TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Care e cea mai buna? de ce? merita pretul? Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08

fluflu a scris:

Sunt cam scumpe cele postate de shoricel.

N-am stiut ce limita de pret ai :)

fluflu a scris:

Am zis ca-mi ajung acuma si 320gb...sper :D

fluflu, adevarul este ca e cam greu sa gasesti la banii aia cu hdd de 500 GB...

07/01/11 17:35

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
nu e greu. eu am gasit. ;)

07/01/11 17:45

shoricel
membru

Dar cu compromisuri: lasi din alte parti si mai pui la HDD ;)

07/01/11 17:50

fluflu
membru

Inregistat: 20/09/07
Am simtit datoare sa revin sa va spun ce am facut.
Am cumparat Dell N5030. Ieri l-am adus de la persoana care mi-a pus Windowsul, antivurusul , Word si restul. Acum e la incarcat, cica tre sa stea 12 ore. In fine, nu am rezistat si l-am deschis. Cred ca-mi trebuie un manual pentru Windows 7 :D E dragut el asa, insa mi se pare diferit si cu mult mai multe chestii decat Xp-ul. Internetul nu imi merge, pentru ca nu-mi stiu parola :D Tre sa-l sun, o zis sa-l sun daca imi cere parola :D
In rest, e frumos asa laptopul :D Asa ma port cu el de zici ca-i aur... daca vrea cineva sa puna mana pe el, sa se spele bine pe maini :D :D De doua ori daca se poate!
(S-a luat o piatra de pe inima, mai am una, cu aparatul. Ma simt epuizata de atat cautat! )

Ultima modificare de fluflu (27/01/11 12:59)

27/01/11 12:59

shoricel
membru

Cam asa ma port si eu cu laptopul meu. Mi se pare normal sa il pastrez curat si sa il intetin. ;)

Cu windows 7 o sa te obisnuiesti. Sunt ceva chestii diferite de windows xp, mai ales daca n-ai trecut prin vista, dar e mai mult de obisnuinta. Daca ai ceva nelamuriri sau intampini probleme poti sa ma intrebi ;)

Sa-l stapanesti sanatoasa! :)

27/01/11 13:09

Pagini:  1 2 3 4    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la