black-panther
membru
Inregistat: 18/10/05
|
|
Noile tehnologii de integrare permit obtinerea unor densitati MB/unitate de suprafata de siliciu mai mari de unde apare si scaderea pretului/MB. totusi cip-urile cu densitate mai mare de stocare sunt mai sensibile si au o rata mai mare de crash. La garantie de 5 ani esti protejat impotriva investitiei dar nu si impotriva pierderii datelor stocate pe acel card. Daca n-ai de gand sa faci arhiva pe telefon nu e nici o problema, se pierd mai multe date din stergere din neatentie decat din defectarea cardurilor .
_______________________________________ Daca nu lupti sa-ti implinesti visul,... ai visat degeaba!
|
|
07/04/08 13:24
|
|
shoricel
membru
Inregistat: 04/01/08
|
|
nu-mi fac eu probleme de asta. oricum am obiceiul sa imi fac backup pe calculator la tot ce am  multumesc pt explicatii. mi-am luat card. am prins o oferta in carrefour cu 20 ron, de 1 GB, exact cum vroiam eu. ACUM IL STUDIEZ! 
Ultima modificare de shoricel (14/04/08 18:54)
_______________________________________ A passion lifestyle.
|
|
14/04/08 18:54
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
eu am dat 40 de ron pe un card de 1GB, doar ca avea si cititor. Oricum, scump.
|
|
06/03/11 18:20
|
|
shoricel
membru
|
|
Puteai gasi si cu 5 lei mai ieftin, dar daca e de firma si cititorul nu este subtire ci rigid si rezistent, se merita. Deci nu pot spune ca ai dat prea mult.
E SD sau microSD?
|
|
06/03/11 18:27
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Depinde ce fel de card (poate e Sony) si depinde si ce clasa are (in caz ca nu e microSD).
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
06/03/11 21:50
|
|
shoricel
membru
|
|
asta ziceam si eu
titlul subiectului este microSD, deci cred ca de asta vorbeste.
|
|
06/03/11 22:45
|
|