TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Ajutor la calculator Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini: 1 ... 33 34 35 36
edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Iti bagi firefox + adblock plus + adblock plus popup addon + flashblock + imageblock + noscript

Si cand intri pe un site dai enable doar la ce vrei tu. Nu tu reclame, nu tu popupuri nu tu pagini deschise aiurea. Si nu tu reclame pe clipurile de youtube.

22/08/14 23:09

Site web  
giany
membru

Inregistat: 18/05/07
edi ... esti in colimator ... :)

22/08/14 23:09

giany
membru

bai edi ... iti dau pe team viewer parola si ce trebe ... ma rezolvi ?

l.e. tre sa vb si la tel ... daca vrei !
l.e. 1 has i told you ... i need some proffesional guy ... a million dollar guy ...

Ultima modificare de giany (22/08/14 23:23)

22/08/14 23:12

giany
membru

windows xp black edition are ceva probleme ... ? vreau sa instalez si vroiam sa stiu daca a folosit careva si stie ... multam fain ...

12/09/14 20:26

giany
membru

my computer is insane ... are impresia ca eu ... nu am limite la rabdare ... =)) ... e o impresie gresita ... nu lovesc de doo ori ... =)) decat o data =)) ... =)) ...

17/09/14 23:58

Old
Moderator

Inregistat: 18/01/08

giany a scris:

my computer is insane ... are impresia ca eu ... nu am limite la rabdare ... =)) ... e o impresie gresita ... nu lovesc de doo ori ... =)) decat o data =)) ... =)) ...

Vrei ajutor?

Ce sa fie? ciocan sau topor?

09/10/14 22:45

giany
membru

nu mai e necesar old ... l-am rezolvat ... multumesc de amabilitate ... =))

18/10/14 17:38

march
membru

Inregistat: 27/02/12
Am şi eu nevoie de nişte sfaturi. Nu mă prea pricep la calculatoare, dar vreau să-mi cumpăr un laptop nou şi am citit ceva pe net cum că Linux ar fi mai bun decât Windows. Nu mi-l trebuie pentru jocuri sau chestii serioase, doar pentru proiecte în Power Point, Word, internet, filme şi poate ar fi nişte programe în C++, dar nu prea cred. Mă gândeam că aş vrea să meargă rapid şi să aibă o interfaţă prietenoasă :D
Mă sfătuiţi să aleg ceva cu Linux pe el?

Ultima modificare de march (22/04/15 21:03)

22/04/15 21:00

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Poti sa iti cumperi orice laptop si sa iti instalezi apoi ce distributie de gnu/linux vrei. Nu poti rula nativ pe nicio distributie binare de windows, decat prin wine, ceea ce e destul de simplu. Sunt si solutii office gratuite dar si free, pentru distributiile de linux, asta ca sa nu mai depinzi de licentele microsoft (care mai au putin sa te puna sa semnezi ca nu vei mai folosi pe acelasi pc un alt SO :D). Deci nu treb sa folosesti neaparat nimic de la microsoft.

le : iti recomand Debianul, ca distributie. Poti alege orice 'interfata' vrei, dintre kde, gnome, xfce, etc. Cauta pe net/youtube.

Ultima modificare de edi.theraven (22/04/15 22:11)

22/04/15 21:26

Site web  
march
membru

Inregistat: 27/02/12
Deci Linux-ul e mai accesibil, dar nu e prea complicat?

22/04/15 22:12

Pagini: 1 ... 33 34 35 36    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la