|
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
canon A550
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
26/06/08 11:00
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
rainy, cauta un buton pe acolo, pe langa care scrie 'display'. e posibil sa fii apasat din greseala pe acel buton, care schimba modul de fotografiere, de la display la vizorul ala mic, cum s-o numi. vorba lu Arch, spune-ne ce marca de aparat e, si iti spun exact unde este acel buton.  later edit: nu observasem ultimul tau post. apasa pe butonasul acela din stanga lui 'MENU' sub care scrie 'DISP' si in mod normal ar trebuie sa se rezolve 
Ultima modificare de shoricel (26/06/08 11:58)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
26/06/08 11:57
|
|
shoricel
membru
|
|
lol ori te gandeai o fapta buna ori te gandeai sa faci o afacere :P glumesc 
|
|
26/06/08 13:23
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
as dori ca un filmulet filmat cu aparatul video de 13mb sa il fac mai mic sa intre intr-un mail, mai putin de 10 mb. se poate asta? cum? cu ce program? si mai am unul de 19 mb, dar ala chiar nu cred ca pot sa-l fac asa mic...
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
12/07/08 13:42
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
Este un program, InterVideo DVD creator... cu ăla, eventual ai putea... dar nu-ţi pot da link... caută pe DC, sau torrente..  Dacă îl găseşti, îţi pot explica cum să faci. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
12/07/08 13:55
|
|
fluflu
membru
|
|
am InterVideo WinDVD 6. nu e bun?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
12/07/08 14:01
|
|
benny
membru
|
|
nu, nu e bun... WinDVD Creator tre sa fie...
Ultima modificare de benny (12/07/08 14:10)
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
12/07/08 14:10
|
|
fluflu
membru
|
|
ala nu il gasesc
|
|
12/07/08 14:11
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
De ce nu foloseşti un program de comprimare (/arhivare) de fişiere? Dacă tot ce te interesează e să-l trimiţi pe mail? Şi comprimi fişierul pe mai multe bucăţi mai mici de 10 Mb. Te complici prea mult să reduci calitatea filmului, folosind o comprimare a filmului în sine.
Ultima modificare de filip (12/07/08 15:16)
|
|
12/07/08 15:16
|
|
fluflu
membru
|
|
adica sa tai filmul in bucati??
|
|
12/07/08 22:51
|
|
benny
membru
|
|
nu.. numai îl arhivezi în bucăţi... 
|
|
12/07/08 23:06
|
|
fluflu
membru
|
|
nu stiu sa il arhivez in bucati.dar daca arhivarea se face in bucati...cand se descarca nu tot in bucati revine si filmuletul? creierului meu nu i se pare logic...
|
|
12/07/08 23:09
|
|
benny
membru
|
|
nu măi... îl arhivezi în bucăţi de 10MB, le trimiţi separat, iar cel care le primeşte, trebuie să pună toate părţile arhivei în acelaşi folder, apoi să dea "exctract", şi voila!! filmul va fi într-o bucată 
|
|
12/07/08 23:14
|
|
fluflu
membru
|
|
ah... no bine ma voi interesa si cum se face acest lucru extrem de dificil!
|
|
12/07/08 23:17
|
|
shoricel
membru
|
|
nu e greu, fluturas, trebuie sa doar sa ai curaj sa iei 'taurul' de coarne, ca restul vei gasi in optiuni, asta e unul din secretele succesului atunci cand ai o problema si nu stii de unde sa incepi. dai click dreapta la fisierul video apoi 'add to archive...'. iti apare o fereastra (nu mai pun acum screen shooturi ca e tarziu si sunt obosit de nu ma vad) care iti ofera mai multe optiuni de arhivare - si sper sa ai win rar instalat. in acea fereastra ai grija sa fie bifata casuta 'RAR' de la 'Archive format', si oleaca mai jos scrie 'split to volumes, bytes'. tastezi acolo valoarea (in bytes) '9,000,000' (adica 9 MB) si apoi dai ok. astepti sa se arhiveze, si iti va arhiva filmuletul in 'n' arhive de cate 9MB fiecare (n depinde de marimea fisierului arhivat, in cazul tau n=2). that's all! spor!
Ultima modificare de shoricel (13/07/08 00:53)
|
|
13/07/08 00:52
|
|
fluflu
membru
|
|
am facut asa. si am acum part 1 si part 2.dar daca trimit doar part 1 , nu e bine?ca am facut apoi,de proba, extract, si doar la prima si s-a extras tot filmuletul.atunci 2-ul pentru ce mai e?
|
|
13/07/08 14:44
|
|
shoricel
membru
|
|
asta pentru ca sunt arhivele 'part' in acelasi folder. ia muta una din ele intr-un alt folder sa vezi, se mai extrage tot? deci, trebuie sa trimiti ambele arhive, in cate nu mail, iar persoana, trebuie sa le descarce in acelasi folder, si apoi sa dea extract la una din ele 
|
|
13/07/08 15:35
|
|
fluflu
membru
|
|
ah.ooook.
multumesc!!
|
|
13/07/08 16:24
|
|
shoricel
membru
|
|
cu placere!! 
|
|
13/07/08 22:38
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
acuma postez de pe mozilla de la rudele mele ,au mai multe computere si m-am logat pe toate ,in functie de cum erau ocupate .Si cand dau la nume imi apare RainSong direct ,cum fac sa scot ? [desi am dat ca niciodata sa nu ma aminteasca pe site] nu am chef sa stie toti ce si cum fac .
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
23/07/08 14:19
|
|
benny
membru
|
|
ÃŽnainte să intri pe site, click la Tools => Clear private data bifezi ultimele 2 casute (authentificated sessions şi saved passwords), şi gata 
sper să meargă..
Ultima modificare de benny (23/07/08 14:26)
|
|
23/07/08 14:23
|
|
fluflu
membru
|
|
Deci chiar am o problema... Pe langa faptul ca cineva mi-a sugerat sa reinstalez firefoxul,si am pus versiunea noua,si nu s-a schimbat nimic,am pus-o pe cea dinainte si acum nu-mi merge deloc.am un browser nou:opera se numeste...dar mozilla imi placea mai mult.Incercand sa-mi rezolv problema....am mai dat de asta cu browserul  Problema e urmatoarea:imi merg doar unele site-uri...am observat ca de regula cele cu .com nu merg.oare de ce?am facut eu ceva setari?oricum si site-urile care merg,merg putin mai greu decat de obicei.Ce as putea face?Of si am mailuri si nu le pot citi!
|
|
07/09/08 17:20
|
|
Sword
membru
Inregistat: 01/02/08
|
|
Si nu merge Opera? Ii cel mai tare browser.
_______________________________________ Cu putina credinta poti muta muntii, dar cu ceva intelepciune ii vei lasa la locul lor.
|
|
07/09/08 21:23
|
|
simona
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Pai, nu poti downloada firefox-ul vechi cu Opera, dupa care sa instalezi firefox-ul si sa dezinstalezi Opera?
Sword a scris:
Si nu merge Opera? Ii cel mai tare browser. |
Subscriu. 
Ultima modificare de anomis (07/09/08 21:24)
_______________________________________ "GOD IS ENOUGH"
|
|
07/09/08 21:23
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|