TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Job-uri de-ale forumistilor. Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 3 4 5 6
monday_73
membru

Inregistat: 19/01/08

RainSong a scris:

Eu mi-as dori sa fiu agent imobiliar.(...) te suna oamenii si in principiu ii vrajesti(...)

Cu asta ti-ai pierdut toti potentialii clienti de pe forumul asta. :D

"Sufletul nostru nadajduieste in Domnul; El este ajutorul si scutul nostru." (Ps.33:20)

15/07/10 14:27

april
admin forum

Inregistat: 15/10/05

RainSong a scris:

Eu mi-as dori sa fiu agent imobiliar. E interesant si deloc greu, te suna oamenii si in principiu ii vrajesti, ii mai iei la o plimbare sa vada apartamente si se fac o groaza de bani.

Daca esti platit in functie de cate apartamente vinzi si nu-i vrajesti destul pe clienti nu o sa faci o groaza de bani ;)

15/07/10 17:17

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

april a scris:

Daca esti platit in functie de cate apartamente vinzi si nu-i vrajesti destul pe clienti nu o sa faci o groaza de bani ;)

Daca vinzi un singur apartament amarat de 20.000 euro pe luna [desi la pretul asta abia gasesti garsoniera], faci 600 euro, cat un salariat asuprit in 2 luni, nu suna bine? Am avut ceva contact cu lumea asta a imobiliarelor si cu tot cu criza se vand multe, de pe o zi pe alta, cum apare anuntul cum se da ;) Din pacate piata a crescut din nou, intr-o saptamana au sarit preturile cu 3000 euro. Si chiar daca nu esti bun la vrajit, oamenii au nevoie, trebe sa aleaga in final ceva daca nu prefera gara ..
   Si se fac bani buni si din inchirieri, cel putin in orase cu studenti.

15/07/10 17:29

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06

RainSong a scris:

cu ce te ocupi? :)

Fac iara curatenie la bise, ca a "demisionat" cine era pana acum. :) [bine, incep abia de luna viitoare, dar ma bucur muuult, ca am datorii :D]

15/07/10 20:31

Tanara crestina
membru

Inregistat: 26/09/07

RainSong a scris:

Daca vinzi un singur apartament amarat de 20.000 euro pe luna [desi la pretul asta abia gasesti garsoniera], faci 600 euro, cat un salariat asuprit in 2 luni, nu suna bine?

Ca si agent imobiliar nu presupune in mare parte sa minti? Adica. .. nu stiu de ce, dar toata viata am avut impresia asta despre agenti imobiliari si niciodata nu am incredere in ei .. Ma insel?

16/07/10 19:28

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Nu te inseli. :D Un agent imobiliar de succes stie sa scoata in evidenta calitatile si sa ascunda/diminueze defectele.

17/07/10 15:53

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
Eu cand zic ca un agent minte ma refer la cazuri cand suni la sediu si-ti zice ca au de inchiriat o chestie, ajungi in oras acolo sa te trezesti ca iti arata total altceva, cu alt pret si alta locatie. Asa a patit prietena mea.
   Am dat de unii de treaba care ne ziceau din start care's defectele si ne prezentau piata. Ideea e sa ii stresezi cu multe intrebari, normal ca oricine vrea sa-si vanda marfa ii face reclama. Multi is tupeisti si poate isi pierd rabdarea, le trebe amintit ca asta le meseria. Si mai trebe sa intrebi vecinii ce si cum e cu blocul si facilitatile, altfel te pacalesti singur ;)

+Archangel+ a scris:

Un agent imobiliar de succes stie sa scoata in evidenta calitatile si sa ascunda/diminueze defectele.

dar si un cumparator care stie ce vrea se prinde daca sunt smecherii si nu merge numai pe mana unuia.
   Oricum, e clar ca e mai stresant sa-ti cauti ceva decat sa fii tu ala care intermediaza. Copii, faceti-va firma ca vreau sa vorbesc la telefon cu lumea :D

17/07/10 19:12

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
De ce iti trebuie cu firma? Cu persoane fizice nu poti vorbi? :D

17/07/10 20:59

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

+Archangel+ a scris:

Nu te inseli. :D Un agent imobiliar de succes stie sa scoata in evidenta calitatile si sa ascunda/diminueze defectele.

D'aia am dat eu faliment :D

19/11/10 14:00

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06
Îmi caut şi eu un job... Vreau să fie pe partea de editare/corectare/traducere (engleză) , ceva part-time. Şi mă enervează că pierd atâta timp şi ce găsesc mai interesant are doar 1 post disponibil şi 1500 CV deja depuse. :rolleyes:

Şi mai zice lumea că tineretul nu vrea să lucreze.

19/11/10 20:38

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
Mai bine ia un ziar care contine senctiunea locuri de munca. Eu stiu ca acolo gasesti mai multe, mai actuale. Cu site-urile gen ejob, bestjob, e mai greu...

19/11/10 21:50

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
exact :) din ziar ai mai mari sanse ;) zic eu care tot caut si nu gasesc cine stie ce...:P

20/11/10 00:11

Roxana
membru

Inregistat: 14/03/08

alex a scris:

exact :) din ziar ai mai mari sanse ;) zic eu care tot caut si nu gasesc cine stie ce...:P

Eu in ziare am gasit numai porcarii, in schimb ejobs si myjob imi trimit zilnic pe mail peste 50 de oferte de munca; eu intre timp am renuntat la cautari dar mie mi se par mult mai ok decat ziarele, cel putin din cele studiate de mine si am cativa prieteni care si-au gasit joburi foarte bune dupa aceste site-uri.

20/11/10 13:26

Damaris31
membru

Inregistat: 08/03/08
eu am o slujba "fixa": sunt programator. Proababil cam neinteresant, e fain de cei ce picteaza, mi-ar fi placut sa am acest talent.

18/02/13 00:23

Pagini: 1 ... 3 4 5 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la