TANARCRESTIN.net

Forum | Regulament | Cautare | Inregistrare | Login

Nu esti conectat.

tcForum/Crestinism practicant sau cu juma' de norma!?/Lumea si lucrurile din lume? Moderat de +Archangel+, Old  
Autor
Mesaje Pagini:  1 2
livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08
Gabi cand inima tie lipita de ceva nu e exagerat?
Cerceteaza si sa vezi ca inima nu trebuie sa fie lipita nimic doar de Domnul.

Ai vazut de citi oameni nu avut inima lipita de Domnul si sa a cazut?

24/01/09 20:13

gabi
membru

Inregistat: 14/11/06
mai...revin-o la subiect ca te-ai pierdut prin decor :D ...ai vazut oameni carora le e inima lipita de...ziua lor de nastere? :)) ...mama nici asta nu am mai auzit-o pana acum :D

24/01/09 20:28

Site web  
RainSong
membru

Inregistat: 08/11/06

gabitzu.sb a scris:

cand am scris ca lui Dumnezeu nu ii plac petrecerile am cautat un verset in care Domnul le zicea poporului sau ca nu Ii plac zilele lor de sarbatoare si petrecerile .... sau ceva de genu dar nu am gasit referinta ... daca ma poate ajuta cineva??

cumva Isaia 1:13-14 ? [Nu vreau luni noi, Sabate si adunari de sarbatoare, nu pot sa vad nelegiuirea unita cu sarbatoarea! Urasc lunile voastre cele noi si praznicele voastre; Mi-au ajuns o povara, nu le mai pot suferi.] . [daca asta e ,nu e relevant ,era in alt context ,astia pacatuisera si Domnul ,in vreo 12 capitole numai ii ameninta si judeca etc]

Silviu a scris:

Salutare, sunt nou pe aici. Nu stiu daca am nimerit bine topicul discutiei dar as vrea sa va cer un sfat doua; ce fac de ziua mea? de ce nu stim sa ne bucuram impreuna transformand un eveniment din asta rapid intr-un praznic? cum se poate crea o atmosfera de bucurie, partasie, si de ce nu distractie, dar cu toate astea sa  ramanem in harul Domnului?

de majoratul meu imi zicea o prietena sa merg la ea la casa ,si sa facem un gratar la iarba verde ,sa povestim ,sa mancam ,sa ne jucam ,chestii din astea .Te poti uita la un film etc ... [bun ,eu nu am chef sa-mi tin ziua de nastere ,nu-mi place]

Ultima modificare de RainSong (24/01/09 20:36)

24/01/09 20:34

livu2day
membru

Inregistat: 06/11/08

RainSong a scris:

cumva Isaia 1:13-14 ? [Nu vreau luni noi, Sabate si adunari de sarbatoare, nu pot sa vad nelegiuirea unita cu sarbatoarea! Urasc lunile voastre cele noi si praznicele voastre; Mi-au ajuns o povara, nu le mai pot suferi.] . [daca asta e ,nu e relevant ,era in alt context ,astia pacatuisera si Domnul ,in vreo 12 capitole numai ii ameninta si judeca etc]

Ai dreptate.

24/01/09 20:44

pavel
membru

Inregistat: 23/04/09
"sa nu iubesti lumea si lucrurile din lume" ok.......las la o parte ultima idee ca-i trecatoare dar chestia sa nu tii la oameni este jenant caci de frica sa nu pacatuiesc atunci data viitoare cand o sa arunce unii cu pietre in altul o sa ma alatur si eu lor sa arunc si eu.

chiar daca is off topic tot spun....in orice este scris nu-i scris de dumnezeu si de ratiunea unor oameni si nu-s de acord cu multe asa ca orice experienta care o s-o am nu o sa fac dupa niste scrieri ci o sa aleg intelepciunea mea tampita

29/04/09 20:06

+Archangel+
Moderator

Inregistat: 05/07/06
Cand vorbeste despre lume nu se refera la oameni ci la sistemul de valori al lumii care este unul pervertit, corupt, pus pe furtisaguri, mita, nedreptate.

05/05/09 11:04

mototey
membru

Inregistat: 11/12/06
corect arch... cat despre oamenii din lume... Dumnezeu ne porunceste sa ii iubim... "... si pe aproapele tau ca pe tine insuti"

Dumnezeu uraste pacatul, dar iubeste pacatosul ;)

05/05/09 11:06

Site web  
Lina93
membru

Inregistat: 17/05/09
Da mototey sunt deacord cu tine caci daca noi nu le-am arata dragoste pacatosilor atunci cum se vor mai intoarce ei la Cristos?Eu cred ca noi trebue sa iubim lumea adica oamenii dar dupa cum a spus si Archangel trebue sa nu iubim sistemul lumesc!

13/07/09 18:06

Pagini:  1 2    

Felicitari Craciun, Felicitari cu ocazia Craciunului si Anului Nou, Felicitari electronice de sarbatori, Felicitari cu mesaj crestin Nasterea Domnului, Mesaje sarbatori de iarna, Urari de Anul nou, Urari sarbatori
felicitari electronice mesaj inviere felicitari sfintele pasti felicitare online pentru pasti felicitari crestine cu mesaj din Biblie felicitare cu mesaj de inviere felicitare cu mesaj de inviere felicitare crestina verset biblic inviere
Mergeti la