|
|
|
emma_mada
membru
Inregistat: 20/10/10
|
|
Foarte, foarte frumoasa surpriza, irlanda! Multumim! 
_______________________________________ "Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18
|
|
06/11/11 15:41
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Irlanda, îţi mulţumesc din suflet pentru acest clip! E atât de minunat să poţi citi/auzi aprecieri şi lucruri faine despre alţii. Chiar dacă nu aş fi fost amintit în acest clip, tot mi-ar fi înseninat ziua, dar mai cu seamă că sunt amintit. Îti şade bine când îţi exprimi aprecierea către alţii. Domnul să te binecuvinteze şi să te ţina alipită de El!
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
06/11/11 16:49
|
|
daaria
membru
Inregistat: 20/05/07
|
|
Frumoasa idee si superba realizare. Mi-a mers direct la inima. Multumesc irlanda. Fii binecuvantata! 
|
|
06/11/11 18:28
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Multumesc si euuu, irlanda! Neasteptat si frumos! 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
06/11/11 22:10
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
O latura a Irlandei pe care, poate unii dintre voi (probabil putini) o cunosteau, eu doar o intuiam. Felicitari Irlanda, impresionant efortul dar mai ales adevaratele simtamintele ivite din spatele aparentelor.
PS: daca nu e secret, ce soft ai folosit la editarea clipului?
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
06/11/11 23:19
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Multumim mult, irlanda! Foarte frumos filmuletul! Esti o dulce! ... daca imi permiti 
Oblio a scris:
O latura a Irlandei pe care, poate unii dintre voi (probabil putini) o cunosteau, eu doar o intuiam. Felicitari Irlanda, impresionant efortul dar mai ales adevaratele simtamintele ivite din spatele aparentelor. |
Ha! Chiar vroiam sa spun ca asta e inca o dovada ca aparentele inseala! Modul cum a apreciat cate ceva bun la noi spune de fapt ceva frumos despre ea.
O mica lectie despre cum sa treci de aparente fara a eticheta. Respectele mele, domnisoara irlanda! 
Ultima modificare de shoricel (06/11/11 23:51)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
06/11/11 23:40
|
|
feedback
Moderator
Inregistat: 28/04/08
|
|
gelozia din mine spune: eh, era o vreme cand numa' pe mine ma rasfatai cu asa delicatese  bunatatea din mine spune: te iert, ca'i rasfeti si pe ceilalti, ca'i nobila cauza  intelepciunea din mine spune: ma bucur pt ceea ce ai facut. ma bucur, pt tine, ca sint persoane in forum pe care le apreciezi si le stimezi, ma bucur, pt ei, ca sint apreciati si stimati, dar ma bucur si mai mult pt faptul ca, asa cum anticipau benny, shoricel, Oblio, ai aratat o particica din tine pe care putini o cunosteau, pe care si mai putini o intuiau. (m'a surprins putin sa vad un nume acolo... ar fi frumos ca si acel nume sa spuna "ceva bun" despre tine TanarCrestin Arch, accepti provocarea? ) ghidusa din mine spune: dragi forumisti, (mai) puneti poze in forum, ca nu se stie ce surpriza placuta va poate astepta 
acu', in consecinta, ar trebui sa ne batem si noi capu' sa'ti pregatim si tie o surpriza cadou... da' ma tem ca trece anu' pan'atunci pana una alta eu iti multumesc: si'n calitate de moderator, si'n calitate de user, si in calitate de ... mama saru'mana 
|
|
07/11/11 00:07
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
De cand asteptam o dovada evidenta, ca asta, ca irlanda este (destul de) mult altfel fatza de ce pare. 
din categoria stiati ca...: numele real al irlandei este identic cu cel al surorii mele biologice 
Ultima modificare de shoricel (07/11/11 00:35)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
07/11/11 00:27
|
|
ultimul mohican
membru
Inregistat: 23/03/10
|
|
dap. un cadou neasteptat.chiar o surpriza as putea spune. felictari irlanda. frumos.
_______________________________________ "Eu arat altora calea cea dreapta, pe care am cunoscut-o tarziu, cand eram obosit de ratacire"
|
|
07/11/11 09:14
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Multumesc din inima, irlanda! E un cadou minunat! 
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/11/11 09:48
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Intr-adevar,superb filmuletul irlanda! 
Multumesc! 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
07/11/11 11:21
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
+Archangel+ a scris:
Daca te-a surprins inseamna ca eu o cunosc mai bine pe irlanda decat o cunosti tu.  |
asta a fost buna ti-as fi dat un "like" daca puteam 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/11/11 11:36
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Impresionant, irlanda.Chiar ai reusit sa scoti "ceva-ul" din fiecare Si imi place si melodia 
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
07/11/11 11:58
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Recunosc că a fost ciudat să mă văd trecută pe listă, pentru că nu mă așteptam. Mulțumesc pt includere și apreciere (în ultima vreme chiar caut să aflu ce părere au oamenii de ceea ce scriu și dacă merită să investesc mai mult) ! 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
07/11/11 12:07
|
|
jezzy
membru
 Inregistat: 13/03/06
|
|
Apropo de lucruri bune: Andreea, imi place mult avatarul tau si mi-a placut si cel dinainte.Era aceeasi fata, nu?
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
07/11/11 12:15
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
jezzy a scris:
Apropo de lucruri bune: Andreea, imi place mult avatarul tau si mi-a placut si cel dinainte.Era aceeasi fata, nu? |
Sunt eu în poze. Mulțumesc!!! Ceva despre tine : și mie îmi plac avatarurile tale.
Ultima modificare de Andreea (07/11/11 12:36)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
07/11/11 12:35
|
|
alex
membru
Inregistat: 02/03/09
|
|
multumesc si eu, irlanda multumesc frumos, a fost cea mai mare surpriza pe ziua de azi 
|
|
07/11/11 12:38
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Inca ceva bun despre irlanda :
1. a adunat/(re)adus in scurt timp o gramada de forumisti pe forum  2. i-a facut pe toti cei de la punctul 1 sa spuna numai lucruri bune 
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
07/11/11 12:49
|
|
irlanda
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
edi a scris:
Wow Chiar nu ma asteptam Este unul dintre cele mai frumoase cadouri din ultima vreme Multumesc, irlanda Apreciez |
Cu placere. Pentru putin.
Roxana a scris:
Si eu iti multumesc din suflet irlanda, este superb! Domnul sa te binecuvanteze! |
Cu placere. Pentru putin. Domnul sa te binecuvanteze si pe tine.
april a scris:
eu nu-l pot vedea |
De ce mi-a fost teama...nemti nesuferiti....
anto a scris:
Superb! Mii de multumiri, irlanda. Astfel de cadouri, numai tu stii sa faci. Esti deosebita. |
Cu placere. Prea multe multumiri. Las' ca stiu eu mai bine cat sint de deosebita .
april a scris:
irlanda - stie sa faca niste cadouri personalizate deosebite |
Saru'mana.
april a scris:
super, irlanda , multumesc mult . nu stiu cui dintre noi nu-i sunt dragi forumistii vazand filmuletzul ala |
Adevarul este ca asa cum spui si cum spunea si feed mai demult, tot legat de un fimulet, ca atunci cand pozele se succed cu efectele acele si pe fondul unei melodii si daca se mai gasesc si ceva cuvinte pe langa, parca te atinge mai mult la corzile sensibile.
emma_mada a scris:
Foarte, foarte frumoasa surpriza, irlanda! Multumim! |
benny a scris:
Irlanda, îţi mulţumesc din suflet pentru acest clip! |
daaria a scris:
Frumoasa idee si superba realizare. Mi-a mers direct la inima. Multumesc irlanda. Fii binecuvantata! |
Ideea am avut-o de mult timp in minte.Cat despre realizare, nu-i chiar superba.Sint o amatoare, mai am de invatat.
Cu placere. Pentru putin. Sa fii si tu binecuvantata.
FiicaDeRege a scris:
Multumesc si euuu, irlanda! Neasteptat si frumos! |
Oblio a scris:
O latura a Irlandei pe care, poate unii dintre voi (probabil putini) o cunosteau, eu doar o intuiam. |
Latura umana 
Oblio a scris:
Felicitari Irlanda |
Multumesc.
Oblio a scris:
PS: daca nu e secret, ce soft ai folosit la editarea clipului? |
Ce soft? Adica ce program? ProShow Gold.
shoricel a scris:
Multumim mult, irlanda! Foarte frumos filmuletul! Esti o dulce! ... daca imi permiti |
Cu placere. Pentru putin. Tie iti permit 
shoricel a scris:
Chiar vroiam sa spun ca asta e inca o dovada ca aparentele inseala! Modul cum a apreciat cate ceva bun la noi spune de fapt ceva frumos despre ea. |
Nu intotdeauna inseala aparentele sau nu suta la suta. Modul cum am apreciat ceva bun despre voi spune ca imi place sa fac filmulete 
shoricel a scris:
Respectele mele, domnisoara irlanda! |
Multumesc pentru respecte, domnisorule.
feed a scris:
gelozia din mine spune: eh, era o vreme cand numa' pe mine ma rasfatai cu asa delicatese |
Ma bucur ca s-a starnit in tine o gelozie de bun augur 
feed a scris:
bunatatea din mine spune: te iert, ca'i rasfeti si pe ceilalti, ca'i nobila cauza |
Numa' de data asta. 
feed a scris:
dar ma bucur si mai mult pt faptul ca, asa cum anticipau benny, shoricel, Oblio, ai aratat o particica din tine pe care putini o cunosteau, pe care si mai putini o intuiau. |
Eu le tot spuneam pe deoparte ca sint totusi umana, da' ei nu credeau ) N-au crezut pana n-au vazut.
feed a scris:
(m'a surprins putin sa vad un nume acolo... |
Da...l-am sters, l-am pus iara, iara l-am sters, iar l-am pus, l-am mai sters inca o data, si cand sa fac ultimele retusuri, cand am ajuns la pozele lui anomis, asa m-a cuprins o duiosie si o mustrare de constiinta ca i-am despartit si m-am mai gandit si la faptul ca a fost si este fidel TC-ului...si uite asa mi-am calcat pe inimioara si m-am hotarat in cele din urma ca trebuie sa fie parte din acel filmulet. Ma felicit pentru aceasta ultima hotarare 
feed a scris:
ghidusa din mine spune: dragi forumisti, (mai) puneti poze in forum, ca nu se stie ce surpriza placuta va poate astepta |
Subscriu. Daca dintre cei la care nu au am avut poze cu , vor sa puna poze, pot modifica si adauga in filmulet pozele cu ei.
feed a scris:
acu', in consecinta, ar trebui sa ne batem si noi capu' sa'ti pregatim si tie o surpriza cadou... da' ma tem ca trece anu' pan'atunci |
Prea multele voastre multumiri sint o surpiza cadou.
feed a scris:
pana una alta eu iti multumesc: si'n calitate de moderator, si'n calitate de user, si in calitate de ... mama saru'mana |
Eu multumesc.
shoricel a scris:
De cand asteptam o dovada evidenta, ca asta, ca irlanda este (destul de) mult altfel fatza de ce pare. |
Nici chiar asa.
shoricel a scris:
din categoria stiati ca...: numele real al irlandei este identic cu cel al surorii mele biologice |
Sper ca nu stie cineva cum o cheama pe sora ta 
ultimul mohican a scris:
dap. un cadou neasteptat.chiar o surpriza as putea spune. felictari irlanda. frumos. |
Multumesc.
anomis a scris:
Multumesc din inima, irlanda! E un cadou minunat! |
dhannyella a scris:
Intr-adevar,superb filmuletul irlanda! Multumesc! |
Arch a scris:
Uau, impresionant. Un adevarat Hall of Fame al TC-ului. Piesa de colectie. |
Nu stiu ce-i aia Hall of Fame.
Arch a scris:
Multumesc mult, irlanda. |
Cu placere pentru putin.
Arch a scris:
Daca te-a surprins inseamna ca eu o cunosc mai bine pe irlanda decat o cunosti tu. |
Stie feed ce zice.
Arch a scris:
Nu m-a surprins catusi de putin |
Nu te cred.
Arch a scris:
pentru ca lasa sa transpara doar o anumita parte a personalitatii ei. |
Pentru anumite persoane, da, las sa transpara doar o anumita parte a personalitatii mele. La fel cum fac si altii sa transpara doar o anumita parte a personalitatii lor fata de mine.
jezzy a scris:
Impresionant, irlanda.Chiar ai reusit sa scoti "ceva-ul" din fiecare Si imi place si melodia |
Cu placere. Pentru putin. Melodiile. Sint doua.
Andreea a scris:
Recunosc că a fost ciudat să mă văd trecută pe listă, pentru că nu mă așteptam. |
Uite cine-i sincer. Apreciez.
Andreea a scris:
Mulțumesc pt includere și apreciere (în ultima vreme chiar caut să aflu ce părere au oamenii de ceea ce scriu și dacă merită să investesc mai mult) ! |
alex a scris:
multumesc si eu, irlanda multumesc frumos, a fost cea mai mare surpriza pe ziua de azi |
april a scris:
2. i-a facut pe toti cei de la punctul 1 sa spuna numai lucruri bune |
Bine faci, bine gasesti, spune o vorba.
shoricel a scris:
Hint: Arch, nu vrea sa se marite pe forum, de asta nu vrea sa transpara acea latura a personalitatii ei. ) |
Nu degeaba te-am facut doctor love. Faci tu ce faci, si tot la love ajungi tu cu discutia 
In concluzie, sa fiu sincera, nu ma asteptam sa va placa, sa va impresioneze asa mult cadourile mele. Mare lucru n-am facut. Doar am spus intr-un fel mai aparte ceva despre voi. Ceva ce pana la urma va apartine, sint meritele voastre, eu doar le-am subliniat mai artistic...sa spun asa.
Totusi nu-mi displace catusi de putin ca v-am dat gata cu ideea mea si va multumesc si eu la randul meu pentru aprecieri.
|
|
08/11/11 00:16
|
|
junia
membru
 Inregistat: 18/09/11
|
|
pentru irlanda "nici un om nu este puternic decat daca poarta in caracterul sau antiteze puternic marcate"-este o cugetare spusa de un filozof si cred eu ca te reprezinta.
_______________________________________ "Noi stim ca toate lucrurile lucreaza împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu!"
|
|
08/11/11 10:11
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|