|
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Mi-am facut primul meu acvariu. Momentan e la ciclat. Vasul l'am cumparat deja construit. Pare cam anost acum Mai trebuie sa aduc pesti si sa pun o imagine adecvata pe partea cealalta [in spate e o oglinda].
http://imgur.com/a/YZlZ0
update : http://imgur.com/a/Awhrk#0
Ultima modificare de edi.theraven (18/04/14 19:54)
|
|
17/04/14 15:26
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Azi Sami a citit nocturn si cirese.
Desigur a scris si insecte...pe peretele proaspat zugravit dar nu sunt sigura ca asta e bucurie.
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
24/04/14 19:56
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Azi biserica noastra a avut ca oaspete un cetatean de onoare al orasului New York.
Ultima modificare de march (27/04/14 21:26)
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
27/04/14 21:25
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Dumnezeu stie intotdeauna sa compenseze raul in bine.
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
28/04/14 14:43
|
|
adriana
membru
|
|
Baiatul meu citeste...la 4 ani si 3 luni. Nu fluent desigur dar...citeste!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
18/05/14 19:14
|
|
C4tal1n
membru
Inregistat: 12/04/13
|
|
Foarte frumos!!Multa bafta si multe binecuvantari copilului tau
_______________________________________ Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)
|
|
18/05/14 20:57
|
|
adriana
membru
|
|
Printul meu citeste deja propozitii la prima vedere. E adevarat ca astazi a zis ca sunt multi vacute, dar...nu le poti avea pe toate.
|
|
01/06/14 21:24
|
|
adriana
membru
|
|
Nu credeam vreodata ca o sa am asa o bucurie...ca imi dau demisia.
Acum pot trece la citit, ca material am destul.
|
|
28/06/14 22:18
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
m-am intalnit cu o persoana cu care am lucrat si ne-am amuzat teribil pe felul in care ma tratau anumiti x-csulesti si ce plecaciuni si plocoane faceau cand eram sheriff ) ... si pe faptul ca acum sunt foarte ocupati ... )
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
17/09/14 13:15
|
|
antonela
Moderator
|
|
Un copilas a lipsit o zi de la scoala, ca era racit. A doua zi, vine la scoala. Mirata il intreb de ce. Raspunsul lui e de milioane: "M-a lasat tati sa vin, ca mi-a fost asa de dor de scoala!"
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
26/02/15 21:27
|
|
C4tal1n
membru
Inregistat: 12/04/13
|
|
Frumos raspuns!!
_______________________________________ Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste. (Corinteni 13,4)
|
|
26/02/15 22:12
|
|
antonela
Moderator
|
|
Ce-i mai inaltator, decat sa lucrezi cu copilasii!
|
|
05/03/15 18:53
|
|
antonela
Moderator
|
|
Fericita ca iubesc si sunt iubita!
|
|
08/03/15 16:20
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|