|
|
|
Autor |
Mesaje |
Pagini: 1 2 3 4 5 ... 62 |
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
o sa am un timp superb urmatoarele zile alaturi de o cana de ceai ,o cutie cu medicamente la care sunt deja imuna si un vas unde sa pot vomita Si alta bucurie :nu a mai trebuit sa deschid eu usa de la intrare cu cheie ,era deschisa iar apartamentul pustiu ...
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
19/12/07 10:54
|
|
filip
membru
Inregistat: 27/04/05
|
|
Nu ce iese din pântece îl spurcă pe om...
Ultima modificare de Filip. (19/12/07 11:06)
|
|
19/12/07 11:06
|
|
benny
membru
Inregistat: 27/05/07
|
|
si eu am un motiv in plus sa zambesc... am colindat azi la scoala cu un grup de elevi din clasele maghiare. Ne pregatisem inca de vreo 3 saptamani pentru eveniment, si profa de muzica nu a putut veni, asa ca eu a trebuit sa dirijez, si spre uimirea mea cantarile au iesit minunat. A fost mult peste asteptarile mele. Domnul a fost de partea noastra, si am cantat frumos, am primit multe laude. 
_______________________________________ "Nu-mi daţi sfaturi. Ştiu să greşesc şi singur!" [Immanuel Kant]
|
|
19/12/07 21:19
|
|
Andreea
membru
Inregistat: 16/08/06
|
|
am scapat de teze!! astazi am dat ultima teza..sunt libera! 
_______________________________________ His grace is enough!
|
|
19/12/07 21:26
|
|
sweet andra
membru
Inregistat: 11/01/06
|
|
Vacanta ....oficial imi merge bine ...neoficial...nu ma intrebati ...
_______________________________________ "Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine." Romani 12:9
|
|
21/12/07 10:45
|
|
fluflu
membru
Inregistat: 20/09/07
|
|
am poza de familie (eu,mami, tati) atata de draguta! cu caciulitze de mos craciun!! adorabiiiiil
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
28/12/07 14:35
|
|
brightsky
membru
Inregistat: 01/07/05
|
|
muuulte si in special vacanta ! ma bucur de ea ca un copilas de clasa 1-a cand ia vacanta de vara ))
_______________________________________ I have seen Jesus, for He is in everything I touch!
|
|
28/12/07 16:15
|
|
RainSong
membru
Inregistat: 08/11/06
|
|
ce m-am amuzat azi cand am citit niste mesaje pe aici ) ) Foarte probabil vom avea nunta pe forum ))
_______________________________________ "se spune ca-i nevoie de curaj pentru-a muri, eu spun ca trebuie curaj pentru-a trai; si stii ca toti oamenii mor, dar nu toti oamenii traiesc .. e greu cand trebuie sa treci zilnic inca un test."
|
|
29/12/07 15:40
|
|
fluflu
membru
|
|
vaaaiii! ce am pierudt?!?!
_______________________________________ never regret something that once made you smile...
|
|
30/12/07 13:26
|
|
tamarta
membru
Inregistat: 22/11/06
|
|
nunta? unde? ca eu nu am observat nimic
ma bucur pentru ca saptamana asta am avut studiu in fiecare zi cu fratele meu cel mic[14] si ne-am inteles destul de bine. nu ma asteptam sa vrea sa invete pentru concursul biblic de la revelion
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
30/12/07 20:34
|
|
fluflu
membru
|
|
dupa 2 nopti aproape nedormite aseara asa bine am dormit, in patul meu scump si drag 
|
|
03/01/08 17:21
|
|
tamarta
membru
|
|
da...dupa ce ca inca nu am aflat care e traba pe aici si nu m-am putut bucura alaturi de voi.... acum a venit timpul sa ma bucur si eu.... ca incepe scoala [nu vreau sa vad sau sa aud reactia voastra] dar acum o sa am motive foarte intemeiate sa ies din casa in sfarsit...zapadaaaaa..si de data asta nu va fi cu portia, ci din plin... mai ales ca a nins asa de fain  ioi...as scrie aici pana maine...sunt atat de fericita si am atat de multe lucruri pentru care sa Ii fiu multumitoare lui Dumnezeu...
_______________________________________ "Nu varsta aduce intelepciunea, nu batranetea te face in stare sa judeci. Iata de ce zic: Ascultati-ma! Imi voi spune si eu parerea" Iov32:9, 10
|
|
06/01/08 20:22
|
|
stely777
membru
Inregistat: 06/01/08
|
|
ma bucur ca incepe sa se topeasca zapada 
_______________________________________ don't give up ... look up!
|
|
06/01/08 20:34
|
|
tamarta
membru
|
|
ioi...si cand vroiam si eu sa te laud la "chat-ul nostru" ca esti singura persoana activa acum pe forum si care imi tine de urat...ca mai am dupa cine sa ma iau ... dar lasa sa se topeasca la tine ca la mine ninge 
si... ca sa fiu on topic... ma bucur ca e liniste si la mine in casa... era si timpul...sper sa dureze ceva timp... asta cred pana cand se plictisesc fratii mei de Monopoly
|
|
06/01/08 20:42
|
|
fluflu
membru
|
|
gata cu scoala...doua zile de vacanta 
|
|
11/01/08 13:08
|
|
sunshine
membru
Inregistat: 10/04/06
|
|
Si eu am terminat mai repede azi si ma bucur foarte mult. 
|
|
11/01/08 15:38
|
|
bornagain
membru
Inregistat: 03/05/07
|
|
e foarte fain in craiova. a nins mult, printre orasele cu zapada cea mai mare, deci sania aici o sa tot fie ceva timp ) , Dl e bun si ne-a binecuvantat, apoi alta bucurie.. mami face acum o prajitura la bucatarie, si alta.. primii factura de la net si e fain sa stiu ca a ramas tot la fel ca lunile trecute.. nu s-a marit 
Ultima modificare de razvy16_bornagain (12/01/08 18:48)
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
12/01/08 18:47
|
|
bornagain
membru
|
|
mesajul de la bise. fu foarte provocator si incurajator , si mama iar imi facu placinta cu mere 
_______________________________________ "God is most glorified in us when we are most satisfied in Him" John Piper
|
|
13/01/08 13:17
|
|
bornagain
membru
|
|
a, da.. si cantai iarasi in grupul de inchinare dupa o pauza de vreo 5 sapt. si fusai foarte happy ca pot sa-i cant iar Domnului in grup.. 
|
|
13/01/08 13:18
|
|
april
admin forum
Inregistat: 15/10/05
|
|
Aici s-ar potrivi mesajul lui jezzy cu modificatul mesajelor .
Ideea este ca poti sa-ti modifici mesajul anterior, in loc sa mai postezi imediat inca unul .
P.S. multe mai inveti la noi :P .
_______________________________________ Every Day Brings New Blessings
|
|
13/01/08 13:29
|
|
bornagain
membru
|
|
sigur april.. omul tot invata cat traieste apoi vezi tu.. nu am mai intrat de multe luni pe forumuri, am uitat reguli, tot, dar o sa fac un update in cateva zile si nu mai au moderatorii ptr. ce " sa ma certe" . GBu
|
|
13/01/08 13:39
|
|
fluflu
membru
|
|
razvy, nu ar trebui acuma sa faci 'big deal' din chestia asta.vad si eu ca tot iti ceri mii de scuze si la 'ce am invatat azi' spui ca ai invatat ca regulile spun sa nu folosesti k-uri si bla bla.adica...noi am inteles ca tu ai inteles si incerci sa te corectezi...dar e cam aiurea la fiecare minut sa tot o zici. parerea mea
|
|
13/01/08 14:29
|
|
|
Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Mergeti la
|