TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinism practicant sau cu juma' de norma!?/Evanghelici homosexuali ? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
victor_802006
membru

Inregistat: 15/12/07
Cunosti evanghelici homosexuali? Eu da. Cum ii putem ajuta?

04/07/08 19:52

Andreea
membru

Inregistat: 16/08/06

victor_802006 a scris:

Cunosti evanghelici homosexuali?

Nu.Există aşa ceva?

victor_802006 a scris:

Eu da.

Poate ne spui mai multe,că eu una habar nu am ce îs aia... :rolleyes:

04/07/08 21:49

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
stiu ca au o anumita teologie modificata dupa "gustul" lor. In realitae nu exista decat tipi care-si justifica perversiunile modificand anumite idei biblice. Aici sunt multe din argumentele lor "teologice". Suna foarte ciudat, dar puteti vedea pe ce se bazeaza ei cand fac asta.
http://ro.altermedia.info/minoritati/ho ... _7679.html

Ultima modificare de Sword (05/07/08 07:20)

04/07/08 23:29

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
In primul rand trebuie sa recunoasca ca au o problema (o patima mai exact). Daca ei nu recunosc acest lucru atunci n-ai ce sa faci decat sa te rogi si sa postesti pentru ei sa le lumineze Dumnezeu mintile.

06/07/08 21:28

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
...si... permite-mi sa mai completez ceva Arch... pedeapsa pentru astfel de oameni va fi mult mai aspra... cine scoate, adauga, schimba ceva din cuvintele acelea(din cuvintele Sfintei Scripturi) sa fie anatema, adica blestemat!

21/08/08 04:31

Site web  
andreeadeea
membru

Inregistat: 23/08/08
exista homosexuali evanghelici?..............sincer nu am auzit

23/08/08 22:46

+Archangel+
Moderator

Uite unul din multele site-uri ale lor:
http://www.ecwr.org/

23/08/08 22:51

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
wow!... ce prostie... nu imi vine sa cred in ce hal au ajuns astfel de oameni...:(

23/08/08 23:19

Site web  
UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Cand eram mai mica credeam ca toti oamenii sunt de treaba si cu idei curate, pt ca si ei au fost copii, nu?
La fel si cu Evanghelia si cu acesti oameni. Mi se parea (si mi se pare, in continuare) atat de clara, mai ales in ceea ce priveste acest subiect. Insa - e greu sa accepti faptul ca un anumit comportament e gresit, mai ales daca iti convine si nu face (aparent) nimanui rau, nu-i asa? Acesta este modul general de gandire a unora asemenea lor, dar si a altora care pacatuiesc in alte moduri.

Ultima modificare de UnderZero (11/09/08 09:40)

11/09/08 09:28

selena
membru

Inregistat: 01/03/07
sincera sa fiu am ramas uimita cand am citit...totusi raman la parerea ca nu exista homosexuali evanghelici ci doar  homosexuali si evanghelici .Mai degraba suna ca un pleonasm ,,homosexual evanghelic,,.Cum ii putem ajuta?Cred ca rugandu-ne pentru ei...in nici un caz incurajand acest curent!

20/10/08 12:08

+Archangel+
Moderator

Cred ca vrei sa spui ca suna antagonic nu ca un pleonasm. ;)

20/10/08 12:26

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

selena a scris:

sincera sa fiu am ramas uimita cand am citit...totusi raman la parerea ca nu exista homosexuali evanghelici ci doar  homosexuali si evanghelici .Mai degraba suna ca un pleonasm ,,homosexual evanghelic,,.Cum ii putem ajuta?Cred ca rugandu-ne pentru ei...in nici un caz incurajand acest curent!

Stii cum i-a ajutat Dumnezeu pe unii dintre acestia? I-a asteptat o vreme sa se poacaiasca apoi i-a traznit pentru ca nu au folosit ingaduinta lui Dumnezeu.(In Sodoma si Gomora)

Ultima modificare de OLD TRAIAN (20/10/08 13:38)

20/10/08 13:37

selena
membru

+Archangel+ a scris:

Cred ca vrei sa spui ca suna antagonic nu ca un pleonasm. ;)

hmmm...cred ca asta am vrut sa zic,de fapt, da asta am vrut sa zic:D.Ma bucur ca m ati inteles.
Oricum Dumnezeu are ultimul cuvant de spus dar asta nu inseamna ca noi nu trebuie sa ne mai rugam pentru ei ..asta e parerea mea!

20/10/08 14:08

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
roga-te....insa eu prefer sa ma rog pentru oamenii nemantuiti care inca nu au auzit CUvantul si pentru misionarii care-si frig pielea zi de zi. Sti ca odata la 3 minute moare un misionar persecutat?...cine merita mai multa rugaciune?...acei misionari sau acesti bolnavi psihic ce nu-si accepta boala si greselile?

20/10/08 14:21

Site web  
selena
membru

hmmm pai intrebarea era cum putem sa-i ajutam pe acesti oameni? Totusi ma gandesc ca Domnul Isus a murit si pentru ei.Si ii iubeste la fel de mult ca si pe mine.Nu stiu cu ce am putea fi noi mai presus de ei ca practic daca am incalcat o singura porunca se considera ca am incalcat intreaga lege deci am merita aceiasi soarta ca si ei.Domnul Isus alege daca ii ajuta sau nu eu doar imi fac datoria.

20/10/08 14:29

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
despre ce lege vorbesti?

20/10/08 14:32

Site web  
+Archangel+
Moderator

Despre... Lege. ;) Si are dreptate. :) Nu suntem cu absolut nimic mai presus decat ei. Si daca am fi nu e ca am avea noi vreun merit ci e numai harul Lui.

20/10/08 15:43

crisstina
membru

Inregistat: 10/03/08

victor_802006 a scris:

ce :O :O !!! n'am auzit de asa ceva ...

20/10/08 15:54

[anda]
membru

Inregistat: 09/09/08

victor_802006 a scris:

Cunosti evanghelici homosexuali??

pana azi n-am auzit de asa ceva...nu cred ca exista...poate doar cu numele..cu faptele in nici-un caz.si daca ei dau marturie altor oameni asta inseamna ca dau o marturie gresita,nu?

21/10/08 11:52

selena
membru

+Archangel+ a scris:

Despre... Lege. ;) Si are dreptate. :) Nu suntem cu absolut nimic mai presus decat ei. Si daca am fi nu e ca am avea noi vreun merit ci e numai harul Lui.

Multumesc frumos!:)

21/10/08 17:18

alina
membru

Inregistat: 24/08/08

victor_802006 a scris:

..exista asa ceva???.. este scris clar in biblie ca este interzis sa fi homosexul ... dar oricum nu cred ca pot sa existe evanghelisti homosexuali...faptele se contrazic cu biblia...

24/10/08 15:34

simona
membru

Inregistat: 19/02/08
E un oximoron. E ca si cum ai zice:"cantec surd". Daca exista, numai crestini nu sunt. :)

24/10/08 15:39

UnderZero
membru

Inregistat: 19/04/08
Deci homosexuali clar sunt...Acum ei se numesc evanghelici, dar asta nu inseamna ca Domnul chiar ii considera asa.

24/10/08 15:56

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07

+Archangel+ a scris:

Nu suntem cu absolut nimic mai presus decat ei.

Bine, dar dacă ne gândim la o persoană creştină ca la o persoană care se căieşte pentru greşelile comise şi încearcă din răsputeri să nu mai greşească atunci cel puţin o deosebire există faţă de una care nu consideră că face păcat, sau care nu strigă după mila Celui Prea Înalt.
Altfel spus, între 2 oameni care sunt în aceeaşi mocirlă, se naşte o diferenţă în momentul în care unul acceptă mâna întinsă pentru a ieşi de acolo.

26/10/08 15:27

+Archangel+
Moderator

Asa e dar diferenta se numeste Isus. ;)

26/10/08 21:03

Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la