|
|
|
dodo86
membru
Inregistat: 14/02/07
|
|
Mai pushtiule ce trist e mesajul tau... Cauta si tu o biserica si leaga prietenii acolo...
Ultima modificare de dodo86 (05/02/08 15:50)
_______________________________________ Dumnezeu nu exista. Dumnezeu este! Paul Tillich
|
|
05/02/08 15:49
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
primi un e-mail pentru care m-am rugat sa-l primesc.. si sunt foarte bucuros.
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
05/02/08 20:36
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
merg maine la tenis ,merg maine la tenis
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
05/02/08 20:47
|
|
bornagain
membru
|
|
eu la munca.. dar abia astept .
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
05/02/08 20:49
|
|
cami
membru
Inregistat: 17/07/07
|
|
am fost azi la stomatolog si sunt fericita ca nu am nicio carie si nu a trebuit sa isi foloseasca dentistul instrumentele pe dintii mei...
_______________________________________ "If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world." - C. S. Lewis
|
|
07/02/08 16:34
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
am mancat clatite cu fructe,frisca si inghetzata!! erau doua...nu am putut manca decat una si am ciugulit si din cealalta putin!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
07/02/08 19:26
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
În seara asta am dat primul îndemn la rugăciune la biserică. Să mă fi văzut, tot tremuram, am scos nişte bâlbe... dar în final a fost bine, că am văzut cum Domnul lucrează şi aduce biserica în închinare prin mine. Iar după ce am ajuns acasă, a sunat-o o soră pe mama, şi i-a zis că a fost atinsă de gândurile mele, şi că se roagă pentru mine să-mi păstreze Domnul obiceiul...
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
07/02/08 22:17
|
|
monica
membru
Inregistat: 16/03/05
|
|
Am ascultat fanfara azi (Doamne, ce dor mi-a fost s-o ascult...) si am incheiat ziua cu o binecuvantare care mi-a adus multa pace in inima: "Şi harul Domnului Isus Cristos, şi dragostea lui Dumnezeu şi părtăşia Duhului Sfânt să fie cu voi cu toţi!" (2 Corinteni 13:14)."
|
|
08/02/08 00:42
|
|
giany
membru
Inregistat: 18/05/07
|
|
lyujhgf
Ultima modificare de giany_v (14/02/08 14:55)
_______________________________________ smile, pray, love ... it will help you to enjoy life more ...
|
|
08/02/08 13:46
|
|
fluflu
membru
|
|
ma bucur pentru benny (pentru aseara -acum am citit )
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
08/02/08 13:53
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
felicitari benny. ti-am spus ca o sa fie bine si ca Tati va fi alaturi de tine
ma stresam ca am pus prea mult usturoi in mancare, dar se pare ca le-a placut, ca s-a mancat toata mancarea si m-au intrebat ce am facut de a iesit asa de buna
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
08/02/08 14:19
|
|
jezzy
membru
Inregistat: 13/03/06
|
|
Azi am vazut primii ghiocei:P Foarte frumos
Ultima modificare de jezzy (08/02/08 14:52)
_______________________________________ I only fear that I don’t have enough time left to tell the world that there’s no time left!
|
|
08/02/08 14:51
|
|
fluflu
membru
|
|
o sa fii mai bucuroasa cand o sa si primesti un buchetel
|
|
08/02/08 14:56
|
|
bornagain
membru
|
|
ieri am jucat tenis de masa, astazi fu o seara extraordinara la tineri, mai si ninsa si mami facu gogosi.. cam astea ar fi cred. aa, si inca mai e zapada in craiova.
|
|
09/02/08 21:22
|
|
bornagain
membru
|
|
afara ninge de zor si totul redeveni alb
|
|
10/02/08 08:29
|
|
bornagain
membru
|
|
ehh. abia ce ajunsai si eu acasa, mancai nistegu gogosi , afara ninge frumos si la bise. mesajul fu extraordinar.. si defapt intregul " ambient" , Domnul isi face simtita prezenta cand IL chemi din toata inima se vorbi despre ucenicizare...
p.s. pai cum , adica noi scriem din adancul inimii :P si tu razi :P
Ultima modificare de razvy16_bornagain (10/02/08 12:34)
|
|
10/02/08 12:33
|
|
Tanara crestina
membru
Inregistat: 26/09/07
|
|
ma bucur ca s-a rezolvat acum.........
_______________________________________ By grace - Daughter of the most high King
|
|
11/02/08 11:16
|
|
bornagain
membru
|
|
astazi nu fusai la scoala, nici maine nu ma duc , apoi, azi avusaram un timp binecuvantat impreuna cu o echipa din USA , Domnul ne trimisa zapada, fu o zi faina si friguroasa.
|
|
11/02/08 18:17
|
|
lara
membru
Inregistat: 03/12/06
|
|
Azi am terminat cu stresiunea si ....am terminat cu bine
_______________________________________ Nu este nebun cel care da ceea ce nu poate tinea pentru a castiga ce niciodata nu pierde.- Jim Elliot
|
|
12/02/08 21:20
|
|
bornagain
membru
|
|
azi ajunge frate-meu acasa.
|
|
13/02/08 09:34
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
Eu sunt foarte fericită pentru că tocmai am terminat de citit cartea"Ultimul devorator de păcate".Mi-am dorit să o citesc de mult timp...şi am citit-o!
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
13/02/08 10:52
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
|
|
|
|
|
|
|
Mergeti la
|