|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 6 |
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
am uitat
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
31/10/08 17:46
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Eu pictez...acasa mai fac pe comanda..la scoala sunt profesor de educatie vizuala. Pictez si iar pictez. Acum m-am apucat de aerografie: pictura pe masini, motoare, casti, tricouri, etc..Cateodata am mai si zugravit cate ceva, mai un vopsit de garduri..ca vorba haia: M-am obisnuit sa traiesc si simplu si in belsug.. De m-ar auzi colegii mai mari.... Aaa...si ca sa nu creada unii ca sunt singurii care fac gratis...iaca inca unu care le are cu afacerile ca baba cu mitraliera
Ultima modificare de Sword (31/10/08 17:54)
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
31/10/08 17:53
|
|
Larisa
membru
Inregistat: 22/05/05
|
|
Eu am slujba de mamica acum. Mi-am dat demisia cand eram insarcinata cu Ciprian in luna a 6-a si intentionez sa ma bucur de el - de primul zambet, de prima data cand s-a intors de pe spate pe burta, de prima data cand a apucat ceva, etc. pana pe la 2 ani cand vreau sa-l dau la gradinita. E greu pentru ca inainte am lucrat ca si supervisor la un magazin si aveam 20 de oameni in echipa si acum il am numai pe Ciprian si parca as mai vrea sa fac si altceva in afara de gatit mancare ca la restaurant, de ornat prin casa, de plimbari si de tinut casa curata.
_______________________________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" - Nicolae Iorga
|
|
02/11/08 03:20
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
activa mamica, ce sa zic
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
02/11/08 13:39
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
cand oi creste mare si oi avea drept de vot ,merg la sectia de votare sa lucrez ,ca reprezentant al PRM-ului .[la alegerile ce se fac la anu ,sper sa fie in toamna ca sa am 18 ani] . O sa imi fac bani de buzunar ,merg p luna la inot .Nu e stres deloc ,stai acolo o zi si oricum imi place sa le explic la oameni ,sa ma uit pe buletin ,sa rad de poze ,sa le dau sugestii cu cine sa voteze etc
Am auzit ca multi studenti se descurca greu cu banii .Puteti merge sa donati sange ,va da 50 lei bonuri pentru alimente [asa era pe vremea mea] ,dar mai intai va ganditi ca multi oameni sufera/mor din cauza ca nu sunt rezerve de sange .Vorbesc foarte serios .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
30/11/08 20:43
|
|
fluflu
membru
|
|
RainSong a scris:
,va da 50 lei bonuri pentru alimente [ |
+zi libera (daca sunt angajati undeva) +reducere 50% la transportul in comun pt o luna
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/11/08 22:10
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Ziua libera....mai vezi tu . Si eu incerc sa donez sange trimestrial dar nu o fac pentru bani. Ma simt extraordinar stiind ca poate chiar salvez o viata cu sangele meu. Chiar vorbeam cu parintii daca m-ar lasa sa donez si organe (cum e ficatul de exemplu care se regenereaza). As face-o cu mare placere mai ales pentru un cunoscut.
(in decembrie tre sa donez sange din nou - abia astept )
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
30/11/08 22:30
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
Eu n-am donat sange niciodata, e periculos pentru cei care-l primesc ...venind vorba de studenti ...e voie sa donezi sange o data la o luna (sau un nr de zile, nu stiu exact) iar astia mergeau mult mai des ca sa faca bani, si mancare ...nenorocita lumea asta asa-i ?
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
01/12/08 10:08
|
|
lara
membru
|
|
E voie o data la 3 luni ( la fete cel putin) si nu stiu cum ar fi putut dona mai des de atata caci esti luat in evidenta si nu iti dau voie sa donezi atat de des ca la urma ajungi si tu sa ai nevoie de sange de la altii .
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
01/12/08 12:29
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
lara a scris:
E voie o data la 3 luni ( la fete cel putin) si nu stiu cum ar fi putut dona mai des de atata caci esti luat in evidenta si nu iti dau voie sa donezi atat de des ca la urma ajungi si tu sa ai nevoie de sange de la altii . |
Nici eu nu stiu dar unii o fac
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
01/12/08 13:19
|
|
fluflu
membru
|
|
Norkis a scris:
Unde ati lucrat sau ce ati lucrat pana acum pentru a va face bani de buzunar sau bani de paine? Unde v-ar place sa munciti? |
april,tu?
|
|
17/12/08 14:37
|
|
RainSong
membru
|
|
da o cautare pe forum sau o barfa pe mess [glumesc ]
Ultima modificare de RainSong (17/12/08 18:14)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
17/12/08 18:14
|
|
marianb
membru
Inregistat: 27/08/08
|
|
normal poti dona de maxim 2/an sange si e indicat ca barbatii sa doneze sange
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
http://marianescu.blogspot.com
|
|
17/12/08 18:23
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
fluflu a scris:
april,tu? |
eu ce ?
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
17/12/08 19:16
|
|
fluflu
membru
|
|
unde lucrezi
|
|
17/12/08 22:07
|
|
lara
membru
|
|
Si eu dau meditatii la mate la o fetita de clasa a 7-a dar nu-i cer bani ca e nepoata-mea
|
|
12/01/09 09:41
|
|
marianb
membru
|
|
astazi profesori fie de gimnaziu, liceu sau facultate iau mita sub forma de meditati voi sa nu faceti asa
Ultima modificare de marianb (17/01/09 21:34)
_______________________________________ Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.
|
|
17/01/09 21:33
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
marianb a scris:
astazi profesori fie de gimnaziu, liceu sau facultate iau mita sub forma de meditati voi sa nu faceti asa |
sa fie profesori e job-ul lor. de acolo castiga. dar ca iau si ei meditatii fara sa plateasac, nu am mai auzit.
Sau poate zici ca iau bani pe meditatii, ca nu mediteaza gratuit? Nu stiu dac a am inteles bine.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
17/01/09 21:36
|
|
marianb
membru
|
|
"x"
Ultima modificare de marianb (10/02/09 15:46)
|
|
17/01/09 21:54
|
|
RainSong
membru
|
|
[cu tariful ala ,decat sa iei meditatii ,mai bine plateai facultatea]
|
|
17/01/09 21:58
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
eu lucrez decativa anisori la o firma de organizari evenimente si in curand am sa incep sa dau meditatii la lb. Engleza pentru copilasi.. si sunt cu ochii larg deschisi pentru inca un job
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
28/02/09 01:16
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
iou..acuma de 1 si 8 martie am facut niste felicitari faine..si le-am vandut.am facut ceva bani
|
|
28/02/09 14:22
|
|
RainSong
membru
|
|
lorre a scris:
iou..acuma de 1 si 8 martie am facut niste felicitari faine..si le-am vandut.am facut ceva bani :D |
poate vrei sa ne dai si noua idei [nu pentru comert :P] la topicul asta : http://tanarcrestin.net/forum/viewtopic.php?id=1470 .Poate o poza ceva ..
|
|
28/02/09 16:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|