|
april o domnisoara draguta ! 
|
|
05/01/12 22:02
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
daniel a scris:
april o domnisoara draguta !  |
aaaa, multumesc, dar ce-ti veni ? mai ales ca nu m-ai vazut anul asta pe forum ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/01/12 13:17
|
|
daniel
membru
|
|
Cred si eu ca ai ramas "cu gura cascaaaaa" :P
Te-am citit la topicul "baietii intreaba, fetele raspund", si nu puteam sa nu observ gingasia [:P] din unele raspunsuri.
|
|
07/01/12 17:09
|
|
shoricel
membru
|
|
Te-a citit, april, ce sa mai! :P
|
|
07/01/12 21:50
|
|
april
admin forum
|
|
sunt impresionata 
|
|
07/01/12 21:52
|
|
shoricel
membru
|
|
april a scris:
sunt impresionata  |
Wow! Noteaza in calendar ca nu auzi de la april in fiecare zi asta! :P
|
|
07/01/12 21:55
|
|
daniel
membru
|
|
O sa notez :P. E trist ca de cele mai multe ori nu am inteles sau si daca am inteles nu am stiut sa ii arat ca o apreciez. (Asta mergea la frustrarile noastre din fiecare... luna... sau an ) )
ca sa fiu "on topic":
shoricel la inceput mi se parea ca esti cu capul in nori [ ], acum, sunt sigur ca esti si in realitate tipul acela delicat, care nu ar face rau nici unei...fete :P
|
|
07/01/12 23:25
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Antonela - tanara, frumoasa, inteleapta - cu alte cuvinte = de vis 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
08/01/12 13:08
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Aoleu! Am rosit. 
Multumesc frumos pentru complimente. 
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
08/01/12 21:08
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
tamarta-foarte descurcareata 
benny-foarte linistit,la locul lui si foarte de treaba[nu zic asta pt ca m-ai ajutat cu bagajul ]
junia18-foarte credincioasa,dispusa sa ajute oamenii batrani
Ultima modificare de dhannyella (09/01/12 20:59)
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
08/01/12 22:24
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
multumesc mult dhannyella. recunosc ca mai surprins placut.
Ultima modificare de junia18 (09/01/12 17:07)
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
09/01/12 12:43
|
|
april
admin forum
|
|
dhannyella a scris:
benny-foarte linistit,la lacul lui si foarte de treaba[nu zic asta pt ca m-ai ajutat cu bagajul ] |
ce lac are benny ?
|
|
09/01/12 19:39
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
) era locul :P
@junia18 cu placere 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
09/01/12 21:00
|
|
sel_sel16
membru
Inregistat: 04/02/08
|
|
Like la April :P
Ultima modificare de sel_sel16 (09/01/12 23:58)
_______________________________________ "Before you judge me try hard to love me..."
|
|
09/01/12 23:13
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
multumesc, dhannyella. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
11/01/12 02:23
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
m3diator- o persoana cu viziune.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
20/01/12 19:47
|
|
shoricel
membru
|
|
feed - o femeie facuta dintr-o "stofa fina".
|
|
30/01/12 21:46
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
april : o fata amabila si sensibila 
|
|
31/01/12 08:28
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
shoricel a scris:
feed - o femeie facuta dintr-o "stofa fina". |
multumesc shoricel (suna frumos "stofa fina" )
|
|
01/02/12 11:54
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|