TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Ceva bun despre tine Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19
emma_mada
membru

Inregistat: 20/10/10
Foarte, foarte frumoasa surpriza, irlanda! Multumim! :)

"Deschide-mi ochii, ca sa vad lucrurile minunate ale Legii Tale!" Psalmul 119:18

06/11/11 15:41

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Irlanda, îţi mulţumesc din suflet pentru acest clip! E atât de minunat să poţi citi/auzi aprecieri şi lucruri faine despre alţii. Chiar dacă nu aş fi fost amintit în acest clip, tot mi-ar fi înseninat ziua, dar mai cu seamă că sunt amintit. Îti şade bine când îţi exprimi aprecierea către alţii. Domnul să te binecuvinteze şi să te ţina alipită de El!

06/11/11 16:49

daaria
membru

Inregistat: 20/05/07
Frumoasa idee si superba realizare. Mi-a mers direct la inima. Multumesc irlanda. Fii binecuvantata! :)

06/11/11 18:28

FiicaDeRege
membru

Inregistat: 03/11/08
Multumesc si euuu, irlanda! Neasteptat si frumos! :)

06/11/11 22:10

Oblio
membru

Inregistat: 03/10/10
O latura a Irlandei pe care, poate unii dintre voi (probabil putini) o cunosteau, eu doar o intuiam. Felicitari Irlanda, impresionant efortul dar mai ales adevaratele simtamintele ivite din spatele aparentelor.

PS: daca nu e secret, ce soft ai folosit la editarea clipului?

06/11/11 23:19

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Multumim mult, irlanda! Foarte frumos filmuletul! Esti o dulce! ... daca imi permiti :D

Oblio a scris:

O latura a Irlandei pe care, poate unii dintre voi (probabil putini) o cunosteau, eu doar o intuiam. Felicitari Irlanda, impresionant efortul dar mai ales adevaratele simtamintele ivite din spatele aparentelor.

Ha! Chiar vroiam sa spun ca asta e inca o dovada ca aparentele inseala! Modul cum a apreciat cate ceva bun la noi spune de fapt ceva frumos despre ea.

O mica lectie despre cum sa treci de aparente fara a eticheta.
Respectele mele, domnisoara irlanda! :)

Ultima modificare de shoricel (06/11/11 23:51)

06/11/11 23:40

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

irlanda a scris:

Ceva bun despre TineriiCrestini

gelozia din mine spune: eh, era o vreme cand numa' pe mine ma rasfatai cu asa delicatese :D
bunatatea din mine spune: te iert, ca'i rasfeti si pe ceilalti, ca'i nobila cauza :)
intelepciunea din mine spune: ma bucur pt ceea ce ai facut. ma bucur, pt tine, ca sint persoane in forum pe care le apreciezi si le stimezi, ma bucur, pt ei, ca sint apreciati si stimati, dar ma bucur si mai mult pt faptul ca, asa cum anticipau benny, shoricel, Oblio, ai aratat o particica din tine pe care putini o cunosteau, pe care si mai putini o intuiau.
(m'a surprins putin sa vad un nume acolo...  ar fi frumos ca si acel nume  sa spuna "ceva bun" despre tine ;) TanarCrestin  Arch, accepti provocarea? :) )
ghidusa din mine spune: dragi forumisti, (mai) puneti poze in forum, ca nu se stie ce surpriza placuta va poate astepta :)

acu', in consecinta, ar trebui sa ne batem si noi capu' sa'ti pregatim si tie o surpriza cadou...
da' ma tem ca trece anu' pan'atunci :D
pana una alta eu iti multumesc: si'n calitate de moderator, si'n calitate de user, si in calitate de ... mama :) saru'mana :)

07/11/11 00:07

shoricel
membru

De cand asteptam o dovada evidenta, ca asta, ca irlanda este (destul de) mult altfel fatza de ce pare. :)

din categoria stiati ca...: numele real al irlandei este identic cu cel al surorii mele biologice :D

Ultima modificare de shoricel (07/11/11 00:35)

07/11/11 00:27

ultimul mohican
membru

Inregistat: 23/03/10
dap. un cadou neasteptat.chiar o surpriza as putea spune. felictari irlanda. frumos.

07/11/11 09:14

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
Multumesc din inima, irlanda! E un cadou minunat! :)

07/11/11 09:48

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
Intr-adevar,superb filmuletul irlanda! :)

Multumesc! :D

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

07/11/11 11:21

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

irlanda a scris:

Ceva bun despre TineriiCrestini

Uau, impresionant. Un adevarat Hall of Fame al TC-ului. Piesa de colectie.

Multumesc mult, irlanda. :)

feedback a scris:

(m'a surprins putin sa vad un nume acolo...  ar fi frumos ca si acel nume  sa spuna "ceva bun" despre tine ;) TanarCrestin  Arch, accepti provocarea? :) )

Daca te-a surprins inseamna ca eu o cunosc mai bine pe irlanda decat o cunosti tu. :D

Nu m-a surprins catusi de putin, stiu ce poate si ce se ascunde in interiorul ei tocmai de aceea sunt atat de ofticat uneori pentru ca lasa sa transpara doar o anumita parte a personalitatii ei. Dar, cine stie, poate ca daca ar scapa de acest lucru ar deveni perfecta.

Ultima modificare de +Archangel+ (07/11/11 11:33)

07/11/11 11:22

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

+Archangel+ a scris:

Daca te-a surprins inseamna ca eu o cunosc mai bine pe irlanda decat o cunosti tu. :D

asta a fost buna :) ti-as fi dat un "like" daca puteam ;)

07/11/11 11:36

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Impresionant, irlanda.Chiar ai reusit sa scoti "ceva-ul" din fiecare ;) Si imi place si melodia :)

07/11/11 11:58

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Recunosc că a fost ciudat să mă văd trecută pe listă, pentru că nu mă așteptam. Mulțumesc pt includere și apreciere (în ultima vreme chiar caut să aflu ce părere au oamenii de ceea ce scriu și dacă merită să investesc mai mult) ! :)

07/11/11 12:07

jezzy
membru

Inregistat: 13/03/06
Apropo de lucruri bune: Andreea, imi place mult avatarul tau :) si mi-a placut si cel dinainte.Era aceeasi fata, nu?

07/11/11 12:15

feedback
Moderator

Inregistat: 28/04/08

+Archangel+ a scris:

adevar graiesti. dintre noi toti, tu te'ai certat cel mai mult cu ea, e logic s'o cunosti mai bine, sau sa cunosti si aspecte care altora le'au scapat :D

+Archangel+ a scris:

stiu ce poate si ce se ascunde in interiorul ei tocmai de aceea sunt atat de ofticat uneori pentru ca lasa sa transpara doar o anumita parte a personalitatii ei. Dar, cine stie, poate ca daca ar scapa de acest lucru ar deveni perfecta.

piesa de colectie si acest fragment :)

april a scris:

asta a fost buna :) 

cea mai buna :) :D

07/11/11 12:19

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

jezzy a scris:

Apropo de lucruri bune: Andreea, imi place mult avatarul tau :) si mi-a placut si cel dinainte.Era aceeasi fata, nu?

Sunt eu în poze. Mulțumesc!!! Ceva despre tine : și mie îmi plac avatarurile tale.

Ultima modificare de Andreea (07/11/11 12:36)

07/11/11 12:35

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
multumesc si eu, irlanda :) multumesc frumos, a fost cea mai mare surpriza pe ziua de azi :D

07/11/11 12:38

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05
Inca ceva bun despre irlanda :

1. a adunat/(re)adus in scurt timp o gramada de forumisti pe forum :)
2. i-a facut pe toti cei de la punctul 1 sa spuna numai lucruri bune :D

07/11/11 12:49

shoricel
membru

+Archangel+ a scris:

Nu m-a surprins catusi de putin, stiu ce poate si ce se ascunde in interiorul ei tocmai de aceea sunt atat de ofticat uneori pentru ca lasa sa transpara doar o anumita parte a personalitatii ei. Dar, cine stie, poate ca daca ar scapa de acest lucru ar deveni perfecta.

D-asta-s io mandru ca-mi esti prieten ;;)

ceva bun despre Arch, ca tot suntem aici: pacat ca multi nu-l cunoasteti personal! Este un prieten "piesa de colectie" pe masura spuselor lui de mai sus. Poate chiar si mai si! ;)

tips&tricks: d-asta imi puneam eu mainile in cap de multe ori cand vedea "dispute" Arch-irlanda. :D
Hint: Arch, nu vrea sa se marite pe forum, de asta nu vrea sa transpara acea latura a personalitatii ei. :D :))

Ultima modificare de shoricel (07/11/11 15:02)

07/11/11 14:54

alex
membru

Inregistat: 02/03/09

shoricel a scris:

nu vrea sa se marite pe forum, de asta nu vrea sa transpara acea latura a personalitatii ei. :D :))

hai ca asta a fost tare :)))

08/11/11 00:10

irlanda
membru

Inregistat: 14/03/08

edi a scris:

Wow  Chiar nu ma asteptam  Este unul dintre cele mai frumoase cadouri din ultima vreme  Multumesc, irlanda   Apreciez

Cu placere. Pentru putin.

Roxana a scris:

Si eu iti multumesc din suflet irlanda, este superb! Domnul sa te binecuvanteze!

Cu placere. Pentru putin. Domnul sa te binecuvanteze si pe tine.

april a scris:

eu nu-l pot vedea

De ce mi-a fost teama...nemti nesuferiti....

anto a scris:

Superb! Mii de multumiri, irlanda. Astfel de cadouri, numai tu stii sa faci. Esti deosebita.

Cu placere. Prea multe multumiri. Las' ca stiu eu mai bine cat sint de deosebita :D.

april a scris:

irlanda - stie sa faca niste cadouri personalizate deosebite

Saru'mana.

april a scris:

super, irlanda , multumesc mult . nu stiu cui dintre noi nu-i sunt dragi forumistii vazand filmuletzul ala

Adevarul este ca asa cum spui si cum spunea si feed mai demult, tot legat de un fimulet, ca atunci cand pozele se succed cu efectele acele si pe fondul unei melodii si daca se mai gasesc si ceva cuvinte pe langa, parca te atinge mai mult la corzile sensibile.

emma_mada a scris:

Foarte, foarte frumoasa surpriza, irlanda! Multumim!

benny a scris:

Irlanda, îţi mulţumesc din suflet pentru acest clip!

daaria a scris:

Frumoasa idee si superba realizare. Mi-a mers direct la inima. Multumesc irlanda. Fii binecuvantata!

Ideea am avut-o de mult timp in minte.Cat despre realizare, nu-i chiar superba.Sint o amatoare, mai am de invatat.

Cu placere. Pentru putin. Sa fii si tu binecuvantata.

FiicaDeRege a scris:

Multumesc si euuu, irlanda! Neasteptat si frumos!

Oblio a scris:

O latura a Irlandei pe care, poate unii dintre voi (probabil putini) o cunosteau, eu doar o intuiam.

Latura umana :D

Oblio a scris:

Felicitari Irlanda

Multumesc.

Oblio a scris:

PS: daca nu e secret, ce soft ai folosit la editarea clipului?

Ce soft? Adica ce program? ProShow Gold.

shoricel a scris:

Multumim mult, irlanda! Foarte frumos filmuletul! Esti o dulce! ... daca imi permiti

Cu placere. Pentru putin. Tie iti permit :D

shoricel a scris:

Chiar vroiam sa spun ca asta e inca o dovada ca aparentele inseala! Modul cum a apreciat cate ceva bun la noi spune de fapt ceva frumos despre ea.

Nu intotdeauna inseala aparentele sau nu suta la suta. Modul cum am apreciat ceva bun despre voi spune ca imi place sa fac filmulete :D

shoricel a scris:

Respectele mele, domnisoara irlanda!

Multumesc pentru respecte, domnisorule.

feed a scris:

gelozia din mine spune: eh, era o vreme cand numa' pe mine ma rasfatai cu asa delicatese

Ma bucur ca s-a starnit in tine o gelozie de bun augur :)

feed a scris:

bunatatea din mine spune: te iert, ca'i rasfeti si pe ceilalti, ca'i nobila cauza

Numa' de data asta. :D

feed a scris:

dar ma bucur si mai mult pt faptul ca, asa cum anticipau benny, shoricel, Oblio, ai aratat o particica din tine pe care putini o cunosteau, pe care si mai putini o intuiau.

Eu le tot spuneam pe deoparte ca sint totusi umana, da' ei nu credeau :)) N-au crezut pana n-au vazut.

feed a scris:

(m'a surprins putin sa vad un nume acolo...

Da...l-am sters, l-am pus iara, iara l-am sters,  iar l-am pus, l-am mai sters inca o data, si cand sa fac ultimele retusuri, cand am ajuns la pozele lui anomis, asa m-a cuprins o duiosie si o mustrare de constiinta ca i-am despartit :D si m-am mai gandit si la faptul ca a fost si este fidel TC-ului...si uite asa mi-am calcat pe inimioara si m-am hotarat in cele din urma ca trebuie sa fie parte din acel filmulet. Ma felicit pentru aceasta ultima hotarare :D

feed a scris:

ghidusa din mine spune: dragi forumisti, (mai) puneti poze in forum, ca nu se stie ce surpriza placuta va poate astepta

Subscriu. Daca dintre cei la care nu au am avut poze cu , vor sa puna poze, pot modifica si adauga in filmulet pozele cu ei.

feed a scris:

acu', in consecinta, ar trebui sa ne batem si noi capu' sa'ti pregatim si tie o surpriza cadou...
da' ma tem ca trece anu' pan'atunci

Prea multele voastre multumiri sint o surpiza cadou.

feed a scris:

pana una alta eu iti multumesc: si'n calitate de moderator, si'n calitate de user, si in calitate de ... mama saru'mana

Eu multumesc.

shoricel a scris:

De cand asteptam o dovada evidenta, ca asta, ca irlanda este (destul de) mult altfel fatza de ce pare.

Nici chiar asa.

shoricel a scris:

din categoria stiati ca...: numele real al irlandei este identic cu cel al surorii mele biologice

Sper ca nu stie cineva cum o cheama pe sora ta :D

ultimul mohican a scris:

dap. un cadou neasteptat.chiar o surpriza as putea spune. felictari irlanda. frumos.

Multumesc.

anomis a scris:

Multumesc din inima, irlanda! E un cadou minunat!

dhannyella a scris:

Intr-adevar,superb filmuletul irlanda!
Multumesc!

Arch a scris:

Uau, impresionant. Un adevarat Hall of Fame al TC-ului. Piesa de colectie.

Nu stiu ce-i aia Hall of Fame.

Arch a scris:

Multumesc mult, irlanda.

Cu placere pentru putin.

Arch a scris:

Daca te-a surprins inseamna ca eu o cunosc mai bine pe irlanda decat o cunosti tu.

Stie feed ce zice.

Arch a scris:

Nu m-a surprins catusi de putin

Nu te cred.

Arch a scris:

pentru ca lasa sa transpara doar o anumita parte a personalitatii ei.

Pentru anumite persoane, da, las sa transpara doar o anumita parte a personalitatii mele. La fel cum fac si altii sa transpara doar o anumita parte a personalitatii lor fata de mine.

jezzy a scris:

Impresionant, irlanda.Chiar ai reusit sa scoti "ceva-ul" din fiecare  Si imi place si melodia

Cu placere. Pentru putin. Melodiile. Sint doua.

Andreea a scris:

Recunosc că a fost ciudat să mă văd trecută pe listă, pentru că nu mă așteptam.

Uite cine-i sincer. Apreciez.

Andreea a scris:

Mulțumesc pt includere și apreciere (în ultima vreme chiar caut să aflu ce părere au oamenii de ceea ce scriu și dacă merită să investesc mai mult) !

alex a scris:

multumesc si eu, irlanda  multumesc frumos, a fost cea mai mare surpriza pe ziua de azi

april a scris:

2. i-a facut pe toti cei de la punctul 1 sa spuna numai lucruri bune

Bine faci, bine gasesti, spune o vorba.

shoricel a scris:

Hint: Arch, nu vrea sa se marite pe forum, de asta nu vrea sa transpara acea latura a personalitatii ei.  )

Nu degeaba te-am facut doctor love. Faci tu ce faci, si tot la love ajungi tu cu discutia :D

In concluzie, sa fiu sincera, nu ma asteptam sa va placa, sa va impresioneze asa  mult cadourile mele. Mare lucru n-am facut. Doar am spus intr-un fel mai aparte ceva  despre voi. Ceva ce pana la urma va apartine,  sint meritele voastre, eu doar le-am subliniat mai artistic...sa spun asa.

Totusi nu-mi displace catusi de putin ca v-am dat gata cu ideea mea :D si va multumesc si eu la randul meu pentru aprecieri.

08/11/11 00:16

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06

irlanda a scris:

Da...l-am sters, l-am pus iara, iara l-am sters,  iar l-am pus, l-am mai sters inca o data

:)) Imi si imaginez furtuna din sufletul tau. :D

irlanda a scris:

Nu stiu ce-i aia Hall of Fame.

Tot mai ai cate ceva de invatat de la mine. :D

Este un loc unde sunt onorati cei mai buni dintr-un anumit domeniu. In cazul de fata... TC. :D

irlanda a scris:

Stie feed ce zice.

Uitandu-ma la filmulet tind sa imi dau dreptate. :P

irlanda a scris:

Nu te cred.

Sunt curios de ce nu ma crezi.

08/11/11 08:51

junia
membru

Inregistat: 18/09/11
pentru irlanda
"nici un om nu este puternic decat daca poarta in caracterul sau antiteze puternic marcate"-este o cugetare spusa de un filozof si cred eu ca te reprezinta.

08/11/11 10:11

Pagini: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la