|
|
|
SwingAndSway
membru
Inregistat: 13/01/08
|
|
hm.... io consider un lucru care m-a bucurat azi ca la bise s-a vorbit despre necazuri si rabdarea. exact la timpul potrivit. si o alta bucurie e vremea de afara: zici ca suntem in mijlocul primaverii. (anotimpul meu preferat). micile bucurii fac viata frumoasa... sau cum era? 
Ultima modificare de SwingAndSway (13/01/08 14:56)
_______________________________________ Strive not to be a success, but rather to be of value.
|
|
13/01/08 14:42
|
|
SwingAndSway
membru
|
|
zapada... e bucurie sau "necaz"? ) glumesc.
_______________________________________ Strive not to be a success, but rather to be of value.
|
|
13/01/08 15:33
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
ptr. mine e bucurie.. chiar daca de multe ori alunec si mai sa cad.. nu-i nimic, doar e iarna 
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
13/01/08 16:38
|
|
SwingAndSway
membru
|
|
haha. scuze. ca sa nu fiu off topic, bucuria care o am acuma ii ca ascult muzica bund. si ma gandesc la dumnezeu. undeva in starea de plutire. 
|
|
13/01/08 16:58
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
la noi e plin de copii in parc ,saptamana trecuta puteam face plaja iar sambata viitoare mergem pe munte la zapada 
mi-am scos media la chimie ,dupa ce am dat-o in bara la o problema pe care stiam sa o fac :| .Asa ii place la prof sa ma chinuie ,m-a intrebat azi chestii pe care le-am facut in a 7-a ) Sau in alta zi 2 colege s-au scuzat ca nu au invatat cand le-a ridicat la raspuns ,si i-a venit geniala idee de a o scoate pe sefa clasei la tabla sa "salveze onoarea clasei" ... si am stiu ,ce era sa fac
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
15/01/08 15:41
|
|
think.pink.with.jesus
membru
Inregistat: 12/01/08
|
|
happy!!!...am ajuns acasa...dupa 5 zile super stresante de scoala...
_______________________________________ ...just..a Pink Butterfly in Jesus`s hands...
|
|
18/01/08 16:39
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
am reusit sa termin un puzzle..ce happy sunt.. 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
20/01/08 22:22
|
|
mihaella
+
 Inregistat: 04/07/07
|
|
Sunt fericita ca am reusit sa termin cartea pe care trebuie sa o prezint maine la scoala , la literatura universala: "Aventurile lui Oliver Twist" ..sper sa fie bine .
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
20/01/08 23:34
|
|
Andreea
membru
|
|
Astazi sunt fericita pentru ca am facut ceva frumos pentru colegele mele..m-am gandit sa le trimit cate o felicitare..pana acum nu mi-a spus nimeni nimic..dar sper sa le placa..ce frumos si ce ma binedispus sa fac asta.. 
|
|
21/01/08 11:06
|
|
Andreea
membru
|
|
sunt foarte fericita ca am scapat de lucrarea de la chimie..si am primit o felicitare de la o prietena(apropo,merci) si surioara mea cea scumpa mi-a facut o surpriza culinara..destule motive de bucurie.. 
|
|
22/01/08 19:38
|
|
Andreea
membru
|
|
mda..astazi am fost surprinsa..diriga(care e profa' de romana) mi-a pus un 10 ,ceea ce se intampla 1 in viata..singurul motiv a fost ca eu si 2 colege am terminat Morometii la timp si am facut rezumatul "ca la carte"... 
|
|
24/01/08 20:31
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
daca si profa mea de romana ar face la fel inseamna ca as avea toate notele din citit si numa 10  am reusit sa invat mare parte din lectii la bio Sa faca profa cu nervii ca ii invat jumate din materia din semestru asta pt o singura nota pt marire ,din carte .si acuma citesc despre infarct 
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
25/01/08 19:27
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
vezi sa nu faci infract   
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
25/01/08 21:35
|
|
Andreea
membru
|
|
sunt foarte fericita ca afara ninge..dar ninge ca in povesti..mai rau e ca sunt la scoala si sunt inchisa intre 4 pereti..Dar ce a-si alerga afara..macar ma bucur ca pot sa ii vad..Multumesc Tati .. 
|
|
28/01/08 13:46
|
|
mihaella
+
|
|
Ma bucur ca mi-a ajutat D-zeu si am incheiat primul semestru cu bine .. 
_______________________________________ Poate că oamenii se vor îndoi de ce spui, dar vor crede ceea ce faci!
|
|
28/01/08 15:52
|
|
the_stranger
membru
 Inregistat: 15/01/08
|
|
In weekend am avut o mare bucurie deoarece am fost in vizita la o sora batrana de la adunare si a povestit parintilor un episod pe care am crezut ca l-a uitat.Dar m-am bucurat pt ca am realizat cat de mult conteaza o mana de ajutot data la momentul potrivit.
_______________________________________ Haide sa zambim! Gata? 1,2,3 siiii....
|
|
29/01/08 12:33
|
|
mihaella
+
|
|
Eu astazi trec de la o extrema la alta..pana acum eram suparata si acum sunt f fericita Ma lasa taty sa ma inscriu maine la scoala de soferi.. happy 
|
|
30/01/08 17:40
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
yupiii... Apropo, cat e scoala de soferi nowadays? Ca pe vremea cand am facut-o eu costa in jur de 800 de lei.
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
30/01/08 18:15
|
|
mihaella
+
|
|
Nowadays, I'm not sure but I guess in jur de 1000 RON.
|
|
30/01/08 18:21
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
pai luai vacanta si astazi , dupa o sapt. fara intrai pe Tc 
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
31/01/08 09:49
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|