|
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
Ai puncte tari…. Foloseste-le !
Dumnezeu a pus in tine lucruri extraordinare, ce trebuie sa le descoperi ,si pe care sa le folosesti. Poate esti o persoana careia ii place sa incurajeze, sa-i incurajeze pe cei cazuti, poate esti primitor de oaspeti ori poate Domnul te-a inzestrat cu dragostea pentru ucenicizare. In orice alt mod ai fi fost binecuvantat tu ai puncte tari pe care trebuie sa le folosesti si pe care trebuie sa le dezvolti iar pe cele pe care nu le stii, sa le descoperi. Adu-ti aminte ca : « Nu tot ce se intampla este voia Lui ! Tu Il poti influenta pe Dumnezeu cerandu-i sa schimbe situatii... pentru ca tu ai o relatie cu El. »
Care crezi ca sunt punctele tale tari, cele pe care deja le cunosti ? Abia astept sa citesc mesajele tale .
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
14/02/08 09:22
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
bornagain,dar punctele tale tale tari care sunt?
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
14/02/08 21:12
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
până spune bornagain,vă spun eu:punctul meu tare e ambiţia.obişnuiesc să perseverez şi chiar şi unii profi mi-au spus că o să am de câştigat dacă voi continua să rămân ambiţioasă!
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
14/02/08 21:39
|
|
bornagain
membru
|
|
cred ca nu m-am gandit niciodata, dar 2 din din ele ar fi perseverenta si tacerea, restul le cunoste Domnul .. poate ne spui si tu flory ce puncte tari ai
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
16/02/08 09:23
|
|
cami
membru
|
|
bornagain,daca tot tu ai deschis subiectul despre punctele noastre tari,trebuia sa ti le expui pe ale tale intai,nu? pai,nu prea m-am gandit ce puncte tari am...unul dintre punctele mele tari ar fi clar ambitia.Cand imi propun sa iau o anumita nota la scoala,de exemplu invat cat sa o si iau sau cand incep un lucru vreau neaparat sa il si duc la bun sfarsit.Nu renunt usor.Un alt punct tare ar fi sinceritatea,pe care nu multe sunt persoanele care mi-o apreciaza.S-ar putea si sa fie un defect faptul ca ori sunt prea sincera sau directa si asta cam doare,ori ca uneori sunt mult prea inchisa si reusesc sa dau totul afara din mine foarte greu...acuma nu stiu,ramane la atitudinea fiecaruia sa mi-o aprecieze sau nu...
Ultima modificare de flory (16/02/08 10:14)
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
16/02/08 10:12
|
|
bornagain
membru
|
|
depinde.. am considerat ca nu trebuie si acum sa incep eu primul din 2 motive intemeiate ce le voi pastra ptr. mine . okay, multumim. mai asteptam alte mesaje.
|
|
16/02/08 10:25
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
puncte tari nu prea am Nu sunt usor influentabila si asta m-a ferit de multe "dezastre" in situatiii destul de critice cand primeam sfaturi nu tocmai bune de la prietenele mele poca si vedeam ce fac ele Si nu sunt asa sensibila ,nu pun toate la inima pt ca lumea vorbeste numa aiurea si daca stai sa ii bagi pe toti in seama ,toate barfele si comentariile rautacioase ajungi la nebuni :)Si in ultima vreme ma enervez mai greu ,ca daca vede omu ca nu te poate atinge cu nimic te lasa in pace si tot el pica rau In generala eram foarte ambitioasa ,acuma nu mai sunt ,numai in chestiile care imi place am multa rabdare si daca imi proppun sa le fac reusesc .faza e ca nu ma prea ambitioneaza nimic T_T ps :Am mai gasit ceva :sunt genu de persoana care prefera sa stea si sa observe chestiile din jur ,sa invate din greselile altora la puncte slabe cred ca pot posta pagini
Ultima modificare de RainSong (16/02/08 15:28)
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
16/02/08 15:22
|
|
cami
membru
|
|
RainSong cred ca la punctele slabe te-as intrece la numarul de pagini
|
|
16/02/08 16:41
|
|
homeless
membru
Inregistat: 16/02/08
|
|
x
Ultima modificare de homeless (13/02/11 22:49)
|
|
02/03/08 16:23
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Perseverenta, adaptarea rapida la schimbari, creativitatea, am suficienta incredere in mine ca sa nu ma las influentata de persoanele care sunt vesnic nemultumite si frustrate si, in primul rand, il am pe Dumnezeu in viata mea, lucru ce imi da putere sa merg inainte...
Ultima modificare de monica (03/03/08 21:54)
|
|
03/03/08 21:51
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
bornagain a scris:
depinde.. am considerat ca nu trebuie si acum sa incep eu primul din 2 motive intemeiate ce le voi pastra ptr. mine . okay, multumim. mai asteptam alte mesaje. |
Pentru noi era egal daca sunt 2 motive, sau 20, daca zici ca sunt intemeiate, inseamna ca 'le cunoaste Domnu', vorba ta.
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
03/03/08 22:37
|
|
daniel
membru
Inregistat: 01/03/08
|
|
ma consider slab,rabdarea, imi propun foarte putine lucruri, ma adaptez cat mai incet si ma bucur foarte mult pt orice lucru. Bine, cand e ceva ce doare e mai greu dar ma redresez repede... asta e viata mea. Aaa mai e ceva, iubesc mult:)
_______________________________________ Ţinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inimă curată, dintr-un cuget bun, şi dintr-o credinţă neprefăcută. 1Timotei 1:5
|
|
03/03/08 22:42
|
|
Dany4Jesus
membru
Inregistat: 19/02/08
|
|
Hai sa zic si eu un punct tare...sunt fericit aproape tot timpul dar nu stiu de ce Tare nu?
_______________________________________ http://meditatii-crestine.com
|
|
04/03/08 00:49
|
|
bornagain
membru
|
|
ce de puncte:D.. spor la postat in continuare
Ultima modificare de bornagain (04/06/08 00:21)
|
|
06/03/08 08:53
|
|
KoJack
membru
Inregistat: 29/02/08
|
|
Nu pot trada ...
_______________________________________ Semnat...
KJ.
|
|
13/03/08 21:46
|
|
bornagain
membru
|
|
imi place sa-mi incurajez coechipierii , la tenis, ori fotbal , si asta ii ajuta pe ei , ptr. ca si la mine da roade.
Mi-e greu sa cred ca doar atatea puncte tari aveti. Mai ganditi-va... si apoi lasati mesajele voastre
|
|
04/06/08 00:22
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
flory a scris:
unul dintre punctele mele tari ar fi clar ambitia.Cand imi propun sa iau o anumita nota la scoala,de exemplu invat cat sa o si iau sau cand incep un lucru vreau neaparat sa il si duc la bun sfarsit.Nu renunt usor.Un alt punct tare ar fi sinceritatea,pe care nu multe sunt persoanele care mi-o apreciaza.S-ar putea si sa fie un defect faptul ca ori sunt prea sincera sau directa si asta cam doare |
pana aici la fel... as adauga perseverenta in pregatirea mea pt viitorul sot...
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
04/06/08 01:34
|
|
bornagain
membru
|
|
e fain sa descoperi ca ai si alte puncte care pot deveni " puncte tari" , lucruri ce abia le descoperi dar care te vor ajuta mult pe viitor. Nu stiam ca linistea poate fi unul din punctele tale tari
|
|
25/06/08 11:41
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Nu asi vrea sa ma laud! Dar unul din punctele tari,e...faptul ca Dumnezeu m-a facut sa simt si sa fiu alaturi, de cei ce au nevoie de sprijinul si sfatul meu. Chiar atunci cand... ajung sa traiesc dezamagiri si descurajari din partea celor la care tin si pentru care mi-as da si viatza.Iubesc si caut sa nu-i fac sa sufere. Deasemenea, imi place foarte mult sa cant... si imi placea sa recit poezii in Biserica(cand eram acasa). Iar inca unul din punctelele tari,e faptul ca...niciodata nu incalc promisiunile facute! Sper ca Dumnezeu ma va ajuta, in continuare.
Ultima modificare de simona85 (25/06/08 22:07)
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
25/06/08 22:03
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
Ar fi un punct forte ca is optimista?
|
|
05/07/08 16:21
|
|
climbonmountain
membru
Inregistat: 13/12/08
|
|
cateva din punctele mele tari:...este ca imi place sa ascult pe ceilalti...ceea ce cred eu, ii ajut chiar daca nu le stiu da poate tot timpul sfaturi dar simplu fapt ca ii ascult stiu ca ii ajuta mult...sunt f creativa...Dumnezeu a pus talente in mine si ii multumesc Lui, imi palce sa desenez portrete in creion a peroanelor mele dragi, imi place sa cant ffff mult...un alt punct forte ar fi....faptul ca pot vb cu copiii chiar si cu cei mici de la 4 ani in sus...si ma pot adapta la nivelul lor si sa aflu mai multe despre ei...si chiar daca uneori vorbesc ei total pe langa subiect, ) nu ma plictisesc niciodata sa-i ascult, am vazut ca doar asa vorbind cu ei ma pot apropia de ei...pot si ei sa invete despre Domnul chiar si la 4 sau 5 ani....ei chiar pot...ceea ce inainte nu credeam...
|
|
19/12/08 23:59
|
|
bornagain
membru
|
|
lorre a scris:
Ar fi un punct forte ca is optimista? |
hm, asa cred... daca privesti " dintr-un alt punct de vedere " )
|
|
20/12/08 00:03
|
|
maria_t
membru
Inregistat: 25/01/09
|
|
Nu renunt atat de usor cand m-am hotarat sa fac ceva si cand sunt convinsa ca acel lucru e bun si are efecte pozitive pentru mine si pentru cei din jur;nu sunt fricoasa, nu sunt lasa.
Ultima modificare de maria_t (27/05/10 19:40)
_______________________________________ Binecuvântat să fie Domnul, care zilnic ne poartă povara, Dumnezeu, mântuirea noastră.
|
|
29/01/09 01:35
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|