|
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Ploua atat de frumos....
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
22/06/12 23:12
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Ma bucur ca Domnul m-a binecuvantat cu biruinta, iar acum pot sa spun ca am absolvit Institutul Teologic Baptist din Bucuresti si sunt licentiat in Teologie. 
Slava Domnului! 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
28/06/12 21:34
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Domnul sa fie slavit! 
Felicitari si tie!
Sper ca nu consideri aceasta un sfarsit, ci asa cum se cuvine: un inceput. 
Din modestie nu spui ca ai luat cu 10?
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
28/06/12 21:41
|
|
Oblio
membru
 Inregistat: 03/10/10
|
|
Domnul să te îmbrace cu biruinţă şi pe calea slujirii ce tocmai ţi-a deschis-o, mototey!
Ultima modificare de Oblio (28/06/12 23:26)
_______________________________________ “Domnul nu se uita la ce se uita omul; omul se uita la ce izbeste ochii, dar Domnul se uita la inima.” 1 Samuel 16:7.
|
|
28/06/12 23:18
|
|
mototey
membru
|
|
Old@ Multumesc frumos! Nu e chiar 10, dar slavit sa fie Domnul! Nu e nicidecum un sfarsit, ci un inceput. Sunt constient ca e un inceput, si vreau sa fie sub calauzirea Duhului Sfant, in voia lui Dumnezeu.
Oblio@ Multumesc! Doamne, ajuta! 
|
|
28/06/12 23:21
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
Felicitari, mototey. Si acum... la munca. 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
29/06/12 09:53
|
|
antonela
Moderator
Inregistat: 02/11/05
|
|
Felicitari, mototey! Domnul sa te calauzeasca mai departe!
Ultima modificare de antonela (29/06/12 10:33)
_______________________________________ Căci Tu eşti Stânca mea, Cetăţuia mea, şi, pentru Numele Tău, mă vei povăţui şi mă vei călăuzi. Psalmul 31:3
|
|
29/06/12 10:32
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Felicitari mototey , Domnul sa te binecuvanteze, sa te protejeze si sa te tina pe Calea Lui si sa fii o mare binecuvantare pentru cei din jur! Domnul sa fie cu tine!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
29/06/12 17:42
|
|
mototey
membru
|
|
+Archangel+ a scris:
Felicitari, mototey. Si acum... la munca.  |
Multumesc, Arch! Doamne, ajuta! 
feedback a scris:
felicitari mototey!  |
Multumesc, Feed! 
antonela a scris:
Felicitari, mototey! Domnul sa te calauzeasca mai departe! |
Multumesc, Antonela!
Roxana a scris:
Felicitari mototey , Domnul sa te binecuvanteze, sa te protejeze si sa te tina pe Calea Lui si sa fii o mare binecuvantare pentru cei din jur! Domnul sa fie cu tine! |
Multumesc, Roxana!
Domnul sa continue sa fie cu voi, in voi si sa-Si faca lucrarea prin voi. Ramaneti cu totii in harul Sau! 
|
|
30/06/12 09:25
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
Azi sunt bucuroasa (dupa nor vine soare ) ca a plouat si s-a mai racorit.
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
06/07/12 16:58
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
Slavit sa fie Dumnezeu! 6 ani de casnicie spre Slava Domnului!
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
20/10/12 09:09
|
|
Old
Moderator
Inregistat: 18/01/08
|
|
Ma bucur pentru voi. Dumnezeu sa va binecuvanteze an de an!
_______________________________________ Cunosti cu adevarat valoarea vietii in momentul in care viata atarna de un fir ce-i gata sa se rupa.
|
|
21/10/12 00:16
|
|
march
membru
|
|
Ieri am avut ocazia sa ascult Eurocor-ul.
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
01/11/12 18:48
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Ma bucur ca ,Old a avut dreptate cand a zis ca Domnul vede,si azi am luat 3 de 10 la laboratoarele alea de care ziceam...asa is de "nestresata" acuma 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
06/11/12 16:59
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
Ce fain Daniela, ma bucur pentru biruinta ta. Tine-o tot asa!
Eu am primit azi o geaca superba de iarna!!! Ii multumesc Domnului pentru ea! 
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
07/11/12 17:17
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Multumesc,AndreeaC! 
Ce frumos!!! 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
10/11/12 16:38
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
Ii multumesc lui Dumnezeu ca am din nou loc de munca la aceiasi clinica din data de 1 Decembrie. 
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
20/11/12 15:36
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Sunt foarte bucuroasa ca am reusit sa cumpar cadourile pentru Craciun!
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
25/11/12 16:40
|
|
irinus
membru
Inregistat: 07/10/09
|
|
Vreau sa-I multumesc Domnului ca a fost cu noi pe data de 5.11.cind micutul nostru Elias a fost operat de amigdalite,se simte foarte bine,sii multumim Domnului pentru asta. Vreau sa multumesc tuturor care ne-ati sustinut in rugaciune pentru pacea Israelului,multumim Domnului ca El a fost ocrotitorul nostru,si am trecut cu bine acest razboi.
_______________________________________ Cat despre mine eu si casa mea vom sluji Domnului Iosua 24;15
|
|
25/11/12 22:48
|
|
lorre
membru
Inregistat: 07/10/06
|
|
x
Ultima modificare de lorre (09/12/12 23:30)
|
|
04/12/12 17:34
|
|
march
membru
|
|
Ningeeeeee!
|
|
08/12/12 14:28
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
Ii multumesc Domnului pentru voi, pentru ca existati, pentru ca aici stiu ca gasesc mereu un loc unde sa ma bucur cu fratii mei, un loc unde mereu exista un cuvant de incurajare si imbarbatare!
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
22/02/13 00:44
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
Ploua asa frumos! Multumim, Doamne! 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
13/05/13 23:14
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|