|
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Astazi am urmarit emisiunile mele preferate(de stiri, of course, sper ca nu v-ati imaginat altceva ). Ce frumos suna limba romana. 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
08/05/12 17:54
|
|
adriana
membru
Inregistat: 08/02/08
|
|
Pe zi ce trece, Sami spune tot mai multe cuvinte. Desigur, in dialectul lui, dar e absolut adorabil! 
_______________________________________ "Eu te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi." (Ps.32:8)
|
|
19/05/12 12:01
|
|
papa.midnight
membru
Inregistat: 19/05/12
|
|
Astazi eu si prietena mea facem 10 luni impreuna. Daca nu era Dumnezeu cine stie ce se intampla, desi eu sunt departe de casa si de ea, abea astept sa vin inapoi..cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine.Slavit sa fie El !
|
|
19/05/12 13:36
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
Azi îmi stau perfect buclele 
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
27/05/12 13:57
|
|
edi.theraven
membru
Inregistat: 26/10/08
|
|
Pai asa e de ziua copiilor 
|
|
03/06/12 07:47
|
|
march
membru
Inregistat: 27/02/12
|
|
AnaMaria a scris:
...ieri a fost 2 iulie  |
Ieri a fost 2 iunie  
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
03/06/12 09:13
|
|
+Archangel+
Moderator
Inregistat: 05/07/06
|
|
AnaMaria a scris:
plimbare prin centru, inghetata, restaurant, plimbare prin parc.... ce frumos a fost! mai vreau!! ) |
A platit el sau ati facut pe din doua? 
_______________________________________ A sti nu inseamna a fi!
|
|
05/06/12 12:21
|
|
Roxana
membru
Inregistat: 14/03/08
|
|
O zi libera de care ma bucur din plin..mai mult timp pentru Domnul, rugaciune, citit, muzica crestina..mi-am dus si eu si mi-am luat copilul de la gradinita, ca o mama devotata 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
05/06/12 12:22
|
|
march
membru
|
|
Azi sunt bucuroasa ca ploua si ca s-a pus ploaia acum si nu dimineata ca sa ma duc la scoala cu sandalele mele cele noi 
_______________________________________ "Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?" Deuteronom 4:7
|
|
05/06/12 19:01
|
|
FiicaDeRege
membru
Inregistat: 03/11/08
|
|
FiicaDeRege a scris:
Cand auzeam pe alti studenti zicand ca nu au avut timp destul de invatat pentru un examen, ca au mers cu materia doar citita, nu invatata serios, nu imi venea sa cred. Acum incep sa ii inteleg. Offf! Deja ma pregatesc sufleteste pentru o restanta.  |
Ma bucur ca nu mi-a facut Domnul dupa credinta mea, ci dupa credinciosia Lui! 
_______________________________________ Inima mea este Templul Lui.
|
|
05/06/12 22:53
|
|
march
membru
|
|
La noi toarna cumplit 
|
|
10/06/12 22:19
|
|
Roxana
membru
|
|
Mi-am scos o masea de minte ..mai am de scos inca 3 . Am avut serbarea de sfarsit de grupa mijlocie, trecem la grupa mare 
_______________________________________ „Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul”, zice Domnul Dumnezeu, „Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
|
|
16/06/12 08:11
|
|
Tanara crestina
membru
 Inregistat: 26/09/07
|
|
Avem un Dumnezeu extraordinar .. mai presus de cuvinte. 
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
16/06/12 15:17
|
|
AndreeaC
membru
Inregistat: 17/01/12
|
|
Dis de dimineata Dumnezeu mi-a umplut inima de bucurie prin faptul ca mi-a vorbit personal si nu numai atat... 
Ultima modificare de AnaMaria (17/06/12 11:26)
_______________________________________ Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people. Eleanor Roosevelt
|
|
17/06/12 11:25
|
|
mototey
membru
Inregistat: 11/12/06
|
|
Bucuria zilei de ieri: M-am intalnit cu Old Traian in curtea Institutului Baptist din Bucuresti 
_______________________________________ Omul de care se foloseste Dumnezeu
|
|
22/06/12 00:17
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
ma bucur ca primul interviu la care am mers a fost ok...sa vedem cum va fi la lucru 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
22/06/12 13:43
|
|
dhannyella
membru
Inregistat: 06/06/09
|
|
Da,ma bucur si eu ca a fost bine...am avut la emotii:D
Multumesc 
_______________________________________ "Ce bine stii sa-ti intocmesti caile cand este vorba sa cauti ce iubesti!Chiar si la nelegiuire te deprinzi."[Ieremia 2:33]
|
|
22/06/12 14:57
|
|
Roxana
membru
|
|
Si eu am avut bucuria si onoarea de a ma intalni cu Old 
|
|
22/06/12 20:32
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|