TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Hard & Soft/Care e cea mai buna? de ce? merita pretul? Moderat de +Archangel+  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
shoricel
membru

Inregistat: 04/01/08
2.348 dar e din cauza cresterii euroului probabil... acum o saptamana si un pic era 2.000 -  2.100

17/01/09 01:37

strategy
membru

Inregistat: 06/09/05

shoricel a scris:

2.348 dar e din cauza cresterii euroului probabil... acum o saptamana si un pic era 2.000 -  2.100

da un link.

bornagain a scris:

da, pai il folosesc doar ptr. net, si alte mici chestii, deci nu-mi trebuie sa fie foarte performant. O sa-mi iau un hdd, dar ma gandeam daca se merita sa iau si o placa de baza noua..

daca ti-l trebuie doar pt net .. mai ia-ti un hard sa ai ceva spatiu in plus .. si in rest nu are rost .. poate niste rami ..

17/01/09 05:12

Site web  
bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
mda. asa ma gandeam si eu :) .

17/01/09 13:14

shoricel
membru

strategy, ca asa eviti postarea multipla, conform regulamentului, te rog foloseste butonul "modificati" din dreptul fiecarui mesaj. mersi :)

18/01/09 01:05

strategy
membru

Inregistat: 06/09/05
sunt 2 posturi diferite, nu era nimic de adaugat sau modificat. :P
adica postare multipla? nu am gasit nici un regulament despre "postare multipla".
dar vezi, ca orice zici trebuie sa argumentezi. te rog sa-mi postezi pasajul din regulament care descrie "postare multipla" ;)
azi m-ai prin cu chef de vorbe, sorry.

PS: muta posturile la Thread-ul comentarii :))

Ultima modificare de strategy (18/01/09 13:17)

18/01/09 13:14

Site web  
shoricel
membru

ti-am raspuns la comentarii

18/01/09 13:40

bornagain
membru

Inregistat: 03/05/07
Vreau sa-mi iau o unitate noua. Ma gandesc sa fie undeva la 6-700 ron.
Ceva caracteristici.. HDD 160 Gb SATA, 1-2 Gb rami ( DDR2 ). In rest, n-am vreo preferinta ( poate sa fie procesor Intelcelerom ) .
Ce sugestii imi dati? Chiar si niste site-uri sa-mi spuneti unde gasesc asa ceva.. unitati noi . Trimite-ti-mi mesaj privat ( pt. site-uri.. ca sa nu facem reclama ) .
Multam`.

Ultima modificare de bornagain (05/02/09 19:39)

05/02/09 17:56

polooradea
Exclus

Inregistat: 07/09/09
eu am un laptop acer, si merge foarte bine. se zice despre acer ca coolerul nu e asa bun si unele piese sunt mai ieftine. a meu merge foarte bine, i-am cumparat si ventilator ca sa ii lungesc durata de "viata". din cate am auzit la laptop una dintre cele mai bune firme ar fi toshiba

Ultima modificare de polooradea (21/11/09 22:19)

21/11/09 22:18

edi.theraven
membru

Inregistat: 26/10/08
Cele mai bune : hp, fujitsu siemens, apple, asus, toshiba satellite, dell. Restul sunt jucarii. Cea mai importanta piesa la un laptop e placa de baza. De preferat sa fie facut sau cel putin asamblat in sua. Cam atat.

22/11/09 08:08

Site web  
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06
noi am vrut sa luam cu comp nou, dar pentru ce facem nu se merita si bugetul nu se indreapta sper comp ca dehh, beneficiem si de laptop.
Si ne gandeam sa il carpim pe al nostru, vai de el :P
   Asa:
"imi puteti recomanda un procesor(oricum stim ca doar la magazine de antichitati gasim dinastea) care sa mearga cu un hard de 38gb, 1gb ram si o placa video ATI radeon7000 de 64mb DDR. Deci si procesoru o sa fie vechi si slab, dar poate commponentele astea va trezesc amintiri de prin anu 2001 si va aduceti aminte si de un procesor :D" [citat fra, sa va fie mila de el, ca eu plec si nu ma mai intereseaza :D]

02/02/10 23:17

benny
membru

Inregistat: 27/05/07
Seria Intel Pentium 4, sau AMD Duron, Athlon... la frecvente de 900-1700 MHz

02/02/10 23:45

RainSong
membru

nu ar merge cumva un Athlon XP 3400+, am gasit pe un site placa mea de baza =))
si imi scrie procesoarele compatibile, dar io habar n-am care ii cel mai bun :(

http://www.cauti.ro/calculatoare_si_sof ... V266M.html

02/02/10 23:49

benny
membru

Ba, poate ca ar merge. Important e sa fie socket A, din cate vad. Si de preferat la frecventa cat mai mare. O fi el 3400+ dar la ce frecventa maxima functioneaza?

O prezentare generala despre procesoarele AMD: http://en.wikipedia.org/wiki/Athlon#Athlon
Vezi tu, care e cel mai nou si bun, dar sa fie socket A

Din cate vad eu, Barton ar fi cel mai ok. Vezi si tu.

Ultima modificare de benny (03/02/10 00:11)

03/02/10 00:04

edi.theraven
membru

Nu se mai fabrica procesoare pe platforma/soket A.

03/02/10 11:59

Site web  
RainSong
membru

le cautam second, am gasit ceva pe okazii.ro si avem un magazin de calculatoare unde tin si piese mai vechi. Gasim noi.

03/02/10 12:12

edi.theraven
membru

Atunci, recomand Amd Barton. Sunt cele mai bune pe soket A.

03/02/10 12:18

Site web  
RainSong
membru

imi puteti spune daca sunt compatibile piesele astea si daca merita 6 mil pe ele(sunt noi):
-placa de baza ASUS P5S800-VM
-procesor intel celeron 430 SOCKET 775 800MHZ, 64 bit
-placa video ASUS EN 9400GT 512 mb 64 bit
-hard de 160 GB
-2 placute RAM de 512 DDR2

03/02/10 19:29

benny
membru

Ramii nu se potrivesc. Iti trebuie DDR, nu DDR2. Nu stiu placa video...
In rest, pare ok. Cat despre pret:
- Pl de baza - 111 lei
- Procesorul - 137 lei
- Pl video - 176 lei
- HDD 160 GB - 144 lei
- 2*DDR 512MB - 106 lei

Total: 674 lei, asa orientativ (componente noi, cu garantie)

Daca reusiti sa le gasiti mai ieftin, bravo ;)

03/02/10 20:51

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
RainSong, trebuie sa te asiguri ca placa video sa fie neaparat pe slot AGP (acum 1-2 ani se mai fabricau inca si din cate stiu, exista si placi nvidia Geforce 9 pe AGP). Placile actuale sunt pe PCI Express si nu se potrivesc cu placa de baza mentionata de tine.

03/02/10 21:20

RainSong
membru

[fratele meu posteaza pe aici ca sunt permanent logata si nu apuc compul prea des, deci nu-i RainSong zambezi :P. Acum se uita in principiu si dupaia incercam sa dam de un tip de la bise ce se pricepe si poate ne indruma el de unde sa le luam, o avea pile .. sau poate nu. A citit ce ati scris voi, multumim. Dar aveti rabdare ,ca o sa va mai intrebe :D]

03/02/10 21:35

zambezi
membru

Inregistat: 19/09/07
sa-nteleg ca fratele tau e prea timid pentru a-si putea face un simplu cont pe tanar crestin?

03/02/10 23:15

RainSong
membru

ne-a venit ieri compul.
Pana la urma l-am luat nou, dar nu gata fabricat cum is alea facute in serie, ci facut pe piese de o firma de calculatoare. O fost 736 lei, 2 ani garantie si se prezinta bine. As scrie si ce componente are daca as sti :D

11/02/10 22:03

RainSong
membru

dupa ce am dat 5 lei pentru 5 pagini color de pe stick, am hotarat ca trebe imprimanta. Avem un lexmarl x1270 de vreo 2-3 ani [e din aia 3 in 1] la care s-au dus cartusele din lipsa de utilizare [oameni prosti, nu stim ingriji ce avem].
  Acuma intrebarea e: sa luam cartuse noi - minim 160lei amandoua sau imprimanta noua, undeva pe la 200 lei? Tipa de la centrul ala zicea ca astea noi lexmark au cartuse de proba parca, trebe schimbate la un moment dat, si zicea ca daca e sa cumpar alta sa merg pe hp.
  Se gaseste ceva ok la 200 lei? Ce firma ar fi? Banuiesc ca numai imprimanta, scanner daca nu avem bani folosim de la astalalta.
ps: toate sa pot incarca acasa? Nu vreau sa merg la altii sa le dau bani daca pot cumpara singura cerneala la tub si o bag cu seringa, la ala negru. Se pot distruge daca le incarc singura?

Ultima modificare de RainSong (07/05/10 13:01)

07/05/10 12:59

alex
membru

Inregistat: 02/03/09
eu am samsung la 250-300 lei anu trecut :D astea hp sunt bune dar sunt si mai scumpe dupa cate stiu eu. cat despre lexmark am auzit cateva chestii care m-au facut sa nu am incredere in firma respectiva :P

07/05/10 13:17

edi.theraven
membru

http://forum.freespire.org/showthread.php?t=3846

http://www.inksupply.com/4076color.cfm

07/05/10 13:20

Site web  
Pagini:  1 2 3 4    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la