TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Job-uri de-ale forumistilor. Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4 ... 6
Norkis
membru

Inregistat: 17/07/08
Unde ati lucrat sau ce ati lucrat pana acum pentru a va face bani de buzunar sau bani de paine? Unde v-ar place sa munciti?

29/08/08 13:50

shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
eu mai repar cate un calculator, ceva... dar destul de rar castig bani, mai mult o fac din pasiune... :)
in anul 3 vreau sa ma angajez la o firma tehnica... unde se depaneaza calculatoare, sau o firma unde se lucreaza in programare (asta dupa ce invat o carte de c/c++)... acum sa vedem ce mi-o pregati Dumnezeu :)
aa, si am experienta zero (adica n-am mai lucrat pe nicari)

Ultima modificare de shoricel (29/08/08 14:16)

29/08/08 13:59

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
eu vand cosmetice..pt mama..si imi da si mie comision :D

29/08/08 14:08

Norkis
membru

:D ce fainnn! Eu in facultate lucram ca massoeur.

29/08/08 15:24

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
la un salon de infrumusetare? dar ai luat cursuri,nu?au durat mult?

29/08/08 15:26

Norkis
membru

am atestat de masseur profesionist. nu, am avut clientela mea proprie; voiam sa ma tin de scoala, asadar, aveam nevoie de un program flexibil si sa nu lcrez pt patron. :) Depinde de specializare. Cica exista si cursuri de o luna, dar eu nu mi-as baga mana in foc pt ele. Eu am facut un curs de 200 de ore.

29/08/08 15:36

fluflu
membru

clientela proprie inseamna prieteni,.rude,cunostiinte? si cat castigai? :D

Ultima modificare de fluflu (29/08/08 15:46)

29/08/08 15:43

Norkis
membru

nici prieteni , nici rude. lucram pentru personal din sistemul bancar si sudiciar. hai sa nu mai vrbim despre mine.  ;)

29/08/08 15:47

biencutza
membru

Inregistat: 13/07/08
sunt reprezentanta la o firma de parfumuri originale ....vand parfumuri originale la 49 lei pana la 84 lei ... :) de acolo am banii de buzunar ...

Ultima modificare de biencutza.bm (29/08/08 17:39)

29/08/08 17:39

Norkis
membru

Jean Paul Gautier cu cat se vinde?
In orice caz, eu una nu consider  ca la preturile astea sunt originila-originale parfumurile, no offense. Chiar daca este prin intermediar si contractanti...

29/08/08 17:49

lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
biencuta..ABC cosmetics sau REFAN? :D:D:D

29/08/08 20:35

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
eu lucrez la o firma de decorat sali pentru nunta ,fac scaune ,mese ,punem aranjamente florale pe mese ,maine tai fructe cubulete [macar am pregatire de acasa ,unde tai legume]. Asta e singura chestie pe care am gasit-o in oras[si nici platite prea bine nu suntem]; am impartit intr-o zi pliante ,2 ore ,am facut 15 lei ,destul de bine .
Sincer ,mi s-a acrit de nunti .Cand va casatoriti sa ma chemati pe mine ,ca vi le fac fain si pe gratis [frate ,eu nu imi fac scaune la nunta ,1 euro si ceva scaunu ,mesele sunt si mai scumpe + flori ,chestii chestii ,da banca faliment ,imi decorez singura sala ,o pictez in verde si galben ,strang flori de pe camp si iarba]

29/08/08 21:38

shoricel
membru

:))) ce amuzanta esti tu Rainsong :D

RainSong a scris:

Cand va casatoriti sa ma chemati pe mine ,ca vi le fac fain si pe gratis

cand o sa ma insor o sa ramana valabila oferta de gratuitate? :D chiar m-as bucura sa apelez la tine :D

Ultima modificare de shoricel (30/08/08 00:58)

29/08/08 21:50

simo
membru

Inregistat: 13/04/08
Unde ati lucrat sau ce ati lucrat pana acum pentru a va face bani de buzunar sau bani de paine? Unde v-ar place sa munciti?

In timpul scolii,am lucrat pentru o companie... distribuind produse cosmetice. Din comision imi luam cosmetice si diferite bunuri. Am mai castigat cate ceva si din creatiile mele(creatii vestimentare). Si pe viitor,daca Dumnezeu ma va ajuta! imi doresc o casa de moda.Deci... imi doresc sa lucrez ca desygner (creatoare de modele vestimentare).Dar mai am pasiuni si cunostinte si nu ma limitez doar la atat.

30/08/08 00:08

shoricel
membru

ti-am raspuns la chat ;)

30/08/08 01:12

Norkis
membru

RainSong a scris:

eu lucrez la o firma de decorat sali pentru nunta ,fac scaune ,mese ,punem aranjamente florale pe mese ,maine tai fructe cubulete [macar am pregatire de acasa ,unde tai legume]. Asta e singura chestie pe care am gasit-o in oras[si nici platite prea bine nu suntem]; am impartit intr-o zi pliante ,2 ore ,am facut 15 lei ,destul de bine .
Sincer ,mi s-a acrit de nunti .Cand va casatoriti sa ma chemati pe mine ,ca vi le fac fain si pe gratis [frate ,eu nu imi fac scaune la nunta ,1 euro si ceva scaunu ,mesele sunt si mai scumpe + flori ,chestii chestii ,da banca faliment ,imi decorez singura sala ,o pictez in verde si galben ,strang flori de pe camp si iarba]

un zece maaare!

simo, numai sa nu ajungi ca altele/altii: sa fii incapabila de a aprecia sufletul cuiva, desi nu e imbracat dupa gusturile tale

30/08/08 08:53

soso_zizou
membru

Inregistat: 29/07/07
eu student in primul an acum la poli :D, ce sa zic, mai repar un PC, mai instalez un Windows, mai scot ceva da rar, ce incep sa fac is atestate pt cei de cls a 12-a(web design), 30-50 ron atestatul in functie de cerinte

30/08/08 09:27

Site web  
Norkis
membru

frumos :). Dar oare este etic sa faci tu atestatul altuia?

30/08/08 09:32

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06
Fain RainSong.. esti trecuta pe lista..si, dupa cum spunea si shori, te chem sa ma ajuti si pe mine la nunta :)

uf..eu am facut mai multe..am lucrat si vacanta trecuta si vacanta asta si uneori chiar si in timpul scolii, dar incepe clasa a 12-a si adio timp liber.

*imi plac foarte mult copii si am gasit mai multe oferte, am ales si m-am dus. am avut un ingeras dragut de doi ani, Roberto.m-am inteles foarte bine cu el, pacat ca nu a fost pentru mult timp, pentru ca au plecat din tara.
*la o firma de curierat rapid-Active Curier. asta a fost extenuant. plecam dimineata la 9 de acasa si pana la 22.00 mergeam incontinuu prin oras pentru a distribui colete de la BRD celor care si-au luat Dacia in leasing. erau desttul de groase si atat de grele, de abia le caram. se castiga foarte bine, dar asta ma termina fizic de tot.
*la un magazin de lenjerie. la inceput mi-a fost destul de greu, pentru ca ma pierdeam cand venea cate un baiat sa ceara boxeri sau alte cele pentru el, dar dupa o saptamana ma simteam ca la mine acasa :D
in mare...cam astea sunt... de aici mi-am luat eu banii pentru haine, telefon, tabere, cadouri pentru prietene si cartele la telefon :D

30/08/08 09:49

fluflu
membru

Of tu Tamy,da cum le-ai gasit pe astea?ca mi-ar fi placut si mie sa fac ceva vacanta asta...dar eu nu am gasit nimic.bine,poate nici nu am cautat,dar ce era sa fac?sa stau cu ziaru-n fata sa incercuiesc ofertele care le gasesc?

Si ca sa zic si eu ceva...de vreo 5 ani sunt si eu bagata in afacerea cu produsele cosmetice,si ce castiga fac jumi-juma cu mama(eh,nu intrebati,am facut o boacana mare-mare acu vreo 4 ani,si de atunci tot platesc la ea :D ).

30/08/08 11:47

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Din clasa a 11-a am invatat contabilitatea primara si de atunci tin contabilitatea primara la aceeasi firma. Anul ce urmeaza termin facultatea de stiinte economice si sper sa primesc si eu un salar mai bun :D.
Dupa orele de program fac cosmetica acasa (e un hobby al meu), mai si cant (la nunti pe bani ;) ) si uite asa imi duc si eu traiul ;).

30/08/08 11:55

fluflu
membru

si tu ai luat ceva cursuri ,lara?

30/08/08 11:56

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
De cosmetica? Da, am inceput un curs de cosmetica dar a trebuit sa-l intrerup, insa partea cu epilatul,pensatul si vopsitul genelor si a sprancenelor am invatat-o :)
Clientele mele cunosc asta, dar au incredere in serviciile mele :)

Ultima modificare de lara (30/08/08 11:58)

30/08/08 11:57

tamarta
membru

Inregistat: 22/11/06

fluflu a scris:

Of tu Tamy,da cum le-ai gasit pe astea?ca mi-ar fi placut si mie sa fac ceva vacanta asta...dar eu nu am gasit nimic.bine,poate nici nu am cautat,dar ce era sa fac?sa stau cu ziaru-n fata sa incercuiesc ofertele care le gasesc?

he he...cine cauta cu adevarat gaseste. am avut si am mai multe oferte, dar timpul nu-mi permite. cele mentionate au fost cele principale, ca am mai facut si altele :D la ce papagal am eu, e imposibil sa nu-mi gasesc :D

30/08/08 12:11

shoricel
membru

fluflu a scris:

fluturas:
www.ejobs.ro
www.bestjobs.ro
;)
(cred ca le stii)

30/08/08 12:32

Pagini:  1 2 3 4 ... 6    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la