|
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
nimic nou pe frontul de west ... aceeasi cowboy ... stiam si eu faza cu luminatul ... mda ... ma rog ...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
03/12/08 16:55
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Ma bucur ca ai stiut
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
03/12/08 17:01
|
|
giany
membru
|
|
ce e de facut daca unuia II arata faza scurta si altuia II arata faza lunga ... pe acelasi drum ...
after ... nu imi place cum suna titlul acestui subiect ... ... El este mai mult decat PERFECTUL ...
Ultima modificare de giany (03/12/08 17:09)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
03/12/08 17:07
|
|
livu2day
membru
|
|
Ce este Dumnezeu? El e totul, nu putem intelege cu adevarat cit de mare si ce inseamna nimic nu e imposibil ca suntem finte prea mici sa intelegem pe El deplin, noi doar atingem ice of the surface sau cum sa zice.
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
03/12/08 17:49
|
|
giany
membru
|
|
mai ... faza e alta ... la titlu scrie "de fapt ... ce este DUMNEZEU ??? ... mie imi suna a ceva gen cine o mai fi si asta ??? cam asea as traduce ... urat formulat ... foarte urat din partea celui ce a deschis subiectul ...
Ultima modificare de giany (03/12/08 17:54)
|
|
03/12/08 17:51
|
|
livu2day
membru
|
|
Sunt de accord, intrun fel.
|
|
03/12/08 17:55
|
|
yoslivius
membru
Inregistat: 02/12/08
|
|
normal si eu cred ca si liviu ca Dumnezeu ne poate vorbi atunci cand deschidem Biblia, si mie mi s-a mai intmplat cateodata dar lu mama i se intampla cam tot timpul conteaza sa deslusesti ce-ti vorbeste Domnul,multi stim sa citim insa putini suntcei care si deslusesc mesajul Domnului
|
|
03/12/08 20:46
|
|
yoslivius
membru
|
|
si am uitat ceva....in legatura cu Biblia atunci cand am fost la prorocita (pentru tatal meu)am facut rugaciunea... si mi-a zis sa spun o cifra si parca am spus 15-16 nu mai stiu exact de unde...s-a deschis biblia si la 15 scria;:"m-am facut sanatos si am mers si am marturisit"si nu mai stiu ce a urmat in continuare eoarece cel ce a citit a inchis Biblia acum aici se poate interpreta Dumnezeu s-a reerit la mine(la sufletul meu)sau la trupul tatalui meu?
|
|
03/12/08 20:50
|
|
yoslivius
membru
|
|
oricum in cele din urma Dumnezeu ne vorbeste tot timpul,si vrea sa ne intoarecem cu toti la El,pentruca ne vrea cu gelozie pentru El
|
|
03/12/08 21:05
|
|
yoslivius
membru
|
|
si eu vreau sa ma pregatesc sa aleg calea...si am nevoie de niste sfaturi ...
|
|
03/12/08 21:06
|
|
livu2day
membru
|
|
Eu cred ca e la sufletul tau, cum tia mantuit sufletul. Dar nustiu, daca te ingrijorezi de tatal al-tau roaga-te la Domnul pentru mila ca Domnul o sa arate mila dar depinde daca niste rugaciuni a fost destul sa aiba o sansa mai mare pentru viata vesnica, depinde de ce viata a avut el. Nimeni nu poate judeca doar El, tinete aproape de El si intro o zi o sa intelegi. Tine-te aproape de El ca sa primesti si Duhul Sfant, atunci anumite lucruri o sa fie diferit si o sa vezi diferit. Domnul sa te ajute.
Ultima modificare de livu2day (03/12/08 21:09)
|
|
03/12/08 21:08
|
|
yoslivius
membru
|
|
si eu cred ca Dumnezeu ma iubeste ...ne iubeste pe toti nu numai pe mine...am vazut lucrul asta la faza cu accidentul...chiar daca masina s-a facut varza a intors-o Dumnezeu in asa fel incat eu nu am nici macar o zgarietura, am si poze cu ea (ca vreau sa o vand sa scap de ceva datorii,la banca evident) si pot sa va arat...
|
|
03/12/08 21:22
|
|
livu2day
membru
|
|
El iubeste pe toti dar trebuie sa ne punem dovezi ca Il iubim si noi Dupa ce o sa treci timp cit mai mult si cit mai mult iubirea creste pentru El. La toti lucra Domnul si isi arata slava Lui, binecuvintat sa fie El ca lucra la fiecare in parte cum noi ca oameni nu putem intelege
|
|
03/12/08 21:35
|
|
crisstina
membru
Inregistat: 10/03/08
|
|
yoslivius a scris:
si eu cred ca Dumnezeu ma iubeste ...ne iubeste pe toti nu numai pe mine...am vazut lucrul asta la faza cu accidentul...chiar daca masina s-a facut varza a intors-o Dumnezeu in asa fel incat eu nu am nici macar o zgarietura, am si poze cu ea ... |
Uneori iti pui intrebare Cum de ne poate iubi asa de mult Domnul daca suntem niste pacatosi?? Pur si simplu el ne iubeste ,a murit pt noi ca sa avem viata vesnica,El ne poarta in fiecare moment din viata de grija
Ultima modificare de crisstina (03/12/08 21:54)
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
03/12/08 21:54
|
|
yoslivius
membru
|
|
sunt prea mari lucrarile Lui ca sa le putem intelege, noi putem sa vedem doar cat sunt de minunate ok am inteles
Ultima modificare de yoslivius (03/12/08 22:47)
|
|
03/12/08 22:07
|
|
crisstina
membru
Inregistat: 10/03/08
|
|
yoslivius a scris:
sunt prea mari lucrarile Lui ca sa le putem intelege, noi putem sa vedem doar cat sunt de minunate |
exact... mintea omeneasca nu poate sa intelega modul prin care face Domnul minuni ci noi doar vedem acele minuni infaptuite deja
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
03/12/08 22:10
|
|
the_stranger
membru
Inregistat: 15/01/08
|
|
yosilvius,este jos în dreapta mesajului tău butonul "modificaţi".Dacă uiţi să treci ceva,sau vrei să mai adaugi la un mesaj,poţi să o faci dând click acolo.E mult mai simplu aşa.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
03/12/08 22:28
|
|
yoslivius
membru
|
|
|
03/12/08 22:48
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
justdoit a scris:
noi suntem ceratia Lui....asa stim cu totii.... oare suntem entitati distincte? se poate vorbi oare despre "o parte din Dumnezeu in fiecare din noi?" daca El este in noi, atunci unde...care parte anatomica? .... oare eu-l nostru si Dumnezeu sunt din aceeasi lume? |
Despre asta ar fi fost de fapt subiectul, nu despre cum vorbeste Dumnezeu.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
03/12/08 22:52
|
|
livu2day
membru
|
|
Titlu imi zicea altceva
|
|
04/12/08 01:25
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
livu2day a scris:
Titlu imi zicea altceva |
"...de fapt ce este Dumnezeu?..." este titlul.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
04/12/08 07:36
|
|
livu2day
membru
|
|
Hmm de fapt ce este Dumnezeu stim doar unpic de cum ne vorbeste nu?
|
|
04/12/08 16:27
|
|
justdoit
membru
Inregistat: 27/07/07
|
|
exact!... "ce este Dumnezeu, de fapt?".... pentru ca prea des Il facem asemenea chipului nostru... de unde stim ca vocea care ne vorbeste este de la Dumnezeu?...doar pentru faptul ca se potriveste cu asteptarile noastre?... Dumnezeu e mai mult decat un personaj din povestioarele cu bunici si catelusi... e mai mult decat personajul pozitiv din povestile noastre lacrimogene... este echilibrul din orice sistem... este forta ce tine atomii impreuna.... restul e doar religie... religie ce a incercat, si chiar a reusit sa subjuge omenirea sub frica....si asa ne cream propriile mituri , conceptii despre divinitate, proprii dumnezei... conceptii ce sunt subordonate trairilor si emotiilor noastre.... si nu e corect!
_______________________________________ "Tot ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic"-Friedrich Nietzsche
|
|
24/12/08 13:06
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Ce este Dumnezeu! pentru mine. Dumnezeu,este singura si unica persoana, pe care o iubesc cel mai mult. Dumnezeu este Tatal meu,prietenul meu,mantuitorul si salvatorul meu. Dumnezeu este cel mai bun prieten si daca nu ar mai fi El,viatza mea, nu ar mai avea nici un sens. Nu imi pot imagina, viatza fara Dumnezeu! Cand ma simt singura, cand simt ca slabiciunea ma clatina,Il simt pe Dumnezeu, care imi aduce incurajare, care imi vorbeste prin cuvantul sau. Atunci... cand nu imi pot impartasi dorinta de exprimare, imi spun problemele Lui Dumnezeu si caut sa ma gandesc cum ar vrea Dumnezeu sa reactionez in momentele de incercare,iar El vine cu raspunsul si ma incurajeaza. Am avut ocazia sa Il simt pe Dumnezeu,atunci cand ma simteam singura, mai precis atunci cand am venit in Spania si parintii ramasese in Romania. Chiar daca ai aveam pe verisorii mei, nimic nu imi umpea golul lipsei de Biserica, familie si prieteni.Atunci am simtit cel mai mult dragostea Lui Dumnezeu si am promis in sinea mea, ca niciodata nu o sa ma despart de El.Dumnezeu, este cel mai minunat lucru, din viatza unui om!
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
10/01/09 20:15
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
eu nu stiu ce este Dumnezeu ... dar stiu ca ma iubeste ... si e destul pentru mine ...
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
07/02/09 02:27
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|