|
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
M-am gândit că ar fi bine să vedem ce am făcut remarcabil vara asta.Vă aştept aici cu poze,experienţe,lucruri noi pe care le-aţi învăţat,tot ce vă trece prin cap legat de activităţile la care aţi luat parte în această vară,şi în care aţi putut vedea mâna Domnului la lucru. 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
24/08/08 21:48
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
Foarte faina ideea, stranger 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
24/08/08 21:54
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
si poze?dar de ce?daca avem deja un topic special pentru poze?zic eu ca ar fi ciudat sa cautam poze ba intr-un topic,ba in altul...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/08/08 22:05
|
|
the_stranger
membru
|
|
Faza e că pozele de la topicul respectiv sunt cu useri..sau alte chestii,iar acestea pot fi cu locul unde am fost,şi putem face comentarii pe margina lor.Şi nu e nevoie să le căutăm..când citim experienţele noastre ele ne ajută să ne facem o imagine de ansmblu.Eu fac imediat un post şi vei vedea la ce ma refer. 
later edit: şi pentru că nu imi merge programul de modificat poze,si nici nu se încarcă pe pagina de hosting,şi pentru că oricum sunt obosită.."imediat-ul" meu se transformă în "cât de curând". 
Ultima modificare de the_stranger (24/08/08 22:29)
|
|
24/08/08 22:09
|
|
fluflu
membru
|
|
ok...doar ca acolo e vorba de pozele noastre...adica orice fel de poze...din viena,cu verisoara,cu bunica,din gradina etc etc... oricum,daca tu vrei sa fie si poze aici,o sa fie 
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
24/08/08 22:11
|
|
the_stranger
membru
|
|
Cam la asta m-am referit.Prima poza este preferata mea si e din prima tabara.

Urmatoarele sunt din a doua tabara.A fost o tabara de supravietuire misioanară.A fost mai mult teoretic,dar am avut parte si de practică.Pozele vorbesc de la sine.
În primul rând,cam aşa arăta tabăra.
Câteva peisaje:

Asta a fost masa intr-o seara.Nu stiu ce specific e..dar stiu ca era cu iaurt,castravete,ceapă,mărar,pătrunjel(nu am avut linguri,ci doar acea lipie care se vede pe masa )

Aici e ceea e se numeşte obţinerea apei prin aburul pământului.

Si aici am dormit o noapte.... 

Am avut si izopren si sac de dormit,dar nu am facut poza cand era gata. 
Cine e urmatorul? 
|
|
25/08/08 16:27
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
foarte tare rasaritul ala din spetele muntelui, stranger!  am si eu cateva poze, dar trebuie sa le scot de pe tel. voi reveni dupa ce le scot 
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
25/08/08 16:47
|
|
fluflu
membru
|
|
chestia aia cu iaurt,castravete,ceapa,marar e sos Tzatziki, specific Greciei. Adica asta cred eu...dupa ingrediente si dupa cum arata.Ceea ce mi se pare ciudat e ca ati mancat sos cu lipie?
orasele nu ni le spui?si in tabara de supravietuire misionara....cum ai supravietuit? 
si pozele mele cu rasaritul au ramas la Romania,tara mea... si cele de pe transfagarasean... 
Ultima modificare de fluflu (25/08/08 17:05)
|
|
25/08/08 17:03
|
|
fluflu
membru
|
|
trimite 
|
|
25/08/08 21:58
|
|
fluflu
membru
|
|
Asaaaaaaaa  Ultima mea evadare din vacanta asta a fost in Grecia, Insula Corfu.  Am fost cu parintii mei.Am fost cu avionul din Cluj,si am facut o escala la Timisoara si apoi direct in Corfu.Am avut 3 excursii facultative:2 cu vaporul si una cu autoracul,facand turul insulei(nu toata,desi ar fi fost frumos,dar nu am fi reusit intr-o zi,ci doar partea de N).Cu vaporul am vizitat ceva insulite,si Pesterile albastre(Blue caves), iau in cea de-a doua excursie am fost tot asa in doua insule si am facut baie in Laguna albastra(aici s-au filmat si secvente din film) .In tim ce vizitam insula si faceam opriri ne-a prins si o furtuna mare de tot.nu mai plouase din mai.a durat o ora dar de atunci a fost innorat.in ultima zi am fost in Corfu Town de capu nostru sa mai admiram orasul.Cand am coborat din avion aici in Ro,in tricou fiind,am inghetat de frig,cu 10 grade mai putin decat acolo(tineti minte,ca si acolo era innorat!)oricum, per total a fost tare frumos 
Si acum poze:
Plecarea cu vaporul

Paxos

Blue caves

Igoumenitsa - palmire gigantic 

Blue Lagoon

Palatul Ahileon (Al Printesei Sissi) - gradina

Vedere panoramica - inainte de furtuna

o scoica de 25 kg

Crabi 

vedere din submarin

Vedere de sus: Corfu Town

fortareata noua:

|
|
23/09/08 22:14
|
|
felyy
membru
Inregistat: 23/06/08
|
|
Ioi ce fain fluflu.....deci chiar vreau sa merg in Grecia, of sper sa ajunga macar la anul 
Ultima modificare de felyy (23/09/08 22:35)
_______________________________________ Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara..sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot..sunt ceea ce este mai simplu EU
|
|
23/09/08 22:35
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
super super, flu! pfoai, cât e de mare palmierul acela......
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
23/09/08 22:39
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
suuper faine fluflu si lara 
|
|
24/09/08 20:50
|
|
fluflu
membru
|
|
acum ca vine vacanta,sa nu uitati de acest subiect  (of ce aiurea ca nu se mai vad pozele)
|
|
07/06/09 18:15
|
|
fluflu
membru
|
|
Cam bate vantul pe aici.Si mi-ar fi placut sa citesc ce ati facut voi vara asta.Oricum mai e timp:)
Eu am fost in tabara cu biserica.Din pacate nu am putut sta decat 4 zile,din 6,deoarece in primele zile asteptam rezultatele facultatilor si apoi inscrierea.A fost frumos,insa.Am avut si program de biserica,adica predica si cantece,am avut si timp de partasie,apoi diferite activitati,drumetie.Am avut si mici accidente,insa le-am rezolvat.Focul de tabara din ultima seara s-a prabusit dupa numai 30 de minute.A fost destul de amuzant.
Ultima modificare de fluflu (03/08/09 17:32)
|
|
03/08/09 17:32
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
Mi-am aranjat deja vacata de vara [nu ca am luat bacul si am intrat la faculta, dar asta-i alta parte]: mergem cu niste prieteni de familie la gyula sau la szeged la complexul acvatic, vreo 2-3 zile si dupaia direct la Oradea sa facem economie de drum [ )] si de la oradea la Debrecen la cumparaturi - desi eu vreau la budapesta. Trebuie doar sa facem munca de convingere cu ai nostri si ceva economii am inteles ca la Gyula e super fain, au o groaza de bazine si apa e calda, la unele termala etc; daca nu merg eu, vreau sa o trimit macar pe mama, o alternativa la Baile Felix. Si dupaia ma gandeam sa merg in timisoara si sa imi omor timpul acolo, daca voi avea unde sa stau ma duc, il iau si pe fratemiu si mergem la film 3d.
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
12/03/10 11:34
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
pana sa ajung eu pe plaiuri unguresti, am fost la Hanul Pescarilor. E un loc dragut langa Oradea, au hotel, restaurant, cred ca si piscina vara. Noi am fost doar la plimbare si facut poze langa lac, e un lac cu multe pontoane unde se pescuieste. E o zona linistitoare. Puteti trece si voi pe acolo 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
07/04/10 10:35
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Ferice de tine... Eu nu merg nicaieri vara asta...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
26/06/10 00:06
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
de ce? o sa lucrezi,sau...? 
Ps:hai cu noi in tabara :P 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
26/06/10 12:10
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Vara asta..hmm. Weekendul viitor vin verii mei la mine, si plecam la mare urmatoarea saptamana. Dupaia am o sapt libera, in penultima din iulie plec intr-o tabara la Vormaga, apoi am inca o saptamana libera. Prima saptamana din august sunt in tabara la Rast, Craiova, cu tinerii de la noi si de acolo direct la Cluj vreo 2 saptamani. In ultima saptamana din august vine "balciul" - parc de distractii. In una din cele 2 sapt libere,[sper] vine crisstina la mine, si probabil in cealalta ma duc la tara la o prietena. cred ca si eu sunt full..
|
|
26/06/10 12:40
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|