TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Despre si pentru noi, forumistii/Tabere şi concedii Moderat de april, feedback  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
the_stranger
membru

Inregistat: 15/01/08
M-am gândit că ar fi bine să vedem ce am făcut remarcabil vara asta.Vă aştept aici cu poze,experienţe,lucruri noi pe care le-aţi învăţat,tot ce vă trece prin cap legat de activităţile la care aţi luat parte în această vară,şi în care aţi putut vedea mâna Domnului la lucru. :)

24/08/08 21:48

Site web  
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
Foarte faina ideea, stranger :)

24/08/08 21:54

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
si poze?dar de ce?daca avem deja un topic special pentru poze?zic eu ca ar fi ciudat sa cautam poze ba intr-un topic,ba in altul...

24/08/08 22:05

the_stranger
membru

Faza e că pozele de la topicul respectiv sunt cu useri..sau alte chestii,iar acestea pot fi cu locul unde am fost,şi putem face comentarii pe margina lor.Şi nu e nevoie să le căutăm..când citim experienţele noastre ele ne ajută să ne facem o imagine de ansmblu.Eu fac imediat un post şi vei vedea la ce ma refer. ;)

later edit: şi pentru că nu imi merge programul de modificat poze,si nici nu se încarcă pe pagina de hosting,şi pentru că oricum sunt obosită.."imediat-ul" meu se transformă în "cât de curând". :)

Ultima modificare de the_stranger (24/08/08 22:29)

24/08/08 22:09

Site web  
fluflu
membru

ok...doar ca acolo e vorba de pozele noastre...adica orice fel de poze...din viena,cu verisoara,cu bunica,din gradina etc etc...
oricum,daca tu vrei sa fie si poze aici,o sa fie ;)

24/08/08 22:11

the_stranger
membru

Cam la asta m-am referit.Prima poza este preferata mea si e din prima tabara.

Urmatoarele sunt din a doua tabara.A fost o tabara de supravietuire misioanară.A fost mai mult teoretic,dar am avut parte si de practică.Pozele vorbesc de la sine.

În primul rând,cam aşa arăta tabăra.

Câteva peisaje:

Asta a fost masa intr-o seara.Nu stiu ce specific e..dar stiu ca era cu iaurt,castravete,ceapă,mărar,pătrunjel(nu am avut linguri,ci doar acea lipie care se vede pe masa :D)

Aici e ceea e se numeşte obţinerea apei prin aburul pământului.

Si aici am dormit o noapte.... :D

Am avut si izopren si sac de dormit,dar nu am facut poza cand era gata. :)

Cine e urmatorul? ;)

25/08/08 16:27

Site web  
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
foarte tare rasaritul ala din spetele muntelui, stranger! :)
am si eu cateva poze, dar trebuie sa le scot de pe tel. voi reveni dupa ce le scot :)

25/08/08 16:47

fluflu
membru

chestia aia cu iaurt,castravete,ceapa,marar e sos Tzatziki, specific Greciei. Adica asta cred eu...dupa ingrediente si dupa cum arata.Ceea ce mi se pare ciudat e ca ati mancat sos cu lipie?

orasele nu ni le spui?si in tabara de supravietuire misionara....cum ai supravietuit? :D

si pozele mele cu rasaritul au ramas la Romania,tara mea... :( si cele de pe transfagarasean... :(

Ultima modificare de fluflu (25/08/08 17:05)

25/08/08 17:03

the_stranger
membru

shoricel a scris:

foarte tare rasaritul ala din spetele muntelui, stranger! :)

da da,minunat apus a fost în seara aceia :D

shoricel a scris:

am si eu cateva poze, dar trebuie sa le scot de pe tel. voi reveni dupa ce le scot :)

Numai ai grijă să nu le pierzi!

fluflu a scris:

Ceea ce mi se pare ciudat e ca ati mancat sos cu lipie?

Cu mâna oricum nu se putea mânca.Aşa că tot mai bine cu lipie. ;)

fluflu a scris:

orasele nu ni le spui?si in tabara de supravietuire misionara....cum ai supravietuit? :D

Nu am fost decât într-un singur oraş(de fapt era un sat :D).Supravieţuirea  a fost o singură noapte,dar mi-a fost de  ajuns.Nu-i simplu să te odihneşti când ştii că ursul poate veni oricând,sau că este posibil să ai parte de vizitatori nepoftiţi în adăpost (gândăcei, furnicuţe ,chiar şerpi)

Cu şerpii chiar a fost o fază tare.Noi nu ştiam că sunt.Doar de urşi am fost avertizaţi.Dar a doua zi când cineva a urcat la noi ni s-a spus că a văzut doi şerpi.Cred că dacă ştiam de cu seara nu mai dormeam deloc :D

Dacă vrei mai multe detalii îţi pot trimite un mail..am făcut deja un mic rezumat.

25/08/08 21:53

Site web  
fluflu
membru

trimite :D

25/08/08 21:58

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
cea mai frumoasa tabara in care am fost pana acum... este tabara aceasta din ungaria... mai exact... campus Dorcas, langa Debrecen... as putea spune ca a fost cea mai spirituala tabara in care am fost... Domnul mi-a vorbit foarte mult... a fost un studiu pe cartea Apocalipsa.... am fost 29 tineri(soferii sunt inclusi aici...3 soferi)... am fost impartiti in 3 grupe... eu am fost liderul uneia din grupe... grupa a doua... mi-a placut provocarea facuta de prima grupa... inca din prima seara Domnul ne-a vorbit direct... provocarea a fost sa ne scriem pe o foaie de hartie pacatele ascunse ale noastre si sa cerem ajutor in rugaciune ca Domnul sa ne ajute sa  scapam de aceste pacate si sa ne dedicam intreaga viata Lui... apoi urma ca cei trei lideri sa citeasca(in particular) foile respective si sa se roage... a fost un lucru minunat... desi ceea ce scria pe foile respective era ceva urat...:(:(:(... Dumnezeu vrea sa faca o trezire spirituala printre noi... trebuie doar sa ne deschidem inimile pentru a asculta voia Lui cu privire la viata noastra... cand am timp am sa va raspund la o intrebare pe care mi-a pus-o cineva zilele trecute... si din care mi-am pregatit o mica predica... Domnul m-a incurajat foarte mult prin aceasta mica predica pe care m-a inspirat sa o tin... chiar foarte interesant... sa vedem daca se merita sa fim biruitori...:)

08/09/08 21:07

Site web  
lorre
membru

Inregistat: 07/10/06
Eu vara asta am fost la bunici..in concediu :))..am si ceva poze da nu mai stau sa caut instructiunile cum sa pun poze :D..si am fost la RNT(Reteaua Nationala de Tineret)in Turnu-Severin..trebuia sa facem curatenie in oras..apoi..am mai fost intr-o tabara pt oameni cu dizabilitati..insotitoare pt o sora oarba de la noi din biserica..si chiar mi-a placut acolo..m-am distrat NEASTEPTAT! :D...siii..cam atata..:D..pe bune am poze da nu mai stiu cum se pun :D..in fine..am avut o super-vacanta! :) :D

21/09/08 19:02

fluflu
membru

Asaaaaaaaa :D :D
Ultima mea evadare din vacanta asta a fost in Grecia, Insula Corfu. :)
Am fost cu parintii mei.Am fost cu avionul din Cluj,si am facut o escala la Timisoara si apoi direct in Corfu.Am avut 3 excursii facultative:2 cu vaporul si una cu autoracul,facand turul insulei(nu toata,desi ar fi fost frumos,dar nu am fi reusit intr-o zi,ci doar partea de N).Cu vaporul am vizitat ceva insulite,si Pesterile albastre(Blue caves), iau in cea de-a doua excursie am fost tot asa in doua insule si am facut baie in Laguna albastra(aici s-au filmat si secvente din film) .In tim ce vizitam insula si faceam opriri ne-a prins si o furtuna mare de tot.nu mai plouase din mai.a durat o ora dar de atunci a fost innorat.in ultima zi am fost in Corfu Town de capu nostru sa mai admiram orasul.Cand am coborat din avion aici in Ro,in tricou fiind,am inghetat de frig,cu 10 grade mai putin decat acolo(tineti minte,ca si acolo era innorat!)oricum, per total a fost tare frumos :D

Si acum poze:

Plecarea cu vaporul

Paxos

Blue caves

Igoumenitsa - palmire gigantic :D

Blue Lagoon

Palatul Ahileon (Al Printesei Sissi) - gradina

Vedere panoramica - inainte de furtuna

o scoica de 25 kg

Crabi :D

vedere din submarin

Vedere de sus: Corfu Town

fortareata noua:

23/09/08 22:14

felyy
membru

Inregistat: 23/06/08
Ioi ce fain fluflu.....deci chiar vreau sa merg in Grecia, of sper sa ajunga macar la anul :D

Ultima modificare de felyy (23/09/08 22:35)

23/09/08 22:35

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
super super, flu!
pfoai, cât e de mare palmierul acela......

23/09/08 22:39

lara
membru

Inregistat: 03/12/06
Super Fluflu.
Eu am fost in vara asta in Croatia - Dalmatia centrala ( "pe urmele apostolului Pavel" ). Nu am reusit sa vizitez absolut nimic si din 10 zile am stat doar 4. Timpul a fost superb, tara este superba- merita vizitata, insa, pe tatal meu l-a luat o durere de picior si aproape tot timpul a trebuit sa stea in camera, iar mami a stat cu el. Fara ei noi nu am putut merge nicaieri sa vizitam si aveam atatea de vizitat :((( ( pentru cei care cunosc am fost aproape de Trogir, si Split si nu foarte departe de Dubrovnik).

imagine surprinsa in drum spre destinatie

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

vechiul oras roman

un mandarin

marea era plina de scoici asadar m-a impins curiozitatea si am preparat cateva; iata-le :D

Ultima modificare de lara (24/09/08 20:26)

24/09/08 20:09

lorre
membru

suuper faine fluflu si lara :)

24/09/08 20:50

fluflu
membru

acum ca vine vacanta,sa nu uitati de acest subiect :)
(of ce aiurea ca nu se mai vad pozele)

07/06/09 18:15

fluflu
membru

Cam bate vantul pe aici.Si mi-ar fi placut sa citesc ce ati facut voi vara asta.Oricum mai e timp:)

Eu am fost in tabara cu biserica.Din pacate nu am putut sta decat 4 zile,din 6,deoarece in primele zile asteptam rezultatele facultatilor si apoi inscrierea.A fost frumos,insa.Am avut si program de biserica,adica predica si cantece,am avut si timp de partasie,apoi diferite activitati,drumetie.Am avut si mici accidente,insa le-am rezolvat.Focul de tabara din ultima seara s-a prabusit dupa numai 30 de minute.A fost destul de amuzant.

Ultima modificare de fluflu (03/08/09 17:32)

03/08/09 17:32

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
Mi-am aranjat deja vacata de vara :D [nu ca am luat bacul si am intrat la faculta, dar asta-i alta parte]: mergem cu niste prieteni de familie la gyula sau la szeged la complexul acvatic, vreo 2-3 zile si dupaia direct la Oradea sa facem economie de drum [:))] si de la oradea la Debrecen la cumparaturi - desi eu vreau la budapesta.
   Trebuie doar sa facem munca de convingere cu ai nostri si ceva economii :) am inteles ca la Gyula e super fain, au o groaza de bazine si apa e calda, la unele termala etc; daca nu merg eu, vreau sa o trimit macar pe mama, o alternativa la Baile Felix.
   Si dupaia ma gandeam sa merg in timisoara si sa imi omor timpul acolo, daca voi avea unde sa stau ma duc, il iau si pe fratemiu si mergem la film 3d.

12/03/10 11:34

RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
pana sa ajung eu pe plaiuri unguresti, am fost la Hanul Pescarilor. E un loc dragut langa Oradea, au hotel, restaurant, cred ca si piscina vara. Noi am fost doar la plimbare si facut poze langa lac, e un lac cu multe pontoane unde se pescuieste. E o zona linistitoare. Puteti trece si voi pe acolo ;)

07/04/10 10:35

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
vara asta va fi foarte full pt mine,dupa ce scap de admitere(mi ciuda ca ratez o tabara cu copii unde trebuia sa fiu lider :( )o sa merg in Oltenia in misiune cu cativa tineri,si apoi in tabara la Lacul Rosu si...mai vedem ce facem cu familia :)...de nu ar fi examene:(([prea mult ma incurca :P :))]

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

25/06/10 23:18

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Ferice de tine... Eu nu merg nicaieri vara asta...

26/06/10 00:06

dhannyella
membru

Inregistat: 06/06/09
de ce? o sa lucrezi,sau...? :D

Ps:hai cu noi in tabara :P :D

"Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]

26/06/10 12:10

lorre
membru

Vara asta..hmm. Weekendul viitor vin verii mei la mine, si plecam la mare urmatoarea saptamana. Dupaia am o sapt libera, in penultima din iulie plec intr-o tabara la Vormaga, apoi am inca o saptamana libera. Prima saptamana din august sunt in tabara la Rast, Craiova, cu tinerii de la noi si de acolo direct la Cluj vreo 2 saptamani. In ultima  saptamana din august vine "balciul" - parc de distractii. In una din cele 2 sapt libere,[sper] vine crisstina la mine, si probabil in cealalta ma duc la tara la o prietena. :D
cred ca si eu sunt full..

26/06/10 12:40

Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la