|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 ... 3 4 5 6 7 |
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Şi pe mine nu m-ai chemat?!?! Ah, ce crude e fetili cu sufleţelul meu care trece prin stomah...
|
|
05/07/08 20:37
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
x
Ultima modificare de lorre (12/02/12 20:52)
|
|
05/07/08 20:42
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Daaaa' n-aaaaam mâncaaat de loooc îngheţatăăăă! (Bine, io am mâncat una, înainte de a mă întâlni cu ei! Dar lor să nu le spuneţi! Că am fost zgârcit şi n-am vrut să le dau! Şşşşşşt, rămâne secretul nostru!)
|
|
05/07/08 20:49
|
|
lorre
membru
|
|
x
Ultima modificare de lorre (12/02/12 20:52)
|
|
05/07/08 20:51
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
[Cam multe amintiri..numai bune de chat.Nu? ]
Ultima modificare de Andreea (05/07/08 20:59)
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
05/07/08 20:58
|
|
lorre
membru
|
|
|
05/07/08 21:01
|
|
simo
membru
Inregistat: 13/04/08
|
|
Si eu imi amintesc... ca atunci cand eram mica,(pe la 4-5 ani) mereu plangeam cand veneau parintii mei sa ma ia acasa...de la tara de la bunici. Si plangeam fiindca acasa la Iasi nu aveam cu cine ma lua,in schimb la tara la bunici stateam numai pe afara.De retinut: ca sa nu ma ia parintii acasa, ma prefaceam ca imi este somn si stateam cu ochii inchisi pana ii auzeam pe parintii mei...o luam saptamana viitoare,ca acum doarme si nu o mai trezim. Apoi... imi amintesc ca pe (la 6-7 ani)lasam impresia ca sunt din Bucuresti, deoarece stand toate vacantzele cu verisorii din Bucuresti,incepusem sa imprumut accentul lor. Chiar si acum, ma descurc destul de bine cu accentul Muntenesc... stand in preajma verisorilor mei.Da-s moldoveanca si nu imi uit accentul. Am destule amintiri si cred ca amintirile copilariei sunt cele mai comice. Imi mai amintesc ca acasa, ca sa nu dau drumul la necunoscuti, mama si tata imi pusese zavor la o pate din casa,( avand acces:doar la un hol, baie si camera mea). Dar ca sa nu ma stiu inchisa, miscam usa ca sa se miste acel zavor si sa ma stiu cu acces la toata casa. Apoi stateam cumintica si ma jucam cu jucariile.Aveam vreo 6 ani pe atunci.
Muntenia... scuze!
Facui o greseala draga lorre_diana, in privintza olteniei! Scuze!
Ultima modificare de simo (26/08/08 21:50)
_______________________________________ Dragostea, este o bogatie... care nu se vinde, nici nu se cumpara, ci se da.
|
|
25/08/08 00:09
|
|
lorre
membru
|
|
pai si ce bucurestiul e in oltenia? ..e in MUNTENIA
|
|
25/08/08 17:38
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
aveam vreo 7ani.am fost sa duc gunoiul.ajung eu fain frumos,doar ca lada aia era plina ochi si erau multe deja aruncate pe jos.am zis ca sa arunc si eu acolo,ca si asa cand or veni sa stranga gunoiul vor lua si ce e langa.rastorn cosul.vad un nene cam suspect,vine la mine si imi zice pe un ton cam nervos'ce faci?acolo trebuie sa arunci??ia pune acolo in lada,nu pe langa' era asa nervos si cam...genu nebarbierit zici ca era un nene de la tara din ala care bea mult si etc etc.asa m-am speriat!! am luat cu mana de pe jos si am pus in lada mare!repede repede!apoi mi-am luat talpasita si am plecat! va dati seama? of of
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/10/08 21:25
|
|
simple
membru
Inregistat: 19/10/05
|
|
Am citit toate 6 paginile si radeam in hohote de una singura ) Super amintirile voastre...pacat ca nu mai scrieti Sa zic si eu una care mi-am amintit-o la capitolul "aruncari diverse". Eram la bunica cu o prietena pe la 5-6 ani. Si ce ne gandim noi...sa ne ascundem dupa gard si sa aruncam nucile ce sunt cazute pe jos peste gard.Zis si facut.Ne cataram pe gard si zdup cu o nuca in cap la doua femei ce trec.Una striga si cealalta rade : "nu-i nimic, numai o nuca a cazut din pom".Noi bucuroase de numa ca ne merge continuam aventura pana se termina nucile.Apoi ne gandim sa luam pietre care seamana cu nucile ca doar nu se vede :d .Si tocmai nimerisem o vecina cu o "piatra-nuca"...Dupa o "sapuneala" buna...eu iau un aer nevinovat si zic la buni : "da sti buni...o cazut din pom...si daca nu crezi intreaba pe ceilalti care or trecut, ca asa au zis":)Dar nu am reusit sa o conving
_______________________________________ calator spre eternitate
|
|
08/12/08 01:42
|
|
the_stranger
membru
Inregistat: 15/01/08
|
|
Eu şi fraţii mei avem multe amintiri plăcute de când nu eram decât nişte pici.
Transformam patul în ring de box,şi în loc de mănuşi foloseam pernuţe.La un moment dat nu aveam destule,şi sor'mea a rămas doar cu una.Dar a uitat acest lucru,şi vrând să îl surprindă pe frate'miu,i-a dat un pumn cu mâna goală.La care el,tipând de durere i-a arătat surorii mele că i-a dat sângele la un dinte.(săraca,s-a speriat foarte tare,şi nu ştia ce să-i facă,dar până la urmă şi-au revenit amândoi)
A consemnat pentru d-voastră arbitrul meciului
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
27/12/08 17:28
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
Si eu faceam asa numa ca foloseam teddy bears ca manusi de box
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
27/12/08 17:42
|
|
lorre
membru
|
|
x
Ultima modificare de lorre (12/02/12 20:53)
|
|
27/12/08 18:21
|
|
MarineWife
membru
Inregistat: 15/01/09
|
|
Cand eram mica, de fiecare data cand mergeam la bunica, cel putin o saptamana vomitam in fiecare seara. Intr-o seara, in timpul unei reprize de dat la boboci, se trezeste si sor-mea: -Dani, vomiti? , La care eu , abia abtinandu-ma sa nu vomit, "Da". La care sor-mea, "Bine, noapte buna". Si eu, fata politicoasa, i-am urat noapte buna )
Asta nu e din copilarie, dar merita spusa Eram la liceu, si era seara, si era gheata pe jos. Trotuarul era foarte aglomerat, ca toti terminasera orele, si am vazut autobuzul ca vine.. Am inceput sa alerg, am alunecat si am cazut. Un om in spatele meu alerga si el dupa autobuz, si cand am cazut nu a avut unde sa paseasca, si a calcat pe spatele meu! ) Si ca si cand asta n-ar fi fost suficient, i s-a agatat piciorul in ghiozdanul meu si a cazut si el in fata mea!! In mod straniu si bizar s-a facut loc pe trotuar sa cadem amandoi lati! Dar eu macar tot am prins autobuzul Si cand am ajuns acasa aveam o urma de talpa pe haina....
|
|
15/01/09 06:19
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
Cand eram eu mic, aveam vreo 5-6 ani si m-am dus cu bunica la o vecina...Ele au inceput sa vorbeasca de-ale lor, va dati seama ca ma plictiseam asa ca la un moment de neatentie din partea lor am reusit sa ma ascund undeva sub niste lemne...La final cand bunica mea s-a hotarat sa margem acasa a observat ca lipsesc: m-au cautat peste tot, erau speriate amandoua de ce mi s-ar fi putut intampla(stiti cum sunt bunicile) am asteptat ca bunica sa plece apoi am iesit afara si am fugit dupa ea...ce s-a mai bucurat ca nu patisem nimic...........dupa doua zile i-am spus si unde m-am ascuns;))
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
15/01/09 23:20
|
|
livu2day
membru
Inregistat: 06/11/08
|
|
nathanael -Deci esti foarte innocent am ras la povestea ta )
_______________________________________ Proverbele 18:2 Nebunului nu-i este de învăţătură, ci vrea să arate ce ştie el. http://iaebetel.blogspot.com/
|
|
15/01/09 23:25
|
|
nathanael
membru
Inregistat: 05/01/09
|
|
livu2day a scris:
nathanael -Deci esti foarte innocent am ras la povestea ta ) |
ma bucur...dar bunica mea chiar se speriase pentru ca s-a dus la totii oamenii de prin preajma sa ma caute(acum mi-a zis mami)
_______________________________________ Psalmul 62:5 Da, suflete, increde-te in Dumnezeu, caci de la El imi vine nadejdea.
http://cristianhercuti.wordpress.com
|
|
15/01/09 23:54
|
|
dodo86
membru
Inregistat: 14/02/07
|
|
M.... In copilarie.... mi-am rupt - de doua ori pulsul drept - de doua ori cotul drept - o data clavicola dreapta - o data cotul stang - de doua ori pulsul stang - doua coaste in partea stanga - genunchiul stang - calcaiul drept - am dat cu capu tare tare de ciment de minim cinci ori - am dat cu capu de calorifer... mai am si acuma semnu
Am fost cam neastamparat...
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
16/01/09 00:04
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
dodo86 a scris:
M.... In copilarie.... mi-am rupt - de doua ori pulsul drept
|
cum vine asta?
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
16/01/09 12:31
|
|
crisstina
membru
Inregistat: 10/03/08
|
|
oo da in copilarie .. stiu ca am fost la nasa mea si am stat vreo 2 saptamani la ea.Cum ii educatoare la o gradinita mergeam cu ea la gardinita ,erau iubita de copii,tot imi aduceau cate ceva ,imi faceau pe plac...si intr-o zi mi-am ascutit degetul )) nu aveam ce face si m'am jucat cu o ascutioare [intamplata povestita de mama si nasa mea ca eu nu imi mai aduc aminte cand o fost si ce so intamplat]
_______________________________________ Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima,o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare!!!
|
|
16/01/09 15:06
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Imi amintesc o faza foarte tare de cand eram prin clasa I sau a II-a. Incepeam orele la 7 dimineata(oare ce istet o fi conceput un asemenea program, ca sa chinuie niste bieti copilasi? ) si trebuia sa ma trezesc cel putin la 6 ca sa am timp sa ma pregatesc.Eram la aceeasi scoala cu frate-meu si mergeam impreuna, dar ma irita ca el putea sa mai doarma pana la 6.30.(Ca doar el nu avea codite de facut si fundite de pus )Intre noi fie vorba, n-am inteles niciodata rostul acestor accesorii.Serios, unii copii raman cu traume psihice.
Ioi, cata introducere!Deci, ca sa scurtez, vazand cum sta treaba m-am gandit mult si mi-a trasnit o idee, ca sa mai scurtez din timpul de aranjare dimineata.Nu, nu m-am ras in cap, (daca la asta va gandeati)!
Solutia era mult mai simpla:vazusem eu ca pierd timp pretios cu imbracatul uniformei(aia albastra in patratele ) si m-am gandit sa...o imbrac de seara!!!Ca sa nu mai pierd timpul dimineata! Numai ca n-am avut ocazia sa testez eficacitatea planului meu, pt ca a trecut mama prin camera inainte de culcare sa vada daca sunt ok, si a observat ca pijamaua mea seamana izbitor cu uniforma si asa a descoperit totul!Cand i-am explicat ce voiam sa fac, era pe jos de ras! Urmarea a fost ca din ziua urmatoare si frate-meu a inceput sa se trezeasca la 6.Din solidaritate!
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
24/05/09 21:48
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Ce copil ingenios! Nu mi ar fi trecut prin minte.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
24/05/09 21:55
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|