TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Curente si/sau erezii/Unitarianismul Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2 3 4
+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
In primul rand bine ai venit! :D

In al doilea rand tocmai asta e faza: ca nu cred in Trinitate. Mai exact ti-o poate explica chiar un reprezentant de-al lor: http://www.adevarul.ro/articole/biseric ... 102/185956

27/12/07 01:43

evilkind
membru

Inregistat: 30/10/07
mda, o credinta "rationalista"... :D

27/12/07 14:31

Sword
membru

Inregistat: 01/02/08
Eu nu stiu ce sa spun inlegatura cu asta. Biblia da argumente si pro si contra, dar nu prea concret despre doctrina trinitatii sau uni..... Pot spune doar ce cred eu. Am fost crescut in ideea trinitatii, dar cititnd biblia nu sunt asa de "batut in cuie" cu asta. In schimb daca ma intreaba cineva: "ce crezi despre Isus?" le-as raspunde asa: Este cel de-o natura cu Tatal, Nascut nu creat, Domn al Domnilor, Mantuitorul...Ce este Duhul Sfant nu stiu exact, dar stiu ca fara El nu as avea legatura si dorinta de a-L cauta pe D-zeu, si probabil nici nu as putea. Tatal?...Stiu si mai putine...Este de neatins, nevazut, Telul suprem...etc..Deci fara Isus nu exista crestinism ptr. mine, si El este Domnul si Prietenul meu..ce sa mai zic?

19/04/08 18:01

eudemonistul
+

Inregistat: 01/06/07
Una substantia, tres personae.Asta e trinitatea.

19/04/08 19:25

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
De acord cu eude. Desi, din punctul meu de vedere, trinitatea nu e o doctrina care sa prezinte in mod corect Dumnezeirea, totusi este cea mai aproape de adevar decat celelalte.

19/04/08 22:33

Pagini:  1 2 3 4    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la