|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 2 3 4 5 6 |
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
hmm.. sunt mai greu de facut pentru ca le decupez si le lipesc "etajat"..asta le face unice. incerc sa fac o poza dar nu stiu daca o sa se observe care'i faza 
|
|
28/02/09 17:49
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
Eu abia astept sa vina vacanta de vara sa lucrez si eu macar 1 sau 2 luni ... 
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
09/03/09 13:57
|
|
Lizbeth
membru
Inregistat: 11/08/09
|
|
Eu...am lucrat prin vacanta dinaintea clasei a 10 a, la tereasa unor patroni crestini. Vindeam inghetata.  Dupa aceea, am inceput calatoresc si sa traduc in fiecare vara pentru niste prieteni din Olanda. In anul trei de facultate am lucrat cu un copil autist...part time job si a fost crunt si dureros. Nu as mai repeta experienta. Tot in anul 3 de facultate am lucrat pentru o profa, am ajutat-o sa faca traduceri pentru doctoratul ei, am corectat lucrarea si am criticat-o :P. De anul trecut lucrez la Office (oficial) si HR (neoficial) la o firma de softuri. In timpul liber si pentru buna mea dispozitie, lucrez ca psiholog la o revista pentru adolescenti, revista ce se vinde in licee. Traiesc in Romania si...ma bucur ca traiesc .
_______________________________________ Un zambet,
Lizbeth
|
|
14/10/09 10:19
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
ce faaain Lizbeth!!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
14/10/09 12:17
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
eu vreau sa ma duc sa lucrez la alegeri [sa le dau la oameni buletine de vot,stampila etc stiti voi cum]. Dar sunt foarte multi doritori si cum abia am 18 ani si nu am fost niciodata sa votez sunt in dezavantaj. Oricum, mi se pare tare sa te plictisesti acolo toata ziua [nu vin oamenii la vot ,s-au saturat de demagogi si poate mai e si vremea aiurea] si va incurajez daca aveti posibilitatea si vreti bani sa mergeti si voi .. mai aiurea partea in care nu-ti iese numarul bun si ai buletine lipsa, dar eu sunt atenta si nu cred ca gresesc, numai daca am colegi blonzi  Acum sa vad ce va fi, mi-as dori, ca imi trebe bani 
Lizbeth a scris:
In anul trei de facultate am lucrat cu un copil autist...part time job si a fost crunt si dureros. |
eu am citit un articol in care se prezenta o munca voluntara cu astfel de copii.Nu stiu exact ce presupune boala [in sensul ca nu am observat astfel de copii] ,dar stiu ca e foarte scumpa o sedinta si multi nu se pot recupera daca nu fac terapia la vreme si des. Ma gandeam sa ma bag voluntara daca pot face fata si as fi utila.Tocmai am citit ca e o fundatie din asta unde ma duc eu la facultate, stiu ca e foarte trist sa faci terapie si sa vrei sa te vindeci si sa vezi ca stagnezi .Are si o cestie "un prieten pentru tine", cred ca iti alegi o persoana si sa o vizitezi ,iesiti la joaca/plimbare ,faceti diverse activitati. Mi-ar face placere sa pot ajuta. Tu de ce zici ca nu ai repeta experienta? e dureros sa vezi suferinta lor sau pot deveni violenti si esti tu in pericol?
Ultima modificare de RainSong (28/10/09 20:33)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
27/10/09 15:16
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
mai nu stiu cum o fi la tine de lumea se plictiseste toata ziua,dar din ce am auzit eu muncesti 24 de ore de iti sar capacele si numa' numere ai in fata ochilor,si abia ai timp sa mananci.bine,asta am auzit eu de la 2-3 persoane...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
27/10/09 15:56
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
RainSong a scris:
Ma gandeam sa ma bag voluntara daca pot face fata si as fi utila. |
Desi nu e poate scris la subiectul potrivit,totusi RainSong,eu am fost voluntara la o gradinita pt copii cu autism.Vreau sa iti spun ca e suficient de greu si cand ramaneam eu si prietena mea singure cu 3-4 copii de astia era greu (10-15 minute pareau o vesnicie)...Iti trebuie multa rabdare si dragoste.Daca crezi ca poti face fata,nu-mi ramane decat sa iti urez succes. 
Ultima modificare de Andreea (27/10/09 16:33)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
27/10/09 16:32
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Lizbeth a scris:
In anul trei de facultate am lucrat cu un copil autist...part time job si a fost crunt si dureros. Nu as mai repeta experienta. |
RainSong a scris:
Tu de ce zici ca nu ai repeta experienta? e dureros sa vezi suferinta lor sau pot deveni violenti si esti tu in pericol? |
Stai liniştită, că nu păţeşti nimic. Sunt doar nişte copii. Nu au ce să-ţi facă.
Andreea a scris:
... cand ramaneam eu si prietena mea singure cu 3-4 copii de astia era greu (10-15 minute pareau o vesnicie)... |
Păi de recuperarea unor copii de astia ar trebui să se ocupe specialişti, nu voluntari. Când eşti doar voluntar, fără pregătire în domeniu, normal că ţi se pare groaznic să petreci 10-15 min în compania unor copii de astia.
Dacă vreţi să lucraţi part time, fetelor, făceţi-o într-un domeniu în care credeţi că faceţi faţă.
|
|
27/10/09 20:51
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Magdy a scris:
Păi de recuperarea unor copii de astia ar trebui să se ocupe specialişti, nu voluntari. Când eşti doar voluntar, fără pregătire în domeniu, normal că ţi se pare groaznic să petreci 10-15 min în compania unor copii de astia. |
Imi pare rau daca am parut prin expresia "de astia" ca ii desconsider pe copii cu autism.Eu sunt constienta ca nu sunt niste ciudati,ci copii cu adevarat speciali.Si cred ca trebuie sa ai o pregatire speciala pt asta.
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
27/10/09 22:31
|
|
Lizbeth
membru
Inregistat: 11/08/09
|
|
Magdy a scris:
Dacă vreţi să lucraţi part time, fetelor, făceţi-o într-un domeniu în care credeţi că faceţi faţă. |
Magdy, cred ca eram suficient de calificata sa muncesc cu un copil autist...am terminat psihologia si am participat la workshop-uri destinate instruirii celor ce se ocupa de autisti. Insa asta nu a fost suficient...nu stiu daca ai stat fata in fata cu un autist de 12 ani...sa ii vezi manifestarile... in afara de paharele de sticla sparte in dinti de furie, muscaturile de pe maini, zgarieturile de pe fata si "racnetele" cumplite...ai parte de foarte, foarte putine "satisfactii" si progrese. Eu nu as mai repeta experienta pentru ca nu m-am simtit utila desi am avut bucuria sa vad mici, foarte mici imbunatatiri... Nu cred ca Dumnezeu m-a chemat sa fac asta pentru copiii altora...poate El va ingadui ca propriul meu copil sa fie bolnav si atunci va trebui sa am job-ul asta zilnic si icna sa fiu si multumitoare...Pana atunci insa, stiu sigur ca nu as mai repeta istoria 
_______________________________________ Un zambet,
Lizbeth
|
|
28/10/09 11:16
|
|
Magdy
membru
 Inregistat: 09/01/07
|
|
Lizbeth a scris:
Magdy, cred ca eram suficient de calificata sa muncesc cu un copil autist...am terminat psihologia |
Chiar dacă cineva termină psihologia, asta nu înseamnă că este calificat să lucreze cu un copil autist. (şi-apoi tu ai spus că ai lucrat când erai anul 3, nu după ce ai terminat.)
Lizbeth a scris:
si am participat la workshop-uri destinate instruirii celor ce se ocupa de autisti. |
Habar nu am ce înseamnă worhshopuri. Dacă spui pe româneşte poate reuşesc să pricep şi eu...
Lizbeth a scris:
...nu stiu daca ai stat fata in fata cu un autist de 12 ani...sa ii vezi manifestarile... |
Am văzut şi eu destule la viaţa mea, chiar dacă nu am terminat Psihologia.
În fine...
Ultima modificare de Magdy (28/10/09 15:15)
|
|
28/10/09 14:58
|
|
RainSong
membru
|
|
fluflu a scris:
mai nu stiu cum o fi la tine de lumea se plictiseste toata ziua,dar din ce am auzit eu muncesti 24 de ore de iti sar capacele si numa' numere ai in fata ochilor,si abia ai timp sa mananci.bine,asta am auzit eu de la 2-3 persoane... |
nu-i adevarat. De la vreo 6 dimineata pana pe la vreo 1 noaptea [cu o zi inainte mai tra sa te duci la intalnire cu colegii de sectie]. Si cum oamenii nu vin non-stop la vot [e prezenta de vreo 30% parca] nu ai ce face intre timp, e foarte greu la numaratul buletinelor cand le primesti si cand le dai, acolo chiar e jale ,dar si cand stai in frig la rand sa le predai.
Intre timp am aflat ca am sanse care tind sper minus infinit sa intru si eu s-au bagat toti juristii pe pile 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/10/09 22:02
|
|
upstream
membru
Inregistat: 03/11/09
|
|
si eu ma gandeam la chestia cu alegerile, dar ajungi greu sa fi observator, si primesti f putini bani, dar puteti incerca in alta parte. De ex. eu sunt arbitru si pt fiecare meci primesti 30 ron (asta la juniori,pt kdaca promovezi si ajungi in elita, un tusier primeste 40 lei si centralul 50 de lei, apoi in D, tusierul are 60 lei, centralul 90 de lei si asa mai departe) in fiecare judet exista AJF-uri ( asociatia judeteana de fotbal ), si daca va interesati, sigur o sa aflati unde e; de obicei primesc oameni noi ( si baieti si fete ) in pauza competitionala, ori in dec-feb, ori in iunie-august, dar "neoficial" poti sa mergi si cand a inceput campionatul . Un tusier are cate un meci pe sapt. dar un central are 2-3. Apoi o alta chestie.. stiti povestea cu pensiile private. Cei care s-au miscat repede atunci si au fost cu mintea deschisa, au castigat bani frumosi. De la 1 ian. incep asigurarile obligatorii de locuinte ( 8.4 mil. de locuinte... e ceva), si posibil si cele de sanatate. Se pot castiga sume foarte mari. Fiecare dintre noi are rude, prieteni, colegi, la biserici o gramada de oameni. Puteti sa faceti treaba buna daca va inscrieti pe site si va puneti pe treaba de pe 1 ian. Acolo o sa gasiti multe alte detalii: www.reforma-asigurarilor.ro/register.php?cID=1243
_______________________________________ " Nu e nebun cel care renunta la ce nu poate pastra, pentru a castiga ce nu poate pierde." J. Elliot
|
|
03/11/09 22:40
|
|
polooradea
Exclus
Inregistat: 07/09/09
|
|
eu am lucrat in vacanta de vara in constructii.. ii destul de fain, insa nu e o meserie pe care as alegeo.. cateodata radeam cu lacrimi, mai ales odata am lucrat la un liceu din timisoara, si mai venea paznicul scolii peacolo si ne povestea ce fac copii si profesorii prin liceu.. dupa o faza de asta am mers razand cu lacrimi, si se uitau oamenii din tramvai la mine ca nu stiau ce am patit.. )
_______________________________________ multi o ard aiurea.. http://www.youtube.com/watch?v=WLAjvZ2wgUQ
|
|
07/01/10 18:55
|
|
Tiana
membru
Inregistat: 25/01/10
|
|
cat am facut liceul si la inceputul facultati mi-am dorit sa muncesc, doar ca parintii niciodata nu mi-au dat voie(erau prea mandri ca sa isi lase copii sa munceasca),dar dupa ce am devenit crestina si ai mei nu sau mai ingrijit de mine financiar am avut ceva locuri de munca.am avut grija de un bebe super dragut o anumita perioada,am lucrat intr-un magazin.Dar acum am un loc de munca dragut lucrez la un birou notarial si pt ca e pe domeniul care am terminat chiar imi place.
|
|
29/01/10 15:07
|
|
RainSong
membru
|
|
mototey a scris:
este o munca usoara, dar totodata e si dificila... mai ales cand te mai inteapa cate o albina(pe pleoapa, sau in varful nasului )... incepe extrasul mierii... sa vedem ce au lucrat albinele tot anul... |
daca nu te ti dupa ele e greu, se slabesc si se duc. Am un unchi ce are albine turbate, cu costum umbla si tot il inteapa, la noi sunt blande. E o munca faina cica, dar sa stai unde sunt amplasate ele. Oricum ,anul asta a fost rau, prea multe ploi etc esti in voia Cerului.
Eu as vrea sa imi caut un job de vara, habar nu am de unde sa incep sau daca chiar vreau. Oricum, zilele astea imi aminteam ca pe primii bani munciti [40 de lei], acum 2 ani, am intrat intr-un magazin de haine cu 10 lei si mi-am luat o rochie, niste pantaloni, un maieu si niste balerini-tenisi. In afara de maieul care-i decolorat, restul inca ma tin 
|
|
31/05/10 16:04
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
RainSong a scris:
daca nu te ti dupa ele e greu, se slabesc si se duc. Am un unchi ce are albine turbate, cu costum umbla si tot il inteapa, la noi sunt blande. E o munca faina cica, dar sa stai unde sunt amplasate ele. Oricum ,anul asta a fost rau, prea multe ploi etc esti in voia Cerului. |
anul "apicol" este la inceput.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
31/05/10 17:30
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
si noi avem albine,si chiar imi place sa il ajut pe tata si nu am primit decat o intepatura desi ii avem de vreo 8 ani...e frumos,mai ales cand storci miere  
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
31/05/10 21:45
|
|
Sarah
membru
Inregistat: 08/03/07
|
|
RainSong a scris:
Eu as vrea sa imi caut un job de vara, habar nu am de unde sa incep sau daca chiar vreau. Oricum, zilele astea imi aminteam ca pe primii bani munciti [40 de lei], acum 2 ani, am intrat intr-un magazin de haine cu 10 lei si mi-am luat o rochie, niste pantaloni, un maieu si niste balerini-tenisi. In afara de maieul care-i decolorat, restul inca ma tin  |
RainSong,daca te hotaresti,te primesc la mine; Eu prima data am muncit la o fabrica de ciorapi,cu banii respectivi am inceput Colegiul,apoi am muncit 2 sezoane in Spania(asta m-as bucura sa se mai repete),apoi am avut grija de 2 copilasi.
_______________________________________ Tu imi dai scutul mantuirii Tale,dreapta Ta ma sprijineste,si indurarea Ta ma face mare. Ps.18:35
|
|
01/06/10 04:39
|
|
RainSong
membru
|
|
vin Sarah, vin
april a scris:
anul "apicol" este la inceput. |
este deja compromis, nimeni nu a adunat nimic, bunicul se ocupa de vreo 60 si ceva de ani, nu a prins asa an ca asta. Si alti apicultori s-au dus prin Oltenia si iar nimic. Agricultura cam tot asa ..
|
|
05/06/10 22:18
|
|
april
admin forum
|
|
RainSong a scris:
este deja compromis, nimeni nu a adunat nimic, bunicul se ocupa de vreo 60 si ceva de ani, nu a prins asa an ca asta. Si alti apicultori s-au dus prin Oltenia si iar nimic. |
n-a(u) adunat la salcam poate, dar e toata vara inainte . Mai avem teiul, rapita ( care e acum in floare ), floarea-soarelui, flori si iar flori
( si tata se ocupa )
am avut "job" de placere in concediu : m-am ocupat de mierea de anul trecut.
|
|
05/06/10 22:49
|
|
emanuel
membru
Inregistat: 14/09/08
|
|
ce i-ai facut? ai mancat-o?
Din asta job de placere as vrea si eu. 
_______________________________________ Dar domnia, stapanirea si puterea tuturor imparatiilor care sunt pretutindeni sub ceruri, se vor da poporului sfintilor Celui Prea Inalt.(Daniel 7:27)
|
|
05/06/10 22:59
|
|
april
admin forum
|
|
mereu-tanar a scris:
ce i-ai facut? ai mancat-o? |
am si mancat(gustat) . de fapt am deszaharisit-o (daca asa se spune) si am pus-o in borcane .
|
|
05/06/10 23:47
|
|
RainSong
membru
|
|
la noi in zona se ia numai tei, salcam si poliflora. Rapita nu. Oricum salcamaul e cel mai bun si scump [haha, eu daca va zic ca nu stiu sa deosebesc tipurile de miere desi mananc de ceva ani si am in familie apicultori ma credeti? ] . Noi cand eram mici mergeam la tara si bunicul striga "pintenul" si noi fugeam de afara in casa sa-l luat fierbinte din oala cu apa si tot asa Job-ul [adica munca de corvoada] lu' fratemiu din vacanta de Paste: a facut rame la un uncchi, si-a vatamat degetele saracu.
|
|
06/06/10 09:11
|
|
RainSong
membru
|
|
lorre a scris:
Si mi-am gasit si de lucru . |
cu ce te ocupi? 
Eu mi-as dori sa fiu agent imobiliar. E interesant si deloc greu, te suna oamenii si in principiu ii vrajesti, ii mai iei la o plimbare sa vada apartamente si se fac o groaza de bani.
|
|
15/07/10 14:15
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|