|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 ... 11 |
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Loc pentru comentariile pe langa subiectele acestui topic.
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
28/07/08 16:28
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
bairstow ... ce urmeaza dupa credinta??? ...hai sa o luam babeste... mie chiar imi place ... inteleg mai multi ... poate ...
Ultima modificare de giany (28/07/08 16:32)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/07/08 16:29
|
|
bairstow
membru
Inregistat: 27/10/07
|
|
giany a scris:
bairstow ... ce urmeaza dupa credinta??? ...hai sa o luam babeste... mie chiar imi place ... inteleg mai multi ... poate ... |
Har nu am.Nu prea imi dau seama ce zici.Revelatia?Hai sa fim seriosi.Credinta fara fapte e moarta.iisus nea lasat multe dovezi.Nu a zis sa credem in el aiurea.Indoctrinati.Iisus ne iubeste ne-a aratat adevarul si adevarul ne face liberi.Nu repet indoctrinati,inchistati.
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
28/07/08 16:38
|
|
giany
membru
|
|
certitudinea bairstow... asta urmeaza...
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
28/07/08 16:41
|
|
bairstow
membru
|
|
Daca cred ca comunismul e bun si am credinta in sistemul comunism fara sa verific, dupa credinta in el urmeaza normal si certitudinea?Mai mult ca sigur da. Credinta in Iisus se poate gasi de exemplu si in vietile marilor asceti.In chipul bine vazut al oamenilor adevarati schimbati in putera lor si miraculoasa dar si sufleteasca.Vorbind cu calugari simpli noi il descoperim adesea pe Iisus.Cum niste oameni asa simpli fara carte vorbesc asa de Dumnezeiesc?Ti-am zis daca nu exista dovezii istorice(in afara bibliei) asta nu inseamna ca Iisus nu a existat.Totusi speram ca poate sunt.
Ultima modificare de bairstow (28/07/08 17:06)
_______________________________________ Daca se poate, pe cat sta in puterea noastra ,traiti in buna pace cu toti oamenii.
|
|
28/07/08 17:05
|
|
giany
membru
|
|
ce ai nevoie de hartii cand IL poti avea chiar pe EL ... ??? nu fii copil ...!!!
|
|
28/07/08 17:19
|
|
Magdy
membru
Inregistat: 09/01/07
|
|
lara a scris:
...Din punctul meu de vedere Biblia mi-este suficient ca sa cred... |
Lara, ai vorbit ca o femeie...pocăită!
|
|
28/07/08 18:45
|
|
giany
membru
|
|
si daca eu am crezut in DUMNEZEU fara BILBIE sau inainte de a crede in BIBLIE ... io ce sunt atunci ???
bairstow a scris:
Daca cred ca comunismul e bun si am credinta in sistemul comunism fara sa verific, dupa credinta in el urmeaza normal si certitudinea?Mai mult ca sigur da |
ce comparatie ieftina... !!! orice comparatie cu credinta e nula ...de aceea credinta e una singura adevarata...sa te mai intreb ceva ... cine crezi ca a facut credinta???si cine a facut comunismul???
Ultima modificare de giany (28/07/08 18:57)
|
|
28/07/08 18:50
|
|
bairstow
membru
|
|
Divagam de la subiect.Inca un motiv sa nu cred in voi.Adica vad ce credinta la voi e mai mult decat moarta.Eu cred in Iisus si datorita cuvintelor sale dar si datorita lucrari biserici(mireasa aleasa).Tu crezi ca asa ai fost invatat.Fara motiv.Credinta fara fapte e moarta.E asa greu? Defapt comparatia nu e asa de ieftina.Multi oameni au crezut in comunism.Comunismul e inspirat in mare parte pe biblie.Nu trebuie decat sa citesti carti comuniste.
Ultima modificare de bairstow (28/07/08 19:54)
|
|
28/07/08 19:51
|
|
giany
membru
|
|
ai prefera sa mananci ceva cand iti e foame sau sa citesti cartea de bucate pana ce te-ai satura???
|
|
28/07/08 20:00
|
|
giany
membru
|
|
bairstow... te-am blocat???
|
|
28/07/08 20:22
|
|
bairstow
membru
|
|
Fi mai clar.Esti total pe langa.As vrea sa imi explice altcineva ce vrei sa spui.Esti un geniu neinteles O cam dai in bara.Cum sa mananc ceva???Trebuie sa fie si comestibil si dpdv uman dar si biblic .Tu nu dai niste raspunsuri concrete.Tu doar dai niste citate complet aiurea ca sa pari interesant.
Ultima modificare de bairstow (28/07/08 20:29)
|
|
28/07/08 20:27
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
şi tu de-aia îţi citezi mesajul anterior, să pari mai interesant?
Editare ulterioară: Hmmm...
Ultima modificare de benny (28/07/08 20:31)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/07/08 20:30
|
|
giany
membru
|
|
as vrea sa mai aud o parere de la altcineva... chiar nu intelege nimeni unde bat??? hai mahhhhh...chiar asa greu e ???
Ultima modificare de giany (28/07/08 20:54)
|
|
28/07/08 20:30
|
|
bairstow
membru
|
|
giany a scris:
as vrea sa mai aud o parere de la altcineva... chiar nu intelege nimeni unde bat??? hai mahhhhh...chiar asa greu e ??? |
Hahaha.E penibil.Sincer. Cat despre:
benny a scris:
şi tu de-aia îţi citezi mesajul anterior, să pari mai interesant? |
Aici e vorba de o simpla greseala
Ultima modificare de bairstow (28/07/08 20:34)
|
|
28/07/08 20:33
|
|
giany
membru
|
|
ce e penibil bairstow... ca nu intelegi tu sau ca nu vreau eu sa iti dau mura in gura... dar tu nu ai creier???
|
|
28/07/08 20:34
|
|
bairstow
membru
|
|
Nimeni nu prea intelege ce scri.Sincer daca nu ai fi pocait as crede ca ai baut ceva .Nu te supara
Ultima modificare de bairstow (28/07/08 20:36)
|
|
28/07/08 20:35
|
|
giany
membru
|
|
nu fii tu asa de sigur...poate nu scriu eu pt toata lumea... ...hai no ... iar sunt penibil ... mai sa fie... si iar ... si iar ... nu intelegi nik... mai ce penibil ...
|
|
28/07/08 20:38
|
|
bairstow
membru
|
|
Daca crezi orbeste in Iisus sa nu va mai luati de babele care nu va baga in seama de la sat.Si nu numai...Ele macar i-si pastreaza credinta.Ele au o credinta mult mai mare deoarece cred in puterea lui Iisus de a-si apara mireasa pana la sfarsit.De a o apara de erezii.
|
|
28/07/08 20:41
|
|
giany
membru
|
|
ce sa inteleg bairstow... credinta ta se termina daca nu mai ai o BIBLIE in preajma??? lasa babele ... !!! sau du-te dupa ele la icoane sa te inchini !!! acu intelegi ce am scris???
later & after ... mai ... unde ai fugit ??? am glumit !!! nu merge la babe !!!
Ultima modificare de giany (28/07/08 20:57)
|
|
28/07/08 20:44
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
bairstow a scris:
Aici e vorba de o simpla greseala |
Ok, atunci nu am nimic de obiectat
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
28/07/08 20:50
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
giany a scris:
daniel-l mai tre sa pui stampila de la GOD si semnatura lui JESUS plus antetul HOLLY SPIRIT... pt autentificare ... nu o sa te creada ... |
Mai repede m-ar crede daca ar pune-o un ortodox ( mai important in biserica )
ps: bairstow imi pare rau ca e lista aceea mai lunga dar vroiam sa avem o baza
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
28/07/08 21:15
|
|
giany
membru
|
|
mersi de "sarituri" ... daniel-l ... io nu am nici baza de date si nici timpul necesar si nici motiv si nici rabdare ... si nici chef pt astfel de oameni ... ei prefera sa se bage si mai tare in ceatza ...
|
|
28/07/08 21:24
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
giany a scris:
mersi de "sarituri" ... daniel-l ... io nu am nici baza de date si nici timpul necesar si nici motiv si nici rabdare ... si nici chef pt astfel de oameni ... ei prefera sa se bage si mai tare in ceatza ... |
Mai giany cum bine stii sunt tot felul de oameni, eu ii simpatizez pe cei care vor sa se faca mai buni
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
28/07/08 21:29
|
|
bairstow
membru
|
|
giany a scris:
ce sa inteleg bairstow... credinta ta se termina daca nu mai ai o BIBLIE in preajma??? |
Fantastik.Pai eu de asta va invinuiesc.Mare rastalmacitor esti. Ai vazut ca nimeni nu a inteles ce ai vrut sa zici?Uite:
giany a scris:
as vrea sa mai aud o parere de la altcineva... chiar nu intelege nimeni unde bat??? hai mahhhhh...chiar asa greu e ??? |
P.S. as mai intreba o intrebare.Desigur iar vin rastalmacitorii si ma fac necredincios. .Despre familia lui Iisus sau cei 12 apostoli avem ceva concret(istoric)?Va multumesc.
Ultima modificare de bairstow (28/07/08 22:46)
|
|
28/07/08 22:02
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|