TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Job-uri de-ale forumistilor. Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 5 ... 6
abelusca
membru

Inregistat: 20/03/08
Eu,inainte,reparam tot felul de chestii de aparate,casetofoane,televizoare,mp playere,etc si merge struna,dar...acum nu mai repar ,nu mai am timp,In prezent lucrez ca mecanic auto si asistent vopsitor auto
Imi place ceea ce fac,ma si plimb cu masinile clientilor mutand in cabina de vopsit
Sooper

30/08/08 12:56

Site web  
sunshine
membru

Inregistat: 10/04/06
Eu vara asta am lucrat ca si babysitter si a fost interesant desi copilasul era maricel [8 ani] invatat multe lucruri noi de la el si sunt sigura ca si el de la mine.

De asemenea am mai lucrat ca agent de mystery shopping si operator de marketing la Praktiker, unde trebuia sa vad cati clienti are magazinul, sa ii cataloghez in functie de varsta si sex, iar apoi sa observ comportamentul lor in incinta magazinului - in ce parte a magazinului merg prima data, la ce produse se uita, ce produse cumpara, etc...

Si asta a fost interesant, daca nu stiam destule materiale de constructii pana acum, acum stiu de toate, de la adezivi, la placi de QSB, de asemenea decoratiuni si tot felul de alte lucruri. :D

30/08/08 20:39

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
interesant ce zici ca ai facut. deci, nu e asa aiurea marketingul :D

30/08/08 21:16

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Eu pe langa profesat educatie plastica m-am apucat de curand de airbrushing...adica picturi pe masini, motoare, casti, tricouri...etc...De-asta o sa intru mai rar ziua pe forum.. :D

30/08/08 21:39

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

tamarta4jc a scris:

cine cauta cu adevarat gaseste

depinde si de oras ... al tau si a lui fluflu sunt mai dezvoltate .

Norkis a scris:

am atestat de masseur profesionist...un curs de 200 de ore.

si mama o vrut sa ma dea la un curs sau sa invat de la o persoana de la bise care face masaj ,sa stiu sa le fac la mama si la tata ,ca sunt fani mainile mele [eu as fi vrut sa stiu sa fac la talpa ,cu punctele alea ,fiecare pentru un organ pe acolo]

Norkis a scris:

In orice caz, eu una nu consider  ca la preturile astea sunt originila-originale parfumurile, no offense. Chiar daca este prin intermediar si contractanti...

De acord .Oricum ,cam toate produsele de ingrijire a corpului care sunt facute pentru Ro sunt mai de proasta calitate :D :D

Daca imi dati bani de drum ,eu vin :D :D :D Oricum ,mai bine supravegheati voi cum lucreaza firma cu decoratii ,ca mentalitatea e "nu-i nunta mea ,las ca e bine si asa ;)"
Sword ,imi decorezi si mie un tricou ? Pe gratis ? :)

30/08/08 22:46

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Deocamdata nu-mi prea permit ca mi-am bagat toti banii de pe credit in scule. Trebuie mai intai sa fac cumva sa-mi mai scot din datorii ca ma omoara bancile ;) Poate mai incolo... :)

31/08/08 09:25

simo
membru

Inregistat: 13/04/08

Norkis a scris:

simo, numai sa nu ajungi ca altele/altii: sa fii incapabila de a aprecia sufletul cuiva, desi nu e imbracat dupa gusturile tale

Domnul sa ma fereasca! draga Norkis. Sper si cred ca Dumnezeu ma va ajuta sa raman langa El. Iar cat priveste sufletul,cred ca este cel mai important... aspect ,la oricare persoana. Imi place mult sa incurajez si sa fiu alaturi de cei ce au probleme,iar singurul scop ce il am, e ca atunci cand voi avea puterea financiara necesara,sa fac si mai mult pentru semenii mei. Sper ca Domnul sa ma ajute... sa fac cat mai mult voia Lui si sa nu uit de El.

31/08/08 20:21

Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08

Sword a scris:

Deocamdata nu-mi prea permit ca mi-am bagat toti banii de pe credit in scule. Trebuie mai intai sa fac cumva sa-mi mai scot din datorii ca ma omoara bancile ;) Poate mai incolo... :)

Eu in locul tau nu mi-as face probleme, petru ca ceea ce faci costa foarte mult. Motociclete vopsesti?

02/09/08 11:32

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
ee... ce fac eu?... eu sunt apicultor... este o munca usoara, dar totodata e si dificila... mai ales cand te mai inteapa cate o albina(pe pleoapa, sau in varful nasului...:))  ) ... mie imi place sa lucru cu albinele, mai ales perioada asta... incepe extrasul mierii... sa vedem ce au lucrat albinele tot anul... si sa le pregatesc pentru iernat inainte sa plec la Bucuresti... dar nu sunt singur... unchiul meu este stuparul principal, eu sunt doar asistentul lui...:D:D:D

02/09/08 11:59

Site web  
felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
mototey si noi avem albine dafapt tata e pasiunea lui, el se ocupa cu altceva dar asta o face din placere....tot eu pic sa-l ajut nu are multi vre-o 30-40, cel mai mult imi place cand marge cu ei la salcam, intr-un an am fost si la tei. Faina ocupatie! :)

Ultima modificare de felyy (02/09/08 12:06)

02/09/08 12:06

mototey
membru

mda ... asa este... :D:D:D

02/09/08 12:16

Site web  
Norkis
membru

hm, eu sunt alergica la albine.:(

02/09/08 16:56

dodo86
membru

Inregistat: 14/02/07
Eu... La furat ... :D

02/09/08 17:17

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07
Dodo, LA FURAT este jobul tău sau LA FURAT eşti alergic? :D

02/09/08 17:18

mototey
membru

Norkis a scris:

hm, eu sunt alergica la albine.:(

cunosc stupari care sunt alergici la veninul de albine... si pe multi altii... dar la albine sa fie alergici?... nu stiu... nu am prea auzit... oricum... e o meserie faina... si dupa cum spunea unchiul meu... "destul de banoasa"... :D:D:D

03/09/08 07:00

Site web  
soso_zizou
membru

Inregistat: 29/07/07

Norkis a scris:

frumos :). Dar oare este etic sa faci tu atestatul altuia?

:) nu m-am gandit inca, constiinta doarme :))...

11/09/08 00:27

Site web  
Norkis
membru

Puf, faci atestate si nu gadesti! Dumnezeul meu!:(

11/09/08 10:21

soso_zizou
membru

Inregistat: 29/07/07

Norkis a scris:

Puf, faci atestate si nu gadesti! Dumnezeul meu!:(

:)) ba da gandesc cum le fac. mai ajut si eu niste copii care nu stiu sa faca, si oricum nu iau 10 ca daca nu faci tu atestatul nici nu sti sa il explici bine!

Ultima modificare de soso_zizou (11/09/08 10:49)

11/09/08 10:48

Site web  
Norkis
membru

in fine; personal nu consider a fi etic 100% insa apreciez ca te pricepi.

12/09/08 23:56

shoricel
membru

si... totusi hai sa vorbim despre joburi :P :D

13/09/08 00:05

m3diator
admin

Inregistat: 08/12/04
Sa spun si eu ce joburi am avut in decursul anilor.
Prin generala aveam un "job" tare interesant: imi faceam temele la mate, fizica etc si apoi le dadeam unor colegi, contra cost, sa le reproduca in caietele lor :)
Prin liceu deja ma ocupam cu instalari de soft, ansamblari de computere, devirusari. Chiar am facut si vreo 2 proiecte ptr atestatele altora.
Apoi a urmat perioada in care activam ca freelancer in webdesign. Acum o fac doar in timpul liber, pentru cunoscuti.

Din iunie, de cand am luat licenta, lucrez ca inginer proiectant. Istoria se scrie...

13/09/08 15:49

Magdy
membru

Inregistat: 09/01/07

m3diator a scris:

Prin generala aveam un "job" tare interesant: imi faceam temele la mate, fizica etc si apoi le dadeam unor colegi, contra cost, sa le reproduca in caietele lor :)...

Măcar făceai bani frumoşi sau....?

Şi ca să nu fiu off-toapică :p recunosc că şi eu făceam tezele la mate şi chimie în liceu, pentru alţii. ;)

13/09/08 16:13

shoricel
membru

deci oficial nu-mi merge bine :D (glumesc). vroiam sa zic ca oficial imi caut un job, ca tehnician. am vazut pe net joburi de tehnicieni instalare tot felul de echipamente electronice si de telecomunicatii (centrale telefonice, sisteme de securitate etc.) dar mi-e un pic frica sa ma bag ca nu prea stiu cu ce se mananca mai exact... dar mi-a zis un prieten sapt trecuta (si chiar mi-a propus sa dau un interviu la firma unde lucreaza) ca nu e asa greu. ti se da totul pe tava, tu doar sa configurezi si sa instalezi. ar fi foarte tare, numa ca te trimite in tot felul de orase din tara, iar eu cum sunt legat de facultate nu pot oricand si oricat sa plec din oras, mai ales ca semestrul asta am si 2-3 proiecte :| deci... daca stie careva o firma care angajeaza tehnician sau ceva legat de electronice... part time, in ploiesti.. :D v-as fi recunoscator :D

15/09/08 23:27

marianb
membru

Inregistat: 27/08/08
am lucrat partime apoi fulltime pe timpul veri, am ramas pe acelas job partime  acum pe timpul facultati.
Lucrez la un birou de arhitectura, deci fac proiecte de case, viile, blocurii etc. dc vreti sa contrutiti si aveti nevoie de proiecte ma puteti contacta la studentul1@yahoo.com si pe deasupra fac proicte colegilor de facultate la diverse materii contra cost .

imi place fforte  mult acest domeniu al proiectari, am o mare  pasiune in ceeace fac.

Ultima modificare de marianb (10/10/08 11:34)

Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.

http://marianescu.blogspot.com

10/10/08 11:28

szabi.zsoldos
membru

Inregistat: 09/10/08
Am lucrat si lucrez freelancer, programator, designer si fotograf :)

10/10/08 15:07

Site web  
Pagini:  1 2 3 4 5 ... 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la